Kız benimki ama aşağıda durmayı seviyor heraldeBende anlamadım canım. Erkek benmkisi erkek diye öyle diyorlar. Görümceminde böyleydi hatırlıyorum. Aşağı doğru büyüyordu hep. Ama ciddi sıkıntı yapıyor bana. Yürüsem hemen baskı yapıyor. Wc de klozet bile zor oluyor. Biraz yukarda olsa hersey çözülcek gibi
Ben varım, hareket zaten çok yoruyor, yemeklerden sonrada akşam yattığımda da nefesim daralıyor.Cuma kontrolüm vardı, demirim normal çıktı, dr normalde zayıf olduğun için artik bebek yukarı çıktığından akciğerlerin daha fazla sıkışıyor, yemeklerini yerken mesela çorbayı iç az dolan sonra yemeğini ye, yastığını da yukselt dedi. Sizde önce demire baktirin , başka bir şey yoksa akciğerlerin sıkısmasındanmış.ilerleyen zamanlarda napacaz acabaPeki şimdiden nefes darlığı yaşayan var mi? Özellikle yürüyünce evin içinde bile bi kahvaltı hazirlamak yoruyor beni ya, nefes nefese kalıyorum
Aynen canım ya bende öyleyimKız benimki ama aşağıda durmayı seviyor heraldebacaklarımı açarak oturmak zorunda kalıyorum hanımefendi sağolsun Belki yukarı çıkarlar canım hala umudum var
Tabii ki bunda da benPeki şimdiden nefes darlığı yaşayan var mi? Özellikle yürüyünce evin içinde bile bi kahvaltı hazirlamak yoruyor beni ya, nefes nefese kalıyorum
Geldik valla arkandanBen girdim sanırım hızlı hızlı gelin işte arkamdanay şaka maka yarısında fazlası geçti biraz rahatladım ben yani midem falan biraz daha insan gibiyim bence burnumda cok kötü bi koku vardi ne yaparsam yapayım geçmiyordu her şey eşim dahil oyle kokuyordu dun ilk defa normal kokusunu aldım adamın kayinpederim dun otururken diyor pouh keyfin yerine gelmiş çok neşeli konusuyorsun diye çünkü midem bulanmiyor daha iyiyim herkesten nefret ediyorum tavrım geçiyor çok şükür
Gerçi o da var haklısınAynen canım ya bende öyleyimbi iyi yanı var yukarda olsaydı mideye baskı yapcaktı. Ama hangisi iyi bilemedim. Sağolsun sürekli wc deyim aşağıda oldugu icin bu saatten sonra yukarı çıksa nolur ki canım doğuma yakın yine incekler
Bende telefonla konuşurken falan fena olmaya başladım valla nefesim az geliyor sanki.. Is yapmak zaten cok zor bende anca yatak toplamak çamaşır durmeyi falan yapıyorum he bide yemekBen ya ben uyurken bile bazen nefesim yetmiyor gerçekten çok fena yatağı toplarken özellikle bir yatak toplamak ne kadar zor olabilirse nefes nefese kalıyorum yürürken konuşmamaya çalışıyorum konusunca kesiliyorum bildiğin ilkinde hatırlamıyorum ben böyle bisey yaşadığımı
Esim hangi marka alırsasoda hangi marka içiyorsun.
Ay ne güzel yurumussun yine ben hamile kaldığından bu yana eve tikildim kaldim, zaten 4 5 ay miğdem bulandi, su sıra oğluma hazırlık için geziyoruz, gerçekten zorlamaya başladı, diyorum iyiki şimdiden alıyoruz ilerleyen haftalarda daha zor olurduBen de öyleyim, sanırım hemen hemen herkeste varEskiden ne güzel yürürdük eşimle, şimdi 2 adım atsam tıkanıyorum, nefesim yetmiyor. Ben Kaplumbağa gibi yürüyünce eşim de zevk almıyor
Yataktaki maceram zatenn omre bedel benimTabii ki bunda da bengeçen zor yürüdüm gezelim dedik sahilde. Allahım hastalar gibiydim resmen. nefes nefese kalıyorum yatakta sağa sola dönerken bile.
Sağlık ocağına da verebilirsin cnm beni 2 ayda bir çağırıyor sağlık ocağı, sonuçlara göre bazen 10 15 gün sonra tekrar gidiyorumKızlar tünaydınn, benim de vajinadaki kemiklerin orda ağrı vardı dayaanamadım yazdım doktoruma çünkü özellikle ayağa ilk kaktığımda ağrı yapıyordu.
Sorun yok demiş :) Şükür ki,sanırım genişliyor kemiklerimiz yavaş yavaş. Bu arada ilk aylarda hiç kilo almadım ama şuan +7 yim, +4 falan yazıyorsunuz maşallah diyorum.Myomdan dolayı karnım da biraz fazla büyük benim, rahmin de büyük demişti doktor bu sebeple.
Sanırım bunlar da etkiliyor.
Ben de bugün dahiliyeden randevu aldım kan ve idrar vermek için, doktorum herhangi bir talepte bulunmuyor ama ben ayda 1 vermek gerek diye düşünüyorum pimpirikli miyim acabaaabakalım inşallah her şey yolundadır :)
Öyle cnm amin inşallah sağlıkla kavuşalımAgirlasiyoruz yavaştan. Allah kolaylık versin hepimize. Son 3 ay kaldı onu da güzelce geçirelim inşallah.
28yasindayim cok erken yasta oldu digerleri o yuzden onlarla buyudum simdi onlarla beraber buyutecegiz insallahMaşallah8 yıl aradan sonra değişik olur, yaş kaçtı
Bende senin gibi diyorum cnm acaba ilerleyen haftalarda napçaz.. Haftaya sağlık ocağına kontrolüm var baktırayim bendeBen varım, hareket zaten çok yoruyor, yemeklerden sonrada akşam yattığımda da nefesim daralıyor.Cuma kontrolüm vardı, demirim normal çıktı, dr normalde zayıf olduğun için artik bebek yukarı çıktığından akciğerlerin daha fazla sıkışıyor, yemeklerini yerken mesela çorbayı iç az dolan sonra yemeğini ye, yastığını da yukselt dedi. Sizde önce demire baktirin , başka bir şey yoksa akciğerlerin sıkısmasındanmış.ilerleyen zamanlarda napacaz acaba
Allahinn izniyle insallahhMerhaba hoşgeldiniz merak etmeyin aynı yollardan geçen var buradada sizin gibi benimde iki oğlum var ve bir kimyasal iki kürtaj sonrası şükürler olsun kizimi rabbim nasip ederse alacağım kucağıma o korku hep var hiç kaybolmayacak gibide doğuma kadar ama hep dualarla insallah kavuşacağız yavrularımıza
Benmde bu aralar öğle uykum cok geliyorYataktaki maceram zatenn omre bedel benimih ih deyip duruyorum eşim dalga geçiyor tam rahat ediyorum ki oğlum sağolsun bi sıkıştırıyor hadi kalk tuvalete gun icinde leyla gibi dolaşıyorum evde, arada şekerleme yapıyorum yoksa erkenden uykum geliyor
Ben de öyleyim sağdan sola dönerken sanki karnımda 5 L su bidonuyla döner gibi ıhlaya pıhlaya dönüyorumBenmde bu aralar öğle uykum cok geliyoraynı şeyleri yasıyoruz valla. Tam rahat ettim diyorum kasılıyor bişey oluyor. Diğer yana döneyim diyorum ne mümkün nefes nefese
Ahahah evet canım aynen yaşlılar gibiyiz aynıBen de öyleyim sağdan sola dönerken sanki karnımda 5 L su bidonuyla döner gibi ıhlaya pıhlaya dönüyorumyaşlı gibiyiz ya çok komik
nefes daralması da bende 3.aydan sonra bailadı değişik bi şekilde, kan değerlerim çok normal ama sebebi ne bilmiyorum.
bugün hastaneye giderken de çarpıntı oldu bir kaç kez , bayağı yavaş yürümeye başladım o zaman geçti.
Benimde sert canım zaten öne doğru çıkıyor ama kızım olacağı için tuhaf geliyor hadi erkekler öne çıkar dik olur ki oğullarım öyleydi ama bu daha dik sanki normalde yayılması lazim diye biliyorum ama tabi her hamilelik kendine özel ve farklı işteKızlar merhaba,
Sizin de karnınız gün içinde sert mi? Kasılma sertleşmesinden bahsetmiyorum normal sertlikten bahsediyorumİlk gebeliğim, normalde böyle mi olması gerekiyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?