Hiiiiç bilmiyorum bende onu düşünüyorum kara karaBende uyuyorum cnm ya mutlaka yoksa aksam yemekten sonra uyurumaynen valla rahat yok, ama korku geldi içime bugün ya daha bunlar 1 kilo 3 kilo olunca napçaz
bende de akdeniz anemisi var canım. ilaçla da yükselmiyor günlük hayatta demir ilacı da kullanamıyorum. hamilelikte veriyorlar ama değerim yükselmiyor snein de öyle miCnm kansizlik.hatta akdeniz anemisi ile mucadele eden biri olarak bu yorumuna katilamicam demir takviyeleri oyle kafaya gore kullanilan yada yazilan bir durum degildir sadece kan degerini yazmis arkadas demir demir baglama degerlerini bilmiyoruz, demiri en guzeli sebze ve kirmizi etten temin etmek gerekiyor ilac seklinde alınmasıni çoğu doktor önermiyor.
Evet cnm annem kiz kardesim teyzelerim hepimiz akdeniz anemisi taşıyisiyiz.bende de akdeniz anemisi var canım. ilaçla da yükselmiyor günlük hayatta demir ilacı da kullanamıyorum. hamilelikte veriyorlar ama değerim yükselmiyor snein de öyle mi
Canım bu ilaç değil ki takviye. Hap yerine şurup içecek . Akdeniz anemisi varmı yokmu onu kendi bilir kişinin . Normalde olması gereken çalıştığım için biliyorum, hemoglobin 10 seviyelerindeyse hap değil şurup başlanır daha hızlı yükselsin diye. Ben çalıştığımda gebelere hiç kan ilacı vermeyelm diyen doktor görmedim. Düşükse arttırıyordı hep çıkıyordu da şuruplarla iğnelerleCnm kansizlik.hatta akdeniz anemisi ile mucadele eden biri olarak bu yorumuna katilamicam demir takviyeleri oyle kafaya gore kullanilan yada yazilan bir durum degildir sadece kan degerini yazmis arkadas demir demir baglama degerlerini bilmiyoruz, demiri en guzeli sebze ve kirmizi etten temin etmek gerekiyor ilac seklinde alınmasıni çoğu doktor önermiyor.
Cnm iğne verilmesi gerek yazmissin onun icin yaptim o yorumu. Benim doktorum iğne önermiyor demirin birden yuklenmesine de sicak bakmadigini söylüyor her doktorun farkli dusuncsi varCanım bu ilaç değil ki takviye. Hap yerine şurup içecek . Akdeniz anemisi varmı yokmu onu kendi bilir kişinin . Normalde olması gereken çalıştığım için biliyorum, hemoglobin 10 seviyelerindeyse hap değil şurup başlanır daha hızlı yükselsin diye. Ben çalıştığımda gebelere hiç kan ilacı vermeyelm diyen doktor görmedim. Düşükse arttırıyordı hep çıkıyordu da şuruplarla iğnelerle
İğne hemen yükseltmiyor canım kan serumu ani yükseltiyor. Haftada bir iğne tedaviside oluyor. Valla evet her doktorun farklı ama ben kaç doktorla çalıştım hep veriyorlardı. Benm doktorumda 3.ayımda baslattı şuruba. Anca depolanıyormus demir depoları. Sürekli düşükse tabi akdeniz anemiisi olup olmadıgını bilmesi gerek kişinin dediğin gibiCnm iğne verilmesi gerek yazmissin onun icin yaptim o yorumu. Benim doktorum iğne önermiyor demirin birden yuklenmesine de sicak bakmadigini söylüyor her doktorun farkli dusuncsi var
Korkma canım benim ki 8.5 hemoglobin. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyim, hematoloji bölümüne sevk etti doktorum. Senin ki aşırı düşük değil,toparlarsin takviyelerle.Korktum şimdi çok mu fena değerim ya
bende de akdeniz anemisi var canım. ilaçla da yükselmiyor günlük hayatta demir ilacı da kullanamıyorum. hamilelikte veriyorlar ama değerim yükselmiyor snein de öyle mi
Kızlar bende Akdeniz anemisi taşıyıcısıyim. 8.5 düşmüş hemoglobin ama ferritin iyi,70 lerde. Hamile kaldığımda 10.5 tu ama düşmüş kanım iyice. Sizler ne kullaniyorsunuz ve degerleriniz kaç? Malum bizim hapla yükselmesi çok çok zor,ben başından beri bir tane demir ilacı kullanıyorum. Hematolojiye gideceğim cuma günü.Evet cnm annem kiz kardesim teyzelerim hepimiz akdeniz anemisi taşıyisiyiz.
Ilacla yukselmiyor ama bu sucfler 3 numara iyi geldi
Sabahlari pekmez serbeti iyi geliyor ama onu da yapamıyorum su sira sekerim yüksek.
keçiboynuzu özü var ihmal ediyorum aslında içsem ben de. mesela o kadar vitamine yine halsizimEvet cnm annem kiz kardesim teyzelerim hepimiz akdeniz anemisi taşıyisiyiz.
Ilacla yukselmiyor ama bu sucfler 3 numara iyi geldi
Sabahlari pekmez serbeti iyi geliyor ama onu da yapamıyorum su sira sekerim yüksek.
Cnm benim ferittin 7 düşün.Korkma canım benim ki 8.5 hemoglobin. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyim, hematoloji bölümüne sevk etti doktorum. Senin ki aşırı düşük değil,toparlarsin takviyelerle.
Kızlar bende Akdeniz anemisi taşıyıcısıyim. 8.5 düşmüş hemoglobin ama ferritin iyi,70 lerde. Hamile kaldığımda 10.5 tu ama düşmüş kanım iyice. Sizler ne kullaniyorsunuz ve degerleriniz kaç? Malum bizim hapla yükselmesi çok çok zor,ben başından beri bir tane demir ilacı kullanıyorum. Hematolojiye gideceğim cuma günü.
Ah o halsizlikkeçiboynuzu özü var ihmal ediyorum aslında içsem ben de. mesela o kadar vitamine yine halsizim
hgb 10.3. ferritin 19.5tu canım som ölçümde. günde 1 ferramat kullanıyorum canım ben. ama doktoruma gidince sorucam başka bişey alayım mı diyeKorkma canım benim ki 8.5 hemoglobin. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyim, hematoloji bölümüne sevk etti doktorum. Senin ki aşırı düşük değil,toparlarsin takviyelerle.
Kızlar bende Akdeniz anemisi taşıyıcısıyim. 8.5 düşmüş hemoglobin ama ferritin iyi,70 lerde. Hamile kaldığımda 10.5 tu ama düşmüş kanım iyice. Sizler ne kullaniyorsunuz ve degerleriniz kaç? Malum bizim hapla yükselmesi çok çok zor,ben başından beri bir tane demir ilacı kullanıyorum. Hematolojiye gideceğim cuma günü.
Oo canım demir kalmamış sende. İnşallah yükselmiştir, çok halsizlik yapar ferritinin düşük olması.Cnm benim ferittin 7 düşün.
Yeme icmeye dikkat ediyorum.
Doktorum succfler 3 numaea die bir tuz takviyesi onerdi onu kullaniyorum onun yanina suan ocean kan ilaci al dedi onu alicam kan verdim haftasonu bakalim değerlerim yükselmiş mi. Sut urunleri tamamen kes abla.
Kan iyi demir düşük. İnşallah düzelir değerlerin biran önce.hgb 10.3. ferritin 19.5tu canım som ölçümde. günde 1 ferramat kullanıyorum canım ben. ama doktoruma gidince sorucam başka bişey alayım mı diye
9 la doğum yaptım kizimdaKorktum şimdi çok mu fena değerim ya
Bana demistin canım hala hapa bile başlayamadim degerlerim de normal çıkınca ağırdan alıyorum canım hiç içmek istemiyor 10 gün sonra randevum var yine tahlil yapılacak o zaman düşük çıkarsa başlayayım diyorum ama inşallah sözümü tutabilirimCanım sana mı söylemiştim daha önce, kan hapı olmaz şurubu olması gerek. Hapın emilimi çok geç oluyor. Küçük tüp şişelerde sıvı formül halini kullanman gerek. Kanın bu derece düşükken iğnelerini olman lazım hatta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?