- 20 Nisan 2020
- 154
- 244
- 103
O kadar buyuk mü görünüyor yoksa benim gördüğüm ayağı mı bilemedimEki Görüntüle 2887389
Benimkinin pipisi
Senin de böyleydi diye hatırlıyorum canım.
Bunda emin olmayacak ne var canım, tartışmaya bile kapalı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar buyuk mü görünüyor yoksa benim gördüğüm ayağı mı bilemedimEki Görüntüle 2887389
Benimkinin pipisi
Çok şükür cnm çok sağol bacak arasını net goremedik biz çok hareketliydi ama yüzde elli diyorum dedi bnde erkek hissediyordum snde erkek demiştin sağlıkla dünyaya gelsinler insallahUltrason ölçümlerin gayet normal çıkmış canım.
Kan değerlerin de normal çıkarsa risksiz gelir test sonucun inşallah![]()
Kizlar bu arada gen testi için en geç diye bir tarih varmi 15.haftamda yaptircam sanirim
O kadar buyuk mü görünüyor yoksa benim gördüğüm ayağı mı bilemedimcahilim bebek pipileri konusunda yanlış birşey soruyorsam affola
![]()
Ya değil mi acaba mı bile dedirtmiyor insana.Ayyyy bu kadar belırgın hıc gormemıstım ılk gelısen yerlerden biri olmuş gibiAl mavileri al canım sen
Ay bi saatir pipi ariyorum fotodaEki Görüntüle 2887389
Benimkinin pipisi
Sağlıkla gelsin oğluşunuzEki Görüntüle 2887389
Benimkinin pipisi
Kizlar bu arada gen testi için en geç diye bir tarih varmi 15.haftamda yaptircam sanirim
hayırlı olsun inş T tulperdeEki Görüntüle 2887389
Benimkinin pipisi
Erkeğe benzettim canım
Teşekkür ederimErkeğe benzettim canım![]()
Dirayet reisBen de bugun gıttım dr a aslında ikili test ıcın cagırdı benı ısrarla yaptırmayacağım soyledıgım halde yine de cagırdı ıkna ederım umuduylayaptırmadın hıcbır zaman da keske yaptrısaydım demeyeceğim uzerımden bu yuku attıgım ıcın rahatladım. 12. Hafta da kızımı da erkege bezetmıslerdı sonra kız olduguna inanamadım bır turlu. Buna neet goremedım ama erkegr benzettim kımseye yayma kesınlesmeden dedı
. Ilk gebelıgımın tecrubesıyle cıddıye almadım tabı.
Çin rus kız diyordu