Yok geçti zaman zaman tekrarlıyor. Ama eğer bulantı harici bi durum varsa doktor koruyucu önerebilir. Sürekli öyle sorunum olmadı midemle.Eyvah o zaman, sıradan bi bulantı da değil bütün hayatımı etkiledi hiçbişey yapamıyorum bütün gün duruyorum öyle, bidaha dışarı çıkamıcam gibi falan geliyo, midemin içinde bide gaz birikiyo durduğum yerde duramıyorum, şikayetler devam etsede normal hayata geri dönüyoruzdur heralde ya, alışıyomuyuz, çok paniğim şuan acemi hamile olarak
Nasıl yemek yiyorsunuz ilerledikçe iştah geri geliyomu ? bnm mide hazmetmiyo şuan resmen, bütün gün iki tas çorba içebiliyorum nerdeyse
Bana doktorum 50 lik içti dedi canım, eczanede de vardı hemen aldım. Eğer orada yoksa getiriyorlar da söyle istersen 50 lik getirsinler hergün depodan araç geliyor eczanelereemilyinpariss canım aile hekimime sordum önce hayır yapmıyoruz dedi şeker yükleme için. biraz ısrar ettim kızımı bırakacak yer yok son haftam yaptırmak için diye. pazartesi 8de gel ölçelim açlıgı sonra sıvıyı iç tekrar iki saat sonra ver dedi. ordan eczaneye ugradım glikoz var mı diye 40lık ve 60lık var dedi kafam karıştı. kaçlık içeceksin sen 50lik degil miydi o eczacı mı yanlış hatırladı acaba
Ben kızımda 85 kilo ile doğuma girdim gayet rahat doğurdum hatta bi akrabam 100 kilonun üstünde oda normal doğum yaptı sende yaparsın Böyle şeyleri takma kafana benceHaklısın canım fiziki kafama takmıyorumda benm boyum kısa nefes darlıgından normal doğuma kadar etkilenicem o moralimi bozuyor. Bu mide yanmalarım şikayetlerimde kilodan kesinlikle. Bi aralar şişmanken de bu şkayetlerim vardı. Doğumdan sonra da vereceğimi hiiiç sanmıyorum hantalın tekiyim benneyse bebişler sağlıklı olsunda
Amin canim inşOlsun canım ben 250 300 arası favori yapmıştım fiyat düşer diye düşünüyordu197 iyi geldi yine Amin inşallah hepimizin bebeği alınan her şeyi sağlıkla kullansın bu da benim oğlumun ilk eşyası umarım uğurlu gelir
Bizde aksam olunca daha aktif oluyoruz cnmKizlar hergun 21.57 de başlıyor benim oğlan tam 1 saat vur allah vur :)) esim diyor kesin doğduğunda da bu saatlerde hepimizi ayaga dikecek :) cok ilginc ya saatini hic şaşırmıyor.
Benimkide gece deliriyorKizlar hergun 21.57 de başlıyor benim oğlan tam 1 saat vur allah vur :)) esim diyor kesin doğduğunda da bu saatlerde hepimizi ayaga dikecek :) cok ilginc ya saatini hic şaşırmıyor.
Benm ki kafasına göre takılıyor. Canı ne zaman nasıl isterseKizlar hergun 21.57 de başlıyor benim oğlan tam 1 saat vur allah vur :)) esim diyor kesin doğduğunda da bu saatlerde hepimizi ayaga dikecek :) cok ilginc ya saatini hic şaşırmıyor.
benim de öyle. sola yatınca soldan itekliyo ayaklarıyla sagdan da elleriyle.Kızlar bebişin ayakları sol yanıma dayıyor. Yanmı duruyor anlamadım. Sol yanıma yatınca ayaklarıyla debeliyor yatağı resmenelimi koyduğumda ayaklarını hissediyorum yaa çok değişik bişey ilk defa bu kadar elime geldi ayakları
yarın söyliyim canım 50lik getirsinler. ne zaman senin yüklemeBana doktorum 50 lik içti dedi canım, eczanede de vardı hemen aldım. Eğer orada yoksa getiriyorlar da söyle istersen 50 lik getirsinler hergün depodan araç geliyor eczanelere
ihtiyacın varmışsa demek kiAy kızlar bugün yakın arkadaşlarımla şehir dışına gezmeye çıktık, valla çocuksuz deli danalar gibi gezdim diyebilirim şimdi girdim eve
Yalnız ben bi halt yedim
Çocuğumun eksiklerini alacağım dedim evden çıkarken eşime, iki tane salonuma halı alıp 3 bin TL ödeyip tıpış tıpış elimi koluma sallaya sallaya eve döndüm. Eşim soruyor nerede çocuğun eşyaları diye halı aldım dedim sandı ki çocuğun odasına aldım. Salona aldım deyince edebileceği tüm dırdırları edip kahveye kaçtı. Küsüz baya sanırım. Nasıl gönlünü alabilirim acil fikirleri alayım
O halıcının önünden geçmeyecektim
Benimki de öyle canım, geceleri coşuyor genelde ve yan yatınca tekmelerini yatakta hissediyorumKızlar bebişin ayakları sol yanıma dayıyor. Yanmı duruyor anlamadım. Sol yanıma yatınca ayaklarıyla debeliyor yatağı resmenelimi koyduğumda ayaklarını hissediyorum yaa çok değişik bişey ilk defa bu kadar elime geldi ayakları
Çok geçmiş olsun canım, umarım biran önce her şey yine düzelir yoluna girer, korkma çoğu kişi kullandı burda bu ilaçları, Allah'ın izniyle sen de iyileşirsin çabucakMerhaba kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yazmıyordum bugün moralim çok bozuk idrar yolu enfeksiyonu olmuşum olmamak için çok uğraştım dikkat ettim şimdi antibiyotik kullanıcamtsh almış başını gitmiş demir düşmüş enfeksiyon var. Herşey güzel giderken şimdi bunlar çıktı inşallah birşey olmaz çok korkuyorum
Ben de senin indirim haberinle almıştım küvet setini canım, dün geldi baya beğendim beklediğimden kaliteliydi, teşekkürler tekrarHayırlı olsun canım demek ki sen alana kadar stok bitmis sınırlı stokta 182 tl idi. Sevindim beğenmene bana nasip olmadı bari size olsun demistimrica ederim canim gule gule kullansın bebiş
Valla bu ara yaptırmam lazım ama pazartesi diye şartladım kendimi pazartesi yaparım inşallah haber veririz sonuçları birbirimize inşallah güzel sonuçlar alırızyarın söyliyim canım 50lik getirsinler. ne zaman senin yükleme
Hahah yada canım çektiyse demek kiihtiyacın varmışsa demek ki
ben de pazartesi gidicem canım güzel sonuçlar alalım inşallahValla bu ara yaptırmam lazım ama pazartesi diye şartladım kendimi pazartesi yaparım inşallah haber veririz sonuçları birbirimize inşallah güzel sonuçlar alırız
Hayırlı olsun canım amin insÇok geçmiş olsun canım, umarım biran önce her şey yine düzelir yoluna girer, korkma çoğu kişi kullandı burda bu ilaçları, Allah'ın izniyle sen de iyileşirsin çabucak
Ben de senin indirim haberinle almıştım küvet setini canım, dün geldi baya beğendim beklediğimden kaliteliydi, teşekkürler tekrarhepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?