Nerde satiliyor o urun hic duymadim sankiBugün yıkamacıyı arasam en erken yarın gelirler biliyorum yani o yüzden leke iyice işlemeden kabasını bi alayım dedim ama abarttım sanırım halının her yerinden 2-3 defa geçtim
Eşim gerek yok hiç belli olmuyo diyo ama bana batıyo işte verilecek mecbur.
Bu arada kireç sökücü için diversey diye bi şey keşfettim harika bi şey. Duşakabin camlarını falan acayip temizliyo
BuDiversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici ve Kireç Çözücü 750 ml Yorumları - Trendyol
Diversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici Kireç Çözücü 750 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tabi tabi vende esime sarigucle ovduruyorum banyo fayanslarini kuveti flanBlntkbra
Ama maskeyle eldivenle falan temizlemek gerekiyormuş dikkat edin alırsanız ben eşime temizletiyorum doğuma kadar
En az 2 yıl diyor uzmanlarBebişlerimizi 1 yıl mı emzirmeliyiz, 2 yıl mı?
Bende 2 sene emzirmek isterimEn az 2 yıl diyor uzmanlar
Emzirme danışmanlarına göreyse bırakın bebek istediği kadar emsin kendi istediği zaman bıraksın
Zamanı gelince konuşuruz yine bunları inşallah.
Ben kızımın 2.yaş gününe bir hafta kala bıraktırdım. Aklı eriyordu söylediklerimi dinliyor ve anlıyordu. Bırakmadan 2-3 hafta öncesinde hazırlamaya başladım. Annecim artık sütüm bitmek üzere, artık Ali babanın çiftliğinden süt alacağız, inek sütü içeceksin dedim tamam dedi gayet olgunlukla karşıladıbi de süslü püslü pipetli bardaklardan aldık inek sütü içmesi için hemen alıştı. Anne de kararlı olmalı, o son emzirdiğim anı unutamıyorum hiç, ben kızımdan daha çok üzülmüşümdür bırakıyoruz diye ilk gece uyandı istedi ağladı, bitti dedim konuşmuştuk ya dedim hemen sustu. İkinci gece uyandı suyunu içti geri uyudu. Böyle böyle alıştı. Çok zorlamadı beni çok şükür.
Hiç öyle salça sürme, yok bant yapıştırma işte tiksindirme olaylarına girip travma yaşatmak istemedim iyi ki de öyle yapmamışım.
Aslında gece emmesi olmasaydı yani sadece gece emzirmesini bıraktırabilseydim gündüz 3 yaşına kadar bile devam edebilirdim ama geceleri ikimiz de uykusuz kalıyorduk sürekli emmek için uyanıyordu emzik gibi kullanıyordu artık. Bırakınca ikimiz de rahat ettik geceleri.
Evet o tiksindirme isi cok yanlismis zaten bence bu sekilde dogrusunu yapmissin bakalim insallah bize de okdr emzirebilmek nasip olur. Ben 1 seneye bile raziyimEn az 2 yıl diyor uzmanlar
Emzirme danışmanlarına göreyse bırakın bebek istediği kadar emsin kendi istediği zaman bıraksın
Zamanı gelince konuşuruz yine bunları inşallah.
Ben kızımın 2.yaş gününe bir hafta kala bıraktırdım. Aklı eriyordu söylediklerimi dinliyor ve anlıyordu. Bırakmadan 2-3 hafta öncesinde hazırlamaya başladım. Annecim artık sütüm bitmek üzere, artık Ali babanın çiftliğinden süt alacağız, inek sütü içeceksin dedim tamam dedi gayet olgunlukla karşıladıbi de süslü püslü pipetli bardaklardan aldık inek sütü içmesi için hemen alıştı. Anne de kararlı olmalı, o son emzirdiğim anı unutamıyorum hiç, ben kızımdan daha çok üzülmüşümdür bırakıyoruz diye ilk gece uyandı istedi ağladı, bitti dedim konuşmuştuk ya dedim hemen sustu. İkinci gece uyandı suyunu içti geri uyudu. Böyle böyle alıştı. Çok zorlamadı beni çok şükür.
Hiç öyle salça sürme, yok bant yapıştırma işte tiksindirme olaylarına girip travma yaşatmak istemedim iyi ki de öyle yapmamışım.
Aslında gece emmesi olmasaydı yani sadece gece emzirmesini bıraktırabilseydim gündüz 3 yaşına kadar bile devam edebilirdim ama geceleri ikimiz de uykusuz kalıyorduk sürekli emmek için uyanıyordu emzik gibi kullanıyordu artık. Bırakınca ikimiz de rahat ettik geceleri.
Bu cok guzel bisi ya bi senedir kullanıyorumBuDiversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici ve Kireç Çözücü 750 ml Yorumları - Trendyol
Diversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici Kireç Çözücü 750 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sulandırınca da aynı etkiyi gösteriyor mu, sanki üstünde sulandırmadan kullanılır yazıyordu diye hatırlıyorum. Ben de hamileyken cesaret edemem bunu kullanmaya, diğer çamaşır suyu falan da kullanmıyorum mesela, eşler yıkasın banyoyu tuvaletiBu cok guzel bisi ya bi senedir kullanıyorum
Dikkt edin yalnız hamileyken
Sulandırıp kullanın
Bende cok korse baktımKızlar korse alan varmı aranızda. Doğum sonrası için. Alırsam hangi bedeni almam lazım belinizi ölçün diyor. Malum şu an belimizin maşallahi var. Bide duşa kabini ben yumoşla temizliyorum . Sıkıyorum fis fisla bekletiyorum çok su izi varsa 5 dk yoksa gerek yok . Bulaşık süngeri ile ovaliyorum iyice su ile durulayınca mis gibi oluyor kirecleri çok iyi söküyor. Bi deneyin derim
Ben gecen ikisini bir karıştırıp kullandim aen ne diyosunSulandırınca da aynı etkiyi gösteriyor mu, sanki üstünde sulandırmadan kullanılır yazıyordu diye hatırlıyorum. Ben de hamileyken cesaret edemem bunu kullanmaya, diğer çamaşır suyu falan da kullanmıyorum mesela, eşler yıkasın banyoyu tuvaleti
Canım ben youtube da osman gönülalın videolarını izliyorum ve bilimsel açıklamalarla anlattığı için mantıklı geliyo mesela yastık kullanmıcaksın düz yatıcak sağa sola değil diyo beşikte başka bir şey olmucak sağında solunda hatta yorgan battaniye değil uyku tulumunda yatsın diyo ben hatta not çıkarıyorum onu izlerken sınava hazırlanır gibiTecrübeli anneler yeni doğanı uyurken nasıl yatırmalıyız? Videoları izledim kafam karıştı iyice. Ben bir sağ , bir sol olarak yatıracağız diye biliyordum bazı doktorlar sırt üstü diyor kafam karıştı. Ve ilk aylar sadece burundan nefes aldıkları için burun temizliği meselesini kafama taktım nasıl temizleyeceğim, ne sıklıkla temizleyeceğim. Şırıngayla burnuna fizyolojik serumu sıkabilir miyim dert oldu bana
Aman allahım ya nerden demiş hemen öyle benm bebeğimin de kafası büyük ama doktor öyle bir şey demedi zaten iri bebek kafasının büyük olması da normal heralde diye düşünüyorum videolar izledm hep büyük olabilir normal deniyo asla down sendrom göstergesi değil diyolarAhh kızlar başıma gelenleri anlatsam benım kafa büyük dedi doktor demıştim hatırlatsınız sonra cok değerli anacım devlettede doktorun olsun hiç kayıt yaptırmadın acil bısey olsa orayada gideriz dedi zaten doktor özeldekı sezeryan dedi devlettekide artık garanti bi şekilde seseryan o kesin 34+3 ken dün devlette doktora cıktım kadın ne ıkılı taramama ne ayrıntılı ulturasona bakmadan yan tarafta oturan kıza dediki yaz oraya bebek down send uyarıldı dedi ben şok beynimden aşa kaynar sular döküldü 8.ayıma gelmişim siz ne dıyorsunuz ya dedm hiçbir sonuç görmeden ıkı gündür yemek yıyemedım aptal kadının yüzünden sürekli gittiğim doktor öyle bısey yok biz zaten ayrıntılıda taramada yada renklide ayırt edıyıruz dedi gripten ölüyorum doktora gitmeye korkuyorum iyice gerdiler ya beni doktordan şikayetci oldum eğer bebek öyle cıkmasaa görüşcez dedim birde emınmısiniz benim doktorum bana böyle bısey demedi dedim dediği şey şu artk doğunca görücez zaten yapcak bısey yok dedi ben şoklandım iyice tek basıma gitmiştim ağlaya ağlaya helak oldum ama onu Allaha havale edıyorum . Tabiki bebeğim hasta olabılır down olabılır Allahın verdiği can Allahtan gelen herşeye razıyım ama ben 8.ayımdayım bu zamana kadar 1doktor böyle bısey demedi hiç birşeye bakmadan nasıl benım moralımı aly üst edebılır . Nasıl böyle bır kanıya vardınız dediğimde boyu kısa bebegın dedi 43sn bebek 34 haftalık nesi kısa Allah askına diğer bütün değerleri normal kılosu 2880 olmuş . Sınırlerımm gerildi iyice doktora falan gitmicem bi süre
Rosse nasıl ici filan yumuşak mıBen aldım kanz d-go daha kullanmak nasip olmadı, ama çok hoşuma gitti. Puseti aynı zamanda araba koltuğu oluyor
Yumoş marka yumuşatıcımı yapıyor bunu, ilk defa duydum, bende deneyimKızlar korse alan varmı aranızda. Doğum sonrası için. Alırsam hangi bedeni almam lazım belinizi ölçün diyor. Malum şu an belimizin maşallahi var. Bide duşa kabini ben yumoşla temizliyorum . Sıkıyorum fis fisla bekletiyorum çok su izi varsa 5 dk yoksa gerek yok . Bulaşık süngeri ile ovaliyorum iyice su ile durulayınca mis gibi oluyor kirecleri çok iyi söküyor. Bi deneyin derim
ben beyefendiye baktîmda gayet mantikli konustuklrî bende dinleyeyim bazîCanım ben youtube da osman gönülalın videolarını izliyorum ve bilimsel açıklamalarla anlattığı için mantıklı geliyo mesela yastık kullanmıcaksın düz yatıcak sağa sola değil diyo beşikte başka bir şey olmucak sağında solunda hatta yorgan battaniye değil uyku tulumunda yatsın diyo ben hatta not çıkarıyorum onu izlerken sınava hazırlanır gibi
Markası onemli degil yumuşatıcı olsun yeter ( ben banyo temizligi konusunda bir deliyimYumoş marka yumuşatıcımı yapıyor bunu, ilk defa duydum, bende deneyim bunu
Ben niye ilk defa duyuyorum yaa, ah o kireç beni mahvediyor, inşallah dediğiniz gibidir yaa yarın denicemMarkası onemli degil yumuşatıcı olsun yeter ( ben banyo temizligi konusunda bir deliyim
Herseyi denedim bu zamana kdar) hem kirecide önlüyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?