2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım çok çok geçmiş olsun, zamanında müdahale edilmiş çok şükür, çok dikkat et kendine az bi zaman kaldı zaten, hepimiz gününde sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sana bağışlasın evladını

Ah canim cok geçmiş olsun cok dikkat et kendine.
Çok teşekkür ederim canım
Sancılarım karnimda başlamıştı ilk sonra kasiklara indi derken dün artık leğen kemiklerimde hissetmeye başlamıştım. Aralıklarla bir anda sancı geliyordu o an kötü oluyordum sonra geçince iyi oluyordum. Dün bir ara da karnım taş gibi olmuştu.
Bugün kanama da oldu. Kontrole gittiğimde rahim ağzı uzunluğum iyice kısalmıştı 1 cm aşağısına inmiş öyle söyleyeyim. Dün nst çekildi normalde sancı çıkmadı ama bugün doktorum kasılman olmasa uzunlukta kısalmazdı dedi.
Hiç farkında olmadan ne çekiyormuşum meğer.
Çok teşekkür ederim
Ah canim çok geçmiş olsun, randevum haftaya yazmistin,keske hemen gitsen diyecektim rahim ağzın kısa olduğu için. Neyse ki sorun hallolmus. Vaktinde gelsin hepsi inşallah.
Evet ben de korkuyordum kanama falan olunca gittim iyi ki de gitmişim.
İnşallah hepimiz en doğru zamanda alalım kucağımıza.

Çok sağol canım amin amin inşallah
Şimdi bol bol dinleneceğim 2 aycık.

Geçmiş olsun cnm rabbim sağlıkla vaktinde gelmeyi nasip etsin
Dinlen kuzum wc disi sakin kalkma

Anladım insallah düZelir 37 ye kadar dayansa yeter Bende korktum simdi. Senden daha fazla sancı çektim geçen hafta, hatta dakika tuttum. 10 dk nın altına indi kasılmalarım. Uykudan uyandırmıyorsa sıkıntı yok diyordu nette ki doktor. Hala daha ara ara kasılmam oluyor. Bebekte çok aşağıda hissediyorum ama bakalım yarın muayenem var ne olacak.
Bu arada bebeğin başı aşağıdamı yoksa tersmi duruyor?

Canım 10 dakikada kasılma çok. Lütfen bidaha ihmal etme öyle bisey olursa. En azından bi sorun varsa hemen halledilir.

Canım 10 dakikada kasılma çok. Lütfen bidaha ihmal etme öyle bisey olursa. En azından bi sorun varsa hemen halledilir.
Çok haklısın canım Erteledim geçer dedim geçti gibi oldu . Düzenli kasılmalarım vardı resmen. Sonra kendiliğinden geçti çok şükür ama beni yine de korku sardı yarın muayenem var bakalım ne diyecek doktor

Bide bizler tüp bebek ile hamile kaldığımız için artı bi panikliyor insan. Bisey olsaydı zaten geçmeyip devam ederdi. İnşallah tekrarlamaz bidaha.

Memlekete kayınvalideye geldik
Doğumum da olmayacak Almanya ya diğer etlime gidecek vizeye başvururlar
Dedim ki bebek doğmuş olur oradaki mamaların içerikleri temiz gelirken mama getirirseniz sevinirim
Ben gittim de maması kaldı dedi
Diğer kaynımda bana söyleme Almanya’da ki adama söyle o para verirse alırız dedi

Canım çok üzüldüm , çok geçmiş olsun neyseki önlem alınmış, bol bol yat dinlen lütfen…

Sizden gelecek hayır Allahtan gelsin de , anaam

Bide bizler tüp bebek ile hamile kaldığımız için artı bi panikliyor insan. Bisey olsaydı zaten geçmeyip devam ederdi. İnşallah tekrarlamaz bidaha.
Öyle canım çook haklısın insallah tekrarlamaz. Bu saatten sonrada 3 haftada bir gitmek gerekir aslında muayenelere. 7. Aya girdik artık

İsim konusu gerçekten sıkıntı oluyor bazensonuç olarak ilk çocuğunuza ne işim koydimuz?

Çok geçmiş olsun canım benim, inşAllah hemen toparlanırsın, zamanında gelsin minnak Amin
Sizden gelecek hayır Allahtan gelsin de , anaam

Hahaha beklediğim tepkiyi verdi
Kocişkomun gözünün içine bakıp gülümsedim
İnşAllah anlamıştır hasbam

Babasının adının yanına kendi istediğim başka bir isim koydum. Bu bebekte konusu açılamıyor hemen konu değişikliği yapıyoruz.
Çok iyi etmişsiniz... O zaman abinizin adını rahat rahat koyabilirsinizkavga etmeden duygularınızı dile getirmeye gayret gösterin bence...

Kizlar pijama işini ne yaptınız. Ben normalde 48 bedenim... Gebelikte çok kilo almadım ama şimdi pijama alırken bedenini nasıl ayarlayacagim... Şubatta dogum olacak ama yine de kalın giyemiyorum. İlk doğumum ocakta olmuştu sezeryanla... alev alev yaniyordum resmençok kalın olmayan, rahat, sade çok süslü olmayan bir şey almak istiyorum... Bu konuda bana yardımcı olun ne olurmağazalardan gidip tek tek deneyip alamam küçük bebeğim var... İnternetten alan oldu mu aranızda?

Çok iyi etmişsiniz... O zaman abinizin adını rahat rahat koyabilirsinizkavga etmeden duygularınızı dile getirmeye gayret gösterin bence...
İnşAllah bu sefer sakin bi seçim olur

Bende 48 bedenim şu an
ilk doğumum da 97 ile doğuma girmiştim o da şubatta oldu şimdi 100 kiloyum 105 ile bitirmeyi planlıyorum inşallah

Gecelik - sabahlık takımı almıştım çok normal doğum yapmıştım rahat ettim, hastane de üşümüyorsun zaten evde de bebekli ev isteyende üşümüyorsun.
Geçen onu çıkardım ama denemedim bana olur gibi geliyor, ama lcw da Kİ tanımlar vana oluyor ordan siyah model almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…