2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kız benimki ama aşağıda durmayı seviyor heralde bacaklarımı açarak oturmak zorunda kalıyorum hanımefendi sağolsun Belki yukarı çıkarlar canım hala umudum var

Peki şimdiden nefes darlığı yaşayan var mi? Özellikle yürüyünce evin içinde bile bi kahvaltı hazirlamak yoruyor beni ya, nefes nefese kalıyorum
Ben varım, hareket zaten çok yoruyor, yemeklerden sonrada akşam yattığımda da nefesim daralıyor.Cuma kontrolüm vardı, demirim normal çıktı, dr normalde zayıf olduğun için artik bebek yukarı çıktığından akciğerlerin daha fazla sıkışıyor, yemeklerini yerken mesela çorbayı iç az dolan sonra yemeğini ye, yastığını da yukselt dedi. Sizde önce demire baktirin , başka bir şey yoksa akciğerlerin sıkısmasındanmış.ilerleyen zamanlarda napacaz acaba

Kız benimki ama aşağıda durmayı seviyor heralde bacaklarımı açarak oturmak zorunda kalıyorum hanımefendi sağolsun Belki yukarı çıkarlar canım hala umudum var
Aynen canım ya bende öyleyim bi iyi yanı var yukarda olsaydı mideye baskı yapcaktı. Ama hangisi iyi bilemedim. Sağolsun sürekli wc deyim aşağıda oldugu icin bu saatten sonra yukarı çıksa nolur ki canım doğuma yakın yine incekler

Peki şimdiden nefes darlığı yaşayan var mi? Özellikle yürüyünce evin içinde bile bi kahvaltı hazirlamak yoruyor beni ya, nefes nefese kalıyorum
Tabii ki bunda da ben geçen zor yürüdüm gezelim dedik sahilde. Allahım hastalar gibiydim resmen. nefes nefese kalıyorum yatakta sağa sola dönerken bile.

Geldik valla arkandanaman maşallah de cnm ins hep böyle sıkıntısız olursun, miğde bulantısı fena ya bana da arada geliyor yanmayla beraber. Cok sukur ya geçirdik yarısından çoğu bitti

Gerçi o da var haklısın Bizimkiler hiç zahmete girmeden doğuma hazırlıyor kendini Ben de öyle tuvalete gitmekten yorgun düşüyorum artık

Bende telefonla konuşurken falan fena olmaya başladım valla nefesim az geliyor sanki.. Is yapmak zaten cok zor bende anca yatak toplamak çamaşır durmeyi falan yapıyorum he bide yemeksanki tüm evi temizlemis gibi nefes nefese kalıyorum baya uzanıyorum sonra kendime gelmem için

Ben de öyleyim, sanırım hemen hemen herkeste varEskiden ne güzel yürürdük eşimle, şimdi 2 adım atsam tıkanıyorum, nefesim yetmiyor. Ben Kaplumbağa gibi yürüyünce eşim de zevk almıyor
Ay ne güzel yurumussun yine ben hamile kaldığından bu yana eve tikildim kaldim, zaten 4 5 ay miğdem bulandi, su sıra oğluma hazırlık için geziyoruz, gerçekten zorlamaya başladı, diyorum iyiki şimdiden alıyoruz ilerleyen haftalarda daha zor olurdu

Tabii ki bunda da ben geçen zor yürüdüm gezelim dedik sahilde. Allahım hastalar gibiydim resmen. nefes nefese kalıyorum yatakta sağa sola dönerken bile.
Yataktaki maceram zatenn omre bedel benim ih ih deyip duruyorum eşim dalga geçiyor tam rahat ediyorum ki oğlum sağolsun bi sıkıştırıyor hadi kalk tuvaletegun icinde leyla gibi dolaşıyorum evde, arada şekerleme yapıyorum yoksa erkenden uykum geliyor

Sağlık ocağına da verebilirsin cnm beni 2 ayda bir çağırıyor sağlık ocağı, sonuçlara göre bazen 10 15 gün sonra tekrar gidiyorum

Bende senin gibi diyorum cnm acaba ilerleyen haftalarda napçaz.. Haftaya sağlık ocağına kontrolüm var baktırayim bende

Allahinn izniyle insallahh rabbim tum bekleyen isteyenlere nasip etsin

Benmde bu aralar öğle uykum cok geliyor aynı şeyleri yasıyoruz valla. Tam rahat ettim diyorum kasılıyor bişey oluyor. Diğer yana döneyim diyorum ne mümkün nefes nefese

Benmde bu aralar öğle uykum cok geliyor aynı şeyleri yasıyoruz valla. Tam rahat ettim diyorum kasılıyor bişey oluyor. Diğer yana döneyim diyorum ne mümkün nefes nefese
Ben de öyleyim sağdan sola dönerken sanki karnımda 5 L su bidonuyla döner gibi ıhlaya pıhlaya dönüyorum yaşlı gibiyiz ya çok komik
nefes daralması da bende 3.aydan sonra bailadı değişik bi şekilde, kan değerlerim çok normal ama sebebi ne bilmiyorum.
bugün hastaneye giderken de çarpıntı oldu bir kaç kez , bayağı yavaş yürümeye başladım o zaman geçti.

Ahahah evet canım aynen yaşlılar gibiyiz aynı bu nefes darlığı için doktorum gebeliğin kendi salgıladıgı hormon yapar dedi. Normalmiş yani. Mesela progesteron iğnesi bana nefes darlıgı yapıyordu. Doktorum gebelk hormonu oldugu icin yapar demişti

Kızlar merhaba,
Sizin de karnınız gün içinde sert mi? Kasılma sertleşmesinden bahsetmiyorum normal sertlikten bahsediyorum İlk gebeliğim, normalde böyle mi olması gerekiyor bilmiyorum
Benimde sert canım zaten öne doğru çıkıyor ama kızım olacağı için tuhaf geliyor hadi erkekler öne çıkar dik olur ki oğullarım öyleydi ama bu daha dik sanki normalde yayılması lazim diye biliyorum ama tabi her hamilelik kendine özel ve farklı işte

Kızlar hamilelikte bağışıklığınızı güçlendirmek için, kan yapmak için tükettiğiniz besinler karışımlar var mı? Hatırlar mısınız bilmem 16-17 eylül gibi bi farenjit sinüzit oldum 4,5 hafta sürmüştü kendşme gelmem. Tam 10 gündür iyiym derken yine bi nane molla gibiyim. Kan vermiştim 12 gün önce hayatımda hiç kansızlığım yokken kansızlık başlamış. Hgb değerim 10.7’ye düşmüş normalde hep 12,5’du. Bağışıklık sistemimin zayıflamasına bence kansızlık neden oluyor. Sizden tavsiye isterim
Not: her sabah demir hapı kullanıyorum, öğlen multi vitamin akşam da kalsiyum magnezyum d vit çinko karışımı hapım var aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…