2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende uyuyorum cnm ya mutlaka yoksa aksam yemekten sonra uyurum aynen valla rahat yok, ama korku geldi içime bugün ya daha bunlar 1 kilo 3 kilo olunca napçaz
Hiiiiç bilmiyorum bende onu düşünüyorum kara kara bosuna bi an evvel doğurmak istemiyo anneler demekki karnım simdiden gerim gerim geriliyor

bende de akdeniz anemisi var canım. ilaçla da yükselmiyor günlük hayatta demir ilacı da kullanamıyorum. hamilelikte veriyorlar ama değerim yükselmiyor snein de öyle mi

bende de akdeniz anemisi var canım. ilaçla da yükselmiyor günlük hayatta demir ilacı da kullanamıyorum. hamilelikte veriyorlar ama değerim yükselmiyor snein de öyle mi
Evet cnm annem kiz kardesim teyzelerim hepimiz akdeniz anemisi taşıyisiyiz.
Ilacla yukselmiyor ama bu sucfler 3 numara iyi geldi
Sabahlari pekmez serbeti iyi geliyor ama onu da yapamıyorum su sira sekerim yüksek.

Canım bu ilaç değil ki takviye. Hap yerine şurup içecek . Akdeniz anemisi varmı yokmu onu kendi bilir kişinin . Normalde olması gereken çalıştığım için biliyorum, hemoglobin 10 seviyelerindeyse hap değil şurup başlanır daha hızlı yükselsin diye. Ben çalıştığımda gebelere hiç kan ilacı vermeyelm diyen doktor görmedim. Düşükse arttırıyordı hep çıkıyordu da şuruplarla iğnelerle

Cnm iğne verilmesi gerek yazmissin onun icin yaptim o yorumu. Benim doktorum iğne önermiyor demirin birden yuklenmesine de sicak bakmadigini söylüyor her doktorun farkli dusuncsi var

Cnm iğne verilmesi gerek yazmissin onun icin yaptim o yorumu. Benim doktorum iğne önermiyor demirin birden yuklenmesine de sicak bakmadigini söylüyor her doktorun farkli dusuncsi var
İğne hemen yükseltmiyor canım kan serumu ani yükseltiyor. Haftada bir iğne tedaviside oluyor. Valla evet her doktorun farklı ama ben kaç doktorla çalıştım hep veriyorlardı. Benm doktorumda 3.ayımda baslattı şuruba. Anca depolanıyormus demir depoları. Sürekli düşükse tabi akdeniz anemiisi olup olmadıgını bilmesi gerek kişinin dediğin gibi

Evde şeker ölçen arkadaşlar bir şey soracağım, az önce tokluk ölçtüm 89 çıktı kan koyduğumuz aparat var ya çıkardım yenisi ile yaptım hemen, 92 çıktı. Boyle olması normalmi ben mi hata yapıyorum ya da makinada mi hata var acaba

Korktum şimdi çok mu fena değerim ya
Korkma canım benim ki 8.5 hemoglobin. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyim, hematoloji bölümüne sevk etti doktorum. Senin ki aşırı düşük değil,toparlarsin takviyelerle.

Sabahlari pekmez serbeti iyi geliyor ama onu da yapamıyorum su sira sekerim yüksek.
Kızlar bende Akdeniz anemisi taşıyıcısıyim. 8.5 düşmüş hemoglobin ama ferritin iyi,70 lerde. Hamile kaldığımda 10.5 tu ama düşmüş kanım iyice. Sizler ne kullaniyorsunuz ve degerleriniz kaç? Malum bizim hapla yükselmesi çok çok zor,ben başından beri bir tane demir ilacı kullanıyorum. Hematolojiye gideceğim cuma günü.

keçiboynuzu özü var ihmal ediyorum aslında içsem ben de. mesela o kadar vitamine yine halsizim

Cnm benim ferittin 7 düşün.
Yeme icmeye dikkat ediyorum.
Doktorum succfler 3 numaea die bir tuz takviyesi onerdi onu kullaniyorum onun yanina suan ocean kan ilaci al dedi onu alicam kan verdim haftasonu bakalim değerlerim yükselmiş mi. Sut urunleri tamamen kes abla.

hgb 10.3. ferritin 19.5tu canım som ölçümde. günde 1 ferramat kullanıyorum canım ben. ama doktoruma gidince sorucam başka bişey alayım mı diye

Oo canım demir kalmamış sende. İnşallah yükselmiştir, çok halsizlik yapar ferritinin düşük olması.
hgb 10.3. ferritin 19.5tu canım som ölçümde. günde 1 ferramat kullanıyorum canım ben. ama doktoruma gidince sorucam başka bişey alayım mı diye
Kan iyi demir düşük. İnşallah düzelir değerlerin biran önce.

Kızlar sag ve sol kasigimda batma şeklinde agrilar oluyor bi anda dikiliyor hic boyle olmamıştı bunlar normal mi acaba

Kızlarrrr oğluşumu görmeye gittim bugün 35 gündür görmemiştim tosuncuk olmuş maşallah doktor meyve yemeyi kesmemi söyledi 3 haftaya yakın önden gidiyor 1200 gr olmuş miniğim ya renkli fotoğrafınıda aldık aynı ablası doktor burnu çok güzel kalemle çizilmiş gibi dedi içim bişeyler oldu eğilemiyorum falan diyordum ya meğerse benim oğlan sopa gibi dimdik başı yukarda duruyormuş inşallah döner zamanla dönmezse sezaryan yolu gözüküyor bana ilkini normal yapmıştım öyle işte sizde güzel haberler var mıııı

Bana demistin canım hala hapa bile başlayamadim degerlerim de normal çıkınca ağırdan alıyorum canım hiç içmek istemiyor 10 gün sonra randevum var yine tahlil yapılacak o zaman düşük çıkarsa başlayayım diyorum ama inşallah sözümü tutabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…