2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aman anlasalarda laf etmezler toz kondurmazlar benm ki öyle şahsen. Daha çöp görmedim onun tarafından halbuki bir sürü yeğenleri var eskilerini hep paslaşıyorlar insan teklifte bulunur kullanmadıklarını ama nerdeee.. görümce kişiisne zamanında 500 tl ye babynest takımı yaptırmıstım doğumunda.Nezaketen bi sorar insan eşime kullanırmısınız diye..

Sanırım 32 den sonra 2 haftada bir gideceğiz. Nst ler başlayacak hem.
Evet canım nst 32 den sonra baslıyor. Sağlık ocağında olsa iyi olurdu. Ben yakınımda özel hastanede bağlanıcam nst ye mecbur

Ayyy senin hediyeni sana verirler
Üstüne sana sıfır almış gibi hava atarlar
Başıma geldi çünkü

Çok geçmiş olsun Rabbim sana bagislasin canım bebeğini

Ben internetten almıştım ki o zaman covid de yoktu ( 5 sene önce şubat 2017 doğumlu kızım) Mağazalar hem daha pahalı hem de çeşit az. Benim kızımda aldığım model buydu, doğumum özel bir hastanede olmuştu, öyle üşüme gibi bir durum da olmadı. Şimdi de buna benzer ama mavili bir şey istiyorum, klişe olacak ama oğlumun da farklı olsun , mavi rengi de severim

Eklentiler

• 951F33FA-D021-4F85-9683-0CEB96A441D7.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 63
Ben hem levotron kullanıyorum hem iyot alıyorum, kanda da idrarda da çok düşük çıkmıştı iyot, doğumdan sonraya kadar kullanmam gerekiyormuş.
Tiroid mi var sende canım. Ben de doktora danıştım ilk 3 ay önemliydi dedi ama tahlil yapılmadığı için eksik mi değil mi anlamadık. Şimdi kullanmak istiyorum iyi yorumlar kadar kötü yorumlar da var ama bebeğin zekası beyin gelişimi için çok önemliymiş hatta gebelikte iyot takviyesi alan annelerin bebekleri üstün zekalı oluyormuş. Sende tiroid olduğu için bakıldı sanırım iyota

Geçmiş olsun cnm rabbim sağlıkla vaktinde gelmeyi nasip etsin
Dinlen kuzum wc disi sakin kalkma
Evet doktor da aynısını dedi.
Sağa sola dönerken bile tedirgin oluyorum.
Narkozun etkisiyle hocaya hiçbir şey soramadım yanıma gelince soracağım herşeyi. Çok sağol canım
Aman ihmal etme
Birde kasılmalar olduğunda karnın sertleşiyorsa o da kaşıntıyı belli ediyormuş.
Makat gelişiydi aynı şekilde
İnşallah yarın iç rahatlatıcı şeyler duyarsın hiçbir sıkıntı olmasın Rabbimin izniyle
Canım çok üzüldüm , çok geçmiş olsun neyseki önlem alınmış, bol bol yat dinlen lütfen…

Şimdi daha hastanedeyiz eve gidince de tuvalet harici kalkmayacağım. Çok teşekkürler
NedirYani çok geçmiş olsun canım. iyi ki farketmişsin kontrole gitmişsin. bol bol dinlen canım
Aynen ağrım olmasa gitmeyecektim herşeyde bir hayır var gerçekten çok sağol
Çok geçmiş olsun canım benim, inşAllah hemen toparlanırsın, zamanında gelsin minnak Amin
İnşallah hepimizinki zamanında gelsinler. Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun Rabbim sana bagislasin canım bebeğini

Amin hepimizinkini inşallah teşekkür ederim canım

Cok geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın? Hepimizin ağrıları oluyor büyüme ağrısı da sanabiliyoruz ama sen iyiki gitmişsin

Canım çok geçmiş olsun ya biraz rahatladın mi simdi peki

Öyle canım çook haklısın insallah tekrarlamaz. Bu saatten sonrada 3 haftada bir gitmek gerekir aslında muayenelere. 7. Aya girdik artık
Beni öyle çağırdi bu kez doktorum cnm, bencede daha kisalmasi lazım artık

Bende merak ediyorum ya alan annelerim bize de fikir verin, lohusa takımı mi almalı hamile takımı mi yoksa normal beden mi

Bende merak ediyorum ya alan annelerim bize de fikir verin, lohusa takımı mi almalı hamile takımı mi yoksa normal beden mi
Lohusa takımları biraz büyük beden oluyor bence normal bedeni veya bir normal bedeninden bir beden büyük olabilir ama normal pijamayı ben xl aldim mesela normalde m giyerim

Lohusa takımları biraz büyük beden oluyor bence normal bedeni veya bir normal bedeninden bir beden büyük olabilir ama normal pijamayı ben xl aldim mesela normalde m giyerim
Göbek kısmı olur mu peki cnm rahatsız eder mi

Göbek kısmı olur mu peki cnm rahatsız eder mi
Zaten genelde gogus aşağısı bol kesim oluyor canım asıl popo kısmı pantolonun çok oturabilir veya gogus kısmı dar olabilir

Cok geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın? Hepimizin ağrıları oluyor büyüme ağrısı da sanabiliyoruz ama sen iyiki gitmişsin
Büyüme ağrısından çok daha farklı bir şeydi sancı kendiliğinden geliyordu. Ayın 2'sinde akşam başladı kaç gündür çekiyordum. Acile gittim serum ağrı kesici falan aldım gittikçe de aşağı iniyordu ağrı ama bir süre sonra devam ediyordu.
O yüzden ihmal etmemek lazım gerçekten.
Şimdi daha iyiyim ilaç veriyorlar hala devam ediyor ama eskisi gibi değil. Gittikçe azalıyor. Çok teşekkür ederim.
Canım çok geçmiş olsun ya biraz rahatladın mi simdi peki
Evet daha iyiyim çok şükür hala biraz sancım oluyor ama azaldığını hissediyorum.
Çok sağol canım

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…