Merhaba hoşgeldiniz merak etmeyin aynı yollardan geçen var buradada sizin gibi benimde iki oğlum var ve bir kimyasal iki kürtaj sonrası şükürler olsun kizimi rabbim nasip ederse alacağım kucağıma o korku hep var hiç kaybolmayacak gibide doğuma kadar ama hep dualarla insallah kavuşacağız yavrularımızaCok asiri degil tabiki ama bazen panik oluyorum 3.bebegi istedik esimle ve 2 dusukten snra oldu o yuzden hep bir korku inanin bana 27 hafta nasil gecti bide bana sorun
Ben de öyleyim canım, hızlı yürüsem ya da iş yapsam hemen nefes nefese kalıyorumPeki şimdiden nefes darlığı yaşayan var mi? Özellikle yürüyünce evin içinde bile bi kahvaltı hazirlamak yoruyor beni ya, nefes nefese kalıyorum
Günaydın canım nefes darlığı değil ama kramplarım çok arttı bacaklarıma ve belime saplanıyor resmen. bu arada son 3 ayın ilk günü bugün...Peki şimdiden nefes darlığı yaşayan var mi? Özellikle yürüyünce evin içinde bile bi kahvaltı hazirlamak yoruyor beni ya, nefes nefese kalıyorum
Dört beş yudum soğuk süt yanmaya birebir deneyin isterseniz üç hamileliğimde böyle idare ettimBen maden suyu içiyorum biraz daha iyi oluyor.çok geçmezse gaviscon şurup alıyorum bir kaşık.
BennnPeki şimdiden nefes darlığı yaşayan var mi? Özellikle yürüyünce evin içinde bile bi kahvaltı hazirlamak yoruyor beni ya, nefes nefese kalıyorum
1 bardak çay - 1 simit yedim
yarım da ayva
ama sanki acılı dürüm gömmüşüm
litrelerce akşi limonata içmişim gibi midem aşırı akşiyip yanıyor
Evet canım mide yanması oluyor. Boğazına asit geldiği içib faranjite kadar yol açıyor. Benm yemek borum hep dolu gibi. Ekmek parçası takılı kalmıs gibi . Bir de hep yanıyor deli gibi. Yattığımda acı su geliyor boğazıma kadar geğiremiyorum bile. O da tahriş yapıyor boğazda
Dun gece ayni sorunu yasadim mide suyuM agzima geliyor. En sonunda dayanamadim gaviscon ictim ondan sonra rahatladim. Eşime diyorumki ejderha gibi alev cikaracam simdi
Reflü olabilir canım, maalesef hepimizde oluyor, ben de yeni atlattım farenjit yaptı bende. Yatmaya yakın bir şeyler yememeni öneririm, miden olabildiğince boş olsun, yatmadan ballı ılık süt içmek de iyi geliyor. Geçmiş olsun
Kızlar ben de de aynısı oluyor üç gündür başladıyastığımı yükselterek uyumak ve yatmadan yarım çay kaşığı karbonatlı bir burdak su içmek acaip rahatlatıyor aklınızda olsun belki şifa olur size de
Bende 3 almıştım sabah bi baktım 4 e çıkmış kilo artışımBen de öyleyim canım, hızlı yürüsem ya da iş yapsam hemen nefes nefese kalıyorumki 4 kg aldım sadece 70kg’yum şu an ama
Ay zaman geçiyor demiGünaydın canım nefes darlığı değil ama kramplarım çok arttı bacaklarıma ve belime saplanıyor resmen. bu arada son 3 ayın ilk günü bugün...
Aynen beni de cnm ya geçen gün dolap almak için gezdik biraz cok fena oldum ya,Bennnhele yerden bisey alıp geri kalkmak ,merdiven çıkmak biraz uzun yürümek nefes nefese bırakıyor beni.
Allah korusun ben de o yüzden anne yanı beşik aldım. Yanımda yatırmayı düşünmüyorum dedim canım. Kendime güvenemem yanımda yatırmayıAnne yanında bebek asla yatmamalı bence canım..en çok bebek ölümleri bundan kaynaklanıyor, anne yatakta yatarak emziriyor ve sonra uyuyakalıyor bebek anne memesinde boğuluyor ya da annenin yorganının altında vs kalıyor Allah korusunben her zaman oturarak emzirdim ve yatağına yatırdım, böylesi daha güvenli
İçiyorum canım .Normal gebelikten öncede benm yanma sıkıntım vardı. Hep süt ile geçirirdim. Ama gebelikte geçirmiyor yoksa çok güzel bir yöntemDört beş yudum soğuk süt yanmaya birebir deneyin isterseniz üç hamileliğimde böyle idare ettim
Canım eşim çok deli yatıyor. Bende öyle ezik büzük yatamam. Ortamıza almamız lazım ona da cesaret edemem. Bebeğe zarar veririz diye korkuyorum. Anne yanı beşikte aynı şey değilmiNeden yatirmazsinki ayy benim koynumda yatiririm bebisimi insallah yatarak emzirmeyi cok seviyirum memeyi birakip arkaalrini dönüp yatiyolar yaa bayiliyorum o hallere
Çok güzelmiş canım ben de böyle birşey istiyorumKızlarrr merhaba, madame coco dan böyle bir organizer aldım odadan odaya taşımak için gece baş ucumda dursun falan diye bez ıslak mendil pişik kremini lazım olcak ıvır zıvırı koycam içine kenarlarda cepleri de var, size de fikir olsun diye paylaşıyım dedim
Ben girdim sanırım hızlı hızlı gelin işte arkamdanYa oğlun için sevindim ne güzel seviyor demekvalla ben cumartesi kontroldeydim, anlattım şikayetlerimi hepsine normal dedi doktorum, sanırım artık yaşadıklarımız normal, saka gibi hemen hemen hepimiz 3.trimestera girdik
Ben ya ben uyurken bile bazen nefesim yetmiyor gerçekten çok fena yatağı toplarken özellikle bir yatak toplamak ne kadar zor olabilirse nefes nefese kalıyorum yürürken konuşmamaya çalışıyorum konusunca kesiliyorum bildiğin ilkinde hatırlamıyorum ben böyle bisey yaşadığımıPeki şimdiden nefes darlığı yaşayan var mi? Özellikle yürüyünce evin içinde bile bi kahvaltı hazirlamak yoruyor beni ya, nefes nefese kalıyorum
Aa evet bizimki de wocolat, alez fikri iyiymiş, yatağı ıslatma ihtimali gelmedi hiç aklımaRica ederimbiz wocolat ya da cocolat aldık sanırım şu an hatırlayamadım, fotosunu da çektim bak alez aldım bir de ben aynı yerden , bezi bıraktırırken yatağa işerse deforme olmasın diye…yastık da almıştım ordan
Benimde çok hoşuma gitti canim bu ebebekte gördüm alacaktım ne kadara aldın acaba 44 lira diyor ama değer mi o fiyata bilemedim düşerse diye bekliyorumKızlarrr merhaba, madame coco dan böyle bir organizer aldım odadan odaya taşımak için gece baş ucumda dursun falan diye bez ıslak mendil pişik kremini lazım olcak ıvır zıvırı koycam içine kenarlarda cepleri de var, size de fikir olsun diye paylaşıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?