2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sizin mesajları okuyunca bu nst ve sancı olayına takıldım. Ben nst'ye girmedim ama birkaç gündür kasıklarıma bıçak gibi sancı saplanıyor. Bir süre sonra geçiyor. Birkaç dakika sürüyor. Ben yalancı kasılma olarak düşünüyorum ama ciddiye almam gerekir mi acaba?
Ben çalışabilir raporu almaya gittiğimde öylesine bir gir bakalım demişti. Benim de ağrılarım vardı ama normal diye düşünmüştüm.nst de sancı çıkınca doktorum da şaşırdı.

Günaydın hanımlar. Beni de bu aralar insanlar boguyorlar. Bak büyük küçüğü nasıl kıskançlık... sen küçüğü kucağına alamayacaksin. Büyük sana çok düşkün hele gör ne kıskançlık krizleri olacak dediklerinde tepemin taşı atıyor .
Kızıma biri bsey diyince hemen müdahale ediyorum asla izin vermeyin nie kıskansın kardeşini ablası onu sevecek biz beraber yikayacagiz büyüsün ablası ile oyunlar oynayan diyorum kızım zten kıskaniyor herkesten beni de babaskni da kardeşine karsi da bunu aşılayinca insanlar çıldırıyorum
Ayyyy gelen gidende benin ogluma senin pabucun dama atilcak yeni bebek geluo dio varya bogasim geliyor. Bide cocugumu taniyorlar yani asiri hassas seytan gebert oracikta dio resmen 🤦🤦
Neden bsey demiyorsunuz bnm de kızım çok hassas hemen müdahale ediyorum ben

Kızıma biri bsey diyince hemen müdahale ediyorum asla izin vermeyin nie kıskansın kardeşini ablası onu sevecek biz beraber yikayacagiz büyüsün ablası ile oyunlar oynayan diyorum kızım zten kıskaniyor herkesten beni de babaskni da kardeşine karsi da bunu aşılayinca insanlar çıldırıyorum

Etmez olurmuyum hicccc ama nafile asiri yuzsuz bunu yapan sanki bana inadina durup durup isitiyorlar ayni yemegi elimde kalacak bi gun 🤦

Ben çalışabilir raporu almaya gittiğimde öylesine bir gir bakalım demişti. Benim de ağrılarım vardı ama normal diye düşünmüştüm.nst de sancı çıkınca doktorum da şaşırdı.
Sancı çıkınca ne yapılıyor peki? İlaç mı veriyorlar ?

Canim cocugimun yanında konuşmalarına izin vermem zaten. Telefonda konuşurken diyorlar. Pandemide herkesle irtibatımi kestim ta ki doğuma kadar bu yüzden insanlar telde söylüyorlar. Ama çocuğumun yanında söylerlerse tepkimi zaten koyarım küçücük çocuğun hislerini yonetmelerine izin vermem😊

Gaz kilo yapar mi ki? Suyu cok cok icmiorm ama onceden ne kdr iciyosam ayni iciorm 2 litreye yakin heralde
Bende 1 kg kadar verdim ancak venim seker ciktigindan diet yapıyorum ona bagladim. Dietle zaten sekerim 68 lere dusuyor doktor buda tehlikeli dedi suan olcumle beraber ufak ufak yemeye basladim takipteyim bakalim alacak miyim

Bende 1 kg kadar verdim ancak venim seker ciktigindan diet yapıyorum ona bagladim. Dietle zaten sekerim 68 lere dusuyor doktor buda tehlikeli dedi suan olcumle beraber ufak ufak yemeye basladim takipteyim bakalim alacak miyim
Anladm cnm ben ne diyet yaptm ne bisey 3 gundur her gun tatli fln yemistm ama belki de normaldir biraz daha takip ederim. Bebek baya hareketli ama suyu azalinca hareketleri de daha az hissediliyo demisti arkadaslar. Baska da ne olabilir bilemiorm acikcasi. Pimpirik olmasin dye doktora da sormadim ama yarin tekrar tartilip sorucam

Anladm cnm ben ne diyet yaptm ne bisey 3 gundur her gun tatli fln yemistm ama belki de normaldir biraz daha takip ederim. Bebek baya hareketli ama suyu azalinca hareketleri de daha az hissediliyo demisti arkadaslar. Baska da ne olabilir bilemiorm acikcasi. Pimpirik olmasin dye doktora da sormadim ama yarin tekrar tartilip sorucam
Hareketleri iyiyse evham yapma bence ama danismamazlikta yapma bende takipteyim ki suyu c.tesi gunu iyi denesine ramen hareketler baya baya az oyle basindan beri cok yogun olmadi hic hareketleri ki genellikle aksamlariydi bazen bazen deliriyor o kadar

Ben de bugün kontrole gittim. Nts ye girdim sancım var ama şiddeti yoğun değil. Doktor bu korkulacak bir sancı değil ama masum da değil, takip etmemi istedi. Ciğer geliştirici verip vermeme arasında kaldı vermedi yoğun değil dedi.
Evde sadece yemek yapabilirsin onun dışında yerin kanepe, uzan bol su iç dedi.
Yorulduğum için mi yoksa gerçekten mi sancı var bakmak için dinlenmemi istedi.

Benim tontiş oğlum çok da şişko değilmiş 😀
2370 gr 47 cm çıktı. Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra.

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı ,32. Hafta bugün bitti,bebek gelişimi iyi ,2010 Gr ve 43 cm olmuş, herhangi bir sıkıntı yok ama boynuna bir kere kordon dolanmis, doktorum pek üstünde durmadı ,olabiliyor falan dedi, takip ederiz daha fazla da dolanabilir dedi. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı acaba ,

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı ,32. Hafta bugün bitti,bebek gelişimi iyi ,2010 Gr ve 43 cm olmuş, herhangi bir sıkıntı yok ama boynuna bir kere kordon dolanmis, doktorum pek üstünde durmadı ,olabiliyor falan dedi, takip ederiz daha fazla da dolanabilir dedi. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı acaba ,
Benim ki de şal yapmış kordonu canım doktorum pek üstünde durmadı benimde

Back
X