Yaaa kıyamam alıştıra alıştıra artıkAynen canım ama kızım illa kız kardeş istiyordu, erkeği nasıl kabullendiricez bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa kıyamam alıştıra alıştıra artıkAynen canım ama kızım illa kız kardeş istiyordu, erkeği nasıl kabullendiricez bilmiyorum![]()
Oyy hadi gozun aydin alisverise baslayabilirsinÖğrendim kızlar
Pipiliymiş![]()
Sağ ol canım darısı başına inşallahOyy hadi gozun aydin alisverise baslayabilirsin![]()
Oğlun mu oluyor canım , süperA
Sağ ol canım darısı başına inşallah
Alışveriş işi biraz daha bekleyecek. Zaten kızımın her şeyi duruyor ve yatağı da bebek arabasını da ortak renk almıştım
Kıyafetler de 8 aylık erkek yeğenim var ondan araklicam
Birkaç parça hastane çıkışı alsam yeter fotoğraf çekmelik
Bir de odasına perde, halı, duvar kağıdı falan onlarla uğraşıcam dönünce..
Çok heyecanlı![]()
EvettA
Sağ ol canım darısı başına inşallah
Alışveriş işi biraz daha bekleyecek. Zaten kızımın her şeyi duruyor ve yatağı da bebek arabasını da ortak renk almıştım
Kıyafetler de 8 aylık erkek yeğenim var ondan araklicam
Birkaç parça hastane çıkışı alsam yeter fotoğraf çekmelik
Bir de odasına perde, halı, duvar kağıdı falan onlarla uğraşıcam dönünce..
Çok heyecanlı![]()
Kızlar bu arada bi şey açıklamam lazım.
Aramıza yeni katılanları ve cinsiyet güncellemelerini bilgisayar bulduğum ilk fırsatta yapacağım inşallah
Memlekete geldim de bilg getirmedim yanımda tabloyu telefonda düzenleyemiyorum.
Hani bilgilerini yazıp neden eklenmediğini düşünen varsa bu yüzden kızlar.. herkesi not alıyorum..
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..
Kızlar ben 5 haziranda kan tahlili yaptırdım kan ve vitamin değerlerim yerinde diye ilaç başlamadık şindi bu perşembe tekrar gidicem açmı gitsem kan tahlili yaptırırmı, tokmu gitsem bebeği kıpır kıpır görsem![]()
Evet canımmmm hamileyimCanım sen hamile misin
Hatırlıyorum seni çok mutlu oldum hemen ertesi ay gebe kalmışsın çok şükür
Ramziye göre erkek canım![]()
Hayırlısı olsun canımnErkek görünüyor bu teoriye göre![]()
Benimkini öğrenmeme az kaldı canım daha belli değilHayırlısı olsun canımnseninki tuttu mu ?