2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Otribebe nin 10 lu ucu 64 tl. Sen 35 e iyi bulmuşsun başka markanın ucu ona olur mu bilmiyorum. Fizyolojikler uyguna var zaten.
Yok yanlis anlasilmasin hangi markaninki 35 ti hangisinin ki 60 vala hatirlamiyorum belki otri bebe dir 60 olan eczanede de kararsiz kalip alamadim bende

beni geçen sene 27+5te doğuracak olduğum için doktorum kendi insiyatifiyle başka hastaneye gönderdi gönderdiği hastanede de kendi yetiştirdiği öğrencisi olan bi perinatolog vardı direk ona emanet etti, önce istemedim ama mecbur gittim şimdi iyi ki diyorum çünkü bu doktoru çok sevdim hala ona devam ediyorum. Ama neden haftan ileriyken böyle bişey düşündün anlamadm inşallah gerek olmaz böyle bişeye=(

Benim de çanakkale de var zeytinyağı, zeytin sürekli gidemeyince kargoyla yolluyor tabii

Çok geçmiş olsun öncelikle. Kemoterapi ağır olunca kendini toparlaması biraz zaman alıyor duymuştum. Allah şifa versin. Sana da kolay gelsin valla zor bu haftalarda çalışmak bence. İyice ağırlaştın. İnşallah bebiş acele etmez sende rahat rahat hazırlanırsın. İşten çık hemen hastaneye geç olmaz inşallah çalışan hamilelere allah kolaylık versin gerçekten. Ben 32 ye kdr dayandım daha dayanırım diyodum ama bilmiyorum dayanabilirmiydim.

Daha önce dükkanından alışveriş yaptığım satıcıdan ben de alıyorum.
Öyle var bir kaç tane aldığım yer. Ama onun dışında güven vermiyor.

Çift doktor ilerle dicem de oda çok mu pahalı gelir
Evet çift doktor fazla gelir özellikle muayene süreleri kısalmışken
Doktor erken doğum olabilir diyor o yüzden bebegim için yenidoğan yoğunbakimi vs. Lazım olursa yollarda sürüklemek istemiyorum bir oraya bir buraya. Hiç araştırmamistim benim hastanede doğum yapan bir tanidikla konuştum 40 ı yeni cikti onunda sarılık ve solunum sıkıntısı olduğu için başka hastaneye göndermişler gönderdikleri hastanede dolu olduğunu söyleyip merkeze yollamışlar iyice gözüm korktu

Diger hastaneye kontrole gitmen mantikli q kere bile girisin olursa takipli hasta pozisyonuna dusuyorsun ve almak zorunda kaliyor ancak tabi dogumu diger hastanede yaptigindan dolayi ayni sey gecerli olur mu bilemedim bence doktor doktordur direk yeni dogan uniteleri olan hastaneyi tercih ederdim ben dogum icin.
Ayrica sen nie boyle dusunuyorsun saglikla gelsin gerek kalmasin insallah ama insan dusunmedende edemez haklisin. Herhangi bir acil durumda o hastane musait degilse ilk bulduklari hastaneye yonlendirirler

Baktım bakmaz mıyım. Çok kaliteli değildi. Mabel diyor ya mabelle alakası yok

Eft yaptım hesaplarına kargo parası dahil. Ya çok sorumsuz bi işletme mi diyim ne diyim bilemedim.
Bana da elite marka diyor dedim midem bulandı hayır parada yollamadım ki ne yaptıklarını bilmiyorlar bence

Ahh kızlar başıma gelenleri anlatsam benım kafa büyük dedi doktor demıştim hatırlatsınız sonra cok değerli anacım devlettede doktorun olsun hiç kayıt yaptırmadın acil bısey olsa orayada gideriz dedi zaten doktor özeldekı sezeryan dedi devlettekide artık garanti bi şekilde seseryan o kesin 34+3 ken dün devlette doktora cıktım kadın ne ıkılı taramama ne ayrıntılı ulturasona bakmadan yan tarafta oturan kıza dediki yaz oraya bebek down send uyarıldı dedi ben şok beynimden aşa kaynar sular döküldü 8.ayıma gelmişim siz ne dıyorsunuz ya dedm hiçbir sonuç görmeden ıkı gündür yemek yıyemedım aptal kadının yüzünden sürekli gittiğim doktor öyle bısey yok biz zaten ayrıntılıda taramada yada renklide ayırt edıyıruz dedi gripten ölüyorum doktora gitmeye korkuyorum iyice gerdiler ya beni doktordan şikayetci oldum eğer bebek öyle cıkmasaa görüşcez dedim birde emınmısiniz benim doktorum bana böyle bısey demedi dedim dediği şey şu artk doğunca görücez zaten yapcak bısey yok dedi ben şoklandım iyice tek basıma gitmiştim ağlaya ağlaya helak oldum ama onu Allaha havale edıyorum . Tabiki bebeğim hasta olabılır down olabılır Allahın verdiği can Allahtan gelen herşeye razıyım ama ben 8.ayımdayım bu zamana kadar 1doktor böyle bısey demedi hiç birşeye bakmadan nasıl benım moralımı aly üst edebılır . Nasıl böyle bır kanıya vardınız dediğimde boyu kısa bebegın dedi 43sn bebek 34 haftalık nesi kısa Allah askına diğer bütün değerleri normal kılosu 2880 olmuş . Sınırlerımm gerildi iyice doktora falan gitmicem bi süre

Haftaya gidip konuşayım bakalım ya içime sinerse doktor onunla devam edeyim hastane tercihi doktor tercihinden daha önemli gibi sanki zamanında doğumlarda bile sıkıntı olabiliyor ya insan kendini güvene almak istiyor sanırım içgüdüsel olarak o yüzden her türlü senaryo geçiyor kafadan

Sıkma canını. Allah bilir boyunu da yanlış ölçmüştür. Boyu da kısa gelmedi bana, kısa olması da down sendromunu göstermez. Bi boyla olsaydı bu işler. Boşuna mı para verip baktırtıyoruz bir sıkıntısı var mı diye

Haklisin allah mecbur birakmasin oncelikle insalalh. Ancak ben yerinde olsam evet doktor onemli ama hastane durumu daha onemli bence direk oyle bi hastane teecih ederdim... Yine tabi aklina girmis olmiyim fikrimi soyluyorum sadece

Haklisin allah mecbur birakmasin oncelikle insalalh. Ancak ben yerinde olsam evet doktor onemli ama hastane durumu daha onemli bence direk oyle bi hastane teecih ederdim... Yine tabi aklina girmis olmiyim fikrimi soyluyorum sadece
İnşallah allah hiçbirimizi mecbur bırakmasın böyle durumlara haftaya deneyelim bakalım diğer doktoru

A aaa sasirmis o doktor resmen boy kisaligindan cikarmi o iyi benimkide 42 cm di cucu o zaman tobe estf yahuu ay boyleleri gorev yapmamali yemin ederim. Sizlerden boyle duyunca endise ediyorum ama bende devlete gittim hatta gecen gece hrrahatsizlandigimda da direk devlete gittim ozelden farksizdi yapilan muamele inanamadim kaldi ki muayeneleri de hem devlet hem ozel seklinde ilerletiyorum ne olur ne olmaz mantigi ile cunku devlet hast bana suan ki ozel hastanemden daha yakin muayenelerde de mukemmel kibar ve iyiler hamdolsun

hayatımda böyle aptal bişey duymadım ya bi de tarza bak şüphelensen bile bu şekilde söylemezsin sanki kendini koruma altına almak için söylemiş bu lafı, rapora yazdırayım ki yarın bişey çıkarsa benden bilmesinler tamamen olay bu bence. Allah korusun. Boyu kısa diye down sendromu hayatmda duymadm . Doktorlara psikoloji de öğretmeleri lazım bence.

Gerçekten bazı doktorlar böyle insanları ne hale getirdiklerini bilmeden konuşuyorlar dengesiz dengesiz sen kalbini ferah tut Allah'ın izniyle sağ salim gelir bebeğin

Ayrica hiccc aslaa canini sikma tum tetkiklerin yapilmis herhangi bir risk durumunda kesinlikle anlarlardi bi tek o doktormu biliyormus digerleri bilmiyor ay sinirim bozuldu

Çok teşekkürler tüm iyi dileklerin için.
Erkeklerin bunu anlaması mümkün değil sanırım dün dayım geldi 2 hafta sonra ilk kez işte bişeyler yapıyodu ayakta, ben de içerde koltuğa gömülmüş oturuyorum tabi zor kaldırıyorum kıçımı afedersin. Babam geldi dayın içerde hasta hasta çalışıo sen burda oturuosn dedi... Ben de baktım e ben de hasta sayılırım şuan dedim. Ayakta kalmamı gerektirecek bir işti. Herkesin içinde lafı yedim ve içime de sinmeyince kalkıp yardım ettim...
üzüldüm şimdi kendime anlattıkça ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…