Biraz daha rahatladım canım eşim turnusolda bulamadi yarın bakacağım ama büyük ihtimal enfeksiyon ben direk suya yordum ağrım yorgunluktan diye düşünüp ama çok korkmuştum valla sizin yorumlarinizla ihtimalleri düşününce biraz rahatladım yarın bakacağım turnusola doktoruma yazacağım inşallahCanım yaa aklına kötü şeyler getirme hemen, biliyorum ufacık bişey olsa en kötüsünü düşünüyoruz hepimiz ama yapacak bişey yok, umarım hiç bi sıkıntı yoktur, yarın bakarsan yaz bize de mutlaka
Tamam canim yarin alacağım çok sağol hatırlıyorum seni çok korkmuştumCanım benm basıma gelmişti. Turnusol kağıdı eczanelerde veya medikallerde bulamadık biz. Kırtasiye dünyası vardı büyük oradan bulduk. Kırmızı turnusol olması gerekiyor
Kesinlikle iş bitiren biri olmalı ki ilkte eşler bilemeyebilir seni neyin rahatlatacagini sen bile bilmiyorsun anne diyorum ben o yüzden benim kayinvalidem de iş bitirici ama annemle daha rahat ederim birde hem sana hem bebeğe bakacak basta tuvalet falan zor oluyor vs ben esimden rahatsız oluyordum şahsen çok ısrar etti kaldı saat 10 dan sonra annemi çağırdım ben rahat edemeyip beni o halde herseyimi görüp hatirlamssini istemedimTecrübeli anneler önceki doğumlarınızda refakatçi kim kaldı yanınızda, simdi kim kalacak? Annem ilk torun diye çok hevesli çok heyecanlı, ben kalırsam diye covid aşılarımı falan oluyum diyor, aynı şekilde eşimde ilk çocuk diye çok heyecanlı o da ben kalırım diyor. Bizim hic tecrübemiz olmadığı için annem kalsa diyorum ama kendimi eşimin yerine koyunca da bende kalmak isterdim, onun da kalmasını çok istiyorum, sonuçta ikimizinde heyecani. İkisinide kabul etseler keske
Pandemiden dolayı refakatçi 1kişi kabul ediliyor diye bİliyordum öyle ise iyiymişGece 1.30 da sancılandım ve suyum geldi sabah 5.30 da doğum yaptım hem eşim hem annem vardı yanımda zaten eşin olmadan olmaz. Ha şu olur ikisinide götür biri odada senin yanında kalırken diğeri koridorda falan kalır artık bi gece idare ederler. Ama eşin olmadan olmaz çünkü acil bişey olabiliyor ve eczaneye oraya buraya gitmesi gerekiyor ben eşim olmadan düşünemiyorumbu defa üstelik hem annem hem kayınvalidem gelecek ya özel oda tutacağız hastanede karışmasınlar diye yada iki kişi koridorda falan yatacak yapcak bişey yok madem hepsi meraklı gelmeye o zaman her yol mübah
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun .. Onlarla bende rahat edememİlk doğumunda annem kaldı yanımda fakat ne yazık ki bu defa o yok 5 sene önce vefat etti.
Bi kardeşim bide teyzem var en yakınım. Kardeşimde hamile gelip kalamaz, teyzem ananeme bakıyor gelemez. K.validem gorumcen kalır diyor ama asla rahat edemem en iyisi eşimin yanımda kalması. Senin annen varken en çok onun yanında rahat edersin cnm. Ne güzel şımartıyor anneler kıyamıyorlar kızlarına
Valla benimde geçiyor ama takmamaya çalışıyorum doktor kanallar kapalı erken doğum şuan için söz konusu değil gibi görünüyor deyince dün rahatladım ve hepsini kafamdan uzaklaştırdım sende doktora gidince rahatlayacaksın eminim kendini strese sokmamaya çalışYa evet canım bende öyle düşündüm kokusuzdu aksi gibi idrar koksa ona bile raziydim içimi rahatlatsin diye sinir oldum bide dün nerden okuduysam uygulamada bebeğiniz doğarsa bu hafta yüzde 80 yaşama ihtimali var falan yazmışlar düşün kafamdan neler geçti
Hastaneye bağlı olarak kurallar esnetiliyor misal şimdi ben eğer aile odası tutarsam o odaya 1 kişide alırım 3 kişide yani karışamazlar bunun için bu odalar var. Diyelim ki pandemiden kaynaklı içeri almıyorlar koridorlara da karışamazlar artık yani heralde ne bileyim sen bunu hastane ile görüştün mü hiçPandemiden dolayı refakatçi 1kişi kabul ediliyor diye bİliyordum öyle ise iyiymiş
Ben de 7 aylık doğmuşum , çok da kötü olmuyor canım bak ben 2.kez anne olacağım nasipse , ilk bebeğim 40.haftada doğdu, sezaryen olmasa gelesi yoktu daAllahın izniyle bişey yoktur cnm, sorma o yazıyı bende okudum, gece rüyamda doğum yaptım cok etkilendim ya, benim eşim 8 aylik doğmuş, ya ona çekerse diye kafamdan kurup duruyorum su sıra
Sen de çikolata kisti varmış sanırım canım, ilk bebeğim sezaryen doğmak zorunda kalmıştı, doktor ameliyat sırasında bende de kist görmüş ve almıştı, kaç cmdi bilmiyorum ama aradan çıkmış olduHastaneye bağlı olarak kurallar esnetiliyor misal şimdi ben eğer aile odası tutarsam o odaya 1 kişide alırım 3 kişide yani karışamazlar bunun için bu odalar var. Diyelim ki pandemiden kaynaklı içeri almıyorlar koridorlara da karışamazlar artık yani heralde ne bileyim sen bunu hastane ile görüştün mü hiç
İnsallah birşey yoktur canım korkma, benden sonra defalarca geldi. Hep test yaptım kağıtla birşey çıkmadı. Hele bazen 5 dk da bir wc ye gidiyorum minik minik yapıyorum alttan baskıyıda yapıyor. Kasılmalar cabasıTamam canim yarin alacağım çok sağol hatırlıyorum seni çok korkmuştum
Cnm sil uygulamalari ben bu hamileligim de hic uyguluma yüklemedim kk da ki hamiellik günlüğünü arada okursam okuyorum onun dışında hafta hesaplamasi bile yapmiyorum, diğer türlüsü hep stres biliyorum.Gercekten sinir oluyorum o uygulamaya happy mom her gün bi hastalık bir risk sanki sende varmış gibi yazıyor gebelikte kan basıncı yükselir ee sonra biraz daha yükselirse hamilelik zehirlenmesi olur bebek ölür sen ölürsün diye saçma sapan yerlere bağlıyor hamileye boyle şeyler demek bile çok saçma aşırı uyuz oluyorum sürekli kaygı veren şeyleri anlatanlara şimdi dogum yaklaştıkça bide millet kendi doğum hikayesinin en kötü anlarını anlatmaya başlayacak biliyorum gerçekten sakin kalmak çok zor bu milletle asla dinlemiyordum anlatmaya başladıkları an ortamı terk ediyordum mal gibi kalıp kendi kendilerine hala anlatmaya devam ediyorlardı yine öyle yapacağım hic alınan napiyorum ben diyen de yok
Hayır daha vakit var diye hic sormadim, diğer kontrolde sorayimHastaneye bağlı olarak kurallar esnetiliyor misal şimdi ben eğer aile odası tutarsam o odaya 1 kişide alırım 3 kişide yani karışamazlar bunun için bu odalar var. Diyelim ki pandemiden kaynaklı içeri almıyorlar koridorlara da karışamazlar artık yani heralde ne bileyim sen bunu hastane ile görüştün mü hiç
Philipsin hamilelik uygulaması çok güzel bence. Hemde daha detaylı açıklıyor olumsuz seler yazmıyorGercekten sinir oluyorum o uygulamaya happy mom her gün bi hastalık bir risk sanki sende varmış gibi yazıyor gebelikte kan basıncı yükselir ee sonra biraz daha yükselirse hamilelik zehirlenmesi olur bebek ölür sen ölürsün diye saçma sapan yerlere bağlıyor hamileye boyle şeyler demek bile çok saçma aşırı uyuz oluyorum sürekli kaygı veren şeyleri anlatanlara şimdi dogum yaklaştıkça bide millet kendi doğum hikayesinin en kötü anlarını anlatmaya başlayacak biliyorum gerçekten sakin kalmak çok zor bu milletle asla dinlemiyordum anlatmaya başladıkları an ortamı terk ediyordum mal gibi kalıp kendi kendilerine hala anlatmaya devam ediyorlardı yine öyle yapacağım hic alınan napiyorum ben diyen de yok
4 sene önceki hamielligimde ki topikde alinan kilolar bu kadar sorun olmuyordu doktorlar kg baskisini abartiyor gibi geldi.Günaydın kızlar. Kaç gündür ödemliyim şişim. Bu sabah tartıda +8 kiloyu gördüm. Bu ne şimdi moralman sıfırım. Açlık tokluk şekeri verdim. Büyük ihitmal yüksek çıkacak ve şeker yüklemesi yaptırıcam. Ben simdiden diyete basladım ama27. Haftada +8 kilo ne demek ya
Normalde gebeliğin basından bu yana 8 kg alsaydım normaldi. Ama son 3 ayda birden almam çok çok riskli. Şeker testim yüksek çıkmazsa ben de pek aldırmıcam. Ama şeker yüksek çıkarsa bilmiyorum4 sene önceki hamielligimde ki topikde alinan kilolar bu kadar sorun olmuyordu doktorlar kg baskisini abartiyor gibi geldi.
Seker tansiyon bu tarz riskler olmadığı sürece normal degilmi alinmasi . Ben yabanci kanallari daha cok izlerim orda 150 200 kg ile hamile kalip doguma gidenleri görüyorum şaşırıyorum mesela.
Günaydın Cnm ben bu aralar kabizlik var kan ilacini ictigimden beri rahatsız hissediyorum bu da tartiya yansıyorGünaydın kızlar. Kaç gündür ödemliyim şişim. Bu sabah tartıda +8 kiloyu gördüm. Bu ne şimdi moralman sıfırım. Açlık tokluk şekeri verdim. Büyük ihitmal yüksek çıkacak ve şeker yüklemesi yaptırıcam. Ben simdiden diyete basladım ama27. Haftada +8 kilo ne demek ya
Bende ordan gelen msjlar hoşuma gidiyor diye silmedim, bazen sinir oluyorum.. Ben cok kimseyle görüşmüyorum anlamıyorlar cok şükür de forumda erken doğum olanlardan falan etkileniyorumGercekten sinir oluyorum o uygulamaya happy mom her gün bi hastalık bir risk sanki sende varmış gibi yazıyor gebelikte kan basıncı yükselir ee sonra biraz daha yükselirse hamilelik zehirlenmesi olur bebek ölür sen ölürsün diye saçma sapan yerlere bağlıyor hamileye boyle şeyler demek bile çok saçma aşırı uyuz oluyorum sürekli kaygı veren şeyleri anlatanlara şimdi dogum yaklaştıkça bide millet kendi doğum hikayesinin en kötü anlarını anlatmaya başlayacak biliyorum gerçekten sakin kalmak çok zor bu milletle asla dinlemiyordum anlatmaya başladıkları an ortamı terk ediyordum mal gibi kalıp kendi kendilerine hala anlatmaya devam ediyorlardı yine öyle yapacağım hic alınan napiyorum ben diyen de yok
Kabızlık +2 kg olarak yansıyabilir canm. İnsallah çıkmaz şekerlerimiz . Ben hiç dkkat etmedim yediklerime. Bu saatten sonra dkkat edicemGünaydın Cnm ben bu aralar kabizlik var kan ilacini ictigimden beri rahatsız hissediyorum bu da tartiya yansıyor
Insllah şeker olmaz cnm bende yediklerime dikkat etsemde tartida fazla çıkıyorum insllah doguma 20 kiloyla falan girmem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?