2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende de kirpik dibi iltihabı yapıyor vücut, oda her sene birkackere arpaciga sebep oluyor.. Sağol canım öğleden sonra gideyim de aklımdan çıksın artik

Ben vitaminler dışında da sabah akşam progestan alıyorum vajinal dediğiniz gibi onlardan sanırım , doktora da gidince soracağım tabi ama içim rahatladı biraz hepinize teşekkür ederim <3

Kızlar ben Demir adından soğumaya başladım sanki yaa…bana anlamsız gelmeye başladı anlamı ve semptik değil, soğuk bir isim sanki… Cihangir adını düşünüyorum bu ara, hem şehzade adı hem anlamı güzel hem de dolu dolu söylüyorsun adı söylerken

isim işi çok zor ya. tam olmadı dmeek ki o isim senin için. biz de daha karar vermedik ve cihangir de çok güzel. önemli olan içine sinmesi canım

isim meselesi cok farklı bir konu ya
cihangir mi demir mi desen cihangir daha ağır basıyor.
daha 3 ay var illa biri tam içine siner

Ya ben isim koyma işi keyifli olacak diye heveslenirdim hep, hiç öyle bişey değilmiş ilk evlendiğimizden beri kızımız olursa koyarız dediğimiz isme tamam diyemiyorum şimdi, acaba diyorum, ya daha çok hoşumuza giden bişey duyarsak diyorum, ama ne isim önerilse yine o ismin önüne geçemiyo da, beyinler yandı yine isimli takım bile yaptıramıyorum o yüzden daha, Demir'e biz de alışmıştık senin oğluşunda ama zaman var sakin olalım içimize sinen illa ki olur

Cihangir çok ağır bir isim güzel duruyor ama Demir de güzel biryandan ay gerçekten zor

Ben astronot tulum almaktan vazgeçtim kızlar, üç ay bile giyemiycek yazık, şöyle bişey aldım, bugün geldi, daha uygun fiyatı, içi elyaflı dışı peluş kadife gibi, yumuşacık çok ince değil bana yeterli geldi, ama orijinal markası bebessi'ymiş çok çakmaları var dikkat etmek lazım alırken

Eklentiler

• IMG_20211102_123453.webp
    20 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20211102_123426.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 56
çok iyi etmişssin canım astronot çok kullanışsız bunlar daha kullanışlı

Bana da kitikate deki çalışan kadın ilk 3 ay için gerek yok genelde battaniye ile hallediyor anneler dedi.
Seneye alırsınız dedi açıkca, ben de 1 yaş için aldım , ilk aylar dediği gibi belki kalın hırka ve battaniyeyle dolaştırmayı düşünüyorum.

Canim sen yinede doktoruna sor ama kağan kocatepe videosunda o degerlere bakmanin anlamsız oldugunu hamilelikte biraz yukselebilecegini söylüyor panik yapma yani

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım…5 sene önce de aynı şeyleri yaşamıştım, bu sefer olmaz diyordum ama yine kararsızım puffff…neyse bakalım daha zaman var neyseki

Aynen cnm seneye kışa iyice ele gelirler daha içimize sinerek alırız diye düşündüm ben de

Bana da cok pahalı ve gereksiz geldi astronotlar, bende bu tarz bişey alicam inşallah cnm, güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…