2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hem aradığın bi şeyi bulmak daha kolay oluyor öyle.
Koroplast bi paket yetti mi canım?
Kiyafetler icin yettide bi paket daha aldim ben havlu kagit vs de koyucam kucuk ivir zivirlar icin yani bide orta boy aldim canim simdi bu aksam kendi ihtiyaclarimida yerlestiricem. Gobegim bi suredir asagiya dustu doktor bi sorun yok dedi ama icimde bir his var allah hayirlara cikarsin yaklastik iyice goren aa gobegin dusmus de dio hani sadece bana oyle gelmio dun doktoeullrum vi garip dalginligida vardi guvenemedim pek dediklerine

Senin baş yukarda daha canım bebek doğum kanalına girince düşüyomuş göbek
Benim suyum az hem de hareketleri az hissediyorum diyince nst bakalım dedi. Ama beni yalancı çıkardı oğluş nstde hiç durmadı

Bi dahaya ne zaman çağırdı, aklında kaldıysa şüphelerin varsa kontrole gidersin canım.
Beni 2 hafta sonraya çağırdı 35'te gidicem.

dogru diyosun ne bilm belki sinif kalabaliktir diye dusundum. Benim tabi gonlum zengin kisi basi fazla hesaplamisim Saka bir yana Allah herkesin yardimcisi olsun. Sonumuzu hayir etsin. Insallah biter bu kotu gunler.

Merhaba kızlar. Ben de korona ya yakalandım. Baş ağrısı, öksürük, eklem ağrısı, halsizlik ve hafif boğaz ağrım var. Ne yapmalıyım sizce?
Geçmiş olsun kolay atlatırsın inşallah
Ben kullanmaya başladım 32. haftamda oksapar 6000 lik. Koldan yapıyorum. Hergün aynı saatte. Aç tok fark etmez.

Bi dahaya ne zaman çağırdı, aklında kaldıysa şüphelerin varsa kontrole gidersin canım.
Beni 2 hafta sonraya çağırdı 35'te gidicem.
Benide 15 gun sonra cagirdi. Ama 6 araluk icin bide devletten randevu aldim idrar kan vs de bakilsin die.
Evet bas yukaarda ama adet sancisi gibi sanci kemik agrisi vs hep diodum ya bence tedbir almaliydi ama yabi doktordur gene o mu bilcek ben mi vardir bildigi elbette. Kendime kuruntu ariyorum belkide allah baska dert vermesin

Blntkbra canım doktor çatı muayenesi hakkında bir şey dedi mi? 2.bebekte de bakılıyor muymuş. Sonuçta çatı aynı çatı değil mi yani gerek var mı ki
Yok kiz hic bisi demedi diorum ya ilk kez boyle garipti doktor. Mesela kramplarimi soyledim aaa magnezyum yazalim hemen dedi receteyle eczaneye gittim yazmamis yrn eczaneden kendim alicam magnezyumu mesela ucuktu iste kafasi cati mauyenesini bende oglumda 38+4 te doguma karar verdiklerinde yaparak sanci odasina almislardi

Wala 20 kisiyiz cok fikir cikti en son boynerden hediye cekine karar verdik buyursun ne isterse alsin
Cok iyi yapmissiniz, dugun arifesi bir ihtiyacini karsilar. Cocuklarin verecegi manevi hatiralar tabi ki cok tatli ve onemli ama sizin destek olma istediginiz de kiymetli. Benim hosuma giderdi maddi durumla ilgisi yok bunun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…