Sanırım 32 den sonra 2 haftada bir gideceğiz. Nst ler başlayacak hem.Öyle canım çook haklısıninsallah tekrarlamaz. Bu saatten sonrada 3 haftada bir gitmek gerekir aslında muayenelere. 7. Aya girdik artık
Aman anlasalarda laf etmezler toz kondurmazlarÇok geçmiş olsun canım benim, inşAllah hemen toparlanırsın, zamanında gelsin minnak Amin
Hahaha beklediğim tepkiyi verdi
Kocişkomun gözünün içine bakıp gülümsedim
İnşAllah anlamıştır hasbam
Evet canım nst 32 den sonra baslıyor. Sağlık ocağında olsa iyi olurdu. Ben yakınımda özel hastanede bağlanıcam nst ye mecburSanırım 32 den sonra 2 haftada bir gideceğiz. Nst ler başlayacak hem.
Aman anlasalarda laf etmezler toz kondurmazlarbenm ki öyle şahsen. Daha çöp görmedim onun tarafından halbuki bir sürü yeğenleri var eskilerini hep paslaşıyorlar insan teklifte bulunur kullanmadıklarını ama nerdeee.. görümce kişiisne zamanında 500 tl ye babynest takımı yaptırmıstım doğumunda.Nezaketen bi sorar insan eşime kullanırmısınız diye..
Bende gittiğim hastanede girerim.. sağlık ocağında olduğunu bilmiyordum.Evet canım nst 32 den sonra baslıyor. Sağlık ocağında olsa iyi olurdu. Ben yakınımda özel hastanede bağlanıcam nst ye mecbur
Çok geçmiş olsun Rabbim sana bagislasin canım bebeğiniMerhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Kaç gündür çektiğim doğum sancısıymış sanırım. Bugün de kanamam olunca hastaneye geldik hemen
Ucundan döndük dedi doktor.
Lütfen hiçbir belirtinizi ihmal etmeyin.
Ben umursamayıp evde dursam belki de bebeğim bu haftada dogacakti ve kaybedecektim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
ne kadar acı ya çocugunun adını eşinle mutlu mesut konusamıyosun. o burun sokanlar evinde mutlu mesut otururkenBabasının adının yanına kendi istediğim başka bir isim koydum. Bu bebekte konusu açılamıyor hemen konu değişikliği yapıyoruz.
Ben internetten almıştım ki o zaman covid de yoktu ( 5 sene önce şubat 2017 doğumlu kızım) Mağazalar hem daha pahalı hem de çeşit az. Benim kızımda aldığım model buydu, doğumum özel bir hastanede olmuştu, öyle üşüme gibi bir durum da olmadı. Şimdi de buna benzer ama mavili bir şey istiyorum, klişe olacak ama oğlumun da farklı olsun , mavi rengi de severimKizlar pijama işini ne yaptınız. Ben normalde 48 bedenim... Gebelikte çok kilo almadım ama şimdi pijama alırken bedenini nasıl ayarlayacagim... Şubatta dogum olacak ama yine de kalın giyemiyorum. İlk doğumum ocakta olmuştu sezeryanla... alev alev yaniyordum resmençok kalın olmayan, rahat, sade çok süslü olmayan bir şey almak istiyorum... Bu konuda bana yardımcı olun ne olur mağazalardan gidip tek tek deneyip alamam küçük bebeğim var... İnternetten alan oldu mu aranızda?
Tiroid mi var sende canım. Ben de doktora danıştım ilk 3 ay önemliydi dedi ama tahlil yapılmadığı için eksik mi değil mi anlamadık. Şimdi kullanmak istiyorum iyi yorumlar kadar kötü yorumlar da var ama bebeğin zekası beyin gelişimi için çok önemliymiş hatta gebelikte iyot takviyesi alan annelerin bebekleri üstün zekalı oluyormuş. Sende tiroid olduğu için bakıldı sanırım iyotaBen hem levotron kullanıyorum hem iyot alıyorum, kanda da idrarda da çok düşük çıkmıştı iyot, doğumdan sonraya kadar kullanmam gerekiyormuş.
Evet doktor da aynısını dedi.Geçmiş olsun cnm rabbim sağlıkla vaktinde gelmeyi nasip etsin
Dinlen kuzum wc disi sakin kalkma
Aman ihmal etmeAnladım insallah düZelir 37 ye kadar dayansa yeterBende korktum simdi. Senden daha fazla sancı çektim geçen hafta, hatta dakika tuttum. 10 dk nın altına indi kasılmalarım. Uykudan uyandırmıyorsa sıkıntı yok diyordu nette ki doktor. Hala daha ara ara kasılmam oluyor. Bebekte çok aşağıda hissediyorum ama bakalım yarın muayenem var ne olacak.
Bu arada bebeğin başı aşağıdamı yoksa tersmi duruyor?
Canım çok üzüldüm , çok geçmiş olsunneyseki önlem alınmış, bol bol yat dinlen lütfen…
Aynen ağrım olmasa gitmeyecektim herşeyde bir hayır var gerçekten çok sağol
İnşallah hepimizinki zamanında gelsinler. Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım benim, inşAllah hemen toparlanırsın, zamanında gelsin minnak Amin
Çok geçmiş olsun Rabbim sana bagislasin canım bebeğini
Cok geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın? Hepimizin ağrıları oluyor büyüme ağrısı da sanabiliyoruz ama sen iyiki gitmişsinMerhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Kaç gündür çektiğim doğum sancısıymış sanırım. Bugün de kanamam olunca hastaneye geldik hemen
Ucundan döndük dedi doktor.
Lütfen hiçbir belirtinizi ihmal etmeyin.
Ben umursamayıp evde dursam belki de bebeğim bu haftada dogacakti ve kaybedecektim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım çok geçmiş olsun ya biraz rahatladın mi simdi pekiÇok teşekkür ederim canım
Sancılarım karnimda başlamıştı ilk sonra kasiklara indi derken dün artık leğen kemiklerimde hissetmeye başlamıştım. Aralıklarla bir anda sancı geliyordu o an kötü oluyordum sonra geçince iyi oluyordum. Dün bir ara da karnım taş gibi olmuştu.
Bugün kanama da oldu. Kontrole gittiğimde rahim ağzı uzunluğum iyice kısalmıştı 1 cm aşağısına inmiş öyle söyleyeyim. Dün nst çekildi normalde sancı çıkmadı ama bugün doktorum kasılman olmasa uzunlukta kısalmazdı dedi.
Hiç farkında olmadan ne çekiyormuşum meğer.
Çok teşekkür ederim
Evet ben de korkuyordum kanama falan olunca gittim iyi ki de gitmişim.
İnşallah hepimiz en doğru zamanda alalım kucağımıza.
Çok sağol canım amin amin inşallah
Şimdi bol bol dinleneceğim 2 aycık.
Beni öyle çağırdi bu kez doktorum cnm, bencede daha kisalmasi lazım artıkÖyle canım çook haklısıninsallah tekrarlamaz. Bu saatten sonrada 3 haftada bir gitmek gerekir aslında muayenelere. 7. Aya girdik artık
Bende merak ediyorum ya alan annelerim bize de fikir verin, lohusa takımı mi almalı hamile takımı mi yoksa normal beden miKizlar pijama işini ne yaptınız. Ben normalde 48 bedenim... Gebelikte çok kilo almadım ama şimdi pijama alırken bedenini nasıl ayarlayacagim... Şubatta dogum olacak ama yine de kalın giyemiyorum. İlk doğumum ocakta olmuştu sezeryanla... alev alev yaniyordum resmençok kalın olmayan, rahat, sade çok süslü olmayan bir şey almak istiyorum... Bu konuda bana yardımcı olun ne olur mağazalardan gidip tek tek deneyip alamam küçük bebeğim var... İnternetten alan oldu mu aranızda?
Lohusa takımları biraz büyük beden oluyor bence normal bedeni veya bir normal bedeninden bir beden büyük olabilir ama normal pijamayı ben xl aldim mesela normalde m giyerimBende merak ediyorum ya alan annelerim bize de fikir verin, lohusa takımı mi almalı hamile takımı mi yoksa normal beden mi
Göbek kısmı olur mu peki cnm rahatsız eder miLohusa takımları biraz büyük beden oluyor bence normal bedeni veya bir normal bedeninden bir beden büyük olabilir ama normal pijamayı ben xl aldim mesela normalde m giyerim
Yok bunlar onu bile yapmaz bacımAyyy senin hediyeni sana verirler
Üstüne sana sıfır almış gibi hava atarlar
Başıma geldi çünkü
Zaten genelde gogus aşağısı bol kesim oluyor canım asıl popo kısmı pantolonun çok oturabilir veya gogus kısmı dar olabilirGöbek kısmı olur mu peki cnm rahatsız eder mi
Büyüme ağrısından çok daha farklı bir şeydi sancı kendiliğinden geliyordu. Ayın 2'sinde akşam başladı kaç gündür çekiyordum. Acile gittim serum ağrı kesici falan aldım gittikçe de aşağı iniyordu ağrı ama bir süre sonra devam ediyordu.Cok geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın? Hepimizin ağrıları oluyor büyüme ağrısı da sanabiliyoruz ama sen iyiki gitmişsin
Evet daha iyiyim çok şükür hala biraz sancım oluyor ama azaldığını hissediyorum.Canım çok geçmiş olsun ya biraz rahatladın mi simdi peki
Çok geçmiş olsun.Büyüme ağrısından çok daha farklı bir şeydi sancı kendiliğinden geliyordu. Ayın 2'sinde akşam başladı kaç gündür çekiyordum. Acile gittim serum ağrı kesici falan aldım gittikçe de aşağı iniyordu ağrı ama bir süre sonra devam ediyordu.
O yüzden ihmal etmemek lazım gerçekten.
Şimdi daha iyiyim ilaç veriyorlar hala devam ediyor ama eskisi gibi değil. Gittikçe azalıyor. Çok teşekkür ederim.
Evet daha iyiyim çok şükür hala biraz sancım oluyor ama azaldığını hissediyorum.
Çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?