• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Eki Görüntüle 2887389
Benimkinin pipisi 🙈
Senin de böyleydi diye hatırlıyorum canım.
Bunda emin olmayacak ne var canım, tartışmaya bile kapalı 😂😂
O kadar buyuk mü görünüyor yoksa benim gördüğüm ayağı mı bilemedim🙃 cahilim bebek pipileri konusunda yanlış birşey soruyorsam affola👋🏻

Ultrason ölçümlerin gayet normal çıkmış canım. 😍
Kan değerlerin de normal çıkarsa risksiz gelir test sonucun inşallah 🤲
Çok şükür cnm çok sağol bacak arasını net goremedik biz çok hareketliydi ama yüzde elli diyorum dedi bnde erkek hissediyordum snde erkek demiştin sağlıkla dünyaya gelsinler insallah

Ayyyy bu kadar belırgın hıc gormemıstım ılk gelısen yerlerden biri olmuş gibi😂😂😂Al mavileri al canım sen
Ya değil mi acaba mı bile dedirtmiyor insana.
Yalnız kızlar bazen parmağını falan koyarmış oraya pipi gibi görünürmüş ya da kordonun bir kısmı falan da pipi zannedilebilirmiş 😂
Ben yine de tekrar gittiğimde bi onay alayım da ona göre başlarım alışverişe 😂

Eklentiler

• F3DE6200-D252-45E0-A57A-78EAD9D54F0C.webp
    F3DE6200-D252-45E0-A57A-78EAD9D54F0C.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 93
Ben de bugun gıttım dr a aslında ikili test ıcın cagırdı benı ısrarla yaptırmayacağım soyledıgım halde yine de cagırdı ıkna ederım umuduyla🤭 yaptırmadın hıcbır zaman da keske yaptrısaydım demeyeceğim uzerımden bu yuku attıgım ıcın rahatladım. 12. Hafta da kızımı da erkege bezetmıslerdı sonra kız olduguna inanamadım bır turlu. Buna neet goremedım ama erkegr benzettim kımseye yayma kesınlesmeden dedı😂. Ilk gebelıgımın tecrubesıyle cıddıye almadım tabı.

Ben de bugun gıttım dr a aslında ikili test ıcın cagırdı benı ısrarla yaptırmayacağım soyledıgım halde yine de cagırdı ıkna ederım umuduyla🤭 yaptırmadın hıcbır zaman da keske yaptrısaydım demeyeceğim uzerımden bu yuku attıgım ıcın rahatladım. 12. Hafta da kızımı da erkege bezetmıslerdı sonra kız olduguna inanamadım bır turlu. Buna neet goremedım ama erkegr benzettim kımseye yayma kesınlesmeden dedı😂. Ilk gebelıgımın tecrubesıyle cıddıye almadım tabı.
Dirayet reis😊 Hayirlisi olsun cnm zaten anneler hisseder icik rahatsa Allahin izniyle her sey yolundadir. Bana da sormadigim.halde bir doktor tahminde bulunmustu 11. Haftada ama ben de asla inanmiyorum. Hayirlisiyla nasil olsa ogrenicez

İlk hamileliğimde saç dökülmem durmuştu. Şimdi hala dökülüyor sizinde var mı dökülme

Back
X