- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canım
Sancılarım karnimda başlamıştı ilk sonra kasiklara indi derken dün artık leğen kemiklerimde hissetmeye başlamıştım. Aralıklarla bir anda sancı geliyordu o an kötü oluyordum sonra geçince iyi oluyordum. Dün bir ara da karnım taş gibi olmuştu.
Bugün kanama da oldu. Kontrole gittiğimde rahim ağzı uzunluğum iyice kısalmıştı 1 cm aşağısına inmiş öyle söyleyeyim. Dün nst çekildi normalde sancı çıkmadı ama bugün doktorum kasılman olmasa uzunlukta kısalmazdı dedi.
Hiç farkında olmadan ne çekiyormuşum meğer.
Çok teşekkür ederim
Evet ben de korkuyordum kanama falan olunca gittim iyi ki de gitmişim.
İnşallah hepimiz en doğru zamanda alalım kucağımıza.
Çok sağol canım amin amin inşallah
Şimdi bol bol dinleneceğim 2 aycık.
Canım cok geçmiş olsun şükür ki vaktinde mudahale edilmiş sevindim Allah herkese cocugunu hayirli zamanda vaktinde ve saglikli bir biçimde kucağına almayı nasip etsin insMerhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Kaç gündür çektiğim doğum sancısıymış sanırım. Bugün de kanamam olunca hastaneye geldik hemen
Ucundan döndük dedi doktor.
Lütfen hiçbir belirtinizi ihmal etmeyin.
Ben umursamayıp evde dursam belki de bebeğim bu haftada dogacakti ve kaybedecektim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun. Şu an herşeyin yolunda olmasına sevindim, erken tedbir alınmış çok şükürMerhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Kaç gündür çektiğim doğum sancısıymış sanırım. Bugün de kanamam olunca hastaneye geldik hemen
Ucundan döndük dedi doktor.
Lütfen hiçbir belirtinizi ihmal etmeyin.
Ben umursamayıp evde dursam belki de bebeğim bu haftada dogacakti ve kaybedecektim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bakarak almakta fayda var o zaman cnm ne alicaksak, peki doğumdan sonra az da olsa gidiyordur demi göbeklerZaten genelde gogus aşağısı bol kesim oluyor canım asıl popo kısmı pantolonun çok oturabilir veya gogus kısmı dar olabilir
Rabbim şifa versin inşallah cnm, bol bol dinlenerek Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin inşallahBüyüme ağrısından çok daha farklı bir şeydi sancı kendiliğinden geliyordu. Ayın 2'sinde akşam başladı kaç gündür çekiyordum. Acile gittim serum ağrı kesici falan aldım gittikçe de aşağı iniyordu ağrı ama bir süre sonra devam ediyordu.
O yüzden ihmal etmemek lazım gerçekten.
Şimdi daha iyiyim ilaç veriyorlar hala devam ediyor ama eskisi gibi değil. Gittikçe azalıyor. Çok teşekkür ederim.
Evet daha iyiyim çok şükür hala biraz sancım oluyor ama azaldığını hissediyorum.
Çok sağol canım
Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsuniyi ki gitmişsin...benim de korkulu ruyam erken doğum küçük bebebim var. 7/24 hareket halindeyim desem yeridir... sağ salim şu son üç ayida bitirseydik
Canım cok geçmiş olsun şükür ki vaktinde mudahale edilmiş sevindim Allah herkese cocugunu hayirli zamanda vaktinde ve saglikli bir biçimde kucağına almayı nasip etsin ins
Çok geçmiş olsun. Şu an herşeyin yolunda olmasına sevindim, erken tedbir alınmış çok şükür
Çok çok sağolun kızlar.Rabbim şifa versin inşallah cnm, bol bol dinlenerek Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin inşallah
Bence bir hafta içinde gidiyor canım başta da aman aman aşırı olmuyor mesela benim 5 aylik halim gibiydi o bir haftaBakarak almakta fayda var o zaman cnm ne alicaksak, peki doğumdan sonra az da olsa gidiyordur demi göbekler
Ben 4 kilo aldım cnm ama hic alt tarafımdaki kıyafetlerim olmuyor göbekten sıkıyor, o zaman yine alt tarafı bol şeyler almak lazımBence bir hafta içinde gidiyor canım başta da aman aman aşırı olmuyor mesela benim 5 aylik halim gibiydi o bir hafta
Bütün gece tepindi benimkide dolunay vardi sanirim ondan mı etkilendik gece 2 ye kadar uyumadi sonra uyumuşum 4 de bi uyandım kaburgalarima vuruyor ilk defa bu kadar yukarı çıktı sabah 6 ya kadar da oralarda tepindi hala hareket halinde yine hiç uyumadi resmen cocuk nasıl iş anlamadımGünaydın, dün gece benim kız gece 4 e kadar uyutmadı beni. Uyuyordu akşam filan öyle çok hareket etmedi ,gece yattim içim geçmiş öyle bi tekme attı ki sıçrayarak uyandım bide bağırdım. Sonraki hareketleri inanılmaz canımı acıttı. Bence pozisyon değiştirdi. Eşim de çok korktu doğuruyorum sandı yazık
Ya benimki genelde sağda daha çok hareket ediyor ama bildiğin bogrume dedikleri yere geliyor cocuk orada yer var mı nasıl geliyor anlamıyorum bide oradaki hareketi dışarıdan belli oluyor o kadar zorluyor oralarıBenm bebişte öyleydi kızlar tesadüfmüdür nedir cok hareketliydibir de artık hem sağda hem solda aynı anda hissediyorum. Bence yan duruyor. Eli oynayınca ayağıda aynı anda oynuyor. Ben iki taraftanda hissedince ne kadar büyüdüğünü anlayabiliyorum çok garip hismiş
Benmde öyle özellikle yan yattığımda aman allahım geçen gün iki ayağınıda hissettim ya. Yatağı tepikliyor sanki keçi gibiYa benimki genelde sağda daha çok hareket ediyor ama bildiğin bogrume dedikleri yere geliyor cocuk orada yer var mı nasıl geliyor anlamıyorum bide oradaki hareketi dışarıdan belli oluyor o kadar zorluyor oralarıiyice kesifte bunlar anladığım kadarıyla
Ya ben hiç öyle elini ayağını diye ayırt edemiyorum ilk diye mi acaba? Bide hala aşağıdan cok vuruyor oğlum ya valla korkuyorum zonkluyor resmen kasıklarımBenmde öyle özellikle yan yattığımda aman allahım geçen gün iki ayağınıda hissettim ya. Yatağı tepikliyor sanki keçi gibi
Çok geçmiş olsun cnm.Allah yardımcın olsun.Çok çok sağolun kızlar.
Dün gelen kanamam da nişanmış.
Gerçekten ucundan dönmüşüz.
İnşallah bundan sonra sıkıntı olmadan atlatırız.
Merhaba uzun zaman olmuş paylaşalı ama Avcılar Anadolu hastanesi var özcan bey işinde çok iyi bayan istersen de Uğraş hanım var muayene ücreti 130doğum için fiyat alan var mı kızlar ben istanbulda yaşıyorum burası çok pahalı ya
Benmde öyle ilk gebeliğim canım. sadece aşağıyı tekmeliyor. Yan yattığımdaa ayaklarını yana attğı oluyor o zaman hissediyorum sadece net şekilde ayaklarınıYa ben hiç öyle elini ayağını diye ayırt edemiyorum ilk diye mi acaba? Bide hala aşağıdan cok vuruyor oğlum ya valla korkuyorum zonkluyor resmen kasıklarım
Amin hepimizin inşallahÇok geçmiş olsun cnm.Allah yardımcın olsun.
Ne yogunluktaydi kanama canım ?Çok çok sağolun kızlar.
Dün gelen kanamam da nişanmış.
Gerçekten ucundan dönmüşüz.
İnşallah bundan sonra sıkıntı olmadan atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?