Canım çok çok geçmiş olsun, zamanında müdahale edilmiş çok şükür, çok dikkat et kendine az bi zaman kaldı zaten, hepimiz gününde sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallahMerhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Kaç gündür çektiğim doğum sancısıymış sanırım. Bugün de kanamam olunca hastaneye geldik hemen
Ucundan döndük dedi doktor.
Lütfen hiçbir belirtinizi ihmal etmeyin.
Ben umursamayıp evde dursam belki de bebeğim bu haftada dogacakti ve kaybedecektim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sana bağışlasın evladınıMerhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Kaç gündür çektiğim doğum sancısıymış sanırım. Bugün de kanamam olunca hastaneye geldik hemen
Ben umursamayıp evde dursam belki de bebeğim bu haftada dogacakti ve kaybedecektim.
Çok teşekkür ederim canımAh canim cok geçmiş olsun cok dikkat et kendine.
Sancılarım karnimda başlamıştı ilk sonra kasiklara indi derken dün artık leğen kemiklerimde hissetmeye başlamıştım. Aralıklarla bir anda sancı geliyordu o an kötü oluyordum sonra geçince iyi oluyordum. Dün bir ara da karnım taş gibi olmuştu.Ya canım cok cok üzüldüm çok geçmiş olsun yanasıl sancılarındı allah allah yaa .. sık sık kasılmanmı oluyordu noluyordu . Neyse ki önlemi alınmıs sürekli yat sadece wc ye kalk rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet ben de korkuyordum kanama falan olunca gittim iyi ki de gitmişim.Ah canim çok geçmiş olsun, randevum haftaya yazmistin,keske hemen gitsen diyecektim rahim ağzın kısa olduğu için. Neyse ki sorun hallolmus. Vaktinde gelsin hepsi inşallah.
Canım çok çok geçmiş olsun, zamanında müdahale edilmiş çok şükür, çok dikkat et kendine az bi zaman kaldı zaten, hepimiz gününde sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sana bağışlasın evladını
Geçmiş olsun cnm rabbim sağlıkla vaktinde gelmeyi nasip etsinMerhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Anladım insallah düZelir 37 ye kadar dayansa yeterÇok teşekkür ederim canım
Sancılarım karnimda başlamıştı ilk sonra kasiklara indi derken dün artık leğen kemiklerimde hissetmeye başlamıştım. Aralıklarla bir anda sancı geliyordu o an kötü oluyordum sonra geçince iyi oluyordum. Dün bir ara da karnım taş gibi olmuştu.
Bugün kanama da oldu. Kontrole gittiğimde rahim ağzı uzunluğum iyice kısalmıştı 1 cm aşağısına inmiş öyle söyleyeyim. Dün nst çekildi normalde sancı çıkmadı ama bugün doktorum kasılman olmasa uzunlukta kısalmazdı dedi.
Hiç farkında olmadan ne çekiyormuşum meğer.
Çok teşekkür ederim
Evet ben de korkuyordum kanama falan olunca gittim iyi ki de gitmişim.
İnşallah hepimiz en doğru zamanda alalım kucağımıza.
Çok sağol canım amin amin inşallah
Şimdi bol bol dinleneceğim 2 aycık.
Canım 10 dakikada kasılma çok. Lütfen bidaha ihmal etme öyle bisey olursa. En azından bi sorun varsa hemen halledilir.Anladım insallah düZelir 37 ye kadar dayansa yeterBende korktum simdi. Senden daha fazla sancı çektim geçen hafta, hatta dakika tuttum. 10 dk nın altına indi kasılmalarım. Uykudan uyandırmıyorsa sıkıntı yok diyordu nette ki doktor. Hala daha ara ara kasılmam oluyor. Bebekte çok aşağıda hissediyorum ama bakalım yarın muayenem var ne olacak.
Bu arada bebeğin başı aşağıdamı yoksa tersmi duruyor?
Çok haklısın canımCanım 10 dakikada kasılma çok. Lütfen bidaha ihmal etme öyle bisey olursa. En azından bi sorun varsa hemen halledilir.
Bide bizler tüp bebek ile hamile kaldığımız için artı bi panikliyor insan. Bisey olsaydı zaten geçmeyip devam ederdi. İnşallah tekrarlamaz bidaha.Çok haklısın canımErteledim geçer dedim geçti gibi oldu . Düzenli kasılmalarım vardı resmen. Sonra kendiliğinden geçti çok şükür ama beni yine de korku sardı yarın muayenem var bakalım ne diyecek doktor
Canım çok üzüldüm , çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canım
Sancılarım karnimda başlamıştı ilk sonra kasiklara indi derken dün artık leğen kemiklerimde hissetmeye başlamıştım. Aralıklarla bir anda sancı geliyordu o an kötü oluyordum sonra geçince iyi oluyordum. Dün bir ara da karnım taş gibi olmuştu.
Bugün kanama da oldu. Kontrole gittiğimde rahim ağzı uzunluğum iyice kısalmıştı 1 cm aşağısına inmiş öyle söyleyeyim. Dün nst çekildi normalde sancı çıkmadı ama bugün doktorum kasılman olmasa uzunlukta kısalmazdı dedi.
Hiç farkında olmadan ne çekiyormuşum meğer.
Çok teşekkür ederim
Evet ben de korkuyordum kanama falan olunca gittim iyi ki de gitmişim.
İnşallah hepimiz en doğru zamanda alalım kucağımıza.
Çok sağol canım amin amin inşallah
Şimdi bol bol dinleneceğim 2 aycık.
Sizden gelecek hayır Allahtan gelsin de , anaamMemlekete kayınvalideye geldik
Doğumum da olmayacak Almanya ya diğer etlime gidecek vizeye başvururlar
Dedim ki bebek doğmuş olur oradaki mamaların içerikleri temiz gelirken mama getirirseniz sevinirim
Ben gittim de maması kaldı dedi
Diğer kaynımda bana söyleme Almanya’da ki adama söyle o para verirse alırız dedi
Öyle canım çook haklısınBide bizler tüp bebek ile hamile kaldığımız için artı bi panikliyor insan. Bisey olsaydı zaten geçmeyip devam ederdi. İnşallah tekrarlamaz bidaha.
İsim konusu gerçekten sıkıntı oluyor bazenisim konusu beni çok geriyor ve çok mutsuz ediyor
ilk cocukta isim meselesi bizde cok olaylı kapandı
bu sebbele bu bebekte bahsini açmıyoruz ama sonrası sanki yine öyle
neden derseniz kısa anlatayım,
kayın babam vefat etmişti biz evlenmeden önce, ilk cocukta kocamın bütün sülalesi fikir beyan etti,
işte eğer ahmet can olmazsa bebek görmeye gelmeyiz, altın takmayız falan filan.
ben tepksizi kalınca dahası söylenenleri umursamayınca aile olayı cok ileriye götürüp, kavgaya cevidirdi,
işin içine ailemi kattı, derken kötü bir dönem geçiirdim.
şimdi kalbim 2ye bölünmüş gibi
benim abim emektarım babam yoktu o bakıp büyüttü, okuttu evlendirdi
hem onun ismi olsun istiyorum onu mutlu etmek değer verdğimi hissettirmek iistiyorum,
hem bağımsız bana özel isim olsun istiyorum
kocam bana inat istiyorsun yoksa seçmezdin diyip damarıma basıyor, karışık duygular içindeyim.
Merhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Sizden gelecek hayır Allahtan gelsin de , anaam
İsim konusu gerçekten sıkıntı oluyor bazensonuç olarak ilk çocuğunuza ne işim koydimuz?
Çok iyi etmişsiniz... O zaman abinizin adını rahat rahat koyabilirsinizBabasının adının yanına kendi istediğim başka bir isim koydum. Bu bebekte konusu açılamıyor hemen konu değişikliği yapıyoruz.
İnşAllah bu sefer sakin bi seçim olurÇok iyi etmişsiniz... O zaman abinizin adını rahat rahat koyabilirsinizkavga etmeden duygularınızı dile getirmeye gayret gösterin bence...
Kizlar pijama işini ne yaptınız. Ben normalde 48 bedenim... Gebelikte çok kilo almadım ama şimdi pijama alırken bedenini nasıl ayarlayacagim... Şubatta dogum olacak ama yine de kalın giyemiyorum. İlk doğumum ocakta olmuştu sezeryanla... alev alev yaniyordum resmençok kalın olmayan, rahat, sade çok süslü olmayan bir şey almak istiyorum... Bu konuda bana yardımcı olun ne olur mağazalardan gidip tek tek deneyip alamam küçük bebeğim var... İnternetten alan oldu mu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?