2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Demir çok havalı bir isim bence ama Cihangir daha anlamlı. Ay bu isim işleri zor. Biz karar verdik aslında ama hala acaba daha güzel bi isim bulabilir miyim diyorum..

Kızlar burdaki bi arkadaşın indirimde diye paylaştığı küveti almıştım geldi çook tatlış kendisine teşekkür ederim kim olduğunu hatırlayamadım
hayırlı olsun. bende almıştım çok güzel görünüyor güle güle kullanın inşallah. benimde kargoya vermişler sağlam bir şekilde gelir umarım

Canim sen yinede doktoruna sor ama kağan kocatepe videosunda o degerlere bakmanin anlamsız oldugunu hamilelikte biraz yukselebilecegini söylüyor panik yapma yani
doktora dayanamayıp yazdım, hafif yüksek dedi, ilaçlara bağlı olabiliyo bazen, 1 ay sonra tekrar bakarız eğer yükselirse ultrason isteriz dedi. 1 ay da uzun bir süre bence ve saydım tam 10 tane ilaç içiyorum. tiroid için de içtiğim için sayısı çok fazla vitaminlerin vs hakikaten onlar olabilir.

hayırlı olsun. bende almıştım çok güzel görünüyor güle güle kullanın inşallah. benimde kargoya vermişler sağlam bir şekilde gelir umarım
Baya sağlam paketlemişlerdi inşallah sağlam gelir kuzum sen de güle güle kullan

Kızlar burdaki bi arkadaşın indirimde diye paylaştığı küveti almıştım geldi çook tatlış kendisine teşekkür ederim kim olduğunu hatırlayamadım
Hayırlı olsun canım, ben de ailenin en küçük kızıyım o yüzden ablalardan o kadar çok şey kaldı ki herkes çok şanslısın diyor ama eksik yine bitmiyor ki :)

Hayırlı olsun canım, ben de ailenin en küçük kızıyım o yüzden ablalardan o kadar çok şey kaldı ki herkes çok şanslısın diyor ama eksik yine bitmiyor ki :)
Aa ben de ailenin küçük kızıyım saolsun ablalarimdan bi suru bişiler var kamera falan ama ilk çocuk diye insan heves ediyor bişiler almaya yine de

Yani normal o kadar ilac içmeye yukselmesi canim. Sen yinede cok yagli seyler yememeye çalış.

Aa ben de ailenin küçük kızıyım saolsun ablalarimdan bi suru bişiler var kamera falan ama ilk çocuk diye insan heves ediyor bişiler almaya yine de
Ya etmez mi insan , benim iki yeğenim de kız o kadar çok kıyafet vardı ki, erkek olucağını duyunca dağıttılar kaç yıl sonra

Demir çok havalı bir isim bence ama Cihangir daha anlamlı. Ay bu isim işleri zor. Biz karar verdik aslında ama hala acaba daha güzel bi isim bulabilir miyim diyorum..
O yüzden basta karar vermek çok riskli bide kararını basta herkese söyleyince de çok yorum yapıp kafa karıştıran oluyor bakalım son ana kadar beklemek istiyorum Bunda bende

Tecrübeli anneler önceki doğumlarınızda refakatçi kim kaldı yanınızda, simdi kim kalacak? Annem ilk torun diye çok hevesli çok heyecanlı, ben kalırsam diye covid aşılarımı falan oluyum diyor, aynı şekilde eşimde ilk çocuk diye çok heyecanlı o da ben kalırım diyor. Bizim hic tecrübemiz olmadığı için annem kalsa diyorum ama kendimi eşimin yerine koyunca da bende kalmak isterdim, onun da kalmasını çok istiyorum, sonuçta ikimizinde heyecani. İkisinide kabul etseler keske

Benimde ilk canim ben simdiden annemi getirdim yanima annem kalir benim eşim hicbir seyden anlamazki diye düşünüyorum çünku. Esim cocuklarla cok guzel ilgilenir yigenleri var ama ben annemi tercih ediyorum hos esimden de ben kalırım diye bir teklif gelmedi ama gelsede yine de annem derdim

Canim annen kalsa daha iyi olur tecrubeli birinin olmasi seninde daha rahat etmeni saglar yani benimde ilk dogumum ama annem kalicak esimde anlayisli bu konuda cunku hem bebege hem sana bakilmasi gerekio gece devamli kalkilcak emzirme icin vs Ama esin coook hevesliyse sen de yapabilcegine inaniosan hemsirelerde destek oluyo yapabilirsiniz

Benim annem kalmıştı canım ben eşimi eve göndermiştim dinlensin evde daha çok yorulcaz diye ki. dışarı işleri vs eşim işe başlayana kadar daha çok koşturdu sonra

Kızlar bende iki gündür tedirginlik var böyle bebek hareket ediyor sanki mesaneme vuruyor gibi aniden cisim geliyor sonra o an yapmam lazım tuvaletimi ama su mu diye korkuyorum çünkü gecenlerde afedersiniz ilişki sırasında biraz akıntı geldi emin olamıyorum su mu değil mi mesela tuvaletimi yaptıktan sonra bile devam ediyor gibi geliyor çok su içince rengini de ayırt edemiyorum cok açık renkte napsam bilemedim bebek aynı hareketine devam ediyor bir hafta var kontrole gitmek istemiyorum daha erken o zamanda takvim karışıyor birde ya benim kuruntumsa ve idrarimsa çok utanjrim çünkü ilkinde oyle olmuştu bugün mesela tuvaletten kalktım temizliğim bitti sanki hala geliyor gibi bacagimdan aktı bi anda suyum doğum anında gelmişti ilkinde hic böyle değildi çok yoğundu o var mı evde gelip hatırlayan

Bende ilk kızımda buna benzer bir şey almıştım. Çok kullanışlı oluyor

Annem sonrasında bizle gelecek zaten inş.da kimse kırılmadan hallolur inş, bakalım en son kim kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…