Kendisi kovayla üretmiştir zamanındasutumu sagiyorum. dolaba koyarken k.validem dio ki `o kadarcik mi`
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi kovayla üretmiştir zamanındasutumu sagiyorum. dolaba koyarken k.validem dio ki `o kadarcik mi`
Nazar etmeKilosu normal uykusu çok ağır
Sarılık etkiliyor benim oğlumun da gittikçe açılıyor rengi.Kızlar bebeklerin ten rengi değişir mi? Bebeğim buğday tenli sarılığın etkisi varmı bunda . Ben ve eşim beyaz tenliyiz .
Bana geçen biri dedi bebeği 40 ina kadar yikamamalisin . Sen yikamişsin bebeğin şimdi pis kokucak büyüyünce. Ben çocuklarıma 40 ina kadar hiç su degdirmedim hatta kakasını yaparsa sütümü sağıp yikardim poposunu sütumle dediben hala şoktayım
Ne yapacakmış fazla sütü mandıra mı açacakmışsutumu sagiyorum. dolaba koyarken k.validem dio ki `o kadarcik mi`
Anam günah ya nimet popoya sürülür mü her şeyi biliyolar bi de güyaBana geçen biri dedi bebeği 40 ina kadar yikamamalisin . Sen yikamişsin bebeğin şimdi pis kokucak büyüyünce. Ben çocuklarıma 40 ina kadar hiç su degdirmedim hatta kakasını yaparsa sütümü sağıp yikardim poposunu sütumle dediben hala şoktayım
Benimde spor yapasim var ama spor dan sonra duşa nasıl giricem kız durmuyor endişesiyle yapamadım bir türlüBugün sizden heveslendim leslie yapiyim dedim oğlan uyumuşken amma velakin 5 dk yaptım uyandı kalan 10 dkyı akşama yapsam olur mubaştan başliyim ya da
![]()
Bebek olunca duşa girmek bile lüks, akşamları eşim evdeyken girebiliyorum ben de o da yarım yamalak. Ağlama sesini duyunca içim rahat etmiyo.Benimde spor yapasim var ama spor dan sonra duşa nasıl giricem kız durmuyor endişesiyle yapamadım bir türlü![]()
Al benden de o kadar Inna ki şöyle sıcacık suya girip kalayım istiyorum a nerdeBebek olunca duşa girmek bile lüks, akşamları eşim evdeyken girebiliyorum ben de o da yarım yamalak. Ağlama sesini duyunca içim rahat etmiyo.
Ahh ahhh nerdeeeAl benden de o kadar Inna ki şöyle sıcacık suya girip kalayım istiyorum a nerde![]()
Kızımda 4.ay bittiğinde başlamıştı. İlk 4 ay sabaha kadar uyuyan kızım gitti yerine geceleri defalarca uyanan kız geldi ve bu bizde 2 yaşına kadar sürdüŞimdi bu uyku gerilemesi 4. Ayın içinde mi oluyor. 3. Ayın bitiminde mi oluyor?
Bugün sizden heveslendim leslie yapiyim dedim oğlan uyumuşken amma velakin 5 dk yaptım uyandı kalan 10 dkyı akşama yapsam olur mubaştan başliyim ya da
![]()
Benim bebek prematüre doğdu, buna rağmen gece 6 saat uyusa ellemiyorum.Kızlar 51 günlük çocuğum 3 saatte 1 yiyor artık gece uykusu çok bölünmesin diye 4 saatte çıkarsam sıkıntı olur mu acaba zor uyanıyor yedirmekte zorlanıyorum 4 saat olsa biraz acıkır iştahla yer diye düşündüm bu konuda bilgisi olan yönlendirirse sevinirim
Kızımın teni açıldı beyaz olduKızlar bebeklerin ten rengi değişir mi? Bebeğim buğday tenli sarılığın etkisi varmı bunda . Ben ve eşim beyaz tenliyiz .