- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.592
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün okumuştum onu tam bu haftalar başlıyormuş o ağrıKızlar sanirim bende bu round ligament dedikleri yuvarlak bag agrisi basladi. Cok keskin bicak saplanır gibi bir agri sag tarafta oluyor genelde. Bu haftalarda bu kadar hissetmek normal mi acaba ilk gebelik diye mi?
Magnezyum eksikliği yapıyor galiba bendede oldu magnezyum alınca geçiyorMerhaba inanılmaz bir başağrısı sorunum var daha ilk aylardayım böyle problem yaşayanınız oldu mu acaba 48 saattir uyuyorum gözümü açtığım an başım çatlıyor çünkü
Canım rahim bu haftalar daha da büyüdüğü için normal yazıyo her yerde iyi düşünelim iyi olsunBenim de belim ağrıyorBlack36
kasıklarım da az az ağrıyor ama belimin ağrısı çok. Bi de ishal var bende yanında
önemli değildir dimi bunlar?
Ben de öyle düşünüyorum ama insan bi acaba oluyor her defasında. Çarşamba kontrole kadar da devam edicek galibaCanım rahim bu haftalar daha da büyüdüğü için normal yazıyo her yerde iyi düşünelim iyi olsun![]()
Ben de öyle düşünüyorum ama insan bi acaba oluyor her defasında. Çarşamba kontrole kadar da devam edicek galiba![]()
Bence bu hallerimiz doğuma kadar devam edecekBen de öyle düşünüyorum ama insan bi acaba oluyor her defasında. Çarşamba kontrole kadar da devam edicek galiba![]()
Hiç duymamıştm. Sağ tarafta benim de var dünden beri ara ara rahimde de ara ara zonklama hissediyorum bundan mı kiKızlar sanirim bende bu round ligament dedikleri yuvarlak bag agrisi basladi. Cok keskin bicak saplanır gibi bir agri sag tarafta oluyor genelde. Bu haftalarda bu kadar hissetmek normal mi acaba ilk gebelik diye mi?
Olabilir bence. Ben de internetten araştırınca oyle olduğunu öğrendimHiç duymamıştm. Sağ tarafta benim de var dünden beri ara ara rahimde de ara ara zonklama hissediyorum bundan mı ki
Bende baktm şimdi 4. Ayda başlıyormuş. Ani hareket edince oluyormuşOlabilir bence. Ben de internetten araştırınca oyle olduğunu öğrendim
Rabbim yardımcın olsun. İyi haberler al inşallah. Neden riskli gebeliğin var?Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm var, 13 hafta 1 günlük olduk aceba cinsiyetini söyler mi diye heyecanlıyım ikili testte sanırım bugün olacak inşallah sağlıklıdır herşey dua eder misiniz riskli gebeligim var ya, yaklaşık 4 haftadır nerdeyse yatıyorum artık bunalım geçireceğim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin .
İkinci çocuguma hamileyim şuan ilk çocugumdada riskliydi magnezyum potasyum eksikliği var normalde en büyük sıkıntı kızımda buydu şimdi ki hamileliğimde ise kanamam var, iğne kullandım hastahanede yattım düşük riski çok yüksek demişti doktor. Rahim duvarında kanamalı bir alan vardı birde, sebebi tam olarak ne bilmiyorum onlarda tam net birşey demiyorlar. Teşekkür ederimRabbim yardımcın olsun. İyi haberler al inşallah. Neden riskli gebeliğin var?
Çok geçmiş olsun. İçini rahat tut hayırlısı ile evladını kucağına alırsın inşallahİkinci çocuguma hamileyim şuan ilk çocugumdada riskliydi magnezyum potasyum eksikliği var normalde en büyük sıkıntı kızımda buydu şimdi ki hamileliğimde ise kanamam var, iğne kullandım hastahanede yattım düşük riski çok yüksek demişti doktor. Rahim duvarında kanamalı bir alan vardı birde, sebebi tam olarak ne bilmiyorum onlarda tam net birşey demiyorlar. Teşekkür ederim![]()
İlk üç aylık dönem 14 ile bitiyor. Yani 1.trimester.Kızlar 14.hafta kaçıncı ay 3 bitmiş oluyor mu
Kızlar detaylı ultrason için kaçıncı haftada çağırdı doktorunuz?
Kızlar bişey sorucam gece sebepsiz yere uykuları bölünen var mı ağrı gibi bişeyle uyanmıyorum ama her gece uyanıp 2-3 saat uyanık kalıyorum gereksız tekrar uyumaya calısıyorum sonra...Son aylarda olsa anlayacagımda neden şimdiden böyle acaba...
Benimki hareket etmeyince de oluyorBende baktm şimdi 4. Ayda başlıyormuş. Ani hareket edince oluyormuş
Bende şuan geçmeyen lekelenme için beklemekteyim canım doktorda duruma göre rapor alcam. Doktorum bişey yok demişti ama internette o kdr cok şey okudum ki korkmamak elde değlSelaaam ben geldım soru sormuştum kimsenin basına gelmedi sanırım ben paylaşım gelen olursa okur en azından eyfam yapmaz ben gibibugun sabah lavovaya girdiğimde kahverengi lekelenmem oldugunu gördüm 17.haftaya girmişim kalbını dınledık hareketlerıne baktık bugun hıc bır problem yokmus doktorum bunun normal oldugunu açık tonların geldıgınde birqz daha önemli oldugunu önceki kan oldugunu söyledi içim rahatladı sağlıkla gelsin minnaklar sırt ağrıması hepsi normalmiş suan
![]()