2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım gebelik zehirlenmesi tansiyonla beraber idrarda protein kaçağı olması durumu. Tansiyon normal ise böyle bisegi hiç hiç düşünmene gerek yok.
Benimde tüp bebek,ikinci bebeğim. İlki de tüp bebekti. Baştan beri erken dogacagini biliyorduk hep sıkıntı yaşıyordum. 35+1 günlük doğdu,gayet iyi bir haftaydı. Çok fazla üzülüp stres yapıyordum boşunaymış. Sende hiç böyle şeyleri düşünüp stres yapma kendine.
Cnm bende son 3 ayda 7 kilo aldım ama şeker cikmadi. Aldığımız kilolar gayet normal.

canım sıkıntı etme veriliyor kilolar önemli olan sağlıklı olmaları. 22 kilo aldım ilk doğumda hepsini de verdim vermesem de sorun muydu bence degildi. sıkma canını şeker çıkmaz inşallah çıkarsa da diyetle halloluyor biliyorsun

Kabızlık +2 kg olarak yansıyabilir canm. İnsallah çıkmaz şekerlerimiz . Ben hiç dkkat etmedim yediklerime. Bu saatten sonra dkkat edicem
Inşallah canim bende seker yüklenmesini 28 haftalikken yaptırmış olacagam vok gec olmaz inşllah

Hastaneye şeker yüklemesi için geldim
Bizim oğlan anne karnında tersmiş
Anlaşılan çok sırt üstü yatıyorsun, bebeğin düzelmesi için sadece sola yat dedi sağolsun
Gilokozu içtim 1 saat bekliyoruz bakalım.

Ölçüm yaptı 3 farklı hafta var, 4 gün önce özelde ki doktora gittim hiç bir şey dememişti.

Bu haftalarda ters olması normal değil mi ki? Her doktor farklı bir şey söylüyor gerçekten çok kafa karıştırıcı

Normalde gebeliğin basından bu yana 8 kg alsaydım normaldi. Ama son 3 ayda birden almam çok çok riskli. Şeker testim yüksek çıkmazsa ben de pek aldırmıcam. Ama şeker yüksek çıkarsa bilmiyorum
Bende bi ayda 3 kilo aldım cnm, açlık şekerim hep normal çıkıyor, doktorum istemedi şeker testi, bebeklerimiz rahmimiz büyüyor bence normal kilo almamiz, iştahımız açıldı, canının istediklerini ye ama biraz sınırlı ye, mesela ben beyaz ekmekle doymuyodum, çözümü tam buğday ekmeğine geçmekle buldum, kefir içiyorum yoğurt yiyorum badem fındık Antep fıstığı yiyorum tok tutuyor onlar

Haklısın cnm ama hani okuyorum erken doğunca sıkıntılar oluyor falan diye ondan endişe ediyorum.. Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah

Canım kasılmalar devam ediyor mu? Bazı günler benim de çok oluyor kafayı takıyorum karnım da taş gibi genel olarak. Valla anlamıyorum

Canım kasılmalar devam ediyor mu? Bazı günler benim de çok oluyor kafayı takıyorum karnım da taş gibi genel olarak. Valla anlamıyorum
Ben perşembe günü doktoruma sordum kasılma mi anlamıyorum dedim, muayene ettim bi sıkıntı görünmüyor olsa da doğuma hazırlık artık olur kasılmalar dedi cnm bende biraz rahatladım açıkçası, gerçi kasılma nasıl oluyor bilmiyorum

Buna kesinlikle katılıyorum, Happy Mom uygulamasında yazılan özellikle kan basıncı yükselir tarzı şeyler psikolojimi bozdu resmen. Tansiyonum çok yüksek değerlerde olmasa da 13/8 14/9 çıktığı oluyor. Ve ben kendimi sakinleştiremedikçe daha da yükseliyor. Evde takip yapıyorum hic bir sorun çıkmıyor, ne zaman hastaneye gelsem stresten hep 14/9 Ve benim aklıma gebelik zehirlenmesini sokanda Happy Mom uygulaması. O günden beri aklımdan çıkmıyor.

ben sadece hamilelik + uygylamasını kullanıyırum bebekle ilgili haftalık hap bilgi ve 3 boyutlu görüntü veriyor. kesinlikle fazla uygulama ve ayrıntılı uygulama kaygı yaratıyor. haftamu günümü unutmayayım diye kullanıyorum o uygulamayı da.

Bebek karnın bir tarafında toplanıyormuş kendini oraya dayıyormuş gibi oluyor canım, benim doktorum bu haftalarda olmasını istemeyiz dedi o yüzden korkuyorum

Anladım canım ınsallah normal çıkar sağolasın

Haklsıın canım önemli olan bebeğimin sağlığı tabii ki. Vucudum zaten kilo almaya cok meyilli. O kadar kafama takmamalıyım sanırım. Cunku gerçekten az yiyorum sadece şekeri abartıyorum

Inşallah canim bende seker yüklenmesini 28 haftalikken yaptırmış olacagam vok gec olmaz inşllah
Ben de öyle canım haftaya randevum o zaman şeker yüklemesini yaptıırcam insallah geç olmaz dediğin gibi zaten yedklerimize dikkat edersek belki iyi bile olur

Sağol canım haklısın, tam buğday ekmeği aldım bu sabah kahvaltıda 2 dilimi doyurdu benide. İnsallah normal çıkar şekerlerimiz. Ben meyveyi çok abartıyordum çayları şekerli içiyordum bide patates vs çok yiyordum beyaz ekmek. Sınırlıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…