- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Kızlar bu babynestler makinaya sığıyor muydu ? Deneyen var mı ?
Şaka gibiler gerçekten insanları ne hale getiriyorlar benim de devlette bizzat başıma geldi 13 haftalık hamileyim idrar yolları sıkıntısı için üroloji doktoruna gittim bana sadece ultrason baktırıp böbrek yetmezliği teşhisi koydu aklı sıra bebeğin için de bekleyip göreceğiz dedi dünyam başıma yıkıldı 2 gün boyunca ağlayıp durdum böbrek yetmezliği için değil bebeğime birşey olacak diye . Annem babam dayanamadi bu kadar ağladığıma Tarsus'tan kalktık taa Antalyaya gittik çok iyi bir doktor bulduk korkulacak bir durum olmadığını orda öğrendik minik kızımın cinsiyetini de orda öğrendim hatta ama o 1 hafta ömrümden ömür gitti diyebilirim .Canım devlet hastanesinde komşumun başına geleni anlatıyım 8aylık hamile normal muayene ye gittiş doktor usg bakarken bebeğin ölmüş kalbi atmıyor demiş, komşum biraz safçaydı sorgulamazdı, doktor evine git hazırlığını yap gel alalım demiş buda hazırlığını yapmış işte gecelik bide beyaz çarşaf almış güya bebeğin ölüsünü koyacak hastanede başhekime gidiyor imza için oda diyor ki böyle Bi doktorun bakmasıyla bebek i alınır gidelim ni odoktorun yanına doktora başhekim diyor bebek ölüymüş bide benim yanımda bak bakalım doktor bakıyor bebek canlı ee diyor başhekim hani ölüydü başhekim orda doktora bu senin kaçıncı vukuatın doktor ağlamaya başlıyor eşimle aram kötü boşnıyoruz psikolojim bozuk da falanda filanda doktoru açığa aldılar olaydan sonra başka neler yaptı Allah bilir sonra bidaha görmedik o lanet kadını sende canını sıkma boşuna üzülüp yazık bebeğine
Bir anne adayına yapılan bu pervasızlıgı ben de Allah a havale ediyorum cok gaddarlar bazı doktorlar insaniyet dersı aldıktan sonra meslek icra etmeleri lazım. Evlat senın tabı ama durduk yere strese sokmaya gerek yok. Insallah saglıkla saglıklı yavrucugununkucagına aldıgında hatırlamayacaksın bıle canım bu gunlerıAhh kızlar başıma gelenleri anlatsam benım kafa büyük dedi doktor demıştim hatırlatsınız sonra cok değerli anacım devlettede doktorun olsun hiç kayıt yaptırmadın acil bısey olsa orayada gideriz dedi zaten doktor özeldekı sezeryan dedi devlettekide artık garanti bi şekilde seseryan o kesin 34+3 ken dün devlette doktora cıktım kadın ne ıkılı taramama ne ayrıntılı ulturasona bakmadan yan tarafta oturan kıza dediki yaz oraya bebek down send uyarıldı dedi ben şok beynimden aşa kaynar sular döküldü 8.ayıma gelmişim siz ne dıyorsunuz ya dedm hiçbir sonuç görmeden ıkı gündür yemek yıyemedım aptal kadının yüzünden sürekli gittiğim doktor öyle bısey yok biz zaten ayrıntılıda taramada yada renklide ayırt edıyıruz dedi gripten ölüyorum doktora gitmeye korkuyorum iyice gerdiler ya beni doktordan şikayetci oldum eğer bebek öyle cıkmasaa görüşcez dedim birde emınmısiniz benim doktorum bana böyle bısey demedi dedim dediği şey şu artk doğunca görücez zaten yapcak bısey yok dedi ben şoklandım iyice tek basıma gitmiştim ağlaya ağlaya helak oldum ama onu Allaha havale edıyorum . Tabiki bebeğim hasta olabılır down olabılır Allahın verdiği can Allahtan gelen herşeye razıyım ama ben 8.ayımdayım bu zamana kadar 1doktor böyle bısey demedi hiç birşeye bakmadan nasıl benım moralımı aly üst edebılır . Nasıl böyle bır kanıya vardınız dediğimde boyu kısa bebegın dedi 43sn bebek 34 haftalık nesi kısa Allah askına diğer bütün değerleri normal kılosu 2880 olmuş . Sınırlerımm gerildi iyice doktora falan gitmicem bi süre
Bir anne adayına yapılan bu pervasızlıgı ben de Allah a havale ediyorum cok gaddarlar bazı doktorlar insaniyet dersı aldıktan sonra meslek icra etmeleri lazım. Evlat senın tabı ama durduk yere strese sokmaya gerek yok. Insallah saglıkla saglıklı yavrucugununkucagına aldıgında hatırlamayacaksın bıle canım bu gunlerıAhh kızlar başıma gelenleri anlatsam benım kafa büyük dedi doktor demıştim hatırlatsınız sonra cok değerli anacım devlettede doktorun olsun hiç kayıt yaptırmadın acil bısey olsa orayada gideriz dedi zaten doktor özeldekı sezeryan dedi devlettekide artık garanti bi şekilde seseryan o kesin 34+3 ken dün devlette doktora cıktım kadın ne ıkılı taramama ne ayrıntılı ulturasona bakmadan yan tarafta oturan kıza dediki yaz oraya bebek down send uyarıldı dedi ben şok beynimden aşa kaynar sular döküldü 8.ayıma gelmişim siz ne dıyorsunuz ya dedm hiçbir sonuç görmeden ıkı gündür yemek yıyemedım aptal kadının yüzünden sürekli gittiğim doktor öyle bısey yok biz zaten ayrıntılıda taramada yada renklide ayırt edıyıruz dedi gripten ölüyorum doktora gitmeye korkuyorum iyice gerdiler ya beni doktordan şikayetci oldum eğer bebek öyle cıkmasaa görüşcez dedim birde emınmısiniz benim doktorum bana böyle bısey demedi dedim dediği şey şu artk doğunca görücez zaten yapcak bısey yok dedi ben şoklandım iyice tek basıma gitmiştim ağlaya ağlaya helak oldum ama onu Allaha havale edıyorum . Tabiki bebeğim hasta olabılır down olabılır Allahın verdiği can Allahtan gelen herşeye razıyım ama ben 8.ayımdayım bu zamana kadar 1doktor böyle bısey demedi hiç birşeye bakmadan nasıl benım moralımı aly üst edebılır . Nasıl böyle bır kanıya vardınız dediğimde boyu kısa bebegın dedi 43sn bebek 34 haftalık nesi kısa Allah askına diğer bütün değerleri normal kılosu 2880 olmuş . Sınırlerımm gerildi iyice doktora falan gitmicem bi süre
Vallahi şahidim komşumun beyaz çarşaf falan götürdüğüne bebeğim ölmüş alacaklar diye başkasından falan duymadım, doktor öyle lanetti ki hiç hastası olmazdı bir iki anca muayene için yanına girince bağırır dı uzak durun sizin yüzünüzden hasta oluyorum diyeO nasıl şey ya kafayı yemiş herhalde.
O nasıl bir şey gerekli mi ben almadım
Yastık, yorgan sığıyor ama onu bilmiyorum.
Önce kendi doktoruma gidip böyle bısey dendı dıcem sonra dedıgın gibi hayır bana ben böyle dusundum risk var deyip yönlendiredebılır doktorun söleyiş tarzı bile cok kötüydü korkutucu şurda doguma kalmış 1ay zaten artık yapcak bısey yok doğunca görcez dedi Kıza söledi yanındakı uyarıldı dıye yaz oraya dedı bana kağit vermedi raporda vermedi zaten sonuc bile yoktu o kucuk yerden sıyah ulturasonda gördüğüyle söledıkleri bunlar ıkılı tarama testımın sonucunu görmedi bile yada ayrıntılıyı görmedi bakayım demedi .İnsanlar bu tanı koyuluncaya kadar perinatolog perinatolog geziyor yetmiyor amniyosentez yaptırıyorlar öyle tanı alıyor, bu doktor tek muayeneyle nasıl böyle bir şey söyleyebilmiş bir de dan diye yok artık diyorum ya. Yazdırdığı raporun örneğini alsaydın keşke şikayet edersin bebeğin sağlıklı doğduğunda.
Kaldı ki birçok taramalara ultrasona rağmen anlaşılmayıp anca doğumda görülen çok down sendromu hikayesi biliyorum.
Hiç üzme kendini, bence kendi doktoruna hatta gidebiliyorsan bi perinatologa git için rahatlasın derim.
Benim kızımda 44 cm 2450 kg ağırlığında doğdu 40+3 de o kadar sağlıklı ilerledik ki ilk ay 1 kg dan fazla aldı sadece anne sütüyle hiç kötü dusunme arkadaşım uzulme her şey iyi olacak senin bebeğinle ilgili ne hissettigin inan ultrason cihazından çok daha önemliallah hepınızden razı olsun anlayamadım noldugunu zaten onun yüzünden erken doğursam rahat eder heralde ben dondum zaten kadına bişey dıyemedım ağlaya ağlaya eve gelmişim herkes genelde risk almamak için sölemiştir dedi. ama babası kaç bunun dedi 1.80 dedm sen kaçsın dedi 1.60dedm aaa bu bebek kısa dedi direk belkı oğlum bana cekti ne alaka ya babasına cekmek zorundamı 50cm doğmuyormu bir bebek daha 1ayımız var bızım anlamadm nie seni uyarmamıslar dıyor bide bana diğer doktorlar dıyor ama herhangi birtane teste bakmadan . İnsanların moralını bozuyorlar o kdar hassas dönemdeyim ve bu hamılelık cok duygusallaştırdı. beni gerçekten artk yoruldum bizlerin Allah yardımcısı olsun cok zormuş.
Rabbim işini hakkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın sırf baştan savmak için yalan yanlış bakıveriyorlarŞaka gibiler gerçekten insanları ne hale getiriyorlar benim de devlette bizzat başıma geldi 13 haftalık hamileyim idrar yolları sıkıntısı için üroloji doktoruna gittim bana sadece ultrason baktırıp böbrek yetmezliği teşhisi koydu aklı sıra bebeğin için de bekleyip göreceğiz dedi dünyam başıma yıkıldı 2 gün boyunca ağlayıp durdum böbrek yetmezliği için değil bebeğime birşey olacak diye . Annem babam dayanamadi bu kadar ağladığıma Tarsus'tan kalktık taa Antalyaya gittik çok iyi bir doktor bulduk korkulacak bir durum olmadığını orda öğrendik minik kızımın cinsiyetini de orda öğrendim hatta ama o 1 hafta ömrümden ömür gitti diyebilirim .
Serum fizyolojikle, nazal burun aspiratörü sipariş verdim şimdi. Uçları ne pahalıymışdestek yastıklarına da bakacağım
Gecen gece oglan kustu benimkinede 2 taneye birden hemde wala o halde verdim yikamaciya hic el surmeden baktim fena oluyorum temizleyemicem rica ettim adamlara aldilar direk. Farmasinin pas ve kirec cozucusu mukemmel derz arasi temizlio bu aradaHadi ya yoktu ki ondan. Farmasinin çok amaçlı temizleyicisiyle sildim baya bi çıktı ama belli oluyo yine de yıkamacıya gidecek mecbur.
Önce kendi doktoruma gidip böyle bısey dendı dıcem sonra dedıgın gibi hayır bana ben böyle dusundum risk var deyip yönlendiredebılır doktorun söleyiş tarzı bile cok kötüydü korkutucu şurda doguma kalmış 1ay zaten artık yapcak bısey yok doğunca görcez dedi Kıza söledi yanındakı uyarıldı dıye yaz oraya dedı bana kağit vermedi raporda vermedi zaten sonuc bile yoktu o kucuk yerden sıyah ulturasonda gördüğüyle söledıkleri bunlar ıkılı tarama testımın sonucunu görmedi bile yada ayrıntılıyı görmedi bakayım demedi .
Kizlar yenidogan bebek bezi 76`li az mi cok mu? 1 numara oluyor. Bilemedim hemen buyoyo muydu bu tontisler. Bu arada bebek bezleri ne kadar pahali yaa valla en buyuk masraf bu olacak yine belli oldu..
Kizlar yenidogan bebek bezi 76`li az mi cok mu? 1 numara oluyor. Bilemedim hemen buyoyo muydu bu tontisler. Bu arada bebek bezleri ne kadar pahali yaa valla en buyuk masraf bu olacak yine belli oldu..
Amerikan beze geçiş yapalım kaynat kaynat kullan
ok canim aynen yeter bu simdilik. sagolSaronsu bende o sayılara yakın aldım 80 galiba emin değilim de o civarda olmalı.Bence ideal gerek oldukça alırız .1 aya 2 ye geçeriz sanırsam
Analarımız ne çekmiş öyle ya. Kaynat, elde yıka, ütüle. Makineden çıkanı katlamaya üşeniyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?