2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar mini bir anket yapabilir miyiz. 2. kzıım için 2 isim arasındayız uzun süredir. Vera ve Melisa. Verayı ben istedim eşim de çok istiyo. Melisayı da ablası buldu ve çok istiyo. topu bana attılar. Vera çok agır Melisa da çok hafif gibi geliyo. Ama bunlar arasında bir karar vericem. sizin fikirlerinizi de alabilir myiim?

inşallah sıkıntısız zamanını bekler canım. yatacak mısın bu süreçte

Canım bende de aynı durum varmış detaylı ultrasonda ortaya çıktı. Canını sıkma inşallah hiçbir sıkıntı olmayacak

Vera' nin anlamı nedir? Telaffuz olarak kulağa Vera daha hoş geliyor benim şahsi fikrim.

Ben oyumu Melisa’dan yana kullanmak istiyorum…

Melisa güzel bence

Cnm gecmiis olsun moralini hic bozma bol bol dinlen is yapma bol bol su icmekte iyi olduğunu duymuştum ikiz bebek bekleyenler topiginde
Saglikla kavuşacaksın kizina hep olumlu düşün cnm moral önemli biliyorsun

Benim ilk doğumumda da eşim kalmıştı, yine eşim kalır. Ben onun da çocugu olduğu için erkeklerin o anları yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Bence babanın bebeğe bağlanması açıcından önemli.
Ben de 25. haftada +7yim dün doktora çok mu alıyorum dedim, standarttan fazla ama sorun değil dedi. Ki tatlı tüketmim haftada 2 falandır, gluten tüketmemeye çalışıyorum, yani aslında yediğime de baya dikkat ediyorum. Bir tek akiamları meyve yiyoruz, onu da dengelemek için peynir yiyorum öncesinde ya da sonrasında.
kızlar şeker yüklemesini kaçlık yaptırdınız
75lik istedi benden, haftaya yaptıracağım
Yaa çok gözümü korkuttun. Ben daha aralıkta taşınacağım hem de tek başıma
Ben ikisini de çok beğendim, seçemeyeceğim :)

Kac şuan cnm rahim agzin?

Sağlık ocağında yapılıyormu canım? Tahlilin adı ne olarak geçiyor. Yükleme testi onlarda yokya
Aile hekimliğim yapacak bana doktorum benden 70 km uzaklıkta, eczaneden 50 mg glikoz aldım yükleme için deyince bilip veriyorlar zaten. Aç karna şeker için kan verip sonra onu içip 1 saat sonra tekrar kan vericem aradaki dalgalanma net olarak belli olacak bakalım bende doktoruma mesajla sonuçları atacağım. Burada bir çok arkadaşımda böyle yaptılar alt tarafı şeker için kan veriyoruz bence heryerde oluyordur

Dün rutin kontrolum vardı. Bebeği en son 20haftalıkken görmüştük, bir sonraki ultrason ne zaman dedim, rutin değil ama 32de gönderebilirm dedi. Sizleri oludukça acaba böylesi daha mı iyi diye düşünüyorum. Ultrasonda da mesela bana hiç detay bilgi vermiyorlar, sağlıklı, günü ile uyumlu aralıkta bu kadar. Onu da aralık olarak söyliyor, gun olarak değil. 2-3 gün önde mi geride mi hiç bir fikrim olmuyor. Zaten bilsem de kafaya takmaktan başka elden bir şey gelmiyor. Acıkcası galiba bu rahatlığı seviyorum. Bebek de çok hareketli, o da bana güven beriyor bir aksilik olmadığına dair.

Burada bebeğin pozisyonundan hiç bahsetmiyorlar mesela şu anda. Ben geçen hamileliğimde pilatese gidiyordum, orada artık 40haftalık biri vardı, bebek tersti, dönsün diye çabalıyorlardı, bebek ders esnasında dönmeye başladı, çatır çutur :) eğitmen ebeydi aynı zamanda, gitti o kişinin yanına, resmen hepimiz kocaman bebeğin doğum pozisyonu almasına şahit olduk :) 1-2 gün sonra da doğum oldu. Yani şimdiden pozisyon için endişelenmeye hiç gerek yok, ben bunu kendi gözlermle gördüm.

aa o nasıl oluyo canım. yalnız istanbulda asmlerde yapılmıyormus şeker yüklemesi hemşire öyle dedi bana. sen nerdesin
Ben yalovadayım da, aile hekimliğin nerede? Orada yaptırabilirsin yani alt tarafı şekerimize bakıtcaz özel bi tahlil istemiyoruz. İçeceği kendimiz alıyoruz zaten Burda bir çok arkadaşım öyle yaptı bende öyle yapıcam aldım zaten glikozu da gözüm yerse bu hafta içi kalkıp gidicem teste bakalım

Melisa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…