- 8 Eylül 2021
- 1.892
- 2.892
- 83
Doğru o işlerde var tabiBenim annem kalmıştı canım ben eşimi eve göndermiştim dinlensin evde daha çok yorulcaz diye ki. dışarı işleri vs eşim işe başlayana kadar daha çok koşturdu sonra
Canım burda bir arkadaşın da yine böyle olmuştu ismini hatırlamıyorum dr ona turnusol kağıdı ile kontrol et maviye dönerse suyun gelmiştir demişti diye hatırlıyorum. geçende bir arkadaşımın da doğumu başlayınca gecenin bir vakti ebe hemşire hemen turnusol kağıdı ile test etmiş doğuma aldılar. onunla bir bak benceKızlar bende iki gündür tedirginlik var böyle bebek hareket ediyor sanki mesaneme vuruyor gibi aniden cisim geliyor sonra o an yapmam lazım tuvaletimi ama su mu diye korkuyorum çünkü gecenlerde afedersiniz ilişki sırasında biraz akıntı geldi emin olamıyorum su mu değil mi mesela tuvaletimi yaptıktan sonra bile devam ediyor gibi geliyor çok su içince rengini de ayırt edemiyorum cok açık renkte napsam bilemedim bebek aynı hareketine devam ediyor bir hafta var kontrole gitmek istemiyorum daha erken o zamanda takvim karışıyor birde ya benim kuruntumsa ve idrarimsa çok utanjrim çünkü ilkinde oyle olmuştu bugün mesela tuvaletten kalktım temizliğim bitti sanki hala geliyor gibi bacagimdan aktı bi anda suyum doğum anında gelmişti ilkinde hic böyle değildi çok yoğundu o var mı evde gelip hatırlayan
Eczaneden aliversem kendim maviye mi dönmesi sıkıntı canim aksam eşim alsın gelirkenCanım burda bir arkadaşın da yine böyle olmuştu ismini hatırlamıyorum dr ona turnusol kağıdı ile kontrol et maviye dönerse suyun gelmiştir demişti diye hatırlıyorum. geçende bir arkadaşımın da doğumu başlayınca gecenin bir vakti ebe hemşire hemen turnusol kağıdı ile test etmiş doğuma aldılar. onunla bir bak bence
Aksam hemen deneyeceğim canim kafayı o kadar dondurmusum ki dusunemedim ne yapacağımı korktum resmen iki günde kendimi kurdum inşallah değildir korktuğum gibiCanım burda bir arkadaşın da yine böyle olmuştu ismini hatırlamıyorum dr ona turnusol kağıdı ile kontrol et maviye dönerse suyun gelmiştir demişti diye hatırlıyorum. geçende bir arkadaşımın da doğumu başlayınca gecenin bir vakti ebe hemşire hemen turnusol kağıdı ile test etmiş doğuma aldılar. onunla bir bak bence
Seni çok iyi anlıyorum canım…Demir adını hala seviyorum ama anlamlı gelmiyor Cihangir kadar, insan işte evladı için hep en güzeli en iyisi olsun istiyor..Demir çok havalı bir isim bence ama Cihangir daha anlamlı. Ay bu isim işleri zor. Biz karar verdik aslında ama hala acaba daha güzel bi isim bulabilir miyim diyorum..
İnşallah bi sorun yoktur, içini ferah tutmaya çalış canım. Artık bebişler büyüyor belki mesanene baskı yaptığı için idrarırını kaçırıyorsun farkında olmadan. Amniyon sıvısının kendine has bi kokusunun olduğunu okumuştum bi makalede. Turnusol kağıdıyla test yapıp inşallah rahatlarsın sorun yokturAksam hemen deneyeceğim canim kafayı o kadar dondurmusum ki dusunemedim ne yapacağımı korktum resmen iki günde kendimi kurdum inşallah değildir korktuğum gibi
Ne güzel benim hiç ablam yok…Hayırlı olsun canım, ben de ailenin en küçük kızıyım o yüzden ablalardan o kadar çok şey kaldı kiherkes çok şanslısın diyor ama eksik yine bitmiyor ki :)
Aaa geçmiş olsun canım, inşallah düşündüğün gibi değildir…bununla ilgili bir konu okumuştum, eczanelerde pek bulunmuyormuş turnusol kağıdı, kırtasiye daha garanti olurEczaneden aliversem kendim maviye mi dönmesi sıkıntı canim aksam eşim alsın gelirken
O yüzden basta karar vermek çok riskli bide kararını basta herkese söyleyince de çok yorum yapıp kafa karıştıran oluyor bakalım son ana kadar beklemek istiyorum Bunda bende
Ben de dolap uygulamasından aldım 0-3 aylık astoronot..hem de 50 tl’ye geldi mothercare marka..tavsiye ederim oraya da bak canımBana da cok pahalı ve gereksiz geldi astronotlar, bende bu tarz bişey alicam inşallah cnm, güle güle kullanın
Açıkçası idrar yolu enfeksiyonu mu diye düşünmeye başladım canim dunden beri vajinamda aşırı agri var bugün parol atmistim sırtımda ağrıyor diye o arada kesildi agri ben yorgunluktan diye dusunuyordum vajjna ağrımı eğer öyleyse idrari da tutamayabilirim belkide iyi düşünmeye çalışıyorum ama yinede içim rahat değil bakalımİnşallah bi sorun yoktur, içini ferah tutmaya çalış canım. Artık bebişler büyüyor belki mesanene baskı yaptığı için idrarırını kaçırıyorsun farkında olmadan. Amniyon sıvısının kendine has bi kokusunun olduğunu okumuştum bi makalede. Turnusol kağıdıyla test yapıp inşallah rahatlarsın sorun yoktur
Oncekinde eczaneden almıştım canım aklimda olsun bulunmazsa eşim bakacak artık bu saatten sonra nobetci eczaneye kaldık olmazsa sabaha kalmaz inşallah kafam rahatlarAaa geçmiş olsun canım, inşallah düşündüğün gibi değildir…bununla ilgili bir konu okumuştum, eczanelerde pek bulunmuyormuş turnusol kağıdı, kırtasiye daha garanti olur
Neyse sen kendin karar vereceksin başkası karıştırmadi kafanı ama bence cihangir çok güzel eğer soyadın kisaysa çok iyi olurNe kadar haklısın…
Sanırım maviye dönerse suymuş araştır istersen iyiceEczaneden aliversem kendim maviye mi dönmesi sıkıntı canim aksam eşim alsın gelirken
Korkma canım değildir bence gerçi normal doğum yapmadım suyum falan gelmedi ama az bir şey geleceğini sanmıyorum suyunAksam hemen deneyeceğim canim kafayı o kadar dondurmusum ki dusunemedim ne yapacağımı korktum resmen iki günde kendimi kurdum inşallah değildir korktuğum gibi
Kardeşim lansinoh aldı baya mennunduYeni ve tecrubeli anneler size sut sagma makinesi onerilerinizi ogrenmeye geldim memnun kaldiginiz kalmadiginiz etraftan cok oneri aldiginiz markalar neler acaba ?? Lansinoh ve avent arasinda kaldim ben de
Banada az geldi Canım bende son andaydi ve çok yoğun bi histi ilkinde tam anlamamistim amaKorkma canım değildir bence gerçi normal doğum yapmadım suyum falan gelmedi ama az bir şey geleceğini sanmıyorum suyun
Ben annemi tercih ettim cokda faydasi oldu dogumun yorgunlugu vardi emzirip anneme verdim gece bezini değişti filan emzirirken yardimci oldu ben lavaboya filan gidince.Tecrübeli anneler önceki doğumlarınızda refakatçi kim kaldı yanınızda, simdi kim kalacak? Annem ilk torun diye çok hevesli çok heyecanlı, ben kalırsam diye covid aşılarımı falan oluyum diyor, aynı şekilde eşimde ilk çocuk diye çok heyecanlı o da ben kalırım diyor. Bizim hic tecrübemiz olmadığı için annem kalsa diyorum ama kendimi eşimin yerine koyunca da bende kalmak isterdim, onun da kalmasını çok istiyorum, sonuçta ikimizinde heyecani. İkisinide kabul etseler keske
Dogum süreçim 24 saat sürdü o süreçte esim.yanimdaydi inanilmaz yorulmustu bebekle ilk gecede annem geldi esim uyumaya gitti sizdede yuksek ihtimal oyoe olur.Tecrübeli anneler önceki doğumlarınızda refakatçi kim kaldı yanınızda, simdi kim kalacak? Annem ilk torun diye çok hevesli çok heyecanlı, ben kalırsam diye covid aşılarımı falan oluyum diyor, aynı şekilde eşimde ilk çocuk diye çok heyecanlı o da ben kalırım diyor. Bizim hic tecrübemiz olmadığı için annem kalsa diyorum ama kendimi eşimin yerine koyunca da bende kalmak isterdim, onun da kalmasını çok istiyorum, sonuçta ikimizinde heyecani. İkisinide kabul etseler keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?