2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
32den sonra hafta da 1 gitmeye başladım ben. 1 ay şu an çok bence kontrol için. Bende kötülemek istemiyorum ama bu ne rahatlık anlamadım

Çok sağol canım evet kilosu çok şükür iyi sütümü de sagip verdim çok şükür

sorun şu ki ben babam ve dayımla çalışıyorum:) Ben gelmicem artık desem bişey demezler tabi ama dayımın bi rahatsızlığı oldu yazın amelyat oldu 3 aydır neredeyse yoktu şimdi hala kemoterapi görüyo, inşallah son seansı kaldı ama her kemo seansından sonra kötü oluyo tabi gelemiyo evde dinleniyo yaklaşık 2 hafta. Sonra 1 hafta toparlıo geliyo sonra yine kemo. Ben de o tam dönene kdr bırakamam çünkü ben varım sadece onun işini yapabilecek olan. biraz ona stres yapıyorum erkekler pek anlamıyo ama mesela ananem oğluna mı üzülsün bana mı üzülsün kadın napacağını şaşırdı dayımın kemoterapisi bir iki hafta gecikmeli verildi amelyat yerinden dolayı ozaman tabi son kemoterapi tarihi de uzadı, dayımın pek umru olmadı tabi o kendi canının derdide de ananem daha çok taktı bana. Doğuran anlar bi tek sanırım=) neyse ki kanser yayılmamış amelyatla geçti gitti inşallah diyoruz ama son kemoterapi seanstan sonra bi daha muayene olacak ve biraz daha devam edicez ilaca derlerse ve toparlanamazsa napıcaz bilmiyorum. O da hiç bunun muhabbetni yapmıyo, ya senin de az kalmış ne zaman gelmemeyi düşünüyosun demiyo heralde o tam iyileşene kdr ya da doğurana kdr fulll gelicem diye mi düşünüyo bilmiyorum hiç konusunu açmıyo. normalde sonuncusunu 8 aralıkta alcak, kendine gelmesi 22 aralık fln, 1-2 gün de gelse benimle birlikte çalışsa devretsem işleri, 25inden itibaren de gelmeme lüksüm olursa iyi olur. zaten 27si pzt o gün inşallah 37+6 olmuş oluyorum.. O hafta evde dinlensem son hazırlıkları halletsem sonra da doğuruyorum ztn.. Umarım o hafta kendine gelmiş olur hallolmuş olur işler tabi önemli olan onun iyileşmesi de ben de ilk defa doğuruyorum.. Bi de bunca işi hallediyorum karnım burnumda onun da hasta huysuzluğu var üzerinde, en ufak bişeyde benim üzerime geliyo dün ona ayrıca delirdim oturup ağlicaktm eşimi aradım sakinleşmek için onun hasta huysuzluğu varsa benim de hamilelik hormonlarım var ozaman ben de oturup ağlıyım kimse bişey diyemez diyorum = )

Ya kizlar bir cogunuz herseyi mi int ten siparis veriorsunuz sorun bende mi yaa

Gıda ve ilaç tarzı içilecek şeyleri internetten alamıyorum ben. Sadece marketlerden sipariş veriyorum gıdayı. Bir de belli markaların sitesinden Gıda alabiliyorum. Onun dışında güvenmiyorum.

Kızlar size bir sorum olacak bu haftadan sonra hastane ve doktor değişikliği yapmak mantıklı mı ?
Şuan gittiğim hastanede yenidoğan bakımı için acil bir durum olursa başka hastaneye yolluyormuş gönderilen hastane de musaitlik durumuna göre kabul ediyor diyorlar . İşin ilginci gönderdikleri hastanenin doğum ücreti daha uygun doktorumdan memnunum aslında ama içime de kurt düştü çok kararsızım eşim bir sonraki kontrole diğer hastaneye gidelim diyor ne yapsam bilemedim

Gıda ve ilaç tarzı içilecek şeyleri internetten alamıyorum ben. Sadece marketlerden sipariş veriyorum gıdayı. Bir de belli markaların sitesinden Gıda alabiliyorum. Onun dışında güvenmiyorum.
ben az önce zeytin sipariş ettim internetten=) daha önce alışveriş yaptığım bi yerdi gemlikte toptancıydı bursadan dönerken almıştım sonra sardım oraya kart vermişlerdi kendi siteleri var yani zeytini bile internetten söylüyorum. Bi ara vitaminleri de netten söylüyodum ama onlara güvenmiyorum ilaç vitamin söylemem

Çift doktor ilerle dicem de oda çok mu pahalı gelir

32den sonra hafta da 1 gitmeye başladım ben. 1 ay şu an çok bence kontrol için. Bende kötülemek istemiyorum ama bu ne rahatlık anlamadım

Benimki hep 3 haftada bir çağırıyordu. En son 34 te gittim 2 hafta sonra gel dedi. 36 da gidince 2 hafta sonra gel derse haftaya geliyim derim doğuracağız artık 36 dan sonra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…