9.haftadan sonra yapılıyormuş sanırım ama ben 11+1 de verdimKaç haftalıkken yapılıyor peki bu test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9.haftadan sonra yapılıyormuş sanırım ama ben 11+1 de verdimKaç haftalıkken yapılıyor peki bu test
Progestan kullanıyorum sadece ve folik asitselamlar ikiz olduğu için önlem amaçlı ilaç verdi mi doktorunuz
Cok fark etmiyor sanirm ben hep tok aliyormkızlar prilam dr yi aç mı tok mu içmek gerekiyor
Geçmiş olsun canım. Bende aynı şeyleri yaşayan seni anlayan birisi olarak söylüyorum. Öncelikle kendi sağlığın kendini yıpratma stres yapma. Bi dahaki sefere sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallahKızlar benim kanama alanı başlamış haftaya perşembeye gel dedi kürtaj için. Ben istedim hemen almayın dedim kendisi doğal olsun diye.. sonrasında hsg çekecek ..
10.haftama girdiğimde bende de oldu 1-2 günlüğüne. 1 kutu progestana başladım alttan. Şimdi sorun yok inşallah ama doktora pazartesi gitcem kutu yeni bitti.Kızlar dün kontrol e gittim herşey Yolunda şükür bebeğim 10 haftalık olmuş hareketlenmis maşallah bir sorun yok iki hafta sonra ikili test için cagirdi bu sabah uyanınca çok az üzüm kadar kahverengi lekelenme yaşadım açık kahverengi doktora ulaşamadım progestan kullanıyorum zaten başına gelen oldumu aranızda
Çok üzgünüm... Hayırlısıyla sağlıklı evlatlar sahibi olmanızı diliyorumKızlar benim kanama alanı başlamış haftaya perşembeye gel dedi kürtaj için. Ben istedim hemen almayın dedim kendisi doğal olsun diye.. sonrasında hsg çekecek ..
Canım öyle üzüldüm ki artık ne yazacağımı bilmiyorum rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve diğer tüm kayıp eden annelere inşallahKızlar benim kanama alanı başlamış haftaya perşembeye gel dedi kürtaj için. Ben istedim hemen almayın dedim kendisi doğal olsun diye.. sonrasında hsg çekecek ..
Artık mutlu hberlere ihtiyacımız vardı gözün aydın cnm yarın bnmde kontrolüm War ve öyle korkuyorum ki Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimizeMerhaba kızlarbu ara çok üzücü haber aldık bende mutlu haber ile umut vereyim istiyorum sizlere
Doktor kontrolü vardı bugün doktorum kız bunu ne güzel büyütmüşsün dedi
11+5 günlük olmuşuz burda duyduğum haberlerden o kadar etkilenmiştim ki kalp atışını duyunca agladım
10 gün sonra 2li test için çağırdı ❣ Allahım hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin
![]()
Benimde yarın sabahtan randewum War öyle korkuyorum ki anlatamam inşallah bizlerde iyi haberler verip grubu kendine getirebiliriz kötü hberleri okuyunca insan birşey yazıp paylaşmak istemiyorCok sukur cok sevindim gozunuz aydinYarin da benim randevum var, yuregim agzimda bundan sonra hep guzel haberler duyalim insallah. Uzulen arkadaslarimizin da tez zamanda mujdelerini duyalim
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzCanım öyle üzüldüm ki artık ne yazacağımı bilmiyorum rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve diğer tüm kayıp eden annelere inşallah
Artık mutlu hberlere ihtiyacımız vardı gözün aydın cnm yarın bnmde kontrolüm War ve öyle korkuyorum ki Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize
Benimde yarın sabahtan randewum War öyle korkuyorum ki anlatamam inşallah bizlerde iyi haberler verip grubu kendine getirebiliriz kötü hberleri okuyunca insan birşey yazıp paylaşmak istemiyor
Teşekkürler içime su serptiniz az önce doktoru aradım öyle şakır şakır gelmiyorsa açık kırmızı değilse ağrı yoksa normaldir dedi yarın yinede gel sırf için rahat etsin diye dedi10.haftama girdiğimde bende de oldu 1-2 günlüğüne. 1 kutu progestana başladım alttan. Şimdi sorun yok inşallah ama doktora pazartesi gitcem kutu yeni bitti.
6 haftalıkken kıpkırmızı şakır şakır kanama ile acile gittim kalp atışını duydum bebeğimin şuan 11+5izTeşekkürler içime su serptiniz az önce doktoru aradım öyle şakır şakır gelmiyorsa açık kırmızı değilse ağrı yoksa normaldir dedi yarın yinede gel sırf için rahat etsin diye dedi![]()
Rabbim herşeyi daha iyi bilir. Üzülme demek saçma gelicek o yüzden Rabbim sabır versin inşallah bi daha olurKızlar benim kanama alanı başlamış haftaya perşembeye gel dedi kürtaj için. Ben istedim hemen almayın dedim kendisi doğal olsun diye.. sonrasında hsg çekecek ..
Çok çok çok stres yapıyorsun yazık kendinede eşinede en önemlisi bebişe. Benim eşim polis evde fener buldum değişik gelmişti karnıma dayatarak açmaya çalıştım birden elektro şok açıldı o zaman 5-6 aylık hamileydimCanım rahatlamak İçin elimden geleni yapıyorum ama yok çok korkuyorum
Çık dolaş biraz hava al. Hamileyiz kafamızda dönen şeyler başkalarına saçma gelebilir. Davranışlarımızda öyle ama yapacak bişey yok. Kuran aç dinle okuyabiliyorsan oku sakin kafaylaKızlar herşeyden sıkılan var mı eve sığmıyorum artık hiç birşey yapasım yok . Elimden gelse kaybolasım var . Arasınlar dursunlar beni . Psikolojikmen delirmek üzereyim .bıktım ya gerçekten bıktım . Dert sıkıntı desen zaten hiç bitmiyor. Ya Sabır diyorum . Ama dayanamıyorum . Gerçekten artık tepeme kadar geldi ya .
Hormonlar tavan şu an cok normal Canim arada bana da oluyorKızlar herşeyden sıkılan var mı eve sığmıyorum artık hiç birşey yapasım yok . Elimden gelse kaybolasım var . Arasınlar dursunlar beni . Psikolojikmen delirmek üzereyim .bıktım ya gerçekten bıktım . Dert sıkıntı desen zaten hiç bitmiyor. Ya Sabır diyorum . Ama dayanamıyorum . Gerçekten artık tepeme kadar geldi ya .
Ben de okuyunca sesli güldüm yaa o nasıl olmuş öyleÇok çok çok stres yapıyorsun yazık kendinede eşinede en önemlisi bebişe. Benim eşim polis evde fener buldum değişik gelmişti karnıma dayatarak açmaya çalıştım birden elektro şok açıldı o zaman 5-6 aylık hamileydimelim ayağım birbirine girdi eşimi aradım saydım saydım ağladım. Çok şükür bişeycik olmadı oğlum 5 yaşında. Düşün karnıma bastırarak elektro şok verdim yaaaa
Şimdi düşününce gülme geliyor
. Ay tövbe yarabbim. Rabbim koruyor emin ol.
Ay bu halde beni güldürdün Allah razı olsun senden dostumÇok çok çok stres yapıyorsun yazık kendinede eşinede en önemlisi bebişe. Benim eşim polis evde fener buldum değişik gelmişti karnıma dayatarak açmaya çalıştım birden elektro şok açıldı o zaman 5-6 aylık hamileydimelim ayağım birbirine girdi eşimi aradım saydım saydım ağladım. Çok şükür bişeycik olmadı oğlum 5 yaşında. Düşün karnıma bastırarak elektro şok verdim yaaaa
Şimdi düşününce gülme geliyor
. Ay tövbe yarabbim. Rabbim koruyor emin ol.