2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar valiz hazırlayan arkadaşlara bakıyorum da baya Bi eşya koyuyorsunuz, hastanede kaç gün kalıcaksınız, benim yaşadığım yerde sezeryanlı doğumlarda bir gece yatırıyorlar, ilk doğumunda da bir gece yattık, bir tek bizdrmi böyle acaba

Kızlar valiz hazırlayan arkadaşlara bakıyorum da baya Bi eşya koyuyorsunuz, hastanede kaç gün kalıcaksınız, benim yaşadığım yerde sezeryanlı doğumlarda bir gece yatırıyorlar, ilk doğumunda da bir gece yattık, bir tek bizdrmi böyle acaba

Benim anlaştığım hastanede sezaryen 2 gün kalınıyor. Çok deneyimli olduğum için değil ama nasıl olsa poşetli diye 1-2 takım fazla koymuş olabilirim. Kendi eşyalarımı daha koymadım. Bebeğinkiler kabin boyu doldurmadı. Benimki de sığacak sanırım .

Benim çanta da, 10lu hastane çıkışı, 2 yedek alt üst takım, yedek 2 zıbın ve çorap, 1 penye battaniye,1 kalın battaniye, 1 müslin örtü, 10 adet bez, 1 ıslak mendil, 2 alt değiştirme örtüsü, emzik, göğüs pompası, pişik kremi, alt silme pamuğu
Sabahlıklı gecelik, 2 alt üst takım, göğüs pedi,hırka,çorap, emzirme sütyeni, atletli emzirme sütyeni,lohusa tacı
Rulo,kolonya,krem,depend,ıslak mendil,diş fırçası-macunu, ped
İç çamaşırı ve terliğim kalmış🤣🤣 Ayva çekirdeğinden de jel yapıp koyarım.
Normal doğum istiyorum 1 gece kalırım ama sezeryan olursa 2 gecedir herhalde tam bilmiyorum. Öyle olursa bez ihtiyacım olur. Bunlar çok değildir herhalde 😄 valizim kabin boy+ anne bebek sırt çantam da var. Eksik varsa söyleyin bana ☺️

Bende orta boy valize rahat sigdimm .Sezeryan olacak herşeyden fazla fazla koymama rağmen boşluk kaldı ,sadece doğuma 2-3 gün kala malt içecek alıp koyarım kapatırım ağzını valizin.

Benimde burnumla basim dertte acilmiyor asla hem him him konusuyorum genzim dolu yani ama oyle hasta halim de yok anlamadim gitti grip desem degil c vitamini bol bol aliyorum yani mandalina portakal sikiyorum
Soğan kesin üstüne karanfil batırın yani basiniza koyun burnunuz açılacak

Ay bu bel ağrılarını ne yapacağız kızlar 🙄 oturduğum yerden kalkmak bi zor geliyo.
Ben ayakta tek çeşit yemek yapamaz hale geldim. Karnım çok büyüdü. Bel ağrısı ayrı, kabızlık ayrı, mide bulantısı ayrı, alt karın ağrısı ayrı. Gece 1.5 saatte bir tuvaletteyim. Gündüz neredeyse yarım saatte bir. Allah yardımcımız olsun

Ben de abuk sabuk rüyalardan, saatte bir çişe kalkmaktan, devamlı sağa sola dönmekten sabahı zor ediyorum. Uyuyor muyum uyanık mıyım onu bile anlamıyorum. Bir de karnım acayip sert kızlar. Bebek karnımı delip çıkacak sanki. Böyle olması normal değil mi ?

Back
X