2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
allah hepınızden razı olsun anlayamadım noldugunu zaten onun yüzünden erken doğursam rahat eder heralde ben dondum zaten kadına bişey dıyemedım ağlaya ağlaya eve gelmişim herkes genelde risk almamak için sölemiştir dedi. ama babası kaç bunun dedi 1.80 dedm sen kaçsın dedi 1.60dedm aaa bu bebek kısa dedi direk belkı oğlum bana cekti ne alaka ya babasına cekmek zorundamı 50cm doğmuyormu bir bebek daha 1ayımız var bızım anlamadm nie seni uyarmamıslar dıyor bide bana diğer doktorlar dıyor ama herhangi birtane teste bakmadan . İnsanların moralını bozuyorlar o kdar hassas dönemdeyim ve bu hamılelık cok duygusallaştırdı. beni gerçekten artk yoruldum bizlerin Allah yardımcısı olsun cok zormuş.

Bana da elite marka diyor dedim midem bulandı hayır parada yollamadım ki ne yaptıklarını bilmiyorlar bence
Aynen bilmiyolar takip sıfır.
Kıyamam. Zaten zor kalkıyoruz yerimizden. Baban da olsa dayında olsa biraz düşünmeleri gerekiyor. Sen nasıl dayını ve işi yarım bırakmadan gitmemeyi düşünüyosan onlarında düşünmesi lazım ama erkek milleti o kadar ince düşünmez.

Nasıl doktorlar var ya. Allah bildiği gibi yapsın. Sen o kadar detaylıya gir ikili tarama yapılsın hepsi çöp o zaman. Sakın takma.

Neye dayanarak direk down sendromu diyor 35 haftalık olmuş bebeğe bi ton taramaya girdi bebek bi o biliyor milattan kalma ultrason cihazıyla bi bakışta mı koymuş devlet hastanesinde tanıyı sorumsuz ya

Ultrason kagidinin altinda olcumleri verdiyse yazabilir. Bir bakin isterseniz. Hastane sonuc sisteminde de yazabilir bir ihtimal.
Ben o ölçümlerden anlamıyorum maalesef anlayan varmıdır ki acaba burda foto atardım gerçi yarın sabahtan başka bı doktora gidicem detaylı bakar sorarım herşeyi

İnsanlar bu tanı koyuluncaya kadar perinatolog perinatolog geziyor yetmiyor amniyosentez yaptırıyorlar öyle tanı alıyor, bu doktor tek muayeneyle nasıl böyle bir şey söyleyebilmiş bir de dan diye yok artık diyorum ya. Yazdırdığı raporun örneğini alsaydın keşke şikayet edersin bebeğin sağlıklı doğduğunda.
Kaldı ki birçok taramalara ultrasona rağmen anlaşılmayıp anca doğumda görülen çok down sendromu hikayesi biliyorum.
Hiç üzme kendini, bence kendi doktoruna hatta gidebiliyorsan bi perinatologa git için rahatlasın derim.

İkisine de gitsen olmaz mı? Çok mu pahalı muayene ücretleri

İkisine de gitsen olmaz mı? Çok mu pahalı muayene ücretleri
Yani biri 120 diğeri 150 ama eşim tek başına çalışıyor birine anca yetebilir onuda zorlamak istemiyorum maddi açıdan zaten ucu ucuna yettiriyor bu yaşam şartlarında ve şimdi kontrol süreleri de kısaldı ayda 2 kez 2 ayrı hastane ucreti olmuş olacak o da sıkıntı

Evet pahalı oluyormuş ikisi. Yeni hastaneye geç gecikmeden o zaman, doktor içine sinerse bir sıkıntı olmaz

Hadi ya yoktu ki ondan. Farmasinin çok amaçlı temizleyicisiyle sildim baya bi çıktı ama belli oluyo yine de yıkamacıya gidecek mecbur.
Bim deki mücize gibi çay falan dökülünce dök sil bişey koymuyor diğer markalar silmiyor halıya da zarar vermiyor aklında olsun ben sırf onun için alıyorum parlatıcı yı bimden

Canım devlet hastanesinde komşumun başına geleni anlatıyım 8aylık hamile normal muayene ye gittiş doktor usg bakarken bebeğin ölmüş kalbi atmıyor demiş, komşum biraz safçaydı sorgulamazdı, doktor evine git hazırlığını yap gel alalım demiş buda hazırlığını yapmış işte gecelik bide beyaz çarşaf almış güya bebeğin ölüsünü koyacak hastanede başhekime gidiyor imza için oda diyor ki böyle Bi doktorun bakmasıyla bebek i alınır gidelim ni odoktorun yanına doktora başhekim diyor bebek ölüymüş bide benim yanımda bak bakalım doktor bakıyor bebek canlı ee diyor başhekim hani ölüydü başhekim orda doktora bu senin kaçıncı vukuatın doktor ağlamaya başlıyor eşimle aram kötü boşnıyoruz psikolojim bozuk da falanda filanda doktoru açığa aldılar olaydan sonra başka neler yaptı Allah bilir sonra bidaha görmedik o lanet kadını sende canını sıkma boşuna üzülüp yazık bebeğine

O nasıl şey ya kafayı yemiş herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…