2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Peki şimdiden nefes darlığı yaşayan var mi? Özellikle yürüyünce evin içinde bile bi kahvaltı hazirlamak yoruyor beni ya, nefes nefese kalıyorum
Ben de öyleyim, sanırım hemen hemen herkeste varEskiden ne güzel yürürdük eşimle, şimdi 2 adım atsam tıkanıyorum, nefesim yetmiyor. Ben Kaplumbağa gibi yürüyünce eşim de zevk almıyor

ben de keçesini aldım bunun hepsiburadafan. ilk kızımda da kendim sepet yapmıstım evin içinde nereye gitsem yanımdaydı. bunda hazıra kaçasım geldi. çok kullanışlı oluyor gerçi sepet de aynı işi görüyor. heves işte

Kuzum 60 liraya düşmüş ben de öyle aldım yıkanabilir olması heryere taşıyabilcek olmak falan hoşuma gitti, bir küçük modeli daha var ona da bakabilirsin

Çok tatlıymış bayıldım. Ben de bakayım hemen. Böyle bir şey arıyordum canım sağol

Benimde çok hoşuma gitti canim bu ebebekte gördüm alacaktım ne kadara aldın acaba 44 lira diyor ama değer mi o fiyata bilemedim düşerse diye bekliyorum
Canım benim indirimde 60 liraya aldım ben ama baya iş görür bişey diye süşünüyorum tabi alternatif uygun bişey varsa onu tercih edebilirsin sonuçta görevi aynı

Keçelere baktım bende ama yırtıldı söküldü gibi yorumlar vardı emin olamadım bunu da mağaza da görünce çok içime sindi Sepette aynı işi görür bence de sepette baktım ama bu daha tatlış geldi ☺ sen de güle güle kullan kuzum

Kızlar merhaba,
Sizin de karnınız gün içinde sert mi? Kasılma sertleşmesinden bahsetmiyorum normal sertlikten bahsediyorum İlk gebeliğim, normalde böyle mi olması gerekiyor bilmiyorum

güle güle kullanalım canım. aynen yıkama açısından bu keçeden daha kullanışlı. neyse ki pek titiz degilim almamış olsam alırdım ama bunu çok tatlıl

güle güle kullanalım canım. aynen yıkama açısından bu keçeden daha kullanışlı. neyse ki pek titiz degilim almamış olsam alırdım ama bunu çok tatlıl
Saol kuzucum yaniii yıkanması da çok elzem değil işte kirlenince yıkanır manasında yoksa ben de temizlik hastası değilim bi de onla mı uğraşalım aaa

Kızlar tünaydınn, benim de vajinadaki kemiklerin orda ağrı vardı dayaanamadım yazdım doktoruma çünkü özellikle ayağa ilk kaktığımda ağrı yapıyordu.
Sorun yok demiş :) Şükür ki,sanırım genişliyor kemiklerimiz yavaş yavaş. Bu arada ilk aylarda hiç kilo almadım ama şuan +7 yim, +4 falan yazıyorsunuz maşallah diyorum.Myomdan dolayı karnım da biraz fazla büyük benim, rahmin de büyük demişti doktor bu sebeple.
Sanırım bunlar da etkiliyor.
Ben de bugün dahiliyeden randevu aldım kan ve idrar vermek için, doktorum herhangi bir talepte bulunmuyor ama ben ayda 1 vermek gerek diye düşünüyorum pimpirikli miyim acabaaa bakalım inşallah her şey yolundadır :)

Benim baktığımın kutu kısmı yoktu canim bakayım bi gideceğim yarın inşallah internetinde görmüştüm e bebeğin

Ben de kiloda +1 imözel bir çabam yok bunun için... Ufak bir kızım var sürekli hareket halindeyim ve nedense diyette gibiyim. İlk gebeliğimden kalan diyabet diyetine aynen devam ediyorumdoğumdan sonrada çocukta gaz yapacak diye başka bir diyete geçerimAllah nasip ederse 6 ay sonra her şeyi yemeyi planlıyorum

Kızlar merhaba,
Sizin de karnınız gün içinde sert mi? Kasılma sertleşmesinden bahsetmiyorum normal sertlikten bahsediyorum İlk gebeliğim, normalde böyle mi olması gerekiyor bilmiyorum
Benmde kasılma hariici sert artık bence böyledir bebiş büyüdü artık akşam daha da sert oluyor

Annneleerr bi durun daha 30lu haftalara gelmedik kendinizi dinlemeyin cok fazla bol bol dinlenin ama hareketide hayatinizdan eksik etmeyin insallah.
Hareket çok yok. Hemen kasılıyor benm bebiş. Ve çok çok aşağıda. Düşecekmiş gibi aşağıda. Yukarı çıksın diye dua ediyorum resmen çünkü büyüdükçe aşağıya baskı yapıyor yaa

Benimki de aşağıda, göbeğim de aşağıda gibi. Yukarı ne zaman çıkıyor bu bebişler

Benimki de aşağıda, göbeğim de aşağıda gibi. Yukarı ne zaman çıkıyor bu bebişler
Bende anlamadım canım. Erkek benmkisi erkek diye öyle diyorlar. Görümceminde böyleydi hatırlıyorum. Aşağı doğru büyüyordu hep. Ama ciddi sıkıntı yapıyor bana. Yürüsem hemen baskı yapıyor. Wc de klozet bile zor oluyor. Biraz yukarda olsa hersey çözülcek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…