2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
aa o nasıl oluyo canım. yalnız istanbulda asmlerde yapılmıyormus şeker yüklemesi hemşire öyle dedi bana. sen nerdesin
İçeceği içip 1 saat sonra kan vermeye gidince yükleme olduğunu söylemeden tahlil vermiş olunuyor sanırım böyle bir yöntem uygulayacak asm’lerde yaptıranlar

Merhaba, mide probleminiz devam ediyormu? 6haftalığım ben şuan ve midem felaket, böyle bişey görmedim midemin içinde yabancı bi cisim varmış gibi midemin için hava birikiyo resmen taş gibi, sizde hangi haftalarda oldu

6 haftalıksan daha yeni başlıyor canım bulantılar rahatsızlıklar. 12’ye doğru rahatlayacaksın; 25 ve sonrasında daha reflü tarzı rahatsızlıklar başlayabilir

Yani bence en güzel yeri şahit olmak o ana onuda yasamissin ne güzel ki ben açıkçası sezeryanda doğum sancısı yerine sonra ayağa kalkma sancısı çekildiğini düşünüyorum benzer şeyler yani normal doğumun bence zorluk olarak tek sancı kısmı bide doğumdan sonra bakımı çok zor her tuvalet sonrası pansuman temizlik o halde çok zor bakalım bizim ne olacak hakkımızda ne hayirliysa ben karşı değilim valla sezeryana normal doğum çok bizim yapımıza uygun değil bence hiç bisey belli degil kontrol edememe hissi kötü

Ara ara hep oldu . Hormonlar mideyi etkiliyor. Suanda tavan yapmıs durumda

Arkadaşlar, hareketleri bazen midemde bazen çok derinlerde yada vajinada hatta makat tarafımda hissediyorum. Devamlı pozisyon değiştirdiği anlama mi geliyor bu?ilk hamilelikte hiç makatta hissetmezdim değişik geliyor.

Gecmis olsun canım bi sorun yoktur inşallah

Gecmis olsun canım bi sorun yoktur inşallah
İstirahat edeceğim.
Bugün ilk kez alttan muayene yaptı gittiğim başka bir doktor.
Kısalık erken doğuma sebep olabiliyormuş iş yapma soluna yat dedi.
Progesteron kullanacağım.
Haftaya da kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diyecek.

Cnm kac cm cıktı rahim ağzın kapali mi suan doktorlar önlem alir mutlaka üzme kendini rabbim insallah vaktinde saglicajla evladini kucagina almayi nasip eder

Çok geçmiş olsun, bol istirahat ve progestan sorunu halleder Allah' in izniyle. Tesadüfen mi öğrendin?

Çok geçmiş olsun, bol istirahat ve progestan sorunu halleder Allah' in izniyle. Tesadüfen mi öğrendin?
İnşallah ya.
2 gündür karnım ağrıyordu bebekle alakalı mı bir sıkıntı var diye gitmiştim onunla alakalı değilmiş ama ayrıntılı kontrol eden bir doktora denk geldim.
İyiki de gelmişim.
Bebek hep haftasına göre küçük geliyor o da onun üstüne düşerken komple kontrol eder gibi oldu hep alttan muayene edip bakıyormuş hastalarına.
O şekilde öğrendim.

Çok şanslısın canım öyle bi doktora denk gelmişsin. En azından çok daha dikkatli olursun. Rutin kontrollerde hep ölçülüyor ya o zamanlar nasıldı ki?

Çok şanslısın canım öyle bi doktora denk gelmişsin. En azından çok daha dikkatli olursun. Rutin kontrollerde hep ölçülüyor ya o zamanlar nasıldı ki?
Valla hiç bilmiyorum ölçüldü mu onu da bilmiyorum.
Bunun uzunluğu farklı zamanlarda değişebiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…