2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar ya bu gecelik dediğiniz şeyler elbise tarzı olandan mı? Ben almadım ondan pijama takımı aldım 2 tane 🤣 aklıma düşürdünüz bak şimdi 🤭

Benim bebegin takımlarındaki pantolonlar hep kendinden patikli, ilaveten corap koymak gerekir mi?

En içe corap giydiriyorlar onun üstüne patikli pantolon
Kızlar ya bu gecelik dediğiniz şeyler elbise tarzı olandan mı? Ben almadım ondan pijama takımı aldım 2 tane 🤣 aklıma düşürdünüz bak şimdi 🤭
Gecelik daha rahat oluyor ilk gün sonra normal pijamaya geçeriz .

Evet. 29 30 hafta olsa risk alırdık ama 34 hafta bitiyor bebek ciğer gelişiminin bir kısmını tamamladı risk almaya gerek yok diyor. Suyun daha fazla azalması anne karnında ani ölümlere neden olabiliyor diyor napcagimi şaşırdım pazartesiyi bekleyecegim
Perinatologa da görünmen iyi olur tabi ama doktorunuzu da dinleyin bence çok diretmeyin en iyisini onlar bilir.

ben de sadece 2 gecelik 2 sabahlık takım şeklinde koymayı düşündüm ama hastaneden bana verilen broşürde 2 gecelik 2 pijama şeklinde yazılmış bana çok geldi ztn 2 gece kalıcam bi de ilk günün yarısını ztn amelyat önlüğüyle geçiricem 2 yeter gibi düşündüm.
depend almadm ben almazsam pişman olur muyum ki, hastane broşüründe yine 4-5 lohusa çamaşırı ve 2 tane kullan at çamaşır yazılmış. Dependlerin de paketin içinde bir sürü var sanki kullanmam gibi geliyo böyle kullan at şeyler bende tik şeklinde çevreciliğim tutuyo doğaya yapılan bi katliammış gibi hani sevmiyorum hiç açıkçası. Almazsan da olur derseniz lohusa çamaşırlarımla takılmayı düşünüyorum.

Bende depeend almayacam,zaten ameliyathaneden gelince hasta bezi ile geliyoruz,hastane de veriyor sonrasında ped e geçerim diye düşünüyorum bir kaç lohusa kilodu işimi görür galiba.Cevremde çoğu insan alıp kullanmamis doğru düzgün .Elimde kalsa ne yapacam onları

Kızlar kendiniz için kaç tane pijama -gecelik takımı alacaksınız yanınıza ? Bir gecelik bir sabahlık 1 pijama takımı ve 1 alt aldım sadece yeter mi ki ?

Bebek için de 3 takım hastane çıkışı hazirladim patikli çoraplı olacak şekilde 1 Pamuk battaniye koydum .Allah nasip ederse taburcu olacağımiz gün evden daha kalın battaniye isterim diye düşündüm ama bilemedim yine de .

Bir de kendiniz için iç çamaşırı ne kadar alacaksınız 3 takım yeter mi ?
Ben 2 gecelik, 2 pijama takımı aldım. Bebek için 2 hastane çıkışı 1 tane de alt üst takım koydum. Belki 1 takım daha koyarım bilmiyorum. 1 ince 1 kalın battaniye koydum. Ben yanımda bir paket depend götürücem. 2 tane de hamile külodu o kadar. 2 tane emzirme atleti 2 tane de emzirme sütyeni koyacağım.

2 gecelik bir pijama koyacağım. Sezaryen deneyimim yok ama normal doğumda bence gecelik daha kullanışlı.
Bir tane de yatışım yapıldığında hastane veriyor, o doğumdan sonra çıkıyor tabi kendiminkileri temiz temiz giyerim. Eve çıkarken de pijamayla çıkmıştım ben ayrıyeten hastaneden ayrılma kombini yapmadım 😂
Depend bence şart, bir kere giyiyorsun uzun süre gidiyor, orkid kaydı mı doldu mu derdi yok.
Lohusa çamaşırı dediğiniz ne onu bilmiyorum 🤔
Depend olunca alt çamaşıra gerek yok ama yedek birkaç tane koyarım.
Bebeğe ebeye verilecekle beraber 5 takım, 2 battaniye düşünüyorum.
Özellikle normal doğan bebekler ilk saatler çok kusuyor, doğarken bi şeyler yuttukları için demişti doktorum.

2 gecelik bir pijama koyacağım. Sezaryen deneyimim yok ama normal doğumda bence gecelik daha kullanışlı.
Bir tane de yatışım yapıldığında hastane veriyor, o doğumdan sonra çıkıyor tabi kendiminkileri temiz temiz giyerim. Eve çıkarken de pijamayla çıkmıştım ben ayrıyeten hastaneden ayrılma kombini yapmadım 😂
Depend bence şart, bir kere giyiyorsun uzun süre gidiyor, orkid kaydı mı doldu mu derdi yok.
Özellikle normal doğan bebekler ilk saatler çok kusuyor, doğarken bi şeyler yuttukları için demişti doktorum.
Depend üstüne çamaşır giyilmiyorsa, normal iç çamaşırı koyayım sadece. Orada benim kafam karıştı işte 😄 ped koyarım yine yedek. Normal doğumdan sonra altını hemen giyebiliyor musun? Sezeyanda hemen giyemiyordun sanırım

Depend üstüne çamaşır giyilmiyorsa, normal iç çamaşırı koyayım sadece. Orada benim kafam karıştı işte 😄 ped koyarım yine yedek. Normal doğumdan sonra altını hemen giyebiliyor musun? Sezeyanda hemen giyemiyordun sanırım
Giyersin canım sıkıntı olmuyor. Bana doğum sonrası hasta bezi bağlamışlardı, odaya gelince biraz kendime geldiğimde ebeye sorduk depend kullanabilir miyim diye olur demişti. O ara pijamamı da giymiştim fotoğraf çekilmek için.

Benim suyum 2 hafta önce tek cepte 2.5 cc idi arkadaşlar. Doktorum perinatologa yönlendirdi. Pıhtılaşma var mı diye. Yada direnç var mı kordon da diye. Bişey çıkmadı ama kan sulandırıcı iğne başlanabilir dedi perinatolog ve 2 haftada suyum tep cepte 4.5 oldu. Ben tabi bankada çalıştığım için stresde etki etmiş olabilir dinlenmeninde faydası var ama bilginiz olsun diye söyledim.

Sezeryandan sonra hemen giyemiyosn tabi camasiriini cunku o giydigimiz kucucuk dusuk bel camasirlar dikise denk geliyo. Benim lohusa camasiri dedigim zaten tepeye kdr cikan dikise denk gelmeyen camasirlar. Biraz babanne donu gibi:( normal dogumda kendi camasirini giyebiliyosundur muhtemel

Hastaneye burun aspiratöri koycak mısınız her emzirme öncesi mutlaka temizleyin çocuğun burnunu diyo uzmanlar

Depeend i kanama kontrolü açısından takibi zor olacağını düşündüğüm için çok sıcak bakamıyorum yoksa ki rahat olur ama yine de doktora gidince danişacam bi

Back
X