- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Hadi hayirlisi insallah guzel sonuclar gelsin![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi insallah guzel sonuclar gelsin![]()
Doktorum bana istedigin yerden gelip kan aliyorlar evden bile demisti, sizin nasil oldu? Doktorun muayenehanesine mi geldiler?Merhaba fetal DNA testini verdim az önce sonuç 8-14 gün arasında çıkıyormuş.Umarim sonuçlar iyi gelir .Cinsiyeti de öğrenmiş olacağız :) yasal değilmiş ama rica minnet sağolsunlar söyleriz dediler![]()
Bu benim eşimDoktor beni 3 hafta sonra çağırdı 1 ay sonra git diyo![]()
Ay cook sevindim, darısı başımızakızlar kontrolden çıktım çok şükür bebeğim benimle ve iyi ikili test için ölçümler yapıldı kan verdim. cinsiyet belli değil şu an
bizde haberler böyle![]()
hayırlı olaun çok sevindimKızlar ikili testimiz güzel çıktı çok şükür rabbime elhamdulillah bebek uzun dedi doktor tabi biz anne baba da uzunuz normalcinsiyeti de söyledi doktor
gözlerim dolu dolu
ben şehir hast yaptırıyorum gebe polikliniğinden randevu al ikili teste geldim de onlar yapıyorSelamlar ikili testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum. Sadece doktordan randevu almam yeterli mi? Ayrıca biyerden de randevu alacak mıyım? İlçeden ile gideceğim orada sorun yaşamamak adına soruyorum.
ay çok heyecanlıMerhaba fetal DNA testini verdim az önce sonuç 8-14 gün arasında çıkıyormuş.Umarim sonuçlar iyi gelir .Cinsiyeti de öğrenmiş olacağız :) yasal değilmiş ama rica minnet sağolsunlar söyleriz dediler![]()
12+2 yiz ama dr devlette söylemedi hatta ben cinsiyet bakmıyorum bana cinsiyet için gelme dedi sağlık olsun 16. haftayı bekleyeceğiz artıkCanım çok sevindim gözün aydın ne kadarlıktın görünmedi mi cinsiyet![]()
Hangi firmaya vermiştiniz?Merhaba fetal DNA testini verdim az önce sonuç 8-14 gün arasında çıkıyormuş.Umarim sonuçlar iyi gelir .Cinsiyeti de öğrenmiş olacağız :) yasal değilmiş ama rica minnet sağolsunlar söyleriz dediler![]()
hayır perinatolıg değil ense kalınlığı ve kan değerleriyle bir risk hesaplaması yapılıyor o kadarKızlar benim kendi doktorum ikili testi yaptı yani daha doğrusu ense kalınlığına baktı sadece bi de kan tahlili istedi perinotolog olması mı gerekiyor ? Kafam karıştı
Bu benim eşimdoğuma kadar 3 haftada bir mi gidicez kaç para bir randevusu diyor
![]()
...Dün sağ kaşığımda gün boyunca aynı yerde batmalar oldu demiştim bugün biraz önce banyo yapıyordum taburenin üzerine beyaz örtü serip öyle yıkanıyorum ben bi ayağa kalktım ki kahverengi lekeler var örtünün üzerinde çok korktum kızlar sizde de oluyor mu böyle şeyler hiç olmamıştı![]()
Olsun birlikte bekleriz bizdehayırlı olaun çok sevindim
ben şehir hast yaptırıyorum gebe polikliniğinden randevu al ikili teste geldim de onlar yapıyor
ay çok heyecanlı
12+2 yiz ama dr devlette söylemedi hatta ben cinsiyet bakmıyorum bana cinsiyet için gelme dedi sağlık olsun 16. haftayı bekleyeceğiz artık
Doktorum bana istedigin yerden gelip kan aliyorlar evden bile demisti, sizin nasil oldu? Doktorun muayenehanesine mi geldiler?
Hangi firmaya vermiştiniz?
Alay edilme riskini göze alarak yazıyorum:)...Karnınızda seğirme oluyormu açıp baktığınızda 10.haftaya girdim daha imkansız gibi bişey ama seğirme var:)
Ay kesinlikle dun gece içimde bir baligin takla attığına yemin edebilirim ama ispatlayamamAlay edilme riskini göze alarak yazıyorum:)...Karnınızda seğirme oluyormu açıp baktığınızda 10.haftaya girdim daha imkansız gibi bişey ama seğirme var:)