Bende ilkinde oyleydim canım nerede olduğunu farkedemiyordum şimdi çok net anlıyorumYa ben hiç öyle elini ayağını diye ayırt edemiyorum ilk diye mi acaba? Bide hala aşağıdan cok vuruyor oğlum ya valla korkuyorum zonkluyor resmen kasıklarım
Benimkide karışık nereye denk gelirse vuruyorBenmde öyle ilk gebeliğim canım. sadece aşağıyı tekmeliyor. Yan yattığımdaa ayaklarını yana attğı oluyor o zaman hissediyorum sadece net şekilde ayaklarınıseninki hiç karnına tekmelemiyordur sadece aşağıya vuruyordur. Benm ki çok karısık bazen aşağıya vuruyor bazen göbeğime bazen yanlarıma
Darısı başıma inşallah ikincideBende ilkinde oyleydim canım nerede olduğunu farkedemiyordum şimdi çok net anlıyorum
İlk gelen akıntının içinde birazdi.Ne yogunluktaydi kanama canım ?
Bende bir önceki hamileliğimden dolayı kanama olayında çok tedirginliklerim var. Uzun süre lekelenme vs de yaşadığım için (şu an yok çok şükür). Artık ne normal ne değil bilemiyorum.
Bu ara benimki de öyle sert hareketleri artık iyice büyüyorlarGünaydın, dün gece benim kız gece 4 e kadar uyutmadı beni. Uyuyordu akşam filan öyle çok hareket etmedi ,gece yattim içim geçmiş öyle bi tekme attı ki sıçrayarak uyandım bide bağırdım. Sonraki hareketleri inanılmaz canımı acıttı. Bence pozisyon değiştirdi. Eşim de çok korktu doğuruyorum sandı yazık
Bütün gece tepindi benimkide dolunay vardi sanirim ondan mı etkilendik gece 2 ye kadar uyumadi sonra uyumuşum 4 de bi uyandım kaburgalarima vuruyor ilk defa bu kadar yukarı çıktı sabah 6 ya kadar da oralarda tepindi hala hareket halinde yine hiç uyumadi resmen cocuk nasıl iş anlamadım
Artık iyice güçlendi şubat bebekleriBu ara benimki de öyle sert hareketleri artık iyice büyüyorlar
İlk gelen akıntının içinde birazdi.
Hatta hastaneye gittiğimde bebekten gelmiyor dediler progestan yapabilir dediler ama önceden de kullanmıştım böyle bir yan etki olmamıştı.
Ertesi gün gelen de akıntının %90 gibiydi. Gittikçe yoğunlaşıyordu kanı.
Fotoğraf çekmiştim doktora yollamak için ama şimdi kusarsınız koymayayım
Herkeste farklı da olabiliyor sanırım.
Bende de bir dönem bu tarz kanamalar oldu ben farklı olduğunu renginden anladım mesela.
Önceki akintiyla, kahverengi geliyordu.
Bu defaki açık renk, sonrakilerde yoğundu zaten.
Kafamiza takılan birşey olunca hemen doktora danışmak en güzeli.
Onlar gerekli kontrolleri yaparlar mutlaka.
İlk gelen akıntının içinde birazdi.
Hatta hastaneye gittiğimde bebekten gelmiyor dediler progestan yapabilir dediler ama önceden de kullanmıştım böyle bir yan etki olmamıştı.
Ertesi gün gelen de akıntının %90 gibiydi. Gittikçe yoğunlaşıyordu kanı.
Fotoğraf çekmiştim doktora yollamak için ama şimdi kusarsınız koymayayım
Herkeste farklı da olabiliyor sanırım.
Bende de bir dönem bu tarz kanamalar oldu ben farklı olduğunu renginden anladım mesela.
Önceki akintiyla, kahverengi geliyordu.
Bu defaki açık renk, sonrakilerde yoğundu zaten.
Kafamiza takılan birşey olunca hemen doktora danışmak en güzeli.
Onlar gerekli kontrolleri yaparlar mutlaka.
Ah bu nişanlar insanı korkutuyor bana birde ekstra sancı falan ekleninceCok gecmis olsun. Benim de ilk hamileligimde 32. haftada dr nisanin geldigini soylemisti, 39+5te normal dogurdum :) sizinde boyle guzel sonuclansin insallah
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Kaç gündür çektiğim doğum sancısıymış sanırım. Bugün de kanamam olunca hastaneye geldik hemen
Ucundan döndük dedi doktor.
Lütfen hiçbir belirtinizi ihmal etmeyin.
Ben umursamayıp evde dursam belki de bebeğim bu haftada dogacakti ve kaybedecektim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Insallah sıkıntı yokturdur hemen cevap yazardi normaldeBallikko Bende merak ettim siteye girip bakıyorum yazdimi diye
9 kg da ben aldimKızlarrr kaç kilo aldınız ben yaklaşık 10 kg aldımdaha 3 ay var
tartı yok bende emin degilim amaa snaırım 7 kilo aldım ya da 8. 49la başladım zaten verilir yeaaa boşver modundayımKızlarrr kaç kilo aldınız ben yaklaşık 10 kg aldımdaha 3 ay var
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Ben de asprin kullanıyorum en başından beri. Ne zaman bırakılıyor acaba ben de bilmiyorum doğrusu. 3 ay çok erken deil mi ya, ben sanki ameliyata/doğuma 1 hafta 10 gün kala bırakılır dye düşünmüştüm kendimceKızlar kan sulandırıcı kullananlar, ne zamana kadar kullanacağınız ile ilgili bir şey dedimi dr? Coraspin kullaniyorum ama simdi farkettim prospektüs te son 3 ay kullanmayın yazıyor, dr bırak demedi ama
Ben doğuma kadar kullanacağım ama genelde 32 haftadan sonra bırakılıyor.Kızlar kan sulandırıcı kullananlar, ne zamana kadar kullanacağınız ile ilgili bir şey dedimi dr? Coraspin kullaniyorum ama simdi farkettim prospektüs te son 3 ay kullanmayın yazıyor, dr bırak demedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?