2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Nerde satiliyor o urun hic duymadim sanki

Blntkbra
Ama maskeyle eldivenle falan temizlemek gerekiyormuş dikkat edin alırsanız ben eşime temizletiyorum doğuma kadar
Tabi tabi vende esime sarigucle ovduruyorum banyo fayanslarini kuveti flan emzirirkende sute gecer derim 1 yil min kafam ragat ovsub dursun gagagagagagga

Bebişlerimizi 1 yıl mı emzirmeliyiz, 2 yıl mı?
En az 2 yıl diyor uzmanlar
Emzirme danışmanlarına göreyse bırakın bebek istediği kadar emsin kendi istediği zaman bıraksın
Zamanı gelince konuşuruz yine bunları inşallah.
Ben kızımın 2.yaş gününe bir hafta kala bıraktırdım. Aklı eriyordu söylediklerimi dinliyor ve anlıyordu. Bırakmadan 2-3 hafta öncesinde hazırlamaya başladım. Annecim artık sütüm bitmek üzere, artık Ali babanın çiftliğinden süt alacağız, inek sütü içeceksin dedim tamam dedi gayet olgunlukla karşıladı bi de süslü püslü pipetli bardaklardan aldık inek sütü içmesi için hemen alıştı. Anne de kararlı olmalı, o son emzirdiğim anı unutamıyorum hiç, ben kızımdan daha çok üzülmüşümdür bırakıyoruz diye ilk gece uyandı istedi ağladı, bitti dedim konuşmuştuk ya dedim hemen sustu. İkinci gece uyandı suyunu içti geri uyudu. Böyle böyle alıştı. Çok zorlamadı beni çok şükür.
Hiç öyle salça sürme, yok bant yapıştırma işte tiksindirme olaylarına girip travma yaşatmak istemedim iyi ki de öyle yapmamışım.
Aslında gece emmesi olmasaydı yani sadece gece emzirmesini bıraktırabilseydim gündüz 3 yaşına kadar bile devam edebilirdim ama geceleri ikimiz de uykusuz kalıyorduk sürekli emmek için uyanıyordu emzik gibi kullanıyordu artık. Bırakınca ikimiz de rahat ettik geceleri.

Bende 2 sene emzirmek isterim

Evet o tiksindirme isi cok yanlismis zaten bence bu sekilde dogrusunu yapmissin bakalim insallah bize de okdr emzirebilmek nasip olur. Ben 1 seneye bile raziyim

Kızlar korse alan varmı aranızda. Doğum sonrası için. Alırsam hangi bedeni almam lazım belinizi ölçün diyor. Malum şu an belimizin maşallahi var. Bide duşa kabini ben yumoşla temizliyorum . Sıkıyorum fis fisla bekletiyorum çok su izi varsa 5 dk yoksa gerek yok . Bulaşık süngeri ile ovaliyorum iyice su ile durulayınca mis gibi oluyor kirecleri çok iyi söküyor. Bi deneyin derim

Neler okudum ya gece gece
Alllahım düşürmesin ellerine
Ben tahlil icin gittim 2 kez ilk gittiğim dr gayet iyiydi normaldi
İkinci kez aynı dr dan randevu alamadım
Başka dr dan aldım
O pis kadın yüzünden agladim o kadar
Sadece bana degil gelene gecene insanlık dışı muamele yapıyor bağırıyordu
Esimde neden buraya geliyorsun ne gerek var diye kızdı
Birde biz atıştık iğrenç birgun geçirmiştim sayesinde
Hayır mesele yoğunluk filanda değil
Mesele insan olmak
Sanki babasının hayrına yapıyor işini
Allaha havale ediyorum böylelerini

Bu cok guzel bisi ya bi senedir kullanıyorum
Dikkt edin yalnız hamileyken
Sulandırıp kullanın
Sulandırınca da aynı etkiyi gösteriyor mu, sanki üstünde sulandırmadan kullanılır yazıyordu diye hatırlıyorum. Ben de hamileyken cesaret edemem bunu kullanmaya, diğer çamaşır suyu falan da kullanmıyorum mesela, eşler yıkasın banyoyu tuvaleti

Bende cok korse baktım
Dogum sonrası halimi kestiremedigimden alamadım
Yamuna filan alsak cok mu sıkar acaba?

Ben gecen ikisini bir karıştırıp kullandim aen ne diyosun
Esim bi geldi soyleniyor
E soylenecegine kendin yap ama dimi
Surekli yaptığım icin etkili oluyor canım
Pek kirecli bırakmıyorum
Kireclliuse etkili olmayabilir

Canım ben youtube da osman gönülalın videolarını izliyorum ve bilimsel açıklamalarla anlattığı için mantıklı geliyo mesela yastık kullanmıcaksın düz yatıcak sağa sola değil diyo beşikte başka bir şey olmucak sağında solunda hatta yorgan battaniye değil uyku tulumunda yatsın diyo ben hatta not çıkarıyorum onu izlerken sınava hazırlanır gibi

Aman allahım ya nerden demiş hemen öyle benm bebeğimin de kafası büyük ama doktor öyle bir şey demedi zaten iri bebek kafasının büyük olması da normal heralde diye düşünüyorum videolar izledm hep büyük olabilir normal deniyo asla down sendrom göstergesi değil diyolar

Ben aldım kanz d-go daha kullanmak nasip olmadı, ama çok hoşuma gitti. Puseti aynı zamanda araba koltuğu oluyor
Rosse nasıl ici filan yumuşak mı
Birdecok yer kaplıyor mu
Begendigim arabaya 2 gunde bin lira zam gelmis
Buna da gelmeden alayim aradan. Ciksin

Yumoş marka yumuşatıcımı yapıyor bunu, ilk defa duydum, bende deneyim

ben beyefendiye baktîmda gayet mantikli konustuklrî bende dinleyeyim bazî
Yalnîz surekli düz yatirildiginda da kafasının arkası dum duz oluyor her cocugun kafa tipi farklı doguyor
Dogumda zorlandığı icin uzayanlar mi dersin
Benim kizcem dogarken zorlandığı icin bi değişikti
Yatıra uatira arkaya baya duzelmisti mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…