Aynen öyleBenimde sert canım zaten öne doğru çıkıyor ama kızım olacağı için tuhaf geliyor hadi erkekler öne çıkar dik olur ki oğullarım öyleydi ama bu daha dik sanki normalde yayılması lazim diye biliyorum ama tabi her hamilelik kendine özel ve farklı işte
Ben herhangi bir şey yapmıyorum ama siyah çekirdekli üzüm kan yapıyor diye biliyorum ve üzüm pekmezi.Kızlar hamilelikte bağışıklığınızı güçlendirmek için, kan yapmak için tükettiğiniz besinler karışımlar var mı? Hatırlar mısınız bilmem 16-17 eylül gibi bi farenjit sinüzit oldum 4,5 hafta sürmüştü kendşme gelmem. Tam 10 gündür iyiym derken yine bi nane molla gibiyim. Kan vermiştim 12 gün önce hayatımda hiç kansızlığım yokken kansızlık başlamış. Hgb değerim 10.7’ye düşmüş normalde hep 12,5’du. Bağışıklık sistemimin zayıflamasına bence kansızlık neden oluyor. Sizden tavsiye isterim
Not: her sabah demir hapı kullanıyorum, öğlen multi vitamin akşam da kalsiyum magnezyum d vit çinko karışımı hapım var aslında.
Canım sana mı söylemiştim daha önce, kan hapı olmaz şurubu olması gerek. Hapın emilimi çok geç oluyor. Küçük tüp şişelerde sıvı formül halini kullanman gerek. Kanın bu derece düşükken iğnelerini olman lazım hatta..Kızlar hamilelikte bağışıklığınızı güçlendirmek için, kan yapmak için tükettiğiniz besinler karışımlar var mı? Hatırlar mısınız bilmem 16-17 eylül gibi bi farenjit sinüzit oldum 4,5 hafta sürmüştü kendşme gelmem. Tam 10 gündür iyiym derken yine bi nane molla gibiyim. Kan vermiştim 12 gün önce hayatımda hiç kansızlığım yokken kansızlık başlamış. Hgb değerim 10.7’ye düşmüş normalde hep 12,5’du. Bağışıklık sistemimin zayıflamasına bence kansızlık neden oluyor. Sizden tavsiye isterim
Not: her sabah demir hapı kullanıyorum, öğlen multi vitamin akşam da kalsiyum magnezyum d vit çinko karışımı hapım var aslında.
Doktora attım değerleri inatla kan ilacı ya da şurubu vermedi. Kırmızı et tüketimini artır dedi. Cumartesi yüzyüze kontrolüm var orada konunun yeniden üzerinden geçeceğim, 10.7 çok düşük değil mi sizce ek takviyeye ihtiyaç yok mu vb diye yine soracağımCanım sana mı söylemiştim daha önce, kan hapı olmaz şurubu olması gerek. Hapın emilimi çok geç oluyor. Küçük tüp şişelerde sıvı formül halini kullanman gerek. Kanın bu derece düşükken iğnelerini olman lazım hatta..
Bazı doktorlar nedense inatçı oluyor. Ne zararı var sanki. Kesin mümessillerle anlasması vardır illa ki hap yazdığına göre. Siz direk ısrarla şurubunu isteyin. Maltofer fol kullanıyorum ben tadı çokta güzel . İğne bile vermesi gerekir bu değerde . Çünkü haplar olan kan seviyemizi korur arttırmaz.Doktora attım değerleri inatla kan ilacı ya da şurubu vermedi. Kırmızı et tüketimini artır dedi. Cumartesi yüzyüze kontrolüm var orada konunun yeniden üzerinden geçeceğim, 10.7 çok düşük değil mi sizce ek takviyeye ihtiyaç yok mu vb diye yine soracağım
Korktum şimdi çok mu fena değerim yaBazı doktorlar nedense inatçı oluyor. Ne zararı var sanki. Kesin mümessillerle anlasması vardır illa ki hap yazdığına göre. Siz direk ısrarla şurubunu isteyin. Maltofer fol kullanıyorum ben tadı çokta güzel . İğne bile vermesi gerekir bu değerde . Çünkü haplar olan kan seviyemizi korur arttırmaz.
Panik yapma cnm ben 10.2 ile doğurdum oglumu suan da degerin 10.5 kendimi bildim bilelo oyle..Doktora attım değerleri inatla kan ilacı ya da şurubu vermedi. Kırmızı et tüketimini artır dedi. Cumartesi yüzyüze kontrolüm var orada konunun yeniden üzerinden geçeceğim, 10.7 çok düşük değil mi sizce ek takviyeye ihtiyaç yok mu vb diye yine soracağım
Cnm kan degerin tek basina bi anlam tasimiyor doktorun ferrittin ve demire bakıyor onlarda aşırı düşükluk olmadığı sürece iğne ve serum seklinde verilmez.Korktum şimdi çok mu fena değerim ya
Tamam canım günlerdir kuruyorum kafamda. Biraz zaten panik bi tipim, kansızlığım çok kötü durumdaysa masada mı kalırım diye kuruyorum devamlı tövbe tövbe... senin vePanik yapma cnm ben 10.2 ile doğurdum oglumu suan da degerin 10.5 kendimi bildim bilelo oyle..
Doktorumun onerisi ile schufler 3 numaraya basladim baya enerji veriyor bana şükür.
Cnm kansizlik.hatta akdeniz anemisi ile mucadele eden biri olarak bu yorumuna katilamicam demir takviyeleri oyle kafaya gore kullanilan yada yazilan bir durum degildir sadece kan degerini yazmis arkadas demir demir baglama degerlerini bilmiyoruz, demiri en guzeli sebze ve kirmizi etten temin etmek gerekiyor ilac seklinde alınmasıni çoğu doktor önermiyor.Bazı doktorlar nedense inatçı oluyor. Ne zararı var sanki. Kesin mümessillerle anlasması vardır illa ki hap yazdığına göre. Siz direk ısrarla şurubunu isteyin. Maltofer fol kullanıyorum ben tadı çokta güzel . İğne bile vermesi gerekir bu değerde . Çünkü haplar olan kan seviyemizi korur arttırmaz.
kızlar ferritin 21, demir 88, demir bağlama kapasitesi 344 yazıyor. Hgb 10.7, HCT 32 (bu son iki değer tamamen kan ile ilgili)Cnm kansizlik.hatta akdeniz anemisi ile mucadele eden biri olarak bu yorumuna katilamicam demir takviyeleri oyle kafaya gore kullanilan yada yazilan bir durum degildir sadece kan degerini yazmis arkadas demir demir baglama degerlerini bilmiyoruz, demiri en guzeli sebze ve kirmizi etten temin etmek gerekiyor ilac seklinde alınmasıni çoğu doktor önermiyor.
Cnm seker sorunun yoksa pekmezli onerimi yap.Tamam canım günlerdir kuruyorum kafamda. Biraz zaten panik bi tipim, kansızlığım çok kötü durumdaysa masada mı kalırım diye kuruyorum devamlı tövbe tövbe... senin veBallikko önerisiyle cumartesi doktordan muhakkak ek takviye rica edeceğim. Patatese döndüm vallahi devamlı nane molla haldeyim
Bende uyuyorum cnm ya mutlaka yoksa aksam yemekten sonra uyurumBenmde bu aralar öğle uykum cok geliyoraynı şeyleri yasıyoruz valla. Tam rahat ettim diyorum kasılıyor bişey oluyor. Diğer yana döneyim diyorum ne mümkün nefes nefese
Canım ben multivitamini yatarken , kan ilacını sabah 7 gibi alıyorum 9 gibi kahvaltı yapıyorum. Kan ilacına başlamadan önce de değerlerim çok düşük değildi ama doktor olur ya depolarım birden boşalırsa diye kan ilacına başlattı. Kan değerin düşükse kesinlikle çay içme canım içeceksen de ilacınla yakın saat aralıklarında içme. Emilim olmuyor ozaman. Ben salata çok tüketiyorum yeşil yapraklı sebzeler yiyorum pekmez üzüm vs yemiyorum ama faydasını gören vardır mutlaka.. ben süt de çok içmiyorum haftada 1 kaç bardak belki de. Her sabah yumurta mutlaka yiyorum hatta 2 yumurta yediğim de oluyor. Kırmızı et beyaz et çok tüketiyorum haftada 1 de balık tüketiyorum. Çok şükür kansızlık problemim olmadı bünye ile de alakalı bir durum mutlaka. İnşallah düzelir senin deKızlar hamilelikte bağışıklığınızı güçlendirmek için, kan yapmak için tükettiğiniz besinler karışımlar var mı? Hatırlar mısınız bilmem 16-17 eylül gibi bi farenjit sinüzit oldum 4,5 hafta sürmüştü kendşme gelmem. Tam 10 gündür iyiym derken yine bi nane molla gibiyim. Kan vermiştim 12 gün önce hayatımda hiç kansızlığım yokken kansızlık başlamış. Hgb değerim 10.7’ye düşmüş normalde hep 12,5’du. Bağışıklık sistemimin zayıflamasına bence kansızlık neden oluyor. Sizden tavsiye isterim
Cnm degerlerin cok düşük degil . Bak icin rahat etsin die kendi degerimi atiyorum bu degere ragmen doktorum demir iğnesini önermedi ki doktoruma cok guvenirim.kızlar ferritin 21, demir 88, demir bağlama kapasitesi 344 yazıyor. Hgb 10.7, HCT 32 (bu son iki değer tamamen kan ile ilgili)
Tamam canım aydınlattığın için teşekkür ederim, uğraştırdım seni de...Cnm degerlerin cok düşük degil . Bak icin rahat etsin die kendi degerimi atiyorum bu degere ragmen doktorum demir iğnesini önermedi ki doktoruma cok guvenirim.
Rica ederim cnm , insallah doktoruna danış yeniden yeme icmeye dikkat et insallah halledersinTamam canım aydınlattığın için teşekkür ederim, uğraştırdım seni de...
En önemlisi sanırım ferritin , benim hgb 12küsurdu yalancı yükseklik olabilir tek başına bakılmaz dedi, ferritin 9 larda çıktı.Bana da günde 1 tane demir hapı başlattı. İlacı portakal suyu gibi c vitaminli şeylerle tüketin, multivitamin içinde kalsiyum magnezyum varsa ilaçlar arasında en az 2 saat bırakın.yumurta uzerine limon sıkın, avakado alerjiniz yoksa limonlu yiyin, mercimek çorbası bakliyatlari etli kıymalı yiyin, bunların yanında asla yoğurt ayran gibi şeyler tuketmeyin, çayı 2 saat sonra için , yemeklerde salata yada c vit.li şeylerle tüketin . Ben daha önce yaptım çok faydasını gördüm, tekrar başladım dikkat etmeye , zaten şuan Allah a şükür bi kan kaybimiz yok, dikkat edersek geçecektirkızlar ferritin 21, demir 88, demir bağlama kapasitesi 344 yazıyor. Hgb 10.7, HCT 32 (bu son iki değer tamamen kan ile ilgili)
Merhaba, bahsettiğiniz ilaçlar ne bilmiyorum ama 10 gün daha çok var. Daha henüz yumurtladınız embriyo rahminine yerleşmemiştir dahi. Kuruyunca ya da fazla idrar damlatınca da böyle çizgi çıkabiliyor. En erken 5 gün sonra yeniden deneyin bence. İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınızMerhaba iyi akşamlar adetime 1 hafta var bilemedin 10 gün clife macın kullanıyorum ama bugün test yaptım bakarmısınız rica etsem hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?