2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ne bileyim doktor iyi falan dedi ultrasonda böyle giderse yarın öbür gün gidicem yine ne pis birşeymiş seninnde mi çıktı geçmiş olsun çok
Bende bitti mi hiç baştan beri onu sorsan daha kesin cevap verebilirdim sürekli tekrarlıyor çok yoruldum artık hafta içi randevum var bakalım ne diyecek doktorum bol su içiyorum limon damlatiyorum içine suyumun çok az bebekle alakalı hiç bi sıkıntı yok çok şükür geçen ay ilac kullandim mesela 3 hafta sonraya verdi randevu 2 hafta sonra tekrar oldu galiba etki etmedi bu defa ilac bilmiyorum ne yapacağım alternatif denemeye korkuyorum hamilelik olduğu için başka şey de yapamıyorum

Öyle mii Allah korusun vaktinde sağlıklı gelsinler tabii bende giderim o zaman çok teşekkür ederim geçmiş olsun
Sizede gecmis olsun. Arkadaslar doktorum diyorki her progestan fitil rahme bir dikiş atmak gibiymiş nolur hic birakma diyor ben kullanmaktan sıkıldığım icin bırakmıştım ama artik hergun kullanmaya çalışıyorum. Progestani Agiz yoluyla almanin hicbir faydasi yokmuş.

2 hafta boyunca artik bebise kilo aldirmak icin elimden geleni yapacagim Kasar peynirini bende duymustum onu yiyecegim.
Ama kendini üzme yani böyle şeyler olabiliyormuş illaki kilo alır bir haftaya kadar ileride geride olması normal sayısa da dikkat edince düzelir inşallah

Kesinlikle doğru bıçak gibi kesiyor kanama doğum riski ama doğuma yakın bırakmak lazım yoksa normal doğumsa eğer rahim ağzında açılma incelemeye ihtiyac var

Kesinlikle doğru bıçak gibi kesiyor kanama doğum riski ama doğuma yakın bırakmak lazım yoksa normal doğumsa eğer rahim ağzında açılma incelemeye ihtiyac var
Evet haklisiniz. 8. Ayi bir gorelimde hayirlisinda sonrasinda rahatlikla birakabilirim

Masallah kuzuya canim çok şükür hersey yolundaymış
Şeker yüklemeyi nezaman yaptiracaksin cnm

Oy masallah şükür sıkıntı yok sevindim cnm
Bas agrilarin oluyor mu seker yukselince oluyor hem.
Allahım razı olsun sağolasın canım benim Evet canım ya baZen cok ağrıyor. Herhalde şekerden sanırım çünkü tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor.

Masallah kuzuya canim çok şükür hersey yolundaymış
Şeker yüklemeyi nezaman yaptiracaksin cnm
Canım sağolasın Allah razı olsun haftaya Perşembeye randevum var tahlili o zaman vericem. Doktorum bi an evvel yaptır 75 gr lık dedi. Büyük ihtimal şeker cıkacak dedi. Cok sasırdım 1400 gr diiynce zaten 3 hafta öne geçmiş resmen tam günü gününe gidiyordu halbuki. Bende ani kilo alınca şekerden baska bişe gelmiyor insanınn aklına

Evet haklisiniz. 8. Ayi bir gorelimde hayirlisinda sonrasinda rahatlikla birakabilirim
Hatta 36. Hafta falan diyordu doktorum ben ilkinde bütün hamileligimde kullanıp 35 de bırakmıştım aman bi sıkıntı olmasında yine doktorunuza sorarak bırakın siz

Inşallah çıkmaz cnm şekerin banada doktor 75lik yaptiracaksin demisti 2 hafta sonrada ben gideceğem bakalim benim oğluş nasil tosuncukmu olacak yoksa normal kilodami
Acaba önden gitmesi doğumuda etkiliyordu yani kilolu olunca erken alirmi bebisi doktor

Genelde öyle bi korkuları oluyor canım özellikle şeker varsa bekletmek istemiyorlar birde takılma riski çok oluyormus diyabetli gebelerde ben geç doğum yapmıştım ama doktoruma yalvar yakar baya korkutmustu beni takılırsa vs diyerek Allaha şükür bi sıkıntı olmadı ama benim bebeğimin kilosu hiç yuksekte çıkmıyordu zaten 3 kilo ancak doğdu

Evet canım önden gittiği zaman sezaryen olursa tam gününü beklemiyorlar. 38-39. Gibi alıyorlar. Normal doğumuda beklersek 4 kg ı geçiyor genelde zaten görümcemin 38 e girdiği an almıstı doktor 4 kg dı bebişi

Aynı durumdayız seninle benimde 3 hafta önden gidiyor diye hemen şeker yüklemesi yapalım dedi pazartesi yapacağım bakalım güzel haberler alırız inşallah

Aynı durumdayız seninle benimde 3 hafta önden gidiyor diye hemen şeker yüklemesi yapalım dedi pazartesi yapacağım bakalım güzel haberler alırız inşallah
Ben de korktum canım ya 3 hafta önden gidiyor. Bakalm nasıl çıkacak . Simdiden kesmemi söyledi şekeri karbonhidratı doktorum insallah iyi haberler alırız

2 hafta boyunca artik bebise kilo aldirmak icin elimden geleni yapacagim Kasar peynirini bende duymustum onu yiyecegim.
Ben şu son bir ayda bebek kilo alsın diye değil canım istediği için sabahları yumurtanın yanında bol kaşar peyniri geceleri kızıma hazırlarken koca bir bardak süt ve akşamları nar yedim. Bebeğim nasıl acaba diye düşünürken kontrole bir gittim ki doktor tosuncuk olmuş 3 hafta önden gidiyor dedi. Demek ki faydası var ben şimdi onları kestim çünkü fazla kilo almasıda iyi değil bence sizde bunları mutlaka deneyin

Ben de korktum canım ya 3 hafta önden gidiyor. Bakalm nasıl çıkacak . Simdiden kesmemi söyledi şekeri karbonhidratı doktorum insallah iyi haberler alırız
Evet benimki meyveyi yasakladı protein ağırlıklı beslen dedi. Öyle yapacağım bende bakalım birdahaki ay göreceğiz ne durumdaymış küçük bey

Çok geçmiş olsun..bende dururken ağrı yoktu, o şiddetli sancı da sıkıştığında ve de lavabodayken oluyordu. Ayağınızi da usutmeyin, geçmezse dr a gidin Allah korusun ilerlemesin

İç çamaşırlarını yüksek ve buharlı şekilde ütülemeyi denedin mi canım? Birde günlük ped vs kullanmıyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…