2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şaka gibiler gerçekten insanları ne hale getiriyorlar benim de devlette bizzat başıma geldi 13 haftalık hamileyim idrar yolları sıkıntısı için üroloji doktoruna gittim bana sadece ultrason baktırıp böbrek yetmezliği teşhisi koydu aklı sıra bebeğin için de bekleyip göreceğiz dedi dünyam başıma yıkıldı 2 gün boyunca ağlayıp durdum böbrek yetmezliği için değil bebeğime birşey olacak diye . Annem babam dayanamadi bu kadar ağladığıma Tarsus'tan kalktık taa Antalyaya gittik çok iyi bir doktor bulduk korkulacak bir durum olmadığını orda öğrendik minik kızımın cinsiyetini de orda öğrendim hatta ama o 1 hafta ömrümden ömür gitti diyebilirim .

Bir anne adayına yapılan bu pervasızlıgı ben de Allah a havale ediyorum cok gaddarlar bazı doktorlar insaniyet dersı aldıktan sonra meslek icra etmeleri lazım. Evlat senın tabı ama durduk yere strese sokmaya gerek yok. Insallah saglıkla saglıklı yavrucugununkucagına aldıgında hatırlamayacaksın bıle canım bu gunlerı

Bir anne adayına yapılan bu pervasızlıgı ben de Allah a havale ediyorum cok gaddarlar bazı doktorlar insaniyet dersı aldıktan sonra meslek icra etmeleri lazım. Evlat senın tabı ama durduk yere strese sokmaya gerek yok. Insallah saglıkla saglıklı yavrucugununkucagına aldıgında hatırlamayacaksın bıle canım bu gunlerı

O nasıl şey ya kafayı yemiş herhalde.
Vallahi şahidim komşumun beyaz çarşaf falan götürdüğüne bebeğim ölmüş alacaklar diye başkasından falan duymadım, doktor öyle lanetti ki hiç hastası olmazdı bir iki anca muayene için yanına girince bağırır dı uzak durun sizin yüzünüzden hasta oluyorum diye

Önce kendi doktoruma gidip böyle bısey dendı dıcem sonra dedıgın gibi hayır bana ben böyle dusundum risk var deyip yönlendiredebılır doktorun söleyiş tarzı bile cok kötüydü korkutucu şurda doguma kalmış 1ay zaten artık yapcak bısey yok doğunca görcez dedi Kıza söledi yanındakı uyarıldı dıye yaz oraya dedı bana kağit vermedi raporda vermedi zaten sonuc bile yoktu o kucuk yerden sıyah ulturasonda gördüğüyle söledıkleri bunlar ıkılı tarama testımın sonucunu görmedi bile yada ayrıntılıyı görmedi bakayım demedi .

Benim kızımda 44 cm 2450 kg ağırlığında doğdu 40+3 de o kadar sağlıklı ilerledik ki ilk ay 1 kg dan fazla aldı sadece anne sütüyle hiç kötü dusunme arkadaşım uzulme her şey iyi olacak senin bebeğinle ilgili ne hissettigin inan ultrason cihazından çok daha önemli

Rabbim işini hakkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın sırf baştan savmak için yalan yanlış bakıveriyorlar

Serum fizyolojikle, nazal burun aspiratörü sipariş verdim şimdi. Uçları ne pahalıymış destek yastıklarına da bakacağım

evet o ucu tek kullanimlik olanlar oyle ben wee babyninkini aldim daha igrenc ama daha ucuza geliyo uc degistirme derdi yok sadece ogure ogure yikicaz artik:) yastigin ve wee baby linkleri soyle:

Nerden gittim dertsiz başıma dert aldım ya Allaha havale ettm ben onu sanırım hastası olmadıgım ıcın yaptı . Baska bı acıklamasını bulamadım kimseye bısey dıyemedım kendımle beraber ınsanlarıda huzursuz etmek istemedim eşimin bile haberi yok.

Hadi ya yoktu ki ondan. Farmasinin çok amaçlı temizleyicisiyle sildim baya bi çıktı ama belli oluyo yine de yıkamacıya gidecek mecbur.
Gecen gece oglan kustu benimkinede 2 taneye birden hemde wala o halde verdim yikamaciya hic el surmeden baktim fena oluyorum temizleyemicem rica ettim adamlara aldilar direk. Farmasinin pas ve kirec cozucusu mukemmel derz arasi temizlio bu arada ne alaka aklima gdi birden hahahahhaa sen cok amacli diyimce

Böyle bir şey görse bile bu şekilde dümdüz söylenmez ,o raporu alabilirsen al doğum sonrası uğraş .Down demek için bir çok parametreye bakılıyor tek boy değil ki kıstas .Sıkma canını,gerek olmadıkça da başka doktora gidip karıştırma kafanı yazık az zamanımız kaldı psikoloji bozulmasın.

Kizlar yenidogan bebek bezi 76`li az mi cok mu? 1 numara oluyor. Bilemedim hemen buyoyo muydu bu tontisler. Bu arada bebek bezleri ne kadar pahali yaa valla en buyuk masraf bu olacak yine belli oldu..

Saronsu bende o sayılara yakın aldım 80 galiba emin değilim de o civarda olmalı.Bence ideal gerek oldukça alırız .1 aya 2 ye geçeriz sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…