- 28 Haziran 2015
- 980
- 1.707
- 113
Bakalım hadi pazartesi dengeler değilecek miBoyumuz da aynı163
Nohut yerine yeşil mercimek, ton balığı yada sadece salata yanında yoğurt, bir parça haşlama tavuk, akşamdan kalma et. Her şey olabilir.Bu liste beni de bebegi da gazman yapar oglen nohutlu salata:) ben onu ton baligi ile degistireym
Aksam yogurt mogurt yok mu bidaha yemekte
Nasıl yemiyosunuz arkadaş ben bir oturuşta bir kuzu bitirirm ve mübalağa değil. 6 kaşıkçık yemek fazla mı yaniBen günde bu kadar çok yemiyorumdur aslında
Benim derdim tatlı, şekeri bırakınca çok güzel veriyorum ben.
Öğlen yemiyorum bi de zaten kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum, öğlen yemeği yerine ara öğün yiyorum.
Profil resminden heralde hayalimde imceciksinHepiniz 6..lı kilolardasınız daha ilk günden moral bozukluğuama @Queen of the North dan umutluyum oda yanlış hatırlamıyorsam 8..li bişeydi ben gibi
![]()
Tabi çekiyosa bitmiştirYa kızlar nolur yazın bebeğiniz bi süre emdikten sonra doyup emmek istemediği oluyo mu yani yoksa ben doyduğuna mı inanmak istiyorum. Mesela bi 10 dk emiyo sonra ağzına süt geliyo kafasını çeviriyor emmek istemiyo ben de doydu diyorum aç kalmıyordur dimi? Siz de yaşıyo musunuz böyle durumlar
Bir ben mi yiyordum ya d0nyalarıBen bu kadar yemiyorum.Acaba vücut panik olup bulduğunu depoluyor mubir de emziriyorum olduğu kadar güya.
Bence mercimek unu al ve kendine ekmek yap