2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ballikko cnm naptin doktor kontorulun nasil.gecti ?
Canım muayenem iyi geçti. Cok sükür rahim ağzı kapalı o kasılmalar fazlalaşırsa ilaç içmemi söyledi adalat diye kasılma önleyici bir ilaçmış. Hersey yolunda dedi. 1400 gr olmuş 2-3 hafta önden gidiyormus haftası. Şeker yüklemesi kesinlikle yaptır dedi şekerden dolayı olabilir dedi. Onun dışında çok iyi M Maviayyy

Oy masallah şükür sıkıntı yok sevindim cnm
Bas agrilarin oluyor mu seker yukselince oluyor hem.

Bana da dr kullanman hem senin hem bebek için iyi dedi, dişlerim çok kanadigi için simdi hergun içmiyorum ama ne zamana kadar diye de sormadım her defasında iç diyor zaten. Belki o üç ay normal hamileler içindir, mesela bende Pıhtılaşmaya meyil çıktığı için vermişti, belki o yüzden daha uzun kullanmamız gerekiyordur, dr a sorayim bidahaki kontrolde

İyi akşamlar kizlar. Bugun kontrolüm vardı. Bebegin kolu bacagi kafasi 1,5 hafta ileriden gidiyormus. Midesi ise 4 gün geriden geliyormuş. Beslenmene dikkat et dedi. 12 kilo aldım doktor kiziyor diye yememeye çalıştım son zamanlarda ondanmi etkilendi bilmiyorum. Kiloyu hic takmiyorum doktor laf etmesin diye yemegi kısmıştım dahada kısmam. caniniz ne istiyorsa yiyin icin ben oyle yapcam artik.

Kızlar yazmıştım daha önce gerçekten çokk canım acıyor idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama aşağıya inanılmaz bi baskı ve karnımın ortasında da sancı oluyor acile gitsem alttan muayene ederler diye korkuyorum yaşayanlar sizde de böyle mi oluyordu gözümden yaş geliyor artık canım acıyor antibiyotik bol su içiyorum

Siz yine de tatliya, makarna, pilav, pogaca, borege dikkat edin :) bunlar zaten bebise faydasi olan seyler degil
Gecmis olsun. Idrar yolu enfeksiyonu icin kizilcik suyu da icebilirsiniz. O da iyi geliyor.

Nereden alabilirim acaba kızılcık suyu
Siz yine de tatliya, makarna, pilav, pogaca, borege dikkat edin :) bunlar zaten bebise faydasi olan seyler degil

Gecmis olsun. Idrar yolu enfeksiyonu icin kizilcik suyu da icebilirsiniz. O da iyi geliyor.

Cnm sen sağlıklı şeyler ye bebeğe kilo aldıran hamur isi tatlı cok yeme yine de, mesela sebze sut ürünleri yumurta et balık baklagiller istediğin kadar ye, bana doktorum oyle söyledi, sınırsız yesen de kilo almazsın zaten dedi

Protein agirlikli beslen dedi. Yumurta yemiyordum haftaici ise giderken zor oluyor diye. Öncelikle yumurtaya baslicam sonrada tabiki dikkat edecegim diger zararli seylere. Ama kilo alcam korkusuyla yanaşınca her yedigim yemege bebekte etkilendi sanirim. 2 hafta sonra yine kontrolum var umarim düzelir o zamana kadar.

Cok cok geçmiş olsun canım. Rabbim hepimize bebeklerimizi zamanı gelince sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla.

Nereden alabilirim acaba kızılcık suyu
Bilmiyorum malesef. Hepsi urada da trendyolda linkler var ama cok mantiksiz geldi oralardan soylemek. Belki migrosta falan vardir. Bir de dondurulmus da olabilir evde kaynativerirsiniz. Benim kucuk kizi olan arkadaslarim buzluklrinda tutuyorlar lazim olursa diye

Her sabah yumurta yiyin ıspanak ceviz et ürünleri meyve sebze kilo için iyi geliyor

Teşekkür ederim bakayım illaki vardır marketlerde vs

Canım bende de var enfeksiyon su anda ama o kadar sancim olmuyor idrara sikisikken oluyor sadece bence ihmal etme farklı bi sanciysa kendini bilirsin az çok birde antibiyotige başlayalı 3 4 gün olduysa şikayetlerinin azalması lazım eğer yeniyse daha çok yoğundur belki enfeksiyonun bilemem tabiki ama ben aşırı agri hissetmiyorum vajinam ağrıyor bazen sadece

Ne bileyim doktor iyi falan dedi ultrasonda böyle giderse yarın öbür gün gidicem yine ne pis birşeymiş seninnde mi çıktı geçmiş olsun çok

Lutfen ihmal etme. Daha doktor bugun bana rahim agzimi kontrol etmek icin alttan bakti. Sana ve bebegine zarari yok diyor. Kackere bakildi alttan bana en sagliklisi o çünkü. Gecen hafta anlamsiz bir karin agrim vardi 4 gun sürdü. Doktorum hemen proluton igneni yaptir progestanı ikiye cikar fitil olarak kullan mutlaka dedi. 4. Gun kontrole gittigimde karnimi biraz sert gordu. Bana ekstra adalat adında bir ilac verdi. Normalde tansiyon ilaci ama gebelerde erken dogumu önlemek icin kullanılıyor. Sanirim doguma kdr artik bunuda kullanacağım. Dedigi tek sey agriyi ihmal etme 2 gun gecmesini bekleme. Ne kdr erken gelirsin o kdr faydali diyor.

Her öğünde yoğurt eklemeye çalış canım birde sabah peyniri Kaşar tercih et

Öyle mii Allah korusun vaktinde sağlıklı gelsinler tabii bende giderim o zaman çok teşekkür ederim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…