Daha döner canım erken değil mi dönmesi için benimki dönmüştü son gittiğimde ama kanala girmeden tekrar başını yukarı dondurebilir yine diye biliyorum ki benim ilkinde sancı çekerken kanala girmişti önceden de girmemisti kanala bence hiç kapılma böyle hislere son ana kadar belli olmaz olabilir sezeryan bende ters bi durum olsa yapacak bisey yok diye düşünüyorum ama bi defa yapınca normal doğum tekrar kesik olmasın istiyorum ya nasip ne olacagi belli olmazKızlarrrr oğluşumu görmeye gittim bugün 35 gündür görmemiştim tosuncuk olmuş maşallahdoktor meyve yemeyi kesmemi söyledi 3 haftaya yakın önden gidiyor 1200 gr olmuş miniğim ya renkli fotoğrafınıda aldık aynı ablası doktor burnu çok güzel kalemle çizilmiş gibi dedi içim bişeyler oldu eğilemiyorum falan diyordum ya meğerse benim oğlan sopa gibi dimdik başı yukarda duruyormuş inşallah döner zamanla dönmezse sezaryan yolu gözüküyor bana ilkini normal yapmıştım öyle işte sizde güzel haberler var mıııı
Masallah canim . Benimkide meyve yeme yersende bir avuç kadar ye dedi. Elma ve nar stogu yapmistim evee nasil dayncam bilmem.Kızlarrrr oğluşumu görmeye gittim bugün 35 gündür görmemiştim tosuncuk olmuş maşallahdoktor meyve yemeyi kesmemi söyledi 3 haftaya yakın önden gidiyor 1200 gr olmuş miniğim ya renkli fotoğrafınıda aldık aynı ablası doktor burnu çok güzel kalemle çizilmiş gibi dedi içim bişeyler oldu eğilemiyorum falan diyordum ya meğerse benim oğlan sopa gibi dimdik başı yukarda duruyormuş inşallah döner zamanla dönmezse sezaryan yolu gözüküyor bana ilkini normal yapmıştım öyle işte sizde güzel haberler var mıııı
Bende gerim gerim gerildim valla taş gibi karnımKızlar merhaba,
Sizin de karnınız gün içinde sert mi? Kasılma sertleşmesinden bahsetmiyorum normal sertlikten bahsediyorumİlk gebeliğim, normalde böyle mi olması gerekiyor bilmiyorum
Normal canım çok aşırı fark yok arasında 90 94 çıkmıştı art ardına olctugumde bi defa birde ikinci kan oluyor ya iğneyi batirdigin anda çıkan değil siliyorsun onu sonra sıkıştırıp tekrar çıkan kanı koyuyorsun makineye bazen öyle yapıyorum onun gibi olmuş olabilir senindeEvde şeker ölçen arkadaşlar bir şey soracağım, az önce tokluk ölçtüm 89 çıktı kan koyduğumuz aparat var ya çıkardım yenisi ile yaptım hemen, 92 çıktı. Boyle olması normalmi ben mi hata yapıyorum ya da makinada mi hata var acaba
Geçmiş solsun canım. Dr um gerek olursa kan hapını 2 ye çıkarabilirim demişti malesef hiçbir besinden yeteri kadar alamıyoruz istersen bşr Dr na danış benimde 11.6 kan değerim 1 tane ile devam ediyoruz 2 ye gerek duymuyor belki senin için 2 ye çıkarırKızlar hamilelikte bağışıklığınızı güçlendirmek için, kan yapmak için tükettiğiniz besinler karışımlar var mı? Hatırlar mısınız bilmem 16-17 eylül gibi bi farenjit sinüzit oldum 4,5 hafta sürmüştü kendşme gelmem. Tam 10 gündür iyiym derken yine bi nane molla gibiyim. Kan vermiştim 12 gün önce hayatımda hiç kansızlığım yokken kansızlık başlamış. Hgb değerim 10.7’ye düşmüş normalde hep 12,5’du. Bağışıklık sistemimin zayıflamasına bence kansızlık neden oluyor. Sizden tavsiye isterim
Not: her sabah demir hapı kullanıyorum, öğlen multi vitamin akşam da kalsiyum magnezyum d vit çinko karışımı hapım var aslında.
Ohh maşallah tam tosun olmuş. Ne yiyip içiyorsun hele söyle bize deKızlarrrr oğluşumu görmeye gittim bugün 35 gündür görmemiştim tosuncuk olmuş maşallahdoktor meyve yemeyi kesmemi söyledi 3 haftaya yakın önden gidiyor 1200 gr olmuş miniğim ya renkli fotoğrafınıda aldık aynı ablası doktor burnu çok güzel kalemle çizilmiş gibi dedi içim bişeyler oldu eğilemiyorum falan diyordum ya meğerse benim oğlan sopa gibi dimdik başı yukarda duruyormuş inşallah döner zamanla dönmezse sezaryan yolu gözüküyor bana ilkini normal yapmıştım öyle işte sizde güzel haberler var mıııı
Benim bi arkadasim var oda öyle diyor, son günler baya zor geçiyormus.. Benimde cok gergin su sıra, bebek yağı aldım gündüz sürüyorum biraz rahatlatıyorHiiiiç bilmiyorum bende onu düşünüyorum kara karabosuna bi an evvel doğurmak istemiyo anneler demekki karnım simdiden gerim gerim geriliyor
Bende enf.varken oluyordu canım ama bebekler büyüdüğü için de oluyor olabilirKızlar sag ve sol kasigimda batma şeklinde agrilar oluyor bi anda dikiliyor hic boyle olmamıştı bunlar normal mi acaba
Bende de aynı kan depoların bitmiş dedi kan ilacımın değerini arttırdı kuru ve siyah üzün pekmez yemeye çalışıyorumKızlar hamilelikte bağışıklığınızı güçlendirmek için, kan yapmak için tükettiğiniz besinler karışımlar var mı? Hatırlar mısınız bilmem 16-17 eylül gibi bi farenjit sinüzit oldum 4,5 hafta sürmüştü kendşme gelmem. Tam 10 gündür iyiym derken yine bi nane molla gibiyim. Kan vermiştim 12 gün önce hayatımda hiç kansızlığım yokken kansızlık başlamış. Hgb değerim 10.7’ye düşmüş normalde hep 12,5’du. Bağışıklık sistemimin zayıflamasına bence kansızlık neden oluyor. Sizden tavsiye isterim
Not: her sabah demir hapı kullanıyorum, öğlen multi vitamin akşam da kalsiyum magnezyum d vit çinko karışımı hapım var aslında.
Tamam canım sağolNormal canım çok aşırı fark yok arasında 90 94 çıkmıştı art ardına olctugumde bi defa birde ikinci kan oluyor ya iğneyi batirdigin anda çıkan değil siliyorsun onu sonra sıkıştırıp tekrar çıkan kanı koyuyorsun makineye bazen öyle yapıyorum onun gibi olmuş olabilir seninde
Maşallah canımKızlarrrr oğluşumu görmeye gittim bugün 35 gündür görmemiştim tosuncuk olmuş maşallahdoktor meyve yemeyi kesmemi söyledi 3 haftaya yakın önden gidiyor 1200 gr olmuş miniğim ya renkli fotoğrafınıda aldık aynı ablası doktor burnu çok güzel kalemle çizilmiş gibi dedi içim bişeyler oldu eğilemiyorum falan diyordum ya meğerse benim oğlan sopa gibi dimdik başı yukarda duruyormuş inşallah döner zamanla dönmezse sezaryan yolu gözüküyor bana ilkini normal yapmıştım öyle işte sizde güzel haberler var mıııı
Yaptırmayacaktım ama bebeğin gelişimini önde görünce bi yapalım aklımda soru işaret kalmasın istiyorum dedi. Yaptıracağım bu hafta bakalım inşallah normal çıkarMasallah canim . Benimkide meyve yeme yersende bir avuç kadar ye dedi. Elma ve nar stogu yapmistim evee nasil dayncam bilmem.
Seker yuklemesi konusunda ne dedi doktorun..
Valla aslında çok ekstra bişey yediğim yok ama geceleri kızıma süt ısıtırken kendime de bir fincan pay çıkarıyordumOhh maşallah tam tosun olmuş. Ne yiyip içiyorsun hele söyle bize deDaha çok pozisyon değiştirir canım merak etme.
İnşallah canım ama kafa aşağı durduğu içşn kızım ah diyorum ne rahatlıkmış midemin altında kafa var rahatsız oluyorum sopa yutmuş gibiyimMaşallah canımbenmkide hala ters duruyor hissediyorum ayaklarını aşağıda. Topikte arkadasın 37. Haftasında dönmüş. Son ana kadar vaktimiz var yani dönmesi için.
Evet bende bi kere çektim o acıyı gene çekerim diyorum bir yandan da sezaryan olmak çikolata kistimide temizleyecekleri için işime geliyor belkide hayırlısı budur bakalım. Çok çektim çğnkğ hamile değilken kistten baya da büyük çok sancı ve kanama yapıyor belki oğlumun pozisyonu bundan kurtulmama vesile olurDaha döner canım erken değil mi dönmesi için benimki dönmüştü son gittiğimde ama kanala girmeden tekrar başını yukarı dondurebilir yine diye biliyorum ki benim ilkinde sancı çekerken kanala girmişti önceden de girmemisti kanala bence hiç kapılma böyle hislere son ana kadar belli olmaz olabilir sezeryan bende ters bi durum olsa yapacak bisey yok diye düşünüyorum ama bi defa yapınca normal doğum tekrar kesik olmasın istiyorum ya nasip ne olacagi belli olmaz
Evet ben de cok rahatsızım. Ne eğilebiliyorum ne dönebiliyorum. Hep bir engel var mesanemi tekmelemesi cabasıİnşallah canım ama kafa aşağı durduğu içşn kızım ah diyorum ne rahatlıkmış midemin altında kafa var rahatsız oluyorum sopa yutmuş gibiyim
Hamilelikte oluyor kızımda ne kullandıysam çıkmadı kanım iğne verdi doktorum öyle çıktı ama ben hamileliğin başında olduğumdan bulantılarımdan kaynaklı keçi boynuzu özütü falan içemiyordum. Keçi boynuzu pekmezi çok kan yapar hergün ilaç niyetine 1 tatlı kaşığı ye istersenKızlar hamilelikte bağışıklığınızı güçlendirmek için, kan yapmak için tükettiğiniz besinler karışımlar var mı? Hatırlar mısınız bilmem 16-17 eylül gibi bi farenjit sinüzit oldum 4,5 hafta sürmüştü kendşme gelmem. Tam 10 gündür iyiym derken yine bi nane molla gibiyim. Kan vermiştim 12 gün önce hayatımda hiç kansızlığım yokken kansızlık başlamış. Hgb değerim 10.7’ye düşmüş normalde hep 12,5’du. Bağışıklık sistemimin zayıflamasına bence kansızlık neden oluyor. Sizden tavsiye isterim
Ay benim zavallı ablamın iki çocuğuda tersti zorunlu sezaryan olmuştu kız resmen ağlıyordu çocuk tekmeyi vurunca altına kaçırıyordu hep ben inanmıyordum o kadar acılı bişey olacağına başıma geldi .. ne çekmiş canım ablam meğerse 9 ay her ikisindendeEvet ben de cok rahatsızım. Ne eğilebiliyorum ne dönebiliyorum. Hep bir engel var mesanemi tekmelemesi cabası
Gecmis olsun canımm bizde yeni yeni kendimize geliyoruz hastaliktan pek bi belimizi dogrultamadik. Rabbim sifa versin prensese bagisikligi kazansin bida hic hasta olmasin hicbi cocugumuzIyiyim canim teşekkür ederim sorduğun için küçük kizimla uğraşıyorum okula basladi başlayalı he hastalanıyor
Evet cnm ya şafak azaliyor heycanla şubatın gelmesini bekliyorum
Sen nasilsin prensese alisverise başladınmı?
Evet yaa gerçekten çok kötü acı birşey ben geçen hafta acıdan ağladım resmen. Delirdi benm bebiş tabii delirince ayaklarıyla içimi deşti resmen. İnsallah dönerler daha fazla çektirmedenAy benim zavallı ablamın iki çocuğuda tersti zorunlu sezaryan olmuştu kız resmen ağlıyordu çocuk tekmeyi vurunca altına kaçırıyordu hep ben inanmıyordum o kadar acılı bişey olacağına başıma geldi .. ne çekmiş canım ablam meğerse 9 ay her ikisindendeinşallah dönerler canım daha vaktimiz var doktor 36 ya kadar dönebilir endişelenme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?