- 23 Nisan 2021
- 526
- 333
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ani hareket yaptığımda oluyor tarif ettiginiz ağrı .Yatakta aniden dönersem ,aniden oturup kalkarsam ama durup dururken olmuyor .Kızlar ya 12. Haftanın içindeyim 2-3 gündür sağ kasıgımda batma oluyor böyle içerden iğne ucuyla çizilir gibi ani gelip gidiyor hep aynı nokta başka yerde olmuyor anlamadım neden oluyor ki acaba. Sizde de oluyor mu kızlar? Oturup kalkarken de oluyor normal dururken de
Bugün bende oldu dediginiz gibiKızlar ya 12. Haftanın içindeyim 2-3 gündür sağ kasıgımda batma oluyor böyle içerden iğne ucuyla çizilir gibi ani gelip gidiyor hep aynı nokta başka yerde olmuyor anlamadım neden oluyor ki acaba. Sizde de oluyor mu kızlar? Oturup kalkarken de oluyor normal dururken de
Kızlar ya 12. Haftanın içindeyim 2-3 gündür sağ kasıgımda batma oluyor böyle içerden iğne ucuyla çizilir gibi ani gelip gidiyor hep aynı nokta başka yerde olmuyor anlamadım neden oluyor ki acaba. Sizde de oluyor mu kızlar? Oturup kalkarken de oluyor normal dururken de
Hapşırınca bana da oluyordu ve gün içinde devam ediyordu dün doktora gittim bebekte sorun yoktu normalmiş onlar.Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Yataktan ani kalkarsam hep oluyor, yeni değil. Öksürünce, hapşırınca da oluyor.
Ben de öyleyim herkeste böyle şeylerin bir kaçı olur bende hepsi mevcut. Herkese yazıyorum o yüzdenBugün bende oldu dediginiz gibi
Maşallah bana da her sey oluyo![]()
Ya cidden normalmis tek biz mi bu kadar evhamlıyız bilmiyorum. Benim görümcem de hamile kız 1 ay 15 gün sonra gidiyo kontrole bazen keşke onun kadar rahat olsam diyorumHapşırınca bana da oluyordu ve gün içinde devam ediyordu dün doktora gittim bebekte sorun yoktu normalmiş onlar.
Doktor beni 3 hafta sonra çağırdı 1 ay sonra git diyoYa cidden normalmis tek biz mi bu kadar evhamlıyız bilmiyorum. Benim görümcem de hamile kız 1 ay 15 gün sonra gidiyo kontrole bazen keşke onun kadar rahat olsam diyorum![]()
Beni de doktor her gün çağırsa giderim.Ya cidden normalmis tek biz mi bu kadar evhamlıyız bilmiyorum. Benim görümcem de hamile kız 1 ay 15 gün sonra gidiyo kontrole bazen keşke onun kadar rahat olsam diyorum![]()
Ben de yaşadım, bu hafta bebek büyümesindr maksimum hıza ulaşıyor. Hızlı boyut değiştirme yani. Bunun etkisi olduğunu düşünüyorumKızlar ya 12. Haftanın içindeyim 2-3 gündür sağ kasıgımda batma oluyor böyle içerden iğne ucuyla çizilir gibi ani gelip gidiyor hep aynı nokta başka yerde olmuyor anlamadım neden oluyor ki acaba. Sizde de oluyor mu kızlar? Oturup kalkarken de oluyor normal dururken de
evet prilam dr kullanıyorum ama kusmadan idare ediyorum yine şükürBulantiniz var mi peki
Aynısını ben dün yasadım igne ucuyla batma gibi bisey oluyor bende 12. Haftayi bitirmek uzereyim son 1 gun kaldi 11+6dayım suan dun benimde rahimime ince ince agri saplanir gibi oluyoordu hatta bel agrımda vardı biraz o rahim buyudugu icin oluyormus endiselenme canımKızlar ya 12. Haftanın içindeyim 2-3 gündür sağ kasıgımda batma oluyor böyle içerden iğne ucuyla çizilir gibi ani gelip gidiyor hep aynı nokta başka yerde olmuyor anlamadım neden oluyor ki acaba. Sizde de oluyor mu kızlar? Oturup kalkarken de oluyor normal dururken de
Canım çok sevindim gözün aydın ne kadarlıktın görünmedi mi cinsiyetkızlar kontrolden çıktım çok şükür bebeğim benimle ve iyi ikili test için ölçümler yapıldı kan verdim. cinsiyet belli değil şu an
bizde haberler böyle![]()
Perinatolojiden ikili test için randevu alman gerekiyor kuzumSelamlar ikili testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum. Sadece doktordan randevu almam yeterli mi? Ayrıca biyerden de randevu alacak mıyım? İlçeden ile gideceğim orada sorun yaşamamak adına soruyorum.
Hadi hayirlisi insallah guzel sonuclar gelsinMerhaba fetal DNA testini verdim az önce sonuç 8-14 gün arasında çıkıyormuş.Umarim sonuçlar iyi gelir .Cinsiyeti de öğrenmiş olacağız :) yasal değilmiş ama rica minnet sağolsunlar söyleriz dediler![]()