Doğum lekesi o oğlumda da var, kızımda da vardı geçiyor.Kızlar bebeğin kalça kısmında hafif bir morarma gibi bir alan var doğduğundan beri kalça için gittiğimde sorunda çıkmadı sizde de var mı popo üstünde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum lekesi o oğlumda da var, kızımda da vardı geçiyor.Kızlar bebeğin kalça kısmında hafif bir morarma gibi bir alan var doğduğundan beri kalça için gittiğimde sorunda çıkmadı sizde de var mı popo üstünde
İlk defa mı çıktın canımKızlar bugün bir markete gittim, bahçede hava aldım biraz sanki boğaz turu atmışım öyle iyi geldi. Salak salak etrafa baktım![]()
Benim bebeğimde de aynısı vardı geçti. Bir iki gün duruyor geçiyorBizimde aynı sizin gibi böyle ben sütten temastan tahriş diye düşünüyorum. Sanki oğlumdada olurdu
Eki Görüntüle 3008579
Bizim başladı hafiften dökülmeye ama çoğu duruyor
İçim rahatladı tşklerBenım oglumda da var dr tıbbi bir terim soyledı ama hatırlamıyorum bu gecer dedı
Benimki de Aynı tarif ettiğin gibiBenim oğlumun da bir ara baya ergenlik sivilcesi gibi ucu beyaz kızarıklıklar oluyordu onlar geçti şimdi çenesinde ağzının kenarlarında kızarıklık var ama sivilce gibi değil bu sefer, sanki süt değen yerler oluyormuş gibi geldi, inşallah alerji değildir![]()
Kızımın sağ tarafında var kalçada değil yan kemiklerde her seferinde doktora sorayım diyorum unutuyorum geçmedi o morluk doğduğundan beri duruyorKızlar bebeğin kalça kısmında hafif bir morarma gibi bir alan var doğduğundan beri kalça için gittiğimde sorunda çıkmadı sizde de var mı popo üstünde
Sanki tükürük çıkarmış gibi Bizdede varBenim bebeğim bazen su gibi kusuyor, bakıyorum kafasının olduğu yere sanki su dökülmüş gibi böyle olan var mı?
Bazen oluyor bizedede canım sanki su içmişte onu kusuyor gibiBenim bebeğim bazen su gibi kusuyor, bakıyorum kafasının olduğu yere sanki su dökülmüş gibi böyle olan var mı?
Ayy bnde sinir oluyorum ağzından dokulene ben o süt olsun diye neler yiyip içiyorum sen boşa harciyorsun diyorumO yutmayip ağzından çıkarmasına bende illet oluyorum babanın çeşmesi mi bu kızım diyorum ama anlayan kim bakıyor suratıma öylece gülümsüyor zilli![]()
Doktor süt alerjisi demese dert etmezdim isiliktir tahristir diye ama doktor bu şekilde söyleyince dikkat etmeye başladım bakalım gececekmiBizimde aynı sizin gibi böyle ben sütten temastan tahriş diye düşünüyorum. Sanki oğlumdada olurdu
Eki Görüntüle 3008579
Bizim başladı hafiften dökülmeye ama çoğu duruyor
Bnm kızımda da vardı oğlum da var şuan mongol lekesi büyüdükçe geçiyor endişelenmeKızlar bebeğin kalça kısmında hafif bir morarma gibi bir alan var doğduğundan beri kalça için gittiğimde sorunda çıkmadı sizde de var mı popo üstünde
Bizimki de o şekilde her zmn değil bazen oluyor bazen kesilmiş peynir gibi çıkarıyor az gerisi su bazen emdikten sonra ağzından dökülen değil bir kaç dk sonra su gibi az bsey geliyorBenim bebeğim bazen su gibi kusuyor, bakıyorum kafasının olduğu yere sanki su dökülmüş gibi böyle olan var mı?
Benimki de doymuyo sürekli emmek istiyo doktora sordum kusuyo mu diye sordu evet dedim bebek zayıf doğduğu için sürekli emmek ister farkı kapatmak için dediArkadaşlar bazen tam 2 saat olmadan emziriyorum o da istemiş oluyo ama sütü geri çıkarıyo kusuyo baya niye böyle oluyo acaba ya
Evett ben acaba midesimi boş diye düşünmüştümBenim bebeğim bazen su gibi kusuyor, bakıyorum kafasının olduğu yere sanki su dökülmüş gibi böyle olan var mı?
Ben de hiccc çıkmadımİlk defa mı çıktın canım![]()
Evet canım aynen öyle bizimde.Kızımın sağ tarafında var kalçada değil yan kemiklerde her seferinde doktora sorayım diyorum unutuyorum geçmedi o morluk doğduğundan beri duruyor
Ben de dr a hiç sormayı düşünmüyorumAyy bnde sinir oluyorum ağzından dokulene ben o süt olsun diye neler yiyip içiyorum sen boşa harciyorsun diyorum
Doktor süt alerjisi demese dert etmezdim isiliktir tahristir diye ama doktor bu şekilde söyleyince dikkat etmeye başladım bakalım gececekmi
Bnm kızımda da vardı oğlum da var şuan mongol lekesi büyüdükçe geçiyor endişelenme
Bizimki de o şekilde her zmn değil bazen oluyor bazen kesilmiş peynir gibi çıkarıyor az gerisi su bazen emdikten sonra ağzından dökülen değil bir kaç dk sonra su gibi az bsey geliyor
Ben de bugün ilk defa kendim yıkadım tekken. Çokta zor olmadı bir işi daha başardımYa biz bici bici yaptık banyo filesinde baktım saçları dökülmüşyerim
Sana 6 gün daha mühlet sonra 40ını uçur çık bak manyak olursunBen de hiccc çıkmadımtek bebeğin Dr kontrolleri için ciktim
1 kere çıkmıştım hastane dışındaİlk defa mı çıktın canım![]()