Masallah subhanallahMerhaba. Kızlar biz günden güne daha iyi oluyoruz çok şükür Rabbime .
2 güne bir gidip minik serçemizi görüyoruz .
En az daha 3 hafta doğum yaptığım hastanede kalacak . Sonra bizim buradaki hastaneye sevk edecekler .
Sütümü evde sağıp götürüyoruz .
İnşAllah bir an önce toparlansın evine gelsin ayrı gayrı olmuyor ayrılmak çok zoruma gidiyor .
İnşAllah bu günlerde geçecek . Rabbime şükür olsun bu günlerimize .
Doğduğu zaman 1.055 gr dı dün 1.190 olmuştu yavaş yavaş büyüyor çok şükür . Darısı sizlere inşAllah. Mis kokulu yavrularınıza kavuşun bir an önce . Ama acele etmeyin büyüsünler ondan sonra gelsinler . Bizden böyle kızlar .
Devaminda aksamdan yapsam hazır olur aslında diyeceksin sandımAy ben de hiç ütü falan yapamam. Eşim sabahları söylene söylene yapıyo kendi ütüsünü
Halbuki akşamdan ütüleyip hazırlasa daha rahat edecek
Inşallah döner şu an tek düşündüğüm o fazla kafaya takmamaya çalışıyorumBende sıkışmıyorum yaa benimki hep makat geliş diyor doktor dönsede enine dönüyor hissediyorum
Senden guzel haberler almak cok mutlu ediyor. Evet cok zordur anlayamiyorum belki ama tahmin edebiliyorum.oncelikle bol bol sabir diliyorum sizeMerhaba. Kızlar biz günden güne daha iyi oluyoruz çok şükür Rabbime .
2 güne bir gidip minik serçemizi görüyoruz .
En az daha 3 hafta doğum yaptığım hastanede kalacak . Sonra bizim buradaki hastaneye sevk edecekler .
Sütümü evde sağıp götürüyoruz .
İnşAllah bir an önce toparlansın evine gelsin ayrı gayrı olmuyor ayrılmak çok zoruma gidiyor .
İnşAllah bu günlerde geçecek . Rabbime şükür olsun bu günlerimize .
Doğduğu zaman 1.055 gr dı dün 1.190 olmuştu yavaş yavaş büyüyor çok şükür . Darısı sizlere inşAllah. Mis kokulu yavrularınıza kavuşun bir an önce . Ama acele etmeyin büyüsünler ondan sonra gelsinler . Bizden böyle kızlar .
İnsan iste cocuguna skoylenince daha zoruna gidiyor bizler gibi degilki kucucuk beyinleri kim bilir bilinc alti neler uretiyor onlarin ama yok anlayan maAlesefBana her şeyi söyleyebilir çevre asla takmam ama çocuğumun aklına bebekle ilgili olumsuz bir şey soktuklarında boğasım geliyo yalan yok.
Geçen gün biri kızıma dedi ki; erkek kardeşin büyüyünce seni döver, resmen ateşler çıktı başımdan yazarken yine sinir oldum bak.
Benimkide kafa yukarda solda popo sagda ayaklari yan yatiyor v seklinde doktor zaman var doner dedi ama bakalimBende sıkışmıyorum yaa benimki hep makat geliş diyor doktor dönsede enine dönüyor hissediyorum
Çok ama çok sağol canım . İnşAllah evet sayışı gün çabuk geçer diyorlar . Ama gelde bana sor . Bir ömür gibi sanki . Ama bugünlerde geçecek inşAllah hayırlısıyla . Sizler doğum yapana kadar inşAllah bizim Paşa’da evine gelmiş olur .Senden guzel haberler almak cok mutlu ediyor. Evet cok zordur anlayamiyorum belki ama tahmin edebiliyorum.oncelikle bol bol sabir diliyorum sizeSayili zaman cabuk gecer derler ya insallah sana da yavruna da zaman su gibi aksin gecsin bir an once evine sana saglikla kavussun minigin
Bebegin emin ellerde ana gibi olmasa da.. kendini rahat tut stresten uzak dur dicem ama oldugu kadar yapmaya calis Bol bol sut olsun kuzuyaÇok ama çok sağol canım . İnşAllah evet sayışı gün çabuk geçer diyorlar . Ama gelde bana sor . Bir ömür gibi sanki . Ama bugünlerde geçecek inşAllah hayırlısıyla . Sizler doğum yapana kadar inşAllah bizim Paşa’da evine gelmiş olur .
Aynen ya benim annem de erkek olacak dediğimde üzüldü önce sonra değişir değişir dedi. Ayrintiliya girdim hala kız olacak diye ısrar ediyor. Kız daha samimiymis daha sıcak mis da Allah veriyor biz belirleniyoruzki. En son bir kızdım sen böyle dedikçe çocuğuma haksizik yapılmış gibi hissediyorum sakın bu konuyu bir daha açma kalbini kirarim anne dedim sustu. Valla insanlar çok zor ya.İnsan iste cocuguna skoylenince daha zoruna gidiyor bizler gibi degilki kucucuk beyinleri kim bilir bilinc alti neler uretiyor onlarin ama yok anlayan maAlesefyeni hamile kaldigimda cevreyi birak benim kendi annem yedi bitirdi beni oglan cok yaramaz nasil yapacaksin isin cok zor keske dusunmeseydin vb seyler 1 2 3 her konusmamizda ayni seyler en son bi delirdim ne istiyorsun utanmasan aldir diceksin bebegi bana die cikistim epeyce o oldu bir daha tekrar etmedi cok sukur
Aynen ya benim annem de erkek olacak dediğimde üzüldü önce sonra değişir değişir dedi. Ayrintiliya girdim hala kız olacak diye ısrar ediyor. Kız daha samimiymis daha sıcak mis da Allah veriyor biz belirleniyoruzki. En son bir kızdım sen böyle dedikçe çocuğuma haksizik yapılmış gibi hissediyorum sakın bu konuyu bir daha açma kalbini kirarim anne dedim sustu. Valla insanlar çok zor ya.
Derler derler. Her şeye bir lafları var. Ben daha birinciyi doğurmadan annem ikinci belki kız olur diyorBebek yapmıyorsun sürekli hamilemisin diye soru soruyorlar di canım sıkılıyordu. Bebek yapıyorsun cinsiyet beğendiremiyorsun herkese. Şimdi de daha bebek doğmadan peşine ikinciyide yap arayı açmadan diyenler var . Ya diyesim var size ne ya size ne benim hayatımdan ister yaparım ister yapmam insanlar nasil bunları söyler birine . Ben şahsen kimseye bu konularda bişey demiyorum.
Aynen aynen sabahtan beri kafama takılmış durumda, pompa olayini düşünüyorum. Alsam mi simdiden almasam mi? Lazim olur mu yoksa ise başlayınca mochi idare eder mi diye diye beynim yandiBen hala göğüs pompasına karar veremedimUcuz bir şey olmadığı için alıp da pişman olmak istemiyorum. Doğumdan hemen sonra çok ihtiyaç olur mu tecrübeli anneler? Hastanedeki pompalar nasıl oluyor? Bir süre o şekilde idare edilemez mi Kafamda deli sorular. Yemin ediyorum bir terlik bir de bu pompa işi beni çok zorladı
Aynen aynen sabahtan beri kafama takılmış durumda, pompa olayini düşünüyorum. Alsam mi simdiden almasam mi? Lazim olur mu yoksa ise başlayınca mochi idare eder mi diye diye beynim yandi
Pompayı benim de aklıma düşürdünüz. Çok pahalılar. Manuel Avent baktım otomatiklerle aynı fiyatta.
Sütü boşaltmak lazım diyorlar ben de anlamadım öyle bol bol süt olacak mı ilk günden
Güle güle kullan canım zor düşüyordu böyleAldım valla teşekkür ederim
Ben de onu düşünüyorum. Bir an önce almak istiyorum bu arada 13,40 ne yaDolar oldu 13,40 maşallah yerinde durmuyor ne alıyorsak biran önce alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?