Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuttu canım ben de ramzi. Ne hissediyorsun? genelde hissettiğin çıkıyor.Evet canımmmm hamileyimÇok bekletmedi beni minnoş
Erkek mi diyorsun, bir kızım vardı biliyorsun , bilmem ki doğru mudur
senin ramiz tuttu mu canım ?
![]()
Gebelik için kan vermeye asm ye gitmiştim zaten ordan biliyorlar, haber vermekte fayda var, tetanoz aşısı için arıyorlar çünkü.Kızlar sağlık ocağına gidip bildirdiniz mi gebeliğinizi ben 12.haftada gidiyim diyorum
Ben test icin gittiginde bildirmis oldum canımKızlar sağlık ocağına gidip bildirdiniz mi gebeliğinizi ben 12.haftada gidiyim diyorum
Benim 4 günde çıkmıştı ama laboratuvara göre değişir canım ortalama bir haftada çıkıyor diye biliyorum.Günaydın hamisler
İkili test sonucunuz kac gunde cikti acaba?
Ben bugün gittim söyledimKızlar sağlık ocağına gidip bildirdiniz mi gebeliğinizi ben 12.haftada gidiyim diyorum
Ben bildirdim. 18 haftalık olunca gel dedi tetanoz aşısı vurulacakmışımKızlar sağlık ocağına gidip bildirdiniz mi gebeliğinizi ben 12.haftada gidiyim diyorum
Kızlar sağlık ocağına gidip bildirdiniz mi gebeliğinizi ben 12.haftada gidiyim diyorum
Valla canım zaman zaman erkek, zaman zaman da kız hissediyorumTuttu canım ben de ramzi. Ne hissediyorsun? genelde hissettiğin çıkıyor.
Ben hep erkek hissetmiştim rüyamda da 2 kere erkek görmüştüm![]()
Valla bende doğrularım daha kiz cocugu büyütmeden oğlum gerçekten sakın bi çocuktur ama arkadaşlarımın kızlarını görünce bile özenmeden edemiyorum 1Bi tweet var onu bırakayım burayasizin düşüncenizin tam tersi. Etrafımda bunu doğruluyor nedense
![]()
Pipi resmen ben buradayım diye el sallamış sizeEki Görüntüle 2887389
Benimkinin pipisi
Senin de böyleydi diye hatırlıyorum canım.
Bunda emin olmayacak ne var canım, tartışmaya bile kapalı![]()
Dün aynısı oldu kasık ve bel resmen adet oluyorum sandım cok kötüydüYa gerçekten 12. 11. Haftada biseymi var hic böyle bel ağrım olmamıştı resmen bazen bel bazen bazen kasık korkuyorum ama olan arkadaşlarıda biliyorum neden böyle ya(
Evet ya al bendende o kadar şaşırıyorum yani öyle ağrı oluyo bazen genital bölgeme ağrı vuruyo anlamıuorum ki neden böyle oluyoDün aynısı oldu kasık ve bel resmen adet oluyorum sandım cok kötüydü
Aynen banada oluyo canım baskı gibi doktora gidince soracağımEvet ya al bendende o kadar şaşırıyorum yani öyle ağrı oluyo bazen genital bölgeme ağrı vuruyo anlamıuorum ki neden böyle oluyo
Ben dün ikili teste gittiğim de doktorumla görüştüm önermiyorum ben kanıtlanmış birşey yok mümkün olduğunca kendini izole et dedi doğum sonrası emzirme zamanı dusunebilirmisin onu da bebeğin çocuk doktoruna sorarak karar verirsin ben önermiyorum senin kararın yine de dedimerhaba kızlar benim de gebeliğim 13 haftalık:) cinsiyet öğrenemedik henüz. ikinci bebeğim bu.. aşı yaptırdınız mı benim doktorum olmamı söylüyor
herkes farklı bir şey söylüyo aile hekimliğiyle görüştüm yapmıyoruz genelde gebelere şimdiye kadar gelen gebe olmadı dedi... işe gidiyorum her gün kalabalık ortamdayım korona olmak da çok riskli hamilelikte o nedenle karar veremiyorum yeterli çalışma yok diyeBen dün ikili teste gittiğim de doktorumla görüştüm önermiyorum ben kanıtlanmış birşey yok mümkün olduğunca kendini izole et dedi doğum sonrası emzirme zamanı dusunebilirmisin onu da bebeğin çocuk doktoruna sorarak karar verirsin ben önermiyorum senin kararın yine de dedi
Ewt bnm de endişelerim aynı birde kan pıhtılaşma sorunum var bu dha çok tedirgin ediyor olmak mı olmamak mi karar vermek çok zor kumar oynar gibi karar vereceğiz malesef kiherkes farklı bir şey söylüyo aile hekimliğiyle görüştüm yapmıyoruz genelde gebelere şimdiye kadar gelen gebe olmadı dedi... işe gidiyorum her gün kalabalık ortamdayım korona olmak da çok riskli hamilelikte o nedenle karar veremiyorum yeterli çalışma yok diye