2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm benimde ayniydi doktora gittim kontorulum gelmişti allahtan suyun fazla dedi ben az dicek diyr korkarken idrar yolu iltihapi olmuşum 1 haftan varmis istersen git doktora idrar yolu var ise ilerlemesin hemde icin rahat etsin.

Yeni ve tecrubeli anneler size sut sagma makinesi onerilerinizi ogrenmeye geldim memnun kaldiginiz kalmadiginiz etraftan cok oneri aldiginiz markalar neler acaba ?? Lansinoh ve avent arasinda kaldim ben de
Lansioh tek göğüs kullandim.oglumda memnundum.

Kizlar komsum bugun bebeğinin kiyafetlerini getirdi yenidogan takimlar filan tertemizdi abimizden de vardi bebise sadece 1 tane hastane cikisi alicam birde isimli tulum tabi isme karar verebilirsek
Simdi masraf yapmadım ama 3 aydan sonra herseyini alicam insallah sifirdan.

ilk cocukta doğum gece 3 de başladı annemdeydim o hafta, hep birlikte hastaneye gittik
doğum yaptım 2-3 saat herkes durdu, sonra annemde yorulduğu için o eve gitti, kocam yanımda kaldı
faydası oldu mu eeehhhh. evdeyken herkesin faydası olur.

Ağrı varsa tutamayabilirsin bence de haklısın belki geldiğini bile hissetmiyorsundur ağrıdan. Enfeksiyon olabilir üşütmüş de olabilirsin, inşallah tehlikeli bi durum değildir içini ferah tutmaya çalış

Detaylı usg de bakıldı canım 5.5 cm baya büyüktü yani hala.. Bana doktorum normal yapabilirsen sonrasında onu hapla vs küçültürüz dedi ama o iş öyle olmuyor kaç ay ilaç kullandım geçmedi temizlenmesi lazım. E onun operasyonu da az buz değil delik açıyorlar karından vs yani o yüzden sezaryan ikisini bir aradan çıkaracağım için mantığıma yatıyor bakalım artık kısmet ya görücez ilerleyen zamanlarda artık

Gece 1.30 da sancılandım ve suyum geldi sabah 5.30 da doğum yaptım hem eşim hem annem vardı yanımda zaten eşin olmadan olmaz. Ha şu olur ikisinide götür biri odada senin yanında kalırken diğeri koridorda falan kalır artık bi gece idare ederler. Ama eşin olmadan olmaz çünkü acil bişey olabiliyor ve eczaneye oraya buraya gitmesi gerekiyor ben eşim olmadan düşünemiyorum bu defa üstelik hem annem hem kayınvalidem gelecek ya özel oda tutacağız hastanede karışmasınlar diye yada iki kişi koridorda falan yatacak yapcak bişey yok madem hepsi meraklı gelmeye o zaman her yol mübah

Bende öyle diyorum cnm eger doğuma yakın hala olursa kist, odakları falan olursa en azından ikisi birarada çıksın,

Aksam hemen deneyeceğim canim kafayı o kadar dondurmusum ki dusunemedim ne yapacağımı korktum resmen iki günde kendimi kurdum inşallah değildir korktuğum gibi
Benimde çamaşırımda hep ıslaklık oluyor günlük pedin etrafından taşıyor hatta su sandım korktum ama dün doktorum suyunun gayet iyi olduğunu söyledi progestandan kaynaklı bir akıntı sanırım benim yaşadığımda. Yalnız şu var suyun gelse anlarsın diye düşünüyorum çünkü yapış yapış bi su o, böyle şekerli su olur ya tenine yapış yapış bi his verir öyle bişey. Keskin bir kokusu veya rengi yok ama o yapış yapışlıktan anlardın bence amnion olsaydı. Sen için rahat etsin diye yap testini ama sona yaklaştıkça evham yapmak hepimizde var sanırım

Cnm benimde ayniydi doktora gittim kontorulum gelmişti allahtan suyun fazla dedi ben az dicek diyr korkarken idrar yolu iltihapi olmuşum 1 haftan varmis istersen git doktora idrar yolu var ise ilerlemesin hemde icin rahat etsin.
Benimde aklıma yazınca geldi Canım vajinamda çok agri var bakalım evde şase vardi onu içeyim bari gece eczane bilmiyoruz o ne demiş turnusola yarın kendim bakacağım mecbur

Evet canım bugün sürekli cisim var gibiydi ben direk ona yordum korkunca

Ya evet canım bende öyle düşündüm kokusuzdu aksi gibi idrar koksa ona bile raziydim içimi rahatlatsin diye sinir oldum bide dün nerden okuduysam uygulamada bebeğiniz doğarsa bu hafta yüzde 80 yaşama ihtimali var falan yazmışlar düşün kafamdan neler geçti

Anneye ihtiyaç daha fazla oluyo cnm

O yüzden basta karar vermek çok riskli bide kararını basta herkese söyleyince de çok yorum yapıp kafa karıştıran oluyor bakalım son ana kadar beklemek istiyorum Bunda bende
Çok doğru, herkes fikrini söylüyor doğal olarak ismi duyunca. ''O e bee? ''diyende oldu. Bana birisi şu ismi düşünüyorum dese çok güzelmiş derim ama herkes bir değil tabi ki ne diyelim
İlk doğumunda annem kaldı yanımda fakat ne yazık ki bu defa o yok 5 sene önce vefat etti.
Bi kardeşim bide teyzem var en yakınım. Kardeşimde hamile gelip kalamaz, teyzem ananeme bakıyor gelemez. K.validem gorumcen kalır diyor ama asla rahat edemem en iyisi eşimin yanımda kalması. Senin annen varken en çok onun yanında rahat edersin cnm. Ne güzel şımartıyor anneler kıyamıyorlar kızlarına
Seni çok iyi anlıyorum canım…Demir adını hala seviyorum ama anlamlı gelmiyor Cihangir kadar, insan işte evladı için hep en güzeli en iyisi olsun istiyor..
Eve cnm çok haklısın. Sen içine ne siniyorsa onu yap, kimlik çıkarmadık ya sonuçta
Banada az geldi Canım bende son andaydi ve çok yoğun bi histi ilkinde tam anlamamistim ama
Su olsa sadece tuvalet zamanı değil devamlı gelir canım rahat ol.

Allahın izniyle bişey yoktur cnm, sorma o yazıyı bende okudum, gece rüyamda doğum yaptım cok etkilendim ya, benim eşim 8 aylik doğmuş, ya ona çekerse diye kafamdan kurup duruyorum su sıra

ilk gece eşim kalmıştı. ikinci gece annem. kesinlikle annemle daha rahattım. eşim beni tuvalete götürünce ben rahatsız oldum mesela. annemin yanında çok daha rahattım. kim daha özverili daha düşünceli daha çok naz çekense onu seç canım ve iş bitirici. ben annem derim ama herkes için bu kişi farklıdır

Kızlar burdaki bi arkadaşın indirimde diye paylaştığı küveti almıştım geldi çook tatlış kendisine teşekkür ederim kim olduğunu hatırlayamadım
Benmkide geldi sağlam geldi defosuzdu canım183 tl ye aldım

Benimde aklıma yazınca geldi Canım vajinamda çok agri var bakalım evde şase vardi onu içeyim bari gece eczane bilmiyoruz o ne demiş turnusola yarın kendim bakacağım mecbur
Canım benm basıma gelmişti. Turnusol kağıdı eczanelerde veya medikallerde bulamadık biz. Kırtasiye dünyası vardı büyük oradan bulduk. Kırmızı turnusol olması gerekiyor

Canım yaa aklına kötü şeyler getirme hemen, biliyorum ufacık bişey olsa en kötüsünü düşünüyoruz hepimiz ama yapacak bişey yok, umarım hiç bi sıkıntı yoktur, yarın bakarsan yaz bize de mutlaka

Allahın izniyle bişey yoktur cnm, sorma o yazıyı bende okudum, gece rüyamda doğum yaptım cok etkilendim ya, benim eşim 8 aylik doğmuş, ya ona çekerse diye kafamdan kurup duruyorum su sıra
Gercekten sinir oluyorum o uygulamaya happy mom her gün bi hastalık bir risk sanki sende varmış gibi yazıyor gebelikte kan basıncı yükselir ee sonra biraz daha yükselirse hamilelik zehirlenmesi olur bebek ölür sen ölürsün diye saçma sapan yerlere bağlıyor hamileye boyle şeyler demek bile çok saçma aşırı uyuz oluyorum sürekli kaygı veren şeyleri anlatanlara şimdi dogum yaklaştıkça bide millet kendi doğum hikayesinin en kötü anlarını anlatmaya başlayacak biliyorum gerçekten sakin kalmak çok zor bu milletle asla dinlemiyordum anlatmaya başladıkları an ortamı terk ediyordum mal gibi kalıp kendi kendilerine hala anlatmaya devam ediyorlardı yine öyle yapacağım hic alınan napiyorum ben diyen de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…