2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok asiri degil tabiki ama bazen panik oluyorum 3.bebegi istedik esimle ve 2 dusukten snra oldu o yuzden hep bir korku inanin bana 27 hafta nasil gecti bide bana sorun
Merhaba hoşgeldiniz merak etmeyin aynı yollardan geçen var buradada sizin gibi benimde iki oğlum var ve bir kimyasal iki kürtaj sonrası şükürler olsun kizimi rabbim nasip ederse alacağım kucağıma o korku hep var hiç kaybolmayacak gibide doğuma kadar ama hep dualarla insallah kavuşacağız yavrularımıza

Peki şimdiden nefes darlığı yaşayan var mi? Özellikle yürüyünce evin içinde bile bi kahvaltı hazirlamak yoruyor beni ya, nefes nefese kalıyorum
Ben de öyleyim canım, hızlı yürüsem ya da iş yapsam hemen nefes nefese kalıyorum ki 4 kg aldım sadece 70kg’yum şu an ama

Peki şimdiden nefes darlığı yaşayan var mi? Özellikle yürüyünce evin içinde bile bi kahvaltı hazirlamak yoruyor beni ya, nefes nefese kalıyorum
Günaydın canım nefes darlığı değil ama kramplarım çok arttı bacaklarıma ve belime saplanıyor resmen. bu arada son 3 ayın ilk günü bugün...

Bugün vajinamin üzerinde zıplıyor sanki,öyle canımı yakıyor ki... pozisyonu baş aşağıydi değişti galiba.

1 bardak çay - 1 simit yedim
yarım da ayva
ama sanki acılı dürüm gömmüşüm
litrelerce akşi limonata içmişim gibi midem aşırı akşiyip yanıyor

Dun gece ayni sorunu yasadim mide suyuM agzima geliyor. En sonunda dayanamadim gaviscon ictim ondan sonra rahatladim. Eşime diyorumki ejderha gibi alev cikaracam simdi

Teşekkürler cevaplar için. Yediklerime dikkat etmem gerek sanırım artık. Geç yememek önemli yazmışsınız. Dün baya geç yedim, ve moda yanmasını arttıracak herşeyi yemişim dün internette yazılanlara göre (yağlı, kızartma, salça, baharatlı şeyler, çikolata) sanırım bu yüzden dün bu kadar şiddetli yaşadım.

Umarım sağlıkla atlatırız

Kızlarrr merhaba, madame coco dan böyle bir organizer aldım odadan odaya taşımak için gece baş ucumda dursun falan diye bez ıslak mendil pişik kremini lazım olcak ıvır zıvırı koycam içine kenarlarda cepleri de var, size de fikir olsun diye paylaşıyım dedim

Eklentiler

• 8ED640D1-F336-44CF-B272-D19241FB116D.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 024C9D08-0BF0-49D2-A6D3-F8C40D0D4A2D.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 67
  • A174742A-D4A0-440A-A382-F7A635B27EF1.webp
    98,2 KB · Görüntüleme: 65
Ben de öyleyim canım, hızlı yürüsem ya da iş yapsam hemen nefes nefese kalıyorum ki 4 kg aldım sadece 70kg’yum şu an ama
Bende 3 almıştım sabah bi baktım 4 e çıkmış kilo artışım valla doktorum bol bol dinlen dedi öyle yapıyorum bende ama zorlamaya başladı gerçekten

Günaydın canım nefes darlığı değil ama kramplarım çok arttı bacaklarıma ve belime saplanıyor resmen. bu arada son 3 ayın ilk günü bugün...
Ay zaman geçiyor demi ben magnezyum kullanmama rağmen oluyor kramplarım, soda ve muz yiyince biraz daha azalıyor istersen bi dene cnm

Allah korusun ben de o yüzden anne yanı beşik aldım. Yanımda yatırmayı düşünmüyorum dedim canım. Kendime güvenemem yanımda yatırmayı

Dört beş yudum soğuk süt yanmaya birebir deneyin isterseniz üç hamileliğimde böyle idare ettim
İçiyorum canım .Normal gebelikten öncede benm yanma sıkıntım vardı. Hep süt ile geçirirdim. Ama gebelikte geçirmiyor yoksa çok güzel bir yöntem

Neden yatirmazsinki ayy benim koynumda yatiririm bebisimi insallah yatarak emzirmeyi cok seviyirum memeyi birakip arkaalrini dönüp yatiyolar yaa bayiliyorum o hallere
Canım eşim çok deli yatıyor. Bende öyle ezik büzük yatamam. Ortamıza almamız lazım ona da cesaret edemem. Bebeğe zarar veririz diye korkuyorum. Anne yanı beşikte aynı şey değilmi emzirir yatağına kaydırırm. Yine yanımda gibi olur diye düşündüm

Çok güzelmiş canım ben de böyle birşey istiyorum beşiğede asılabilir yatağada. Ben de hasır kutulardan istiyorum şifonyerin üstünde organizer gibi olsun diye. Kremleri vs koyarım. Bunuda beşiğe asmak için istiyorum fiyatı neydi

Ben girdim sanırım hızlı hızlı gelin işte arkamdan ay şaka maka yarısında fazlası geçti biraz rahatladım ben yani midem falan biraz daha insan gibiyim bence burnumda cok kötü bi koku vardi ne yaparsam yapayım geçmiyordu her şey eşim dahil oyle kokuyordu dun ilk defa normal kokusunu aldım adamın kayinpederim dun otururken diyor pouh keyfin yerine gelmiş çok neşeli konusuyorsun diye çünkü midem bulanmiyor daha iyiyim herkesten nefret ediyorum tavrım geçiyor çok şükür

Ben ya ben uyurken bile bazen nefesim yetmiyor gerçekten çok fena yatağı toplarken özellikle bir yatak toplamak ne kadar zor olabilirse nefes nefese kalıyorum yürürken konuşmamaya çalışıyorum konusunca kesiliyorum bildiğin ilkinde hatırlamıyorum ben böyle bisey yaşadığımı

Aa evet bizimki de wocolat, alez fikri iyiymiş, yatağı ıslatma ihtimali gelmedi hiç aklıma Neyse Başka bir yerden alırım artık onu. Yastıklarından da aldım pamuk olandan sağlıkla huzurla uyusun minikler valla herşey onlar için

Benimde çok hoşuma gitti canim bu ebebekte gördüm alacaktım ne kadara aldın acaba 44 lira diyor ama değer mi o fiyata bilemedim düşerse diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…