2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Daha döner canım erken değil mi dönmesi için benimki dönmüştü son gittiğimde ama kanala girmeden tekrar başını yukarı dondurebilir yine diye biliyorum ki benim ilkinde sancı çekerken kanala girmişti önceden de girmemisti kanala bence hiç kapılma böyle hislere son ana kadar belli olmaz olabilir sezeryan bende ters bi durum olsa yapacak bisey yok diye düşünüyorum ama bi defa yapınca normal doğum tekrar kesik olmasın istiyorum ya nasip ne olacagi belli olmaz

Masallah canim . Benimkide meyve yeme yersende bir avuç kadar ye dedi. Elma ve nar stogu yapmistim evee nasil dayncam bilmem.
Seker yuklemesi konusunda ne dedi doktorun..

Normal canım çok aşırı fark yok arasında 90 94 çıkmıştı art ardına olctugumde bi defa birde ikinci kan oluyor ya iğneyi batirdigin anda çıkan değil siliyorsun onu sonra sıkıştırıp tekrar çıkan kanı koyuyorsun makineye bazen öyle yapıyorum onun gibi olmuş olabilir seninde

Geçmiş solsun canım. Dr um gerek olursa kan hapını 2 ye çıkarabilirim demişti malesef hiçbir besinden yeteri kadar alamıyoruz istersen bşr Dr na danış benimde 11.6 kan değerim 1 tane ile devam ediyoruz 2 ye gerek duymuyor belki senin için 2 ye çıkarır

Ohh maşallah tam tosun olmuş. Ne yiyip içiyorsun hele söyle bize deDaha çok pozisyon değiştirir canım merak etme.

Hiiiiç bilmiyorum bende onu düşünüyorum kara kara bosuna bi an evvel doğurmak istemiyo anneler demekki karnım simdiden gerim gerim geriliyor
Benim bi arkadasim var oda öyle diyor, son günler baya zor geçiyormus.. Benimde cok gergin su sıra, bebek yağı aldım gündüz sürüyorum biraz rahatlatıyor

Bende de aynı kan depoların bitmiş dedi kan ilacımın değerini arttırdı kuru ve siyah üzün pekmez yemeye çalışıyorum

Tamam canım sağol

Maşallah canım benmkide hala ters duruyor hissediyorum ayaklarını aşağıda. Topikte arkadasın 37. Haftasında dönmüş. Son ana kadar vaktimiz var yani dönmesi için.

Masallah canim . Benimkide meyve yeme yersende bir avuç kadar ye dedi. Elma ve nar stogu yapmistim evee nasil dayncam bilmem.
Seker yuklemesi konusunda ne dedi doktorun..
Yaptırmayacaktım ama bebeğin gelişimini önde görünce bi yapalım aklımda soru işaret kalmasın istiyorum dedi. Yaptıracağım bu hafta bakalım inşallah normal çıkar

Ohh maşallah tam tosun olmuş. Ne yiyip içiyorsun hele söyle bize deDaha çok pozisyon değiştirir canım merak etme.
Valla aslında çok ekstra bişey yediğim yok ama geceleri kızıma süt ısıtırken kendime de bir fincan pay çıkarıyordum birde muz nar elma yiyordum günde 2 öğün yemek bir kahvaltı bir akşam yemeği aradaki zamanda kahve içiyordum bu kadar

Maşallah canım benmkide hala ters duruyor hissediyorum ayaklarını aşağıda. Topikte arkadasın 37. Haftasında dönmüş. Son ana kadar vaktimiz var yani dönmesi için.
İnşallah canım ama kafa aşağı durduğu içşn kızım ah diyorum ne rahatlıkmış midemin altında kafa var rahatsız oluyorum sopa yutmuş gibiyim

Evet bende bi kere çektim o acıyı gene çekerim diyorum bir yandan da sezaryan olmak çikolata kistimide temizleyecekleri için işime geliyor belkide hayırlısı budur bakalım. Çok çektim çğnkğ hamile değilken kistten baya da büyük çok sancı ve kanama yapıyor belki oğlumun pozisyonu bundan kurtulmama vesile olur

İnşallah canım ama kafa aşağı durduğu içşn kızım ah diyorum ne rahatlıkmış midemin altında kafa var rahatsız oluyorum sopa yutmuş gibiyim
Evet ben de cok rahatsızım. Ne eğilebiliyorum ne dönebiliyorum. Hep bir engel var mesanemi tekmelemesi cabası

Hamilelikte oluyor kızımda ne kullandıysam çıkmadı kanım iğne verdi doktorum öyle çıktı ama ben hamileliğin başında olduğumdan bulantılarımdan kaynaklı keçi boynuzu özütü falan içemiyordum. Keçi boynuzu pekmezi çok kan yapar hergün ilaç niyetine 1 tatlı kaşığı ye istersen

Evet ben de cok rahatsızım. Ne eğilebiliyorum ne dönebiliyorum. Hep bir engel var mesanemi tekmelemesi cabası
Ay benim zavallı ablamın iki çocuğuda tersti zorunlu sezaryan olmuştu kız resmen ağlıyordu çocuk tekmeyi vurunca altına kaçırıyordu hep ben inanmıyordum o kadar acılı bişey olacağına başıma geldi .. ne çekmiş canım ablam meğerse 9 ay her ikisindende inşallah dönerler canım daha vaktimiz var doktor 36 ya kadar dönebilir endişelenme dedi

Gecmis olsun canımm bizde yeni yeni kendimize geliyoruz hastaliktan pek bi belimizi dogrultamadik. Rabbim sifa versin prensese bagisikligi kazansin bida hic hasta olmasin hicbi cocugumuz basladim canim. Hastane cikisi ve giysileri zıbınları herseyi hallettim. Kiz olunca alisveris yapmasida ayri zevkliymis. Tattiran Rabbime sukurler olsun. Oto koltugu bebek arabasi ana kucagi puset besik mama sandalyesi ne varsa yikadim missler gibi pırıl pırıl oldular onlarda hazir. Haliyle ucuncu olunca. Koye gidip oglanlarin kiyafetlerinden ayirip aldiklarimla beraber yikayip utuleyip yerlestirmesi kaldi. Birde marangoz gelecek dolap yaptircam oglanlarin şifonyerlere kizinkileri koyarim artik onlara dolap lazim. Boyle iste canim. Rabbim saglicakla aldirsin kucagimiza insaAllah Sen naptin kilo aldinmi? Ben bu ay cok aldim sorma dokuz aylik gibi zor hareket ediyom

Evet yaa gerçekten çok kötü acı birşey ben geçen hafta acıdan ağladım resmen. Delirdi benm bebiş tabii delirince ayaklarıyla içimi deşti resmen. İnsallah dönerler daha fazla çektirmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…