bizim kendi iş yerimiz olduğundan 40 mız çıktıktan sonra başlayacağız. bebekte iş yerinin yanında babannemiz var ona gelecek. bende 2 saate bir gidip emzireceğim.ben de doğuma kdr çalışıcam gibi duruyo bi mani olmazsa ama snrasnda 40 günden daha fazla değil mi iznin 16 hafta diye biliyorum toplam. 37de bıraksan 39da doğursan doğumdan sonra 14 haftan oluyor. Ben üzerine de biraz koyarım inşallah en azından ek gıdaya geçene kdr çalışmam gibi düşünüyorum
Yasal hakkımı vermezsen seni sikayet ederim sgk ya demaalesef benim patronum eşim o yüzden sürede eklemiyor :)))) 40 gün yeter diyor. hatta elinden gelse 20 gün yapacakta en azından lohusalığım bitsin değil mi:)) şükür bebekte iş yerinin yanında olacağından çok sıkıntı olmuyor. ama bu aralar ağırlaştığımdan biraz dinlenesim var galiba.
Aslında doğumdan sonraya kadar dayanabilirim ama diş malum ne kadar beklersen kurtarılması o kadar zor oluyor.Eger dayanabilecegin bir durumsa yaptirma derim... Ama yok agrim vb var diosan doktorunda onay veriyorsa yaptir canim
Benimde on disim sallaniyor ama agri sizi bisi yok et cekildi nerdeyse kok gorunuyor ama sabrediyorum
Su olsun aksin islerin hayde breeee
Bende dun aksam kendi kiyafetlerimide koydum esim beynimi yedi ne olur ne olmaz die. Otururken bildigin yalanci sanci yasadim ilk kez esimin odu koptuyukarda kasilma ve belden asagiya dogru sanci bir kac sn surdu ve gecti bidaha olmadi sukur onun ustunede durmadi hadi hadi ben paniklerim koyamam diye.
Buu arada cift bavuldan vazgectim tek buyuk boy olarak kaldi zaten hersey posetli ne nerde esim biliyor hepsini annemde haftaya gelecek artik onada tembihlerim gosteririm diye dusundum
Evet malesef oyle...Ben implantı goze aldim resmenAslında doğumdan sonraya kadar dayanabilirim ama diş malum ne kadar beklersen kurtarılması o kadar zor oluyor.
Ayyy kiz bende sanki baska sehire gidiorum gibi davraniyorumEyvallah yoldaşsu beni de eşim dürtüyor hazirlayalim diye otur hazırla dedim ne acelen var sankisabah baktım leğene renk renk ayırmış yine de bak sen diyor başlattı bir işi mecbur tamamlayacüz orta boy valiz aldım inşallah sigarim sigmazsam da sırt cantasina koyarım ama ev yakın bisiy olursa alır gelir evden beyim olacak adam
evet çok doğru diyorsun. doğum öncesi zorlamayayım ama lohusa kafasıyla dediğini yapabilirim duruma göre :))Yasal hakkımı vermezsen seni sikayet ederim sgk ya de
Gecen sift zipliyor die cocuguma vurdum sonra ahlama krizi sabaha kadar... Ertesi gun kendime ve ogluma soz verdim suan bisi oldugunda derin derin nefes alip asla sesimi bile yukseltmemeye calisiyorum.gercwkten gergin hissediyorum durduk yere hemde. Herseye aliniyrm yanlis anliyorum vs vsevet çok doğru diyorsun. doğum öncesi zorlamayayım ama lohusa kafasıyla dediğini yapabilirim duruma göre :))
zaten bu aralar ona, çocuğuma devamlı sinirlenip bağırıyorum. son haftalar artık hiç birşeye sabrım kalmadı sanırım. yine kocam bir şekilde anlıyor da 4 yaşındaki çocuğa sinirleniyorum sonrada vicdan yapıyorum. bu aralar kendimi komple toprağa basıp elektriğimi çıkarasım var :))
Kızlar 3.trimesterda diş tedavisi yaptıran var mı?
Dişçimi aradım doktordan izin kağıdı alman gerekiyor dedi, doktorumu aradım veririm yaptırabilirsin diyor ama tedirgin oluyorum yine de.
Ben 6. Ayim da gitmiştim devlet Hastanesi'ne ama işlem yapmadı. Son aylarına girmişsin riske girmek istemem dedi. Bir şey olur sebebini bu sanırsınız demiştiKızlar 3.trimesterda diş tedavisi yaptıran var mı?
Dişçimi aradım doktordan izin kağıdı alman gerekiyor dedi, doktorumu aradım veririm yaptırabilirsin diyor ama tedirgin oluyorum yine de.
Allah kolaylık versin. Zorlanıyor insan ağırlaştıkçaahh ahh bende çalışamaz raporu alıp vermek çok isterdim. son 5 haftamı evde ayaklarımı uzatıp yatarak geçirmek isterdim. ama maalesef doğuma kadar full çalışma:))) artık 40 günlük lohusa iznimi bekliyorum. o zaman belki uzatır yatarım bebk müsaade ederse :))
Bana da öyle geliyor ararım gibiCanım niye boşlukta hissediyorsun kendini . Yat yuvarlan işte ne güzel1 ay sonra bugünlerini ararsın bak
Esin gaddarmis cnm benm patronum babam valla sesi cikmiomaalesef benim patronum eşim o yüzden sürede eklemiyor :)))) 40 gün yeter diyor. hatta elinden gelse 20 gün yapacakta en azından lohusalığım bitsin değil mi:)) şükür bebekte iş yerinin yanında olacağından çok sıkıntı olmuyor. ama bu aralar ağırlaştığımdan biraz dinlenesim var galiba.
öff bende çok sinirleniyorum. bide sağolsun oğlumda da bu aralar inatçılık ve birşeyi ısraralama var. iyice geriliyorum. bir şeyi 3. ye bağırarak söylüyorum. 4 yaşında çocuğa okuldan ödev veriyorlar oda doğal olarak dikkati dağınık ödev yaparken herşeyle oynuyor. sandalyeye oturmuyor bir bağırdım çocuk put oldu. hemen gevşedim öptüm falanda çocuk normale döndü. işte çocuk diyip kendimizi gevşetmemiz lazım ama olmuyor. bende bugün karar aldım çocuk için hareketlerime dikkat edeceğim. nefes alıp 10 kadar sayacağım:)Gecen sift zipliyor die cocuguma vurdum sonra ahlama krizi sabaha kadar... Ertesi gun kendime ve ogluma soz verdim suan bisi oldugunda derin derin nefes alip asla sesimi bile yukseltmemeye calisiyorum.gercwkten gergin hissediyorum durduk yere hemde. Herseye aliniyrm yanlis anliyorum vs vs
işte baba farklı :))) şaka bir yana iş ile ev arası10-15 dk araba ile. birde dediğim gibi babannemiz iş yerimizin yanında olduğundan sorun olmuyor. aksi halde bende bu kadar erken başlamazdım.Esin gaddarmis cnm benm patronum babam valla sesi cikmioyine de tam baslamasam da arada sirada gider gelirim heralde ilk 6 ay fln.. ama benim evle is arasinda baya trafik var istanbul trafigi burdan oraya 40 dk fln suruyo yapamam onu. Bebegi is yerine getirsem de ayri eziyet. Bakalim nasi bi duzen oturtcaz
Ay ne tatli esleriniz var benm esim tek bir hazirligin farkinda degil dun ilk kez bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra ona astirdm olaya cok uzak, ne kdr kucuk bunlar fln diyo. Ne hastane cantasindqn haberi var ne biseydenEyvallah yoldaşsu beni de eşim dürtüyor hazirlayalim diye otur hazırla dedim ne acelen var sankisabah baktım leğene renk renk ayırmış yine de bak sen diyor başlattı bir işi mecbur tamamlayacüz orta boy valiz aldım inşallah sigarim sigmazsam da sırt cantasina koyarım ama ev yakın bisiy olursa alır gelir evden beyim olacak adam
İşte tecrübeyle alakalı. Benimki de ilkinde hiçbir şeyden haberi yoktu şimdi kendisi hatırlıyo şunu bunu aldın mı diyeAy ne tatli esleriniz var benm esim tek bir hazirligin farkinda degil dun ilk kez bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra ona astirdm olaya cok uzak, ne kdr kucuk bunlar fln diyo. Ne hastane cantasindqn haberi var ne biseyden
Şimdi biz 32 den sonra çalışmayanşar diyelim ki 38 de doğum oldu, 10 hafta mı iznimiz oluyor sonrası için? Yoksa yine 8 miben de doğuma kdr çalışıcam gibi duruyo bi mani olmazsa ama snrasnda 40 günden daha fazla değil mi iznin 16 hafta diye biliyorum toplam. 37de bıraksan 39da doğursan doğumdan sonra 14 haftan oluyor. Ben üzerine de biraz koyarım inşallah en azından ek gıdaya geçene kdr çalışmam gibi düşünüyorum
Bende de bu aralar duygusallık var nedensizce ağlayasım geliyor. Geçen akşam eşim noldu biri bir şey mi dedi söylesene diyorGecen sift zipliyor die cocuguma vurdum sonra ahlama krizi sabaha kadar... Ertesi gun kendime ve ogluma soz verdim suan bisi oldugunda derin derin nefes alip asla sesimi bile yukseltmemeye calisiyorum.gercwkten gergin hissediyorum durduk yere hemde. Herseye aliniyrm yanlis anliyorum vs vs
10 hafta oluyor.Şimdi biz 32 den sonra çalışmayanşar diyelim ki 38 de doğum oldu, 10 hafta mı iznimiz oluyor sonrası için? Yoksa yine 8 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?