Açlığa baktırmayacak mısın canım önce açlık bakıp sonra suyu içip 1 saat sonra kan veriyoruz yaLabaratuvara gitmene bile gerek yok ben eczaneden aldım bi sabah aç karna içip sağlık ocağında tahlilimi vercem öyle yapabilirsin
aa o nasıl oluyo canım. yalnız istanbulda asmlerde yapılmıyormus şeker yüklemesi hemşire öyle dedi bana. sen nerdesinLabaratuvara gitmene bile gerek yok ben eczaneden aldım bi sabah aç karna içip sağlık ocağında tahlilimi vercem öyle yapabilirsin
Ben de öyle biliyorum.aa o nasıl oluyo canım. yalnız istanbulda asmlerde yapılmıyormus şeker yüklemesi hemşire öyle dedi bana. sen nerdesin
İçeceği içip 1 saat sonra kan vermeye gidince yükleme olduğunu söylemeden tahlil vermiş olunuyor sanırım böyle bir yöntem uygulayacak asm’lerde yaptıranlaraa o nasıl oluyo canım. yalnız istanbulda asmlerde yapılmıyormus şeker yüklemesi hemşire öyle dedi bana. sen nerdesin
Merhaba, mide probleminiz devam ediyormu? 6haftalığım ben şuan ve midem felaket, böyle bişey görmedim midemin içinde yabancı bi cisim varmış gibi midemin için hava birikiyo resmen taş gibi, sizde hangi haftalarda olduKızlar karnım akşamları 2katı şişiyor öyle sert oluyor ki derim geriliyor. Canım çok yanıyor yatsam yatamıyorum otursam yine geçmiyorkarnım daha fazla büyüdüğünde nolacak ya . İlk gebeliğim diyemi böyle nefes alamıyorum resmen
6 haftalıksan daha yeni başlıyor canım bulantılar rahatsızlıklar. 12’ye doğru rahatlayacaksın; 25 ve sonrasında daha reflü tarzı rahatsızlıklar başlayabilirMerhaba, mide probleminiz devam ediyormu? 6haftalığım ben şuan ve midem felaket, böyle bişey görmedim midemin içinde yabancı bi cisim varmış gibi midemin için hava birikiyo resmen taş gibi, sizde hangi haftalarda oldu
Yani bence en güzel yeri şahit olmak o ana onuda yasamissin ne güzel ki ben açıkçası sezeryanda doğum sancısı yerine sonra ayağa kalkma sancısı çekildiğini düşünüyorum benzer şeyler yani normal doğumun bence zorluk olarak tek sancı kısmı bide doğumdan sonra bakımı çok zor her tuvalet sonrası pansuman temizlik o halde çok zor bakalım bizim ne olacak hakkımızda ne hayirliysa ben karşı değilim valla sezeryana normal doğum çok bizim yapımıza uygun değil bence hiç bisey belli degil kontrol edememe hissi kötüValla canım özendirmek gibi olmasın ama benim sezaryan doğumum çok rahattı, epidural idi zaten , hiç acı hissetmedim ve doğumda her ana şahit oldum çok güzeldiDikişlerim de yapıştırma dikişti, eski tarz değil. Doğumdan sonra 3.gün çok rahat gezindim evin içinde, sadece kalkarken zordu yardım alıyordum..keyfi değildi zaten sezaryan doğumum, çatım müsait değildi öyle olması gerekti , bakalım şimdi nasıl olacak, hayırlısı, yine kararı doktoruma bırakıyorum, en doğrusunu o bilir
Ara ara hep oldu . Hormonlar mideyi etkiliyor. Suanda tavan yapmıs durumdaMerhaba, mide probleminiz devam ediyormu? 6haftalığım ben şuan ve midem felaket, böyle bişey görmedim midemin içinde yabancı bi cisim varmış gibi midemin için hava birikiyo resmen taş gibi, sizde hangi haftalarda oldu
Gecmis olsun canım bi sorun yoktur inşallahRahim ağzı kısalığım olduğunu öğrendim bugün.
Çok moralim bozuldu ya erken doğum olursa diye.
Hayırlısıyla şu son birkaç ay da bir geçseydi de en doğru zamanda alsaydim kollarıma kızımı.
Bana dua eder misiniz
İstirahat edeceğim.Gecmis olsun canım bi sorun yoktur inşallah
Cnm kac cm cıktı rahim ağzın kapali mi suan doktorlar önlem alir mutlaka üzme kendini rabbim insallah vaktinde saglicajla evladini kucagina almayi nasip ederRahim ağzı kısalığım olduğunu öğrendim bugün.
Çok moralim bozuldu ya erken doğum olursa diye.
Hayırlısıyla şu son birkaç ay da bir geçseydi de en doğru zamanda alsaydim kollarıma kızımı.
Bana dua eder misiniz
Çok geçmiş olsun, bol istirahat ve progestan sorunu halleder Allah' in izniyle. Tesadüfen mi öğrendin?İstirahat edeceğim.
Bugün ilk kez alttan muayene yaptı gittiğim başka bir doktor.
Kısalık erken doğuma sebep olabiliyormuş iş yapma soluna yat dedi.
Progesteron kullanacağım.
Haftaya da kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diyecek.
Ever kapalıymis çok şükürCnm kac cm cıktı rahim ağzın kapali mi suan doktorlar önlem alir mutlaka üzme kendini rabbim insallah vaktinde saglicajla evladini kucagina almayi nasip eder
İnşallah ya.Çok geçmiş olsun, bol istirahat ve progestan sorunu halleder Allah' in izniyle. Tesadüfen mi öğrendin?
Çok şanslısın canım öyle bi doktora denk gelmişsin. En azından çok daha dikkatli olursun. Rutin kontrollerde hep ölçülüyor ya o zamanlar nasıldı ki?İnşallah ya.
2 gündür karnım ağrıyordu bebekle alakalı mı bir sıkıntı var diye gitmiştim onunla alakalı değilmiş ama ayrıntılı kontrol eden bir doktora denk geldim.
İyiki de gelmişim.
Bebek hep haftasına göre küçük geliyor o da onun üstüne düşerken komple kontrol eder gibi oldu hep alttan muayene edip bakıyormuş hastalarına.
O şekilde öğrendim.
Valla hiç bilmiyorum ölçüldü mu onu da bilmiyorum.Çok şanslısın canım öyle bi doktora denk gelmişsin. En azından çok daha dikkatli olursun. Rutin kontrollerde hep ölçülüyor ya o zamanlar nasıldı ki?
28. Hafta itibari ile kisalmaya başlıyor. Ama sürekli farklı ölçüler olmaz sanırım.Valla hiç bilmiyorum ölçüldü mu onu da bilmiyorum.
Bunun uzunluğu farklı zamanlarda değişebiliyor mu?
Hmm bilmiyordum teşekkür ederim.28. Hafta itibari ile kisalmaya başlıyor. Ama sürekli farklı ölçüler olmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?