Canım gebelik zehirlenmesi tansiyonla beraber idrarda protein kaçağı olması durumu. Tansiyon normal ise böyle bisegi hiç hiç düşünmene gerek yok.Merhaba kizlar ben de dün gece tam happy momda preeklampsi yazısını gördüm uyuymadim düşünmekten acaba acaba diye. Siz de bu konuları konusmussunuz galiba. Benim de ilk gebeligim ve tüp bebek. su an siskinlikten başka bir sıkıntım yok. 26. Haftadayim. Tecrübeli anneler böyle erken dogumdur preeklampsidir nasıl anlayacagiz biz ki doktora başvuralım. Önerileriniz var mı. Herkese sağlıklı günler
Cnm bende son 3 ayda 7 kilo aldım ama şeker cikmadi. Aldığımız kilolar gayet normal.Günaydın kızlar. Kaç gündür ödemliyim şişim. Bu sabah tartıda +8 kiloyu gördüm. Bu ne şimdi moralman sıfırım. Açlık tokluk şekeri verdim. Büyük ihitmal yüksek çıkacak ve şeker yüklemesi yaptırıcam. Ben simdiden diyete basladım ama27. Haftada +8 kilo ne demek ya
canım sıkıntı etme veriliyor kilolar önemli olan sağlıklı olmaları. 22 kilo aldım ilk doğumda hepsini de verdim vermesem de sorun muydu bence degildi. sıkma canını şeker çıkmaz inşallah çıkarsa da diyetle halloluyor biliyorsunGünaydın kızlar. Kaç gündür ödemliyim şişim. Bu sabah tartıda +8 kiloyu gördüm. Bu ne şimdi moralman sıfırım. Açlık tokluk şekeri verdim. Büyük ihitmal yüksek çıkacak ve şeker yüklemesi yaptırıcam. Ben simdiden diyete basladım ama27. Haftada +8 kilo ne demek ya
Inşallah canim bende seker yüklenmesini 28 haftalikken yaptırmış olacagam vok gec olmaz inşllahKabızlık +2 kg olarak yansıyabilir canm. İnsallah çıkmaz şekerlerimiz . Ben hiç dkkat etmedim yediklerime. Bu saatten sonra dkkat edicem
Bu haftalarda ters olması normal değil mi ki? Her doktor farklı bir şey söylüyor gerçekten çok kafa karıştırıcıHastaneye şeker yüklemesi için geldim
Bizim oğlan anne karnında tersmiş
Anlaşılan çok sırt üstü yatıyorsun, bebeğin düzelmesi için sadece sola yat dedi sağolsun
Gilokozu içtim 1 saat bekliyoruz bakalım.
Ölçüm yaptı 3 farklı hafta var, 4 gün önce özelde ki doktora gittim hiç bir şey dememişti.
Bende bi ayda 3 kilo aldım cnm, açlık şekerim hep normal çıkıyor, doktorum istemedi şeker testi, bebeklerimiz rahmimiz büyüyor bence normal kilo almamiz, iştahımız açıldı, canının istediklerini ye ama biraz sınırlı ye, mesela ben beyaz ekmekle doymuyodum, çözümü tam buğday ekmeğine geçmekle buldum, kefir içiyorum yoğurt yiyorum badem fındık Antep fıstığı yiyorum tok tutuyor onlarNormalde gebeliğin basından bu yana 8 kg alsaydım normaldi. Ama son 3 ayda birden almam çok çok riskli. Şeker testim yüksek çıkmazsa ben de pek aldırmıcam. Ama şeker yüksek çıkarsa bilmiyorum
Haklısın cnm ama hani okuyorum erken doğunca sıkıntılar oluyor falan diye ondan endişe ediyorum.. Zamanında sağlıkla gelsinler inşallahBen de 7 aylık doğmuşum , çok da kötü olmuyor canım bak ben 2.kez anne olacağım nasipse , ilk bebeğim 40.haftada doğdu, sezaryen olmasa gelesi yoktu daama tabikii zamanında doğsun bebişlerimiz, prematüre bebeğin bakımı zor..
Canım kasılmalar devam ediyor mu? Bazı günler benim de çok oluyor kafayı takıyorum karnım da taş gibi genel olarak. Valla anlamıyorumİnsallah birşey yoktur canım korkma, benden sonra defalarca geldi. Hep test yaptım kağıtla birşey çıkmadı. Hele bazen 5 dk da bir wc ye gidiyorum minik minik yapıyorum alttan baskıyıda yapıyor. Kasılmalar cabası
Ben perşembe günü doktoruma sordum kasılma mi anlamıyorum dedim, muayene ettim bi sıkıntı görünmüyor olsa da doğuma hazırlık artık olur kasılmalar dedi cnm bende biraz rahatladım açıkçası, gerçi kasılma nasıl oluyor bilmiyorumCanım kasılmalar devam ediyor mu? Bazı günler benim de çok oluyor kafayı takıyorum karnım da taş gibi genel olarak. Valla anlamıyorum
Buna kesinlikle katılıyorum, Happy Mom uygulamasında yazılan özellikle kan basıncı yükselir tarzı şeyler psikolojimi bozdu resmen. Tansiyonum çok yüksek değerlerde olmasa da 13/8 14/9 çıktığı oluyor. Ve ben kendimi sakinleştiremedikçe daha da yükseliyor. Evde takip yapıyorum hic bir sorun çıkmıyor, ne zaman hastaneye gelsem stresten hep 14/9Gercekten sinir oluyorum o uygulamaya happy mom her gün bi hastalık bir risk sanki sende varmış gibi yazıyor gebelikte kan basıncı yükselir ee sonra biraz daha yükselirse hamilelik zehirlenmesi olur bebek ölür sen ölürsün diye saçma sapan yerlere bağlıyor hamileye boyle şeyler demek bile çok saçma aşırı uyuz oluyorum sürekli kaygı veren şeyleri anlatanlara şimdi dogum yaklaştıkça bide millet kendi doğum hikayesinin en kötü anlarını anlatmaya başlayacak biliyorum gerçekten sakin kalmak çok zor bu milletle asla dinlemiyordum anlatmaya başladıkları an ortamı terk ediyordum mal gibi kalıp kendi kendilerine hala anlatmaya devam ediyorlardı yine öyle yapacağım hic alınan napiyorum ben diyen de yok
Yaptın mı canım testBanada az geldi Canım bende son andaydi ve çok yoğun bi histi ilkinde tam anlamamistim ama
Ben 75 lik yaptırdım canım. Normal çıktı şükür 3 defa kan verdimkızlar şeker yüklemesini kaçlık yaptırdınız
Bebek karnın bir tarafında toplanıyormuş kendini oraya dayıyormuş gibi oluyor canım, benim doktorum bu haftalarda olmasını istemeyiz dedi o yüzden korkuyorumBen perşembe günü doktoruma sordum kasılma mi anlamıyorum dedim, muayene ettim bi sıkıntı görünmüyor olsa da doğuma hazırlık artık olur kasılmalar dedi cnm bende biraz rahatladım açıkçası, gerçi kasılma nasıl oluyor bilmiyorum
Anladım canım ınsallah normal çıkar sağolasınCanım gebelik zehirlenmesi tansiyonla beraber idrarda protein kaçağı olması durumu. Tansiyon normal ise böyle bisegi hiç hiç düşünmene gerek yok.
Benimde tüp bebek,ikinci bebeğim. İlki de tüp bebekti. Baştan beri erken dogacagini biliyorduk hep sıkıntı yaşıyordum. 35+1 günlük doğdu,gayet iyi bir haftaydı. Çok fazla üzülüp stres yapıyordum boşunaymış. Sende hiç böyle şeyleri düşünüp stres yapma kendine.
Cnm bende son 3 ayda 7 kilo aldım ama şeker cikmadi. Aldığımız kilolar gayet normal.
50lik yerine 75lik önermeisnin bi ndedni var mıydı canımBen 75 lik yaptırdım canım. Normal çıktı şükür 3 defa kan verdim
Haklsıın canım önemli olan bebeğimin sağlığı tabii ki. Vucudum zaten kilo almaya cok meyilli. O kadar kafama takmamalıyım sanırım. Cunku gerçekten az yiyorum sadece şekeri abartıyorumcanım sıkıntı etme veriliyor kilolar önemli olan sağlıklı olmaları. 22 kilo aldım ilk doğumda hepsini de verdim vermesem de sorun muydu bence degildi. sıkma canını şeker çıkmaz inşallah çıkarsa da diyetle halloluyor biliyorsun
Ben de öyle canım haftaya randevum o zaman şeker yüklemesini yaptıırcam insallah geç olmaz dediğin gibi zaten yedklerimize dikkat edersek belki iyi bile olurInşallah canim bende seker yüklenmesini 28 haftalikken yaptırmış olacagam vok gec olmaz inşllah
Sağol canım haklısın, tam buğday ekmeği aldım bu sabah kahvaltıda 2 dilimi doyurdu benide. İnsallah normal çıkar şekerlerimiz. Ben meyveyi çok abartıyordum çayları şekerli içiyordum bide patates vs çok yiyordum beyaz ekmek. Sınırlıcam artıkBende bi ayda 3 kilo aldım cnm, açlık şekerim hep normal çıkıyor, doktorum istemedi şeker testi, bebeklerimiz rahmimiz büyüyor bence normal kilo almamiz, iştahımız açıldı, canının istediklerini ye ama biraz sınırlı ye, mesela ben beyaz ekmekle doymuyodum, çözümü tam buğday ekmeğine geçmekle buldum, kefir içiyorum yoğurt yiyorum badem fındık Antep fıstığı yiyorum tok tutuyor onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?