2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben olsam ayip karsilamam memnun olurum. Guzel bir hediye paketiyle. Butun sinif ortak alinacaksa belirli bir para belirleyip ceyrek veya yarim fln da alinabilir ama bilmiyorum tabi o sekilde mi oluyor.

Çok şükür veli WhatsApp grubumuz yok almak isteyen bireysel takılacak en sevdiğim

Bende en iyisini ameliyathaneye veririz diyordum demek ki Vermemek lazım. Akıl akıldan üstündür :)
Ben isimli alt üst takımlarımızı direk vercem giydirsinler tulum var bide aynı desen zaten onu da sonra giydiririm isimleri karışmasın diye benim amaç direk hangisi hangisi belli olsun solda ilk doğan deniz sağda ki defne doğuma kardeşim hemşire aynı hastanede kısmet olursa oda girecek doğumdan sonra sen çocukları al git karıştırma soldaki bu sağda ki bu dedim

Ben olsam ayip karsilamam memnun olurum. Guzel bir hediye paketiyle. Butun sinif ortak alinacaksa belirli bir para belirleyip ceyrek veya yarim fln da alinabilir ama bilmiyorum tabi o sekilde mi oluyor.
Ayyy biz para topladik millet 20 tl yi zor verdi yarim dedin ya ona guldum yarimin fiyatindan haberin var mi kiz bende bireysel almak istiyordum analar toplu yapmaya karar verdiler bende sinif annesiyim uydum sadece ama komik rakam cikti ortaya pisman oldum.

Çiçek çikolata yeter ya fazla abartmamak lazım bence. Tabi hatıra kalsın diye çiçek çikolata yerine başka bir şey de tercih edilebilir. Önemli olan hatırlamak. Çocuklara mektup yazdırılabilir.
Altın gibi maddi getirisi olan hediyeler bence hiç seçilmemeli.

Wala 20 kisiyiz cok fikir cikti en son boynerden hediye cekine karar verdik buyursun ne isterse alsin

T tulperde bizde isimde kararsız kaldık. şu an bir isme odaklandık ama tv de bir dizide var (yargı) tqhmin edebilirsin :) acaba dizide görüp çok koyulur mu diye kararsız kaldık. kızımıza hemen isim bulmuştuk ama erkeğe isim bulmak ne kadar zormuş

Merhaba kızlar. Ben de korona ya yakalandım. Baş ağrısı, öksürük, eklem ağrısı, halsizlik ve hafif boğaz ağrım var. Ne yapmalıyım sizce?
Geçmiş olsun.. C vitamini al bol bol ve doktorun izin veriyorsa parol içebilirsin hiç değilse ağrını hafifletir. Zerdeçal, bal, limon sıcak sıcak iç boğazına iyi gelir

Hangi isim canım diziyi bilmiyorum?
Kızda biz de hemen koymuştuk yanına 2.isimde zorlanmıştık onu da kayınbaba koymuştu kulağına okurken nüfusa tek yazdırdık ama.
Bunda yine iki isim kulağa tek isim nüfusa ama biri bile yok daha ortada

Ben de gelen çeyizlik tarzı hediyeleri sağa sola dağıtırdım
Ama çocukların yazdığı mektupları ya da resimleri falan hala saklarım. Bunlar daha kıymetli geliyor.

Merhaba kızlar. Ben de korona ya yakalandım. Baş ağrısı, öksürük, eklem ağrısı, halsizlik ve hafif boğaz ağrım var. Ne yapmalıyım sizce?
Doktoruma yazdım. o da bana minoset ve kan sulandırıcı oksapar 0.4 kullanmamı tavsiye etti. Göbeğe iğne şeklinde yapılıyormuş ama hamileler koldan ya da bacaktan da yapıyorlarmış. Aranızda oksapar kullanan var mı? Siz nasıl kullandınız?

Wala 20 kisiyiz cok fikir cikti en son boynerden hediye cekine karar verdik buyursun ne isterse alsin
Hediye çeki iyi fikir. Bana da velilerim hep hediye çeki getirirler. Tabi öyle bir beklentim hiç olmadı ama insanlar bir şey yapmak istiyorlar en azından hediye çeki işe yarıyor.

Ilgaz mı Sizi vazgeçirmek gibi olmasın ama ben bu milleti tanıyorsam o isimde bu sene kesin patlama yaşanır

Kızlar hastane çantasını hazırlamaya başladım. Benim eşyaları koymadan orta boy valiz nerdeyse doldu Milleti amma abartıyorlar diye eleştiriyordum gerçekten de valiz doluyormuş
Ben iki ayrı çanta yapıcam bebeğin ayrı benim ayrı. Kızımda da öyle yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…