2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok geçti zaman zaman tekrarlıyor. Ama eğer bulantı harici bi durum varsa doktor koruyucu önerebilir. Sürekli öyle sorunum olmadı midemle.

Bana doktorum 50 lik içti dedi canım, eczanede de vardı hemen aldım. Eğer orada yoksa getiriyorlar da söyle istersen 50 lik getirsinler hergün depodan araç geliyor eczanelere

Ben kızımda 85 kilo ile doğuma girdim gayet rahat doğurdum hatta bi akrabam 100 kilonun üstünde oda normal doğum yaptı sende yaparsın Böyle şeyleri takma kafana bence

Ay kızlar bugün yakın arkadaşlarımla şehir dışına gezmeye çıktık, valla çocuksuz deli danalar gibi gezdim diyebilirim şimdi girdim eve
Yalnız ben bi halt yedim
Çocuğumun eksiklerini alacağım dedim evden çıkarken eşime, iki tane salonuma halı alıp 3 bin TL ödeyip tıpış tıpış elimi koluma sallaya sallaya eve döndüm. Eşim soruyor nerede çocuğun eşyaları diye halı aldım dedim sandı ki çocuğun odasına aldım. Salona aldım deyince edebileceği tüm dırdırları edip kahveye kaçtı. Küsüz baya sanırım. Nasıl gönlünü alabilirim acil fikirleri alayım
O halıcının önünden geçmeyecektim

Kizlar hergun 21.57 de başlıyor benim oğlan tam 1 saat vur allah vur :)) esim diyor kesin doğduğunda da bu saatlerde hepimizi ayaga dikecek :) cok ilginc ya saatini hic şaşırmıyor.
Bizde aksam olunca daha aktif oluyoruz cnmdigduktan sonra nasil olurlar bakalim göreceğiz

Kizlar hergun 21.57 de başlıyor benim oğlan tam 1 saat vur allah vur :)) esim diyor kesin doğduğunda da bu saatlerde hepimizi ayaga dikecek :) cok ilginc ya saatini hic şaşırmıyor.
Benimkide gece deliriyordiyorum doğunca da böyle olursa yandık

Benm ki kafasına göre takılıyor. Canı ne zaman nasıl isterse bugun coşmuş durumda mesela akşam yemeğinden sonra basladı hala daha yorulmadı

benim de öyle. sola yatınca soldan itekliyo ayaklarıyla sagdan da elleriyle. seviyorum ben de elini ayagını yidiğimi

ihtiyacın varmışsa demek ki

Benimki de öyle canım, geceleri coşuyor genelde ve yan yatınca tekmelerini yatakta hissediyorum Çok kuvvetlendi artık benim oğlan, kızım ne kadar usluymuş meğer

Çok geçmiş olsun canım, umarım biran önce her şey yine düzelir yoluna girer, korkma çoğu kişi kullandı burda bu ilaçları, Allah'ın izniyle sen de iyileşirsin çabucak
Hayırlı olsun canım demek ki sen alana kadar stok bitmis sınırlı stokta 182 tl idi. Sevindim beğenmene bana nasip olmadı bari size olsun demistim rica ederim canim gule gule kullansın bebiş
Ben de senin indirim haberinle almıştım küvet setini canım, dün geldi baya beğendim beklediğimden kaliteliydi, teşekkürler tekrar hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah

Hayırlı olsun canım amin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…