- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Canim resmen sancim vardi erkenden uyumuşum tetenoz aşısı da oldum o da uyku yapmis olabilir bilmiyorum ama fena ağrım var.ya hafif enfeksiyon cıktı şase ve fitil kullanmistim.ama yinede akintim var koku da hissediyorum aslinda cok da su icerim ama bu enfeksiyondan bir türlü kurtulamadımBende enf.varken oluyordu canım ama bebekler büyüdüğü için de oluyor olabilir
Çok geçmiş olsun canım, geçmezse dr a git istersen o kadar sancı Allah korusun kötü bir şey olmasın, aklında da kalmaz hem. Suyu yanına mesela şişeyle falan koy ne kadar içtiğine bak, çok ictigimi sanıyordum bende ama şişeleri yanına koyup takip edince daha iyi oldu bende, birde böyle sürekli enf.olanlara turna yemişli doğal vitaminler varmış onları öneriyorlar sanırım youtube da bi kaç dr da gördüm onu da araştır istersen,tekrar geçmiş olsun .bende bugün tetanoz2 olacağım ama gözümde arpacık çıktı benimde, enf.varken yapmayız demişti arpacık varken yapacak mi acaba bilmiyorumCanim resmen sancim vardi erkenden uyumuşum tetenoz aşısı da oldum o da uyku yapmis olabilir bilmiyorum ama fena ağrım var.ya hafif enfeksiyon cıktı şase ve fitil kullanmistim.ama yinede akintim var koku da hissediyorum aslinda cok da su icerim ama bu enfeksiyondan bir türlü kurtulamadımumarim bebek büyüdüğü için oluyordur
Sagol canim sana da gecmis olsun. Arpacik üzüntüden ve yorgunluk uykusuzluktan olur bir sıkıntı yok ins.benimde bir ara cok çıkıyordu bi basladi mi bir kac kez çıkıyor o illet neyseki üniversiteden beri yok. Ben dun o olayı soracaktim ama unutmuşum ay bana sormadılar bende demeyi unuttum tetenoz olurken. Kol falan hic agrimadi bu sefer ben kurtuldum artik aşı derdiden darısı sana canımÇok geçmiş olsun canım, geçmezse dr a git istersen o kadar sancı Allah korusun kötü bir şey olmasın, aklında da kalmaz hem. Suyu yanına mesela şişeyle falan koy ne kadar içtiğine bak, çok ictigimi sanıyordum bende ama şişeleri yanına koyup takip edince daha iyi oldu bende, birde böyle sürekli enf.olanlara turna yemişli doğal vitaminler varmış onları öneriyorlar sanırım youtube da bi kaç dr da gördüm onu da araştır istersen,tekrar geçmiş olsun .bende bugün tetanoz2 olacağım ama gözümde arpacık çıktı benimde, enf.varken yapmayız demişti arpacık varken yapacak mi acaba bilmiyorum
Benim de ferritin 5 ‘ti ilk aylar. Demir ilacını serum olarak aldım, 20’lere çıktı, şimdi de her gece demir ilacı içiyorum, oroferon. Ben de akdeniz anemisi yok ama adetim yoğun gelirdi, onunla ilgili.Cnm benim ferittin 7 düşün.
Yeme icmeye dikkat ediyorum.
Doktorum succfler 3 numaea die bir tuz takviyesi onerdi onu kullaniyorum onun yanina suan ocean kan ilaci al dedi onu alicam kan verdim haftasonu bakalim değerlerim yükselmiş mi. Sut urunleri tamamen kes abla.
Canım hamilelikte yükselebiliyor karaciğer enzimleri,önemli bi konu bu. Kullandığın ilaca da bağlı olabilir hamilelikte safra yollarında sıkıntı cikmista olabilir doktorun seni yonlendirecektir. Çok yüksek değilse sıkıntı olmaz çok geçmiş olsun.Kızlar günaydın, kan testi vermiştim dün, bugün sonuçlar çıkmış , ast-alt değerlerim yüksek çıkmış biraz panik olmuş olabilirim. Karaciğerde hasar diyor , daha önce yükselen oldu mu aramızda?
Bilgisi olan var mı, endişelendim.
Teşekkür ederimi yani diğer doktorlar hiç istememişti, biraz tesadüfi oldu bence, sınır 39 ken benimkisi 80lerde. Şükür çok yüksek değil, birsürü vitamin kullanıyoruz onlarla ilgili olabilir mi dedim ben de çünkü çok sağlıksız beslenmiyorum, alkol kullanmadım hiç, sigaram yok yani karacaiğer neden yorulmuş olabilir bu durumda aklıma benim de ilaçlar geliyor.Canım hamilelikte yükselebiliyor karaciğer enzimleri,önemli bi konu bu. Kullandığın ilaca da bağlı olabilir hamilelikte safra yollarında sıkıntı cikmista olabilir doktorun seni yonlendirecektir. Çok yüksek değilse sıkıntı olmaz çok geçmiş olsun.
Günaydın canım benim hamileliğin başında yüksekti. Bir sürü tahlil yaptırdım tüm batın ultrason çekildim böbrek safra mide vs. bir şey çıkmadı şükür. Sonra kullandığım vitaminler ve progestanın yapabileceğini söyledi dr kendiliğinden düştü şimdi. birde ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o da yapabilirmiş. yediklerimi düzenledim limonlu su vs tükettim en son normaldi arada tahlil yaptırıyorum kontrol amaçlıKızlar günaydın, kan testi vermiştim dün, bugün sonuçlar çıkmış , ast-alt değerlerim yüksek çıkmış biraz panik olmuş olabilirim. Karaciğerde hasar diyor , daha önce yükselen oldu mu aramızda?
Maşallah çok iyi kilo almışKızlarrrr oğluşumu görmeye gittim bugün 35 gündür görmemiştim tosuncuk olmuş maşallahdoktor meyve yemeyi kesmemi söyledi 3 haftaya yakın önden gidiyor 1200 gr olmuş miniğim ya renkli fotoğrafınıda aldık aynı ablası doktor burnu çok güzel kalemle çizilmiş gibi dedi içim bişeyler oldu eğilemiyorum falan diyordum ya meğerse benim oğlan sopa gibi dimdik başı yukarda duruyormuş inşallah döner zamanla dönmezse sezaryan yolu gözüküyor bana ilkini normal yapmıştım öyle işte sizde güzel haberler var mıııı
İlk gebeligimde yükselmişti. Vitaminleri kesince normale dönmüştü.Kızlar günaydın, kan testi vermiştim dün, bugün sonuçlar çıkmış , ast-alt değerlerim yüksek çıkmış biraz panik olmuş olabilirim. Karaciğerde hasar diyor , daha önce yükselen oldu mu aramızda?
Bana da ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ve şeker yüklemesi sırasında kan testi yaptılar, bu değerlere bakilmisti. Belki ilaçları bırakıp bi test daha verirsin genelde öyle yapıyorlar diye biliyorum.Teşekkür ederimi yani diğer doktorlar hiç istememişti, biraz tesadüfi oldu bence, sınır 39 ken benimkisi 80lerde. Şükür çok yüksek değil, birsürü vitamin kullanıyoruz onlarla ilgili olabilir mi dedim ben de çünkü çok sağlıksız beslenmiyorum, alkol kullanmadım hiç, sigaram yok yani karacaiğer neden yorulmuş olabilir bu durumda aklıma benim de ilaçlar geliyor.
Canım korkma zibilyon tane vitamindi demirdi ilaç kullanıyoruz. Ondandır. Çok duydum hamileliktr ben, keza benim de yüksek. Normalde 10 küsür olan değerlerim 50’ye çıkmıştıKızlar günaydın, kan testi vermiştim dün, bugün sonuçlar çıkmış , ast-alt değerlerim yüksek çıkmış biraz panik olmuş olabilirim. Karaciğerde hasar diyor , daha önce yükselen oldu mu aramızda?
Cnm sürekli hastayım diyordun dimi ast alt crp bunlar vucuddaki iltihapi gosterir grip olunca bile yükselebilir cok aşırı yüksek değil degerin buyuk ihtimal yakin zamanda grip, enfeksiyin filan olduysan ondandir.Kızlar günaydın, kan testi vermiştim dün, bugün sonuçlar çıkmış , ast-alt değerlerim yüksek çıkmış biraz panik olmuş olabilirim. Karaciğerde hasar diyor , daha önce yükselen oldu mu aramızda?
Yok tatlım hasta değilim, karıştırdın sanırım. ama evet karaciğerde kaşıntı oluyo diyolar sorun varsa eniştemin de vardı yağlanması çıkmıştı.Cnm sürekli hastayım diyordun dimi ast alt crp bunlar vucuddaki iltihapi gosterir grip olunca bile yükselebilir cok aşırı yüksek değil degerin buyuk ihtimal yakin zamanda grip, enfeksiyin filan olduysan ondandir.
Kaşınma filan varmi , genelde cigerden şüphelenince kaşıntı, döküntü bunlari soruyolar.
Bende de var çikolata kisti cnm hic baktırdın mi benimki baya küçülmüştu cok şükür ama doktorum olsa da sezeryan olursan temizleriz bidaha uğraşma dedi bana da mantıklı geldi, gerçekten cok zorluyor bu kist beni hamilelik dışındaEvet bende bi kere çektim o acıyı gene çekerim diyorum bir yandan da sezaryan olmak çikolata kistimide temizleyecekleri için işime geliyor belkide hayırlısı budur bakalım. Çok çektim çğnkğ hamile değilken kistten baya da büyük çok sancı ve kanama yapıyor belki oğlumun pozisyonu bundan kurtulmama vesile olur
geçmiş olsun canım. çok vitamin içiyoruz şimdi düşündüm de benim de ölçülse çok yüksek çıkar herhalde. yine de en iyisini doktorun bilir tabii.Kızlar günaydın, kan testi vermiştim dün, bugün sonuçlar çıkmış , ast-alt değerlerim yüksek çıkmış biraz panik olmuş olabilirim. Karaciğerde hasar diyor , daha önce yükselen oldu mu aramızda?
Alt değerim yüksek çıkmıştı benim bi kez cnm, ben pıhtılaşma icin igne kullanıyorum ondan dedi doktorum cok önemsemedi, tekrar kan verdiğimde cok şükür normale dönmüştüKızlar günaydın, kan testi vermiştim dün, bugün sonuçlar çıkmış , ast-alt değerlerim yüksek çıkmış biraz panik olmuş olabilirim. Karaciğerde hasar diyor , daha önce yükselen oldu mu aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?