- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
inşallah sıkıntısız zamanını bekler canım. yatacak mısın bu süreçteRahim ağzı kısalığım olduğunu öğrendim bugün.
Çok moralim bozuldu ya erken doğum olursa diye.
Hayırlısıyla şu son birkaç ay da bir geçseydi de en doğru zamanda alsaydim kollarıma kızımı.
Bana dua eder misiniz
Canım bende de aynı durum varmış detaylı ultrasonda ortaya çıktı. Canını sıkma inşallah hiçbir sıkıntı olmayacakRahim ağzı kısalığım olduğunu öğrendim bugün.
Hayırlısıyla şu son birkaç ay da bir geçseydi de en doğru zamanda alsaydim kollarıma kızımı.
Bana dua eder misiniz
Evet uzan dinlen ev işi yapma dedi doktor.inşallah sıkıntısız zamanını bekler canım. yatacak mısın bu süreçte
Vera' nin anlamı nedir? Telaffuz olarak kulağa Vera daha hoş geliyor benim şahsi fikrim.Kızlar mini bir anket yapabilir miyiz. 2. kzıım için 2 isim arasındayız uzun süredir. Vera ve Melisa. Verayı ben istedim eşim de çok istiyo. Melisayı da ablası buldu ve çok istiyo. topu bana attılar. Vera çok agır Melisa da çok hafif gibi geliyo. Ama bunlar arasında bir karar vericem. sizin fikirlerinizi de alabilir myiim?
İnşallahCanım bende de aynı durum varmış detaylı ultrasonda ortaya çıktı. Canını sıkma inşallah hiçbir sıkıntı olmayacak
vera haramdan uzak olmak anlamında. söylenişi çok hoşuma gitti ama anlamı agır geldiVera' nin anlamı nedir? Telaffuz olarak kulağa Vera daha hoş geliyor benim şahsi fikrim.
Dikiş atıldı bana acilen, sonrasında hep istirahat ve progestan böyle devam edicez. İnşallah sağsalim zamanında kavuşalım yavrularımızaİnşallah
Sende istirahat mi edeceksin peki?
Ben oyumu Melisa’dan yana kullanmak istiyorum…Kızlar mini bir anket yapabilir miyiz. 2. kzıım için 2 isim arasındayız uzun süredir. Vera ve Melisa. Verayı ben istedim eşim de çok istiyo. Melisayı da ablası buldu ve çok istiyo. topu bana attılar. Vera çok agır Melisa da çok hafif gibi geliyo. Ama bunlar arasında bir karar vericem. sizin fikirlerinizi de alabilir myiim?
Melisa güzel benceKızlar mini bir anket yapabilir miyiz. 2. kzıım için 2 isim arasındayız uzun süredir. Vera ve Melisa. Verayı ben istedim eşim de çok istiyo. Melisayı da ablası buldu ve çok istiyo. topu bana attılar. Vera çok agır Melisa da çok hafif gibi geliyo. Ama bunlar arasında bir karar vericem. sizin fikirlerinizi de alabilir myiim?
Cnm gecmiis olsun moralini hic bozma bol bol dinlen is yapma bol bol su icmekte iyi olduğunu duymuştum ikiz bebek bekleyenler topigindeRahim ağzı kısalığım olduğunu öğrendim bugün.
Bana dua eder misiniz
Benim ilk doğumumda da eşim kalmıştı, yine eşim kalır. Ben onun da çocugu olduğu için erkeklerin o anları yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Bence babanın bebeğe bağlanması açıcından önemli.Tecrübeli anneler önceki doğumlarınızda refakatçi kim kaldı yanınızda, simdi kim kalacak? Annem ilk torun diye çok hevesli çok heyecanlı, ben kalırsam diye covid aşılarımı falan oluyum diyor, aynı şekilde eşimde ilk çocuk diye çok heyecanlı o da ben kalırım diyor. Bizim hic tecrübemiz olmadığı için annem kalsa diyorum ama kendimi eşimin yerine koyunca da bende kalmak isterdim, onun da kalmasını çok istiyorum, sonuçta ikimizinde heyecani. İkisinide kabul etseler keske
Ben de 25. haftada +7yimGünaydın kızlar. Kaç gündür ödemliyim şişim. Bu sabah tartıda +8 kiloyu gördüm. Bu ne şimdi moralman sıfırım. Açlık tokluk şekeri verdim. Büyük ihitmal yüksek çıkacak ve şeker yüklemesi yaptırıcam. Ben simdiden diyete basladım ama27. Haftada +8 kilo ne demek ya
75lik istedi benden, haftaya yaptıracağımkızlar şeker yüklemesini kaçlık yaptırdınız
Yaa çok gözümü korkuttun. Ben daha aralıkta taşınacağımKızlar dun aksam taşındım mahvoldum valla ben tasima yapmadigim halde bittim birde esyali eve taşındım rahat olur dedim ama nerde bittim.sabah annemle etrafi kesfedelim alincaklar vardi eve alalim diye çıktık sabah 09.30 da eve geldigimde saat 12yi geciyordu kahvalti da yapmamistik evde ekmek falan hicbisi yoktu esimde asker sabah arabayla işe gitti bir sürü yürüdüm suan hicbir yerimi hissetmiyorum valla bebege bisey olacak diye tirstim neyseki bebis uzanınca hareket etti.evi bi gorseniz o kadar esyam varmis ki her yer heryerde hamilelikte taşınmak falan hiç mantikli değilmiş bunu anladım birde ev temizlendi ama hala pis gibi annem heryeri camasir suyuyla temizleyecek falan annem olmasa yanmıştım biliyorum kendimi mahveder yinede her yeri temizlerdim ben ay icimi doktum size valla kendi evimi ozledim surekli ağlayasım geliyor
Ben ikisini de çok beğendim, seçemeyeceğim :)Kızlar mini bir anket yapabilir miyiz. 2. kzıım için 2 isim arasındayız uzun süredir. Vera ve Melisa. Verayı ben istedim eşim de çok istiyo. Melisayı da ablası buldu ve çok istiyo. topu bana attılar. Vera çok agır Melisa da çok hafif gibi geliyo. Ama bunlar arasında bir karar vericem. sizin fikirlerinizi de alabilir myiim?
Kac şuan cnm rahim agzin?Rahim ağzı kısalığım olduğunu öğrendim bugün.
Bana dua eder misiniz
Aile hekimliğim yapacak bana doktorum benden 70 km uzaklıkta, eczaneden 50 mg glikoz aldım yükleme için deyince bilip veriyorlar zaten. Aç karna şeker için kan verip sonra onu içip 1 saat sonra tekrar kan vericem aradaki dalgalanma net olarak belli olacak bakalım bende doktoruma mesajla sonuçları atacağım. Burada bir çok arkadaşımda böyle yaptılar alt tarafı şeker için kan veriyoruz bence heryerde oluyordurSağlık ocağında yapılıyormu canım? Tahlilin adı ne olarak geçiyor. Yükleme testi onlarda yokya
Öyle yaptırcam canım ben kestirmeden yazdımAçlığa baktırmayacak mısın canım önce açlık bakıp sonra suyu içip 1 saat sonra kan veriyoruz ya
Ben yalovadayım da, aile hekimliğin nerede? Orada yaptırabilirsin yani alt tarafı şekerimize bakıtcaz özel bi tahlil istemiyoruz. İçeceği kendimiz alıyoruz zatenaa o nasıl oluyo canım. yalnız istanbulda asmlerde yapılmıyormus şeker yüklemesi hemşire öyle dedi bana. sen nerdesin
MelisaKızlar mini bir anket yapabilir miyiz. 2. kzıım için 2 isim arasındayız uzun süredir. Vera ve Melisa. Verayı ben istedim eşim de çok istiyo. Melisayı da ablası buldu ve çok istiyo. topu bana attılar. Vera çok agır Melisa da çok hafif gibi geliyo. Ama bunlar arasında bir karar vericem. sizin fikirlerinizi de alabilir myiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?