2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya ben hiç öyle elini ayağını diye ayırt edemiyorum ilk diye mi acaba? Bide hala aşağıdan cok vuruyor oğlum ya valla korkuyorum zonkluyor resmen kasıklarım
Bende ilkinde oyleydim canım nerede olduğunu farkedemiyordum şimdi çok net anlıyorum

Benimkide karışık nereye denk gelirse vuruyor ama hani neresi olduğunu anlayamıyorum, bazen bi yeri sertlestiriyor hissediyorum ama neresi anlamıyorum

İlk gelen akıntının içinde birazdi.
Hatta hastaneye gittiğimde bebekten gelmiyor dediler progestan yapabilir dediler ama önceden de kullanmıştım böyle bir yan etki olmamıştı.
Ertesi gün gelen de akıntının %90 gibiydi. Gittikçe yoğunlaşıyordu kanı.
Fotoğraf çekmiştim doktora yollamak için ama şimdi kusarsınız koymayayım
Herkeste farklı da olabiliyor sanırım.
Bende de bir dönem bu tarz kanamalar oldu ben farklı olduğunu renginden anladım mesela.
Önceki akintiyla, kahverengi geliyordu.
Bu defaki açık renk, sonrakilerde yoğundu zaten.

Kafamiza takılan birşey olunca hemen doktora danışmak en güzeli.
Onlar gerekli kontrolleri yaparlar mutlaka.

Bu ara benimki de öyle sert hareketleri artık iyice büyüyorlar

Bu ara benimki de öyle sert hareketleri artık iyice büyüyorlar
Artık iyice güçlendi şubat bebekleri yerim onları ben

Anladım, çok teşekkür ederim detaylıca anlatmışsın. Yaşayamayız bir daha inşallah hiçbirimiz bu durumu doğuma kadar

Cok gecmis olsun. Benim de ilk hamileligimde 32. haftada dr nisanin geldigini soylemisti, 39+5te normal dogurdum :) sizinde boyle guzel sonuclansin insallah

Cok gecmis olsun. Benim de ilk hamileligimde 32. haftada dr nisanin geldigini soylemisti, 39+5te normal dogurdum :) sizinde boyle guzel sonuclansin insallah
Ah bu nişanlar insanı korkutuyor bana birde ekstra sancı falan eklenince bir daha bir sıkıntı olmaz inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim hepimizin güzel sonuçlansın

Çok geçmiş olsun

Kızlar kan sulandırıcı kullananlar, ne zamana kadar kullanacağınız ile ilgili bir şey dedimi dr? Coraspin kullaniyorum ama simdi farkettim prospektüs te son 3 ay kullanmayın yazıyor, dr bırak demedi ama

Kızlar kan sulandırıcı kullananlar, ne zamana kadar kullanacağınız ile ilgili bir şey dedimi dr? Coraspin kullaniyorum ama simdi farkettim prospektüs te son 3 ay kullanmayın yazıyor, dr bırak demedi ama
Ben de asprin kullanıyorum en başından beri. Ne zaman bırakılıyor acaba ben de bilmiyorum doğrusu. 3 ay çok erken deil mi ya, ben sanki ameliyata/doğuma 1 hafta 10 gün kala bırakılır dye düşünmüştüm kendimce

Ben doğuma kadar kullanacağım ama genelde 32 haftadan sonra bırakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…