2 hafta boyunca artik bebise kilo aldirmak icin elimden geleni yapacagimHer öğünde yoğurt eklemeye çalış canım birde sabah peyniri Kaşar tercih et
Bende bitti mi hiç baştan beri onu sorsan daha kesin cevap verebilirdim sürekli tekrarlıyor çok yoruldum artık hafta içi randevum var bakalım ne diyecek doktorum bol su içiyorum limon damlatiyorum içine suyumun çok az bebekle alakalı hiç bi sıkıntı yok çok şükür geçen ay ilac kullandim mesela 3 hafta sonraya verdi randevu 2 hafta sonra tekrar oldu galiba etki etmedi bu defa ilac bilmiyorum ne yapacağım alternatif denemeye korkuyorum hamilelik olduğu için başka şey de yapamıyorumNe bileyim doktor iyi falan dedi ultrasonda böyle giderse yarın öbür gün gidicem yine ne pis birşeymiş seninnde mi çıktı geçmiş olsun çok
Sizede gecmis olsun. Arkadaslar doktorum diyorki her progestan fitil rahme bir dikiş atmak gibiymiş nolur hic birakma diyor ben kullanmaktan sıkıldığım icin bırakmıştım ama artik hergun kullanmaya çalışıyorum. Progestani Agiz yoluyla almanin hicbir faydasi yokmuş.Öyle mii Allah korusun vaktinde sağlıklı gelsinler tabii bende giderim o zaman çok teşekkür ederim geçmiş olsun
Ama kendini üzme yani böyle şeyler olabiliyormuş illaki kilo alır bir haftaya kadar ileride geride olması normal sayısa da dikkat edince düzelir inşallah2 hafta boyunca artik bebise kilo aldirmak icin elimden geleni yapacagimKasar peynirini bende duymustum onu yiyecegim.
Toparlanır en kısa sürede merak etme2 hafta boyunca artik bebise kilo aldirmak icin elimden geleni yapacagimKasar peynirini bende duymustum onu yiyecegim.
Kesinlikle doğru bıçak gibi kesiyor kanama doğum riski ama doğuma yakın bırakmak lazım yoksa normal doğumsa eğer rahim ağzında açılma incelemeye ihtiyac varSizede gecmis olsun. Arkadaslar doktorum diyorki her progestan fitil rahme bir dikiş atmak gibiymiş nolur hic birakma diyor ben kullanmaktan sıkıldığım icin bırakmıştım ama artik hergun kullanmaya çalışıyorum. Progestani Agiz yoluyla almanin hicbir faydasi yokmuş.
Evet haklisiniz. 8. Ayi bir gorelimde hayirlisinda sonrasinda rahatlikla birakabilirimKesinlikle doğru bıçak gibi kesiyor kanama doğum riski ama doğuma yakın bırakmak lazım yoksa normal doğumsa eğer rahim ağzında açılma incelemeye ihtiyac var
Masallah kuzuya canim çok şükür hersey yolundaymışCanım muayenem iyi geçti. Cok sükür rahim ağzı kapalı o kasılmalar fazlalaşırsa ilaç içmemi söyledi adalat diye kasılma önleyici bir ilaçmış. Hersey yolunda dedi. 1400 gr olmuş 2-3 hafta önden gidiyormus haftası. Şeker yüklemesi kesinlikle yaptır dedi şekerden dolayı olabilir dedi. Onun dışında çok iyiM Maviayyy
Allahım razı olsun sağolasın canım benimOy masallah şükür sıkıntı yok sevindim cnm
Bas agrilarin oluyor mu seker yukselince oluyor hem.
Canım sağolasın Allah razı olsunMasallah kuzuya canim çok şükür hersey yolundaymış
Şeker yüklemeyi nezaman yaptiracaksin cnm
Hatta 36. Hafta falan diyordu doktorum ben ilkinde bütün hamileligimde kullanıp 35 de bırakmıştım aman bi sıkıntı olmasında yine doktorunuza sorarak bırakın sizEvet haklisiniz. 8. Ayi bir gorelimde hayirlisinda sonrasinda rahatlikla birakabilirim
Inşallah çıkmaz cnm şekerin banada doktor 75lik yaptiracaksin demisti 2 hafta sonrada ben gideceğem bakalim benim oğluş nasil tosuncukmu olacak yoksa normal kilodamiCanım sağolasın Allah razı olsunhaftaya Perşembeye randevum var tahlili o zaman vericem. Doktorum bi an evvel yaptır 75 gr lık dedi. Büyük ihtimal şeker cıkacak dedi. Cok sasırdım 1400 gr diiynce zaten 3 hafta öne geçmiş resmen tam günü gününe gidiyordu halbuki. Bende ani kilo alınca şekerden baska bişe gelmiyor insanınn aklına
Genelde öyle bi korkuları oluyor canım özellikle şeker varsa bekletmek istemiyorlar birde takılma riski çok oluyormus diyabetli gebelerde ben geç doğum yapmıştım ama doktoruma yalvar yakar baya korkutmustu beni takılırsa vs diyerek Allaha şükür bi sıkıntı olmadı ama benim bebeğimin kilosu hiç yuksekte çıkmıyordu zaten 3 kilo ancak doğduInşallah çıkmaz cnm şekerin banada doktor 75lik yaptiracaksin demisti 2 hafta sonrada ben gideceğem bakalim benim oğluş nasil tosuncukmu olacak yoksa normal kilodami
Acaba önden gitmesi doğumuda etkiliyordu yani kilolu olunca erken alirmi bebisi doktor
Evet canım önden gittiği zaman sezaryen olursa tam gününü beklemiyorlar. 38-39. Gibi alıyorlar. Normal doğumuda beklersek 4 kg ı geçiyor genelde zatenInşallah çıkmaz cnm şekerin banada doktor 75lik yaptiracaksin demisti 2 hafta sonrada ben gideceğem bakalim benim oğluş nasil tosuncukmu olacak yoksa normal kilodami
Acaba önden gitmesi doğumuda etkiliyordu yani kilolu olunca erken alirmi bebisi doktor
Aynı durumdayız seninle benimde 3 hafta önden gidiyor diye hemen şeker yüklemesi yapalım dedi pazartesi yapacağım bakalım güzel haberler alırız inşallahCanım muayenem iyi geçti. Cok sükür rahim ağzı kapalı o kasılmalar fazlalaşırsa ilaç içmemi söyledi adalat diye kasılma önleyici bir ilaçmış. Hersey yolunda dedi. 1400 gr olmuş 2-3 hafta önden gidiyormus haftası. Şeker yüklemesi kesinlikle yaptır dedi şekerden dolayı olabilir dedi. Onun dışında çok iyiM Maviayyy
Ben de korktum canım ya 3 hafta önden gidiyor. Bakalm nasıl çıkacak . Simdiden kesmemi söyledi şekeri karbonhidratı doktorum insallah iyi haberler alırızAynı durumdayız seninle benimde 3 hafta önden gidiyor diye hemen şeker yüklemesi yapalım dedi pazartesi yapacağım bakalım güzel haberler alırız inşallah
Ben şu son bir ayda bebek kilo alsın diye değil canım istediği için sabahları yumurtanın yanında bol kaşar peyniri geceleri kızıma hazırlarken koca bir bardak süt ve akşamları nar yedim. Bebeğim nasıl acaba diye düşünürken kontrole bir gittim ki doktor tosuncuk olmuş 3 hafta önden gidiyor dedi. Demek ki faydası var ben şimdi onları kestim çünkü fazla kilo almasıda iyi değil bence sizde bunları mutlaka deneyin2 hafta boyunca artik bebise kilo aldirmak icin elimden geleni yapacagimKasar peynirini bende duymustum onu yiyecegim.
Evet benimki meyveyi yasakladı protein ağırlıklı beslen dedi. Öyle yapacağım bende bakalım birdahaki ay göreceğiz ne durumdaymış küçük beyBen de korktum canım ya 3 hafta önden gidiyor. Bakalm nasıl çıkacak . Simdiden kesmemi söyledi şekeri karbonhidratı doktorum insallah iyi haberler alırız
Çok geçmiş olsun..bende dururken ağrı yoktu, o şiddetli sancı da sıkıştığında ve de lavabodayken oluyordu. Ayağınızi da usutmeyin, geçmezse dr a gidin Allah korusun ilerlemesinKızlar yazmıştım daha önce gerçekten çokk canım acıyor idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama aşağıya inanılmaz bi baskı ve karnımın ortasında da sancı oluyor acile gitsem alttan muayene ederler diye korkuyorum yaşayanlar sizde de böyle mi oluyordu gözümden yaş geliyor artık canım acıyor antibiyotik bol su içiyorum
İç çamaşırlarını yüksek ve buharlı şekilde ütülemeyi denedin mi canım? Birde günlük ped vs kullanmıyorsun değil mi?Bende bitti mi hiç baştan beri onu sorsan daha kesin cevap verebilirdim sürekli tekrarlıyor çok yoruldum artık hafta içi randevum var bakalım ne diyecek doktorum bol su içiyorum limon damlatiyorum içine suyumun çok az bebekle alakalı hiç bi sıkıntı yok çok şükür geçen ay ilac kullandim mesela 3 hafta sonraya verdi randevu 2 hafta sonra tekrar oldu galiba etki etmedi bu defa ilac bilmiyorum ne yapacağım alternatif denemeye korkuyorum hamilelik olduğu için başka şey de yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?