Demir çok havalı bir isim bence ama Cihangir daha anlamlı. Ay bu isim işleri zor. Biz karar verdik aslında ama hala acaba daha güzel bi isim bulabilir miyim diyorum..Kızlar ben Demir adından soğumaya başladım sanki yaa…bana anlamsız gelmeye başladı anlamı ve semptik değil, soğuk bir isim sanki…Cihangir adını düşünüyorum bu ara, hem şehzade adı hem anlamı güzel hem de dolu dolu söylüyorsun adı söylerken
hayırlı olsun. bende almıştım çok güzel görünüyor güle güle kullanın inşallah. benimde kargoya vermişler sağlam bir şekilde gelir umarımKızlar burdaki bi arkadaşın indirimde diye paylaştığı küveti almıştım geldi çook tatlış kendisine teşekkür ederim kim olduğunu hatırlayamadım
doktora dayanamayıp yazdım, hafif yüksek dedi, ilaçlara bağlı olabiliyo bazen, 1 ay sonra tekrar bakarız eğer yükselirse ultrason isteriz dedi. 1 ay da uzun bir süre bence ve saydım tam 10 tane ilaç içiyorum. tiroid için de içtiğim için sayısı çok fazla vitaminlerin vs hakikaten onlar olabilir.Canim sen yinede doktoruna sor ama kağan kocatepe videosunda o degerlere bakmanin anlamsız oldugunu hamilelikte biraz yukselebilecegini söylüyor panik yapma yani
Iyi o zaman canim sevindim begenmene 182 tl cidden katlanir icin iyi fiyatAyy kuzucum sağol indirimden almış oldum filesiz geldi beklemiyodum zaten bitmiş o kanpanyasıben de file almıştım zaten
Baya sağlam paketlemişlerdi inşallah sağlam gelir kuzum sen de güle güle kullanhayırlı olsun. bende almıştım çok güzel görünüyor güle güle kullanın inşallah. benimde kargoya vermişler sağlam bir şekilde gelir umarım
Çok teşekkürler canım hepimiz inşallahBana da cok pahalı ve gereksiz geldi astronotlar, bende bu tarz bişey alicam inşallah cnm, güle güle kullanın
Hayırlı olsun canım, ben de ailenin en küçük kızıyım o yüzden ablalardan o kadar çok şey kaldı kiKızlar burdaki bi arkadaşın indirimde diye paylaştığı küveti almıştım geldi çook tatlış kendisine teşekkür ederim kim olduğunu hatırlayamadım
Aa ben de ailenin küçük kızıyımHayırlı olsun canım, ben de ailenin en küçük kızıyım o yüzden ablalardan o kadar çok şey kaldı kiherkes çok şanslısın diyor ama eksik yine bitmiyor ki :)
Yani normal o kadar ilac içmeye yukselmesi canim. Sen yinede cok yagli seyler yememeye çalış.doktora dayanamayıp yazdım, hafif yüksek dedi, ilaçlara bağlı olabiliyo bazen, 1 ay sonra tekrar bakarız eğer yükselirse ultrason isteriz dedi. 1 ay da uzun bir süre bence ve saydım tam 10 tane ilaç içiyorum. tiroid için de içtiğim için sayısı çok fazla vitaminlerin vs hakikaten onlar olabilir.
Amin canım inşallahBaya sağlam paketlemişlerdi inşallah sağlam gelir kuzum sen de güle güle kullan
Ya etmez mi insan , benim iki yeğenim de kız o kadar çok kıyafet vardı ki, erkek olucağını duyunca dağıttılar kaç yıl sonraAa ben de ailenin küçük kızıyımsaolsun ablalarimdan bi suru bişiler var kamera falan ama ilk çocuk diye insan heves ediyor bişiler almaya yine de
O yüzden basta karar vermek çok riskli bide kararını basta herkese söyleyince de çok yorum yapıp kafa karıştıran oluyor bakalım son ana kadar beklemek istiyorum Bunda bendeDemir çok havalı bir isim bence ama Cihangir daha anlamlı. Ay bu isim işleri zor. Biz karar verdik aslında ama hala acaba daha güzel bi isim bulabilir miyim diyorum..
Ya etmez mi insan , benim iki yeğenim de kız o kadar çok kıyafet vardı ki, erkek olucağını duyunca dağıttılar kaç yıl sonra
Benimde ilk canim ben simdiden annemi getirdim yanima annem kalir benim eşim hicbir seyden anlamazki diye düşünüyorum çünku. Esim cocuklarla cok guzel ilgilenir yigenleri var ama ben annemi tercih ediyorum hos esimden de ben kalırım diye bir teklif gelmedi ama gelsede yine de annem derdimTecrübeli anneler önceki doğumlarınızda refakatçi kim kaldı yanınızda, simdi kim kalacak? Annem ilk torun diye çok hevesli çok heyecanlı, ben kalırsam diye covid aşılarımı falan oluyum diyor, aynı şekilde eşimde ilk çocuk diye çok heyecanlı o da ben kalırım diyor. Bizim hic tecrübemiz olmadığı için annem kalsa diyorum ama kendimi eşimin yerine koyunca da bende kalmak isterdim, onun da kalmasını çok istiyorum, sonuçta ikimizinde heyecani. İkisinide kabul etseler keske
Canim annen kalsa daha iyi olur tecrubeli birinin olmasi seninde daha rahat etmeni saglar yani benimde ilk dogumum ama annem kalicak esimde anlayisli bu konuda cunku hem bebege hem sana bakilmasi gerekio gece devamli kalkilcak emzirme icin vsTecrübeli anneler önceki doğumlarınızda refakatçi kim kaldı yanınızda, simdi kim kalacak? Annem ilk torun diye çok hevesli çok heyecanlı, ben kalırsam diye covid aşılarımı falan oluyum diyor, aynı şekilde eşimde ilk çocuk diye çok heyecanlı o da ben kalırım diyor. Bizim hic tecrübemiz olmadığı için annem kalsa diyorum ama kendimi eşimin yerine koyunca da bende kalmak isterdim, onun da kalmasını çok istiyorum, sonuçta ikimizinde heyecani. İkisinide kabul etseler keske
Benim annem kalmıştı canım ben eşimi eve göndermiştim dinlensin evde daha çok yorulcaz diye ki. dışarı işleri vs eşim işe başlayana kadar daha çok koşturdu sonraTecrübeli anneler önceki doğumlarınızda refakatçi kim kaldı yanınızda, simdi kim kalacak? Annem ilk torun diye çok hevesli çok heyecanlı, ben kalırsam diye covid aşılarımı falan oluyum diyor, aynı şekilde eşimde ilk çocuk diye çok heyecanlı o da ben kalırım diyor. Bizim hic tecrübemiz olmadığı için annem kalsa diyorum ama kendimi eşimin yerine koyunca da bende kalmak isterdim, onun da kalmasını çok istiyorum, sonuçta ikimizinde heyecani. İkisinide kabul etseler keske
Bende ilk kızımda buna benzer bir şey almıştım. Çok kullanışlı oluyorBen astronot tulum almaktan vazgeçtim kızlar, üç ay bile giyemiycek yazık, şöyle bişey aldım, bugün geldi, daha uygun fiyatı, içi elyaflı dışı peluş kadife gibi, yumuşacık çok ince değil bana yeterli geldi, ama orijinal markası bebessi'ymiş çok çakmaları var dikkat etmek lazım alırken
Benimde ilk canim ben simdiden annemi getirdim yanima annem kalir benim eşim hicbir seyden anlamazki diye düşünüyorum çünku. Esim cocuklarla cok guzel ilgilenir yigenleri var ama ben annemi tercih ediyorum hos esimden de ben kalırım diye bir teklif gelmedi ama gelsede yine de annem derdim
Annem sonrasında bizle gelecek zaten inş.da kimse kırılmadan hallolur inş, bakalım en son kim kalacakCanim annen kalsa daha iyi olur tecrubeli birinin olmasi seninde daha rahat etmeni saglar yani benimde ilk dogumum ama annem kalicak esimde anlayisli bu konuda cunku hem bebege hem sana bakilmasi gerekio gece devamli kalkilcak emzirme icin vsAma esin coook hevesliyse sen de yapabilcegine inaniosan hemsirelerde destek oluyo yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?