• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de belim ağrıyor Black36 Black36 :( kasıklarım da az az ağrıyor ama belimin ağrısı çok. Bi de ishal var bende yanında:( önemli değildir dimi bunlar?

Kızlar sanirim bende bu round ligament dedikleri yuvarlak bag agrisi basladi. Cok keskin bicak saplanır gibi bir agri sag tarafta oluyor genelde. Bu haftalarda bu kadar hissetmek normal mi acaba ilk gebelik diye mi?
Dün okumuştum onu tam bu haftalar başlıyormuş o ağrı 😣

Merhaba kızlar 16.hafta. Bitecek koyu renk bıseyler gelıyor sizde oldumu ? Doktora gıdıyorum acil yazın lütfen 🙏

Ben de öyle düşünüyorum ama insan bi acaba oluyor her defasında. Çarşamba kontrole kadar da devam edicek galiba😔

Ben de öyle düşünüyorum ama insan bi acaba oluyor her defasında. Çarşamba kontrole kadar da devam edicek galiba😔
Bence bu hallerimiz doğuma kadar devam edecek 😁Belirti olmayınca da doktora koşuyoruz ne oldu diye olunca da 😁

Kızlar sanirim bende bu round ligament dedikleri yuvarlak bag agrisi basladi. Cok keskin bicak saplanır gibi bir agri sag tarafta oluyor genelde. Bu haftalarda bu kadar hissetmek normal mi acaba ilk gebelik diye mi?
Hiç duymamıştm. Sağ tarafta benim de var dünden beri ara ara rahimde de ara ara zonklama hissediyorum bundan mı ki

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm var, 13 hafta 1 günlük olduk aceba cinsiyetini söyler mi diye heyecanlıyım ikili testte sanırım bugün olacak inşallah sağlıklıdır herşey dua eder misiniz riskli gebeligim var ya, yaklaşık 4 haftadır nerdeyse yatıyorum artık bunalım geçireceğim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin .

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm var, 13 hafta 1 günlük olduk aceba cinsiyetini söyler mi diye heyecanlıyım ikili testte sanırım bugün olacak inşallah sağlıklıdır herşey dua eder misiniz riskli gebeligim var ya, yaklaşık 4 haftadır nerdeyse yatıyorum artık bunalım geçireceğim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin .
Rabbim yardımcın olsun. İyi haberler al inşallah. Neden riskli gebeliğin var?

Rabbim yardımcın olsun. İyi haberler al inşallah. Neden riskli gebeliğin var?
İkinci çocuguma hamileyim şuan ilk çocugumdada riskliydi magnezyum potasyum eksikliği var normalde en büyük sıkıntı kızımda buydu şimdi ki hamileliğimde ise kanamam var, iğne kullandım hastahanede yattım düşük riski çok yüksek demişti doktor. Rahim duvarında kanamalı bir alan vardı birde, sebebi tam olarak ne bilmiyorum onlarda tam net birşey demiyorlar. Teşekkür ederim 🙏

İkinci çocuguma hamileyim şuan ilk çocugumdada riskliydi magnezyum potasyum eksikliği var normalde en büyük sıkıntı kızımda buydu şimdi ki hamileliğimde ise kanamam var, iğne kullandım hastahanede yattım düşük riski çok yüksek demişti doktor. Rahim duvarında kanamalı bir alan vardı birde, sebebi tam olarak ne bilmiyorum onlarda tam net birşey demiyorlar. Teşekkür ederim 🙏
Çok geçmiş olsun. İçini rahat tut hayırlısı ile evladını kucağına alırsın inşallah

Kızlar detaylı ultrason için kaçıncı haftada çağırdı doktorunuz?

18-23 arası yaptırabilirsin dedi ,bende 21+ larda perinatologdan randevu aldım.
Kızlar bişey sorucam gece sebepsiz yere uykuları bölünen var mı ağrı gibi bişeyle uyanmıyorum ama her gece uyanıp 2-3 saat uyanık kalıyorum gereksız tekrar uyumaya calısıyorum sonra...Son aylarda olsa anlayacagımda neden şimdiden böyle acaba...

Bende de aynı durum var,hiç dinç kalkamıyorum yataktan ya su için ya tuvalet için ya da çok deli yatmayayim diye kendimi kastigim için uykum verimsiz oluyor.

Selaaam ben geldım soru sormuştum kimsenin basına gelmedi sanırım ben paylaşım gelen olursa okur en azından eyfam yapmaz ben gibi 🤣 bugun sabah lavovaya girdiğimde kahverengi lekelenmem oldugunu gördüm 17.haftaya girmişim kalbını dınledık hareketlerıne baktık bugun hıc bır problem yokmus doktorum bunun normal oldugunu açık tonların geldıgınde birqz daha önemli oldugunu önceki kan oldugunu söyledi içim rahatladı sağlıkla gelsin minnaklar sırt ağrıması hepsi normalmiş suan 🙏

Selaaam ben geldım soru sormuştum kimsenin basına gelmedi sanırım ben paylaşım gelen olursa okur en azından eyfam yapmaz ben gibi 🤣 bugun sabah lavovaya girdiğimde kahverengi lekelenmem oldugunu gördüm 17.haftaya girmişim kalbını dınledık hareketlerıne baktık bugun hıc bır problem yokmus doktorum bunun normal oldugunu açık tonların geldıgınde birqz daha önemli oldugunu önceki kan oldugunu söyledi içim rahatladı sağlıkla gelsin minnaklar sırt ağrıması hepsi normalmiş suan 🙏
Bende şuan geçmeyen lekelenme için beklemekteyim canım doktorda duruma göre rapor alcam. Doktorum bişey yok demişti ama internette o kdr cok şey okudum ki korkmamak elde değl

Back
X