2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok geçmiş olsuniyi ki gitmişsin...benim de korkulu ruyam erken doğumküçük bebebim var. 7/24 hareket halindeyim desem yeridir... sağ salim şu son üç ayida bitirseydik

Canım cok geçmiş olsun şükür ki vaktinde mudahale edilmiş sevindim Allah herkese cocugunu hayirli zamanda vaktinde ve saglikli bir biçimde kucağına almayı nasip etsin ins

Çok geçmiş olsun. Şu an herşeyin yolunda olmasına sevindim, erken tedbir alınmış çok şükür

Zaten genelde gogus aşağısı bol kesim oluyor canım asıl popo kısmı pantolonun çok oturabilir veya gogus kısmı dar olabilir
Bakarak almakta fayda var o zaman cnm ne alicaksak, peki doğumdan sonra az da olsa gidiyordur demi göbekler

Rabbim şifa versin inşallah cnm, bol bol dinlenerek Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin inşallah

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsuniyi ki gitmişsin...benim de korkulu ruyam erken doğumküçük bebebim var. 7/24 hareket halindeyim desem yeridir... sağ salim şu son üç ayida bitirseydik

Canım cok geçmiş olsun şükür ki vaktinde mudahale edilmiş sevindim Allah herkese cocugunu hayirli zamanda vaktinde ve saglikli bir biçimde kucağına almayı nasip etsin ins

Çok geçmiş olsun. Şu an herşeyin yolunda olmasına sevindim, erken tedbir alınmış çok şükür

Rabbim şifa versin inşallah cnm, bol bol dinlenerek Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin inşallah
Çok çok sağolun kızlar.

Dün gelen kanamam da nişanmış.
Gerçekten ucundan dönmüşüz.
İnşallah bundan sonra sıkıntı olmadan atlatırız.

Günaydın, dün gece benim kız gece 4 e kadar uyutmadı beni. Uyuyordu akşam filan öyle çok hareket etmedi ,gece yattim içim geçmiş öyle bi tekme attı ki sıçrayarak uyandım bide bağırdım. Sonraki hareketleri inanılmaz canımı acıttı. Bence pozisyon değiştirdi. Eşim de çok korktu doğuruyorum sandı yazık

Bakarak almakta fayda var o zaman cnm ne alicaksak, peki doğumdan sonra az da olsa gidiyordur demi göbekler
Bence bir hafta içinde gidiyor canım başta da aman aman aşırı olmuyor mesela benim 5 aylik halim gibiydi o bir hafta

Bence bir hafta içinde gidiyor canım başta da aman aman aşırı olmuyor mesela benim 5 aylik halim gibiydi o bir hafta
Ben 4 kilo aldım cnm ama hic alt tarafımdaki kıyafetlerim olmuyor göbekten sıkıyor, o zaman yine alt tarafı bol şeyler almak lazım

Bütün gece tepindi benimkide dolunay vardi sanirim ondan mı etkilendik gece 2 ye kadar uyumadi sonra uyumuşum 4 de bi uyandım kaburgalarima vuruyor ilk defa bu kadar yukarı çıktı sabah 6 ya kadar da oralarda tepindi hala hareket halinde yine hiç uyumadi resmen cocuk nasıl iş anlamadım

Benm bebişte öyleydi kızlar tesadüfmüdür nedir cok hareketliydi bir de artık hem sağda hem solda aynı anda hissediyorum. Bence yan duruyor. Eli oynayınca ayağıda aynı anda oynuyor. Ben iki taraftanda hissedince ne kadar büyüdüğünü anlayabiliyorum çok garip hismiş

Ya benimki genelde sağda daha çok hareket ediyor ama bildiğin bogrume dedikleri yere geliyor cocuk orada yer var mı nasıl geliyor anlamıyorum bide oradaki hareketi dışarıdan belli oluyor o kadar zorluyor oraları iyice kesifte bunlar anladığım kadarıyla

Benmde öyle özellikle yan yattığımda aman allahım geçen gün iki ayağınıda hissettim ya. Yatağı tepikliyor sanki keçi gibi

Benmde öyle özellikle yan yattığımda aman allahım geçen gün iki ayağınıda hissettim ya. Yatağı tepikliyor sanki keçi gibi
Ya ben hiç öyle elini ayağını diye ayırt edemiyorum ilk diye mi acaba? Bide hala aşağıdan cok vuruyor oğlum ya valla korkuyorum zonkluyor resmen kasıklarım

doğum için fiyat alan var mı kızlar ben istanbulda yaşıyorum burası çok pahalı ya
Merhaba uzun zaman olmuş paylaşalı ama Avcılar Anadolu hastanesi var özcan bey işinde çok iyi bayan istersen de Uğraş hanım var muayene ücreti 130

Ya ben hiç öyle elini ayağını diye ayırt edemiyorum ilk diye mi acaba? Bide hala aşağıdan cok vuruyor oğlum ya valla korkuyorum zonkluyor resmen kasıklarım
Benmde öyle ilk gebeliğim canım. sadece aşağıyı tekmeliyor. Yan yattığımdaa ayaklarını yana attğı oluyor o zaman hissediyorum sadece net şekilde ayaklarını seninki hiç karnına tekmelemiyordur sadece aşağıya vuruyordur. Benm ki çok karısık bazen aşağıya vuruyor bazen göbeğime bazen yanlarıma

Çok çok sağolun kızlar.

Dün gelen kanamam da nişanmış.
Gerçekten ucundan dönmüşüz.
İnşallah bundan sonra sıkıntı olmadan atlatırız.
Ne yogunluktaydi kanama canım ?
Bende bir önceki hamileliğimden dolayı kanama olayında çok tedirginliklerim var. Uzun süre lekelenme vs de yaşadığım için (şu an yok çok şükür). Artık ne normal ne değil bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…