2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Masallah subhanallah
Cok daha guzel gunleriniz olacak ins
Sen nasılsın
Ağrın sızın var mı?

Ay ben de hiç ütü falan yapamam. Eşim sabahları söylene söylene yapıyo kendi ütüsünü
Halbuki akşamdan ütüleyip hazırlasa daha rahat edecek
Devaminda aksamdan yapsam hazır olur aslında diyeceksin sandım
Ben benimkine yaptırsam cift utu degil
5 cizgiyle gezer heralde

Senden guzel haberler almak cok mutlu ediyor. Evet cok zordur anlayamiyorum belki ama tahmin edebiliyorum.oncelikle bol bol sabir diliyorum size Sayili zaman cabuk gecer derler ya insallah sana da yavruna da zaman su gibi aksin gecsin bir an once evine sana saglikla kavussun minigin

İnsan iste cocuguna skoylenince daha zoruna gidiyor bizler gibi degilki kucucuk beyinleri kim bilir bilinc alti neler uretiyor onlarin ama yok anlayan maAlesef yeni hamile kaldigimda cevreyi birak benim kendi annem yedi bitirdi beni oglan cok yaramaz nasil yapacaksin isin cok zor keske dusunmeseydin vb seyler 1 2 3 her konusmamizda ayni seyler en son bi delirdim ne istiyorsun utanmasan aldir diceksin bebegi bana die cikistim epeyce o oldu bir daha tekrar etmedi cok sukur

Çok ama çok sağol canım . İnşAllah evet sayışı gün çabuk geçer diyorlar . Ama gelde bana sor . Bir ömür gibi sanki . Ama bugünlerde geçecek inşAllah hayırlısıyla . Sizler doğum yapana kadar inşAllah bizim Paşa’da evine gelmiş olur .

Bebegin emin ellerde ana gibi olmasa da.. kendini rahat tut stresten uzak dur dicem ama oldugu kadar yapmaya calis Bol bol sut olsun kuzuya . İnsallah 2. Dogum gunun olacak o gun geldiginde. Hepsi hatira olarak kalacak geride... Cok daha guzel haberler vereecegin gunler yakin olsun...

Aynen ya benim annem de erkek olacak dediğimde üzüldü önce sonra değişir değişir dedi. Ayrintiliya girdim hala kız olacak diye ısrar ediyor. Kız daha samimiymis daha sıcak mis da Allah veriyor biz belirleniyoruzki. En son bir kızdım sen böyle dedikçe çocuğuma haksizik yapılmış gibi hissediyorum sakın bu konuyu bir daha açma kalbini kirarim anne dedim sustu. Valla insanlar çok zor ya.

benimkide kız kız diye diye(annem)
Erkek diyince bildigin morali bozuldu bilmiyorum sanki hala alışamadı
Kendinde erkek cok bıkmış kadın
Eee tabi benim gibi kizi olunca kız istemesi normal
Bir tek eşim sevindi çocuğuma heralde tovbe est
Beni bile etkilediler
Daha yeni alıştım tam sahiplendim cocugumu
İcimde kıpırdadıkca bağ oluştu

Bebek yapmıyorsun sürekli hamilemisin diye soru soruyorlar di canım sıkılıyordu. Bebek yapıyorsun cinsiyet beğendiremiyorsun herkese. Şimdi de daha bebek doğmadan peşine ikinciyide yap arayı açmadan diyenler var . Ya diyesim var size ne ya size ne benim hayatımdan ister yaparım ister yapmam insanlar nasil bunları söyler birine . Ben şahsen kimseye bu konularda bişey demiyorum.

Ben hala göğüs pompasına karar veremedim Ucuz bir şey olmadığı için alıp da pişman olmak istemiyorum. Doğumdan hemen sonra çok ihtiyaç olur mu tecrübeli anneler? Hastanedeki pompalar nasıl oluyor? Bir süre o şekilde idare edilemez mi Kafamda deli sorular. Yemin ediyorum bir terlik bir de bu pompa işi beni çok zorladı

Derler derler. Her şeye bir lafları var. Ben daha birinciyi doğurmadan annem ikinci belki kız olur diyor Kız bebeği çok istiyormuş gibi davranıyor ama annem tam bir oğlan anasıdır

Aynen aynen sabahtan beri kafama takılmış durumda, pompa olayini düşünüyorum. Alsam mi simdiden almasam mi? Lazim olur mu yoksa ise başlayınca mochi idare eder mi diye diye beynim yandi

Aynen aynen sabahtan beri kafama takılmış durumda, pompa olayini düşünüyorum. Alsam mi simdiden almasam mi? Lazim olur mu yoksa ise başlayınca mochi idare eder mi diye diye beynim yandi

Pompayı benim de aklıma düşürdünüz. Çok pahalılar. Manuel Avent baktım otomatiklerle aynı fiyatta.
Sütü boşaltmak lazım diyorlar ben de anlamadım öyle bol bol süt olacak mı ilk günden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…