2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bebek karnın bir tarafında toplanıyormuş kendini oraya dayıyormuş gibi oluyor canım, benim doktorum bu haftalarda olmasını istemeyiz dedi o yüzden korkuyorum
Senin bide serklajin vardi ya canım o engel olur mu acaba başka bi ilac falan verdiler mi kasılma önleyici

50lik yerine 75lik önermeisnin bi ndedni var mıydı canım
Canım 50 lik yapınca sınırda çıkarsa tekrar yapmaları gerekiyormuş riskli gördüklerine 75 lik yapıyorlar diye biliyorum ben veya doktor insiyatif kullanıyor tekrar yaparım yapmam gibisinden sanırım

Ayakta kalmak yoruyor insanı cnm normal, ben bi yemek yapınca bile yoruluyorum, diyorum iyiki tadilati bitirmisiz 1 ay önce yoksa kötü olurdum valla, elinden geldiğince dinlen, yapabildiği kadar annen yapsın, olduğu kadar cok kasma kendini

Kizlar gittim oglusumu gördüm ayağını kafasina koymus bir elinide resmen yüzunu gostermiyor
Cumartesi suyun fazla demisti doktor meyveyi abarttigimi soyledim kestim direk meyveyi suan suyum normaldi oğlum da 4 gram vermis.
Kan vermistim guzel bir kahvalti yapip verdim 104 cıkmış şükür seker riskim yok.
Meyveyi ve gluteni abartma dedi yinede doktor. Bizden haberler boyle baya rahatladim.

Sakin ol canım eve esyan girdiyse zor kısmı atlatmışsın ama yorma kendini birde camasir suyuna dikkat et seni çok etkiler camları ac havalandir mutlaka

Oranın forumuna falan asla bakmıyorum canım sadece gunune bakayım diye girdiğimde okuyordum arada ama yorum yapma imkanım olsa tersleyecegim uygulamayı o kadar sinir oldum
Ben burdaki erken doğum hikayelerinden etkileniyorum ya bak mesela su sıra cok uyanıyorum geceleri, gündüz başım ağrıyor acaba diyorum tansiyon mu cikti, eve almadım da tansiyon aleti kendimi tanıyorum alsam Habire olcucem stres yapicam ama ordaki yazıları okuyup korktum ya

Esim de oyle diyor kötüyü çağırma diyo, daha rahat olmaya çalışıcam artık

Bu haftalarda ters olması normal değil mi ki? Her doktor farklı bir şey söylüyor gerçekten çok kafa karıştırıcı

bende anlamadım, özeldeki dr herhangi bi şey dememişti,
sadece elinden geldiğince sola yat ama kasma demişti
kızlar şeker yüklemesini kaçlık yaptırdınız

ben bugün yaptırdım dr bana 50lik verdi.
Bu haftalarda baş aşağı mı olması gerekiyormuş?
benim ki makat kısmı aşağıdaymış, sola yat toparlanır dedi.
bilemiyorum ki herkes başka bir açıklama yapıyor.

Senin bide serklajin vardi ya canım o engel olur mu acaba başka bi ilac falan verdiler mi kasılma önleyici
Canım ekstrem bi kasılma olursa diye endol fitil verdi en son çare olarak, normalde kullanmıyorum ama. Magnezyum bol su öyle idare etmeye çalışıyoruz
Şuan yerleri dar değil henüz, sürekli dönerler bence. Bir hafta baş geliş bir hafta makat geliş oluyor benimki, bu ara sık sık hastaneye gittiğim için hatırlıyorum. Şimdiden makat geliş olması bi problem değil bence doktor abartmış olabilir gibi

Zor değil bence ama ben sezeryan olsam tekrar istemezdim normali canım hem bildiğin şey hemde bi defa kesik olduğu için risklerini göze alman lazım
Valla canım özendirmek gibi olmasın ama benim sezaryan doğumum çok rahattı, epidural idi zaten , hiç acı hissetmedim ve doğumda her ana şahit oldum çok güzeldi Dikişlerim de yapıştırma dikişti, eski tarz değil. Doğumdan sonra 3.gün çok rahat gezindim evin içinde, sadece kalkarken zordu yardım alıyordum..keyfi değildi zaten sezaryan doğumum, çatım müsait değildi öyle olması gerekti , bakalım şimdi nasıl olacak, hayırlısı, yine kararı doktoruma bırakıyorum, en doğrusunu o bilir

Sezaryen doğumdan sonra en az 2 sene geçmesi gerekiyor canım. Günümüzde mümkün , eskiden bilmiyorum nasıldı. SSVD ( sezaryen sonrası vajinal doğum) diye geçiyor şu an tıp literatüründe

Ya kızlar ben uygulamadan görmedim ama ben de sürekli onu düşüyorum. Tansiyon ölçüyorum sürekli, zehirlenmede ayak altı yüz şişiyomuş. Eşime soruyorum bişey var mı sence diye. Valla tabiki bilmek lazım riskleri ama karaya taktıkça da çağırıyor gibi oluyoruz. O yüzden hiç takmayalım. Sorunsuzca geçicek bu dönemimiz de doğum da, dua edelim bol bol

Canim şeker 104 çıktığı için yükleme yapmayacak mi doktor. Bana da geçen ay bidahaki kontrolde bir açlık bir tokluk bakarız ona göre karar veririz demişti.

Ay bak işte ya bende ilkinde cok üzülüyordum farkına varmiyordum şimdi sinir oldum durduğum yerde okumadığım halde
Yani nasıl aşıcam bu psikolojiyi onu da bilmiyorum doktor bi defa idrarda protein bakmıştı 3 hafta kadar önce herhangi bir sıkıntı yoktu. Damarlarımda dirençte görünmedi ayrıntılı ultrasonda. Ama ben yine de 14/9 tansiyonu görünce yine aynı psikolojiye giriyorum malesef

şeker sonucum cıkmış
50g glukoz da değerimin 140 olması gerekiyormuş ama benşmki 158 çıkmış
değerler normal demiş, kan tahlillerimde bi iki şey kırmızı yanıyor ama onları anlayamadım.

tamam canım haftasınu ben de yaptırıcam. şu an daimi bir doktorum olmadıgı için kendim bir laboratuvarda yaptırıcam o yuzden sordum teşekkür ederim
Labaratuvara gitmene bile gerek yok ben eczaneden aldım bi sabah aç karna içip sağlık ocağında tahlilimi vercem öyle yapabilirsin

Labaratuvara gitmene bile gerek yok ben eczaneden aldım bi sabah aç karna içip sağlık ocağında tahlilimi vercem öyle yapabilirsin
Sağlık ocağında yapılıyormu canım? Tahlilin adı ne olarak geçiyor. Yükleme testi onlarda yokya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…