2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İç çamaşırlarını yüksek ve buharlı şekilde ütülemeyi denedin mi canım? Birde günlük ped vs kullanmıyorsun değil mi?
Yok canım kullanmıyorum onu denemedim çok sık değiştiriyorum günde bazen 3 defa birde onu deneyeyim zaten yüksek derecede yıkıyorum hep diye onun etkisi yeter diye düşünüyordum

Çok geçmiş olsun..bende dururken ağrı yoktu, o şiddetli sancı da sıkıştığında ve de lavabodayken oluyordu. Ayağınızi da usutmeyin, geçmezse dr a gidin Allah korusun ilerlemesin
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun bakalım eğer başka birşey çıkarsa ki inşallah çıkmaz yazarım buraya ki benim gibi olmasın anneler

Yok canım kullanmıyorum onu denemedim çok sık değiştiriyorum günde bazen 3 defa birde onu deneyeyim zaten yüksek derecede yıkıyorum hep diye onun etkisi yeter diye düşünüyordum
Enfeksiyonda bir çeşit bakteri kaynaklı olduğu için ütülemekte yarar var bu gibi durumlarda. Birde eğer kızılcık suyu bulamazsanız Migros’ta yaban Mersini suyu satılıyor onu içebilirsiniz arkadaşım hamileliğinde enfeksiyonu onunla atlatmıştı doktoru onu önermişti. Sizde bir araştırıp bakın isterseniz

Ya daha önce bi arkadaş demisti burada ama cesaret edip içemedim alternatif şeyler yapmaktan korkuyorum ters etki eder bisey olur diye de doktora bi sorayım bu gidisimde

Evet benimki meyveyi yasakladı protein ağırlıklı beslen dedi. Öyle yapacağım bende bakalım birdahaki ay göreceğiz ne durumdaymış küçük bey
Aaa meyvedemi yasak ben şeker çikolata tatlı ne bulursam yiyorum. Meyve de 2 porsiyon yiyorum canım. Ben de keseyim madem yada sütle yoğurtla tüketeyim

Ya daha önce bi arkadaş demisti burada ama cesaret edip içemedim alternatif şeyler yapmaktan korkuyorum ters etki eder bisey olur diye de doktora bi sorayım bu gidisimde
Arkadaşımın kadın doğum doktoru önermişti oda hamile iken kullandı yani ama tabiki bu gibi şeyleri genede kendi doktorunuza danışarak içmeniz daha iyi olur. Enfeksiyon geldi mi kolay kolay bırakmıyor valla insanın peşini ya geçmiş olsun inşallah hemen geçirirsiniz

Aaa meyvedemi yasak ben şeker çikolata tatlı ne bulursam yiyorum. Meyve de 2 porsiyon yiyorum canım. Ben de keseyim madem yada sütle yoğurtla tüketeyim
Bence meyveyi kes, benim doktorum profösör ve detay detay herşeyi anlatıyor. Bu denli kilo almaya devam ederse ileride suyunun artmasına ve erken doğum riskine varana kadar tüm ihitimalleri söyleyip yapmam gerekenleri itinayla anlatıyor korkutmadan. Meyve de içerisinde fazla şeker barındırdığı için şu sıra en azından şeker yüklemesini yaptırıp temiz sonuçlarını alana kadar yemeyip sonrasında abartmadan bir porsiyon olacak şekilde yiyebiliriz

Hatta 36. Hafta falan diyordu doktorum ben ilkinde bütün hamileligimde kullanıp 35 de bırakmıştım aman bi sıkıntı olmasında yine doktorunuza sorarak bırakın siz
Bunu soylediginiz iyi oldu cok teşekkür ederim

Zaten hamileligimi enfeksiyonla öğrendim bilmiyorum ki cok dikkat etmeme rağmen temizliğine asla tam gecmiyor korkuyorum doğumda böyle devam ediyor olursa doğum sonrası dikişler vs etki edecek diye bakalım ne olacak 2 defa antibiyotik kullandım ondan sonra rahatladım sadece simdide vermek istemiyor sanırım doktorum

Artik süt icmeyede baslayacagim cok teşekkür ederim hepsini deneyecegim

Benim ikknci kizda şeker sinirda çıkmıştı ne yalan soyleyim bir korku var bende şuan insllah cikmaz tekrardan ama kizim 3400 doğdu hastaneden çıkmaya şişlikleri inmişti 3000 kiloydu tam
Sezaryen olacagaim cnm ben insllah saglikla kucagimiza aldığımız günleride görürüz
Bende sezeryanliyim kuzum şeker korkutuyor insani insllah cikmazda rahatlariz
3500 kilo doğsa yeterli cnm 4kg tam bir tosuncuk olur

Ama kendini üzme yani böyle şeyler olabiliyormuş illaki kilo alır bir haftaya kadar ileride geride olması normal sayısa da dikkat edince düzelir inşallah
Cok teşekkürler. Doktorda 2 haftaya kadar cok önemli degil dedi ama yinede önlemimizi alalim biz dedi.

Galiba karbonatlı yada sirkeli suyla vajina temizliği yapılıyordu net hatırlayamadım ama bi araştırın onlardan zarar gelmez neticede bide öyle Deneym belki geçer

Kizlar doktorum bugunki kontrolden sonra senden aclik ve tokluk istiyorum seker yüklemesi suan yaptirmicaz dedi. Ama önümüzdeki ay yine aclik tokluk isticem gidişata gore gerekirse onumuzdeki ay yüklemeyi yaptirabiliriz dedi. Yemene dikkat et seker ciksa yine dikkat edeceksin dedi. Bugun kahvaltidan 1,5 saat sonra babamin seker ölçüm aletinden baktik ama öncesinde kuru kaysi yemistim 130 cikti. Annem normal dedi. Haftaici hastaneye gidip yaptıracağım.

Korkma canim çıkarsa yapacak bisry yok benimde ilkinde sinirdaydi kötü örnek moralini bozmak gibi olmasın ama bunda çok yüksek çıktı benim hiç bi yan etkisini gormemistim ilkinde diyette yaptım tabiki ama bebek kilolu değildi suyu normaldi ben çok az kilo aldım bunda baya almıştım ilk aylarda bualntiya rağmen ve çok etkiliyor beni aç kalmak veya az fazla kacirsam kötü oluyorum inşallah kalıcı olmaz eğer rahatsız değilsen çıkmaz inşallah sende

Aynen canım insallah çkmaz az cokk belli ediyor ultrasondan kendini. Bakalım hayırlısı hakkımızdan

Kızlar kan sulandırıcı kullananlar, ne zamana kadar kullanacağınız ile ilgili bir şey dedimi dr? Coraspin kullaniyorum ama simdi farkettim prospektüs te son 3 ay kullanmayın yazıyor, dr bırak demedi ama
Canım 36. Haftaya kadar dedi doktorum bana.

Kızlar gunaydin. Bugun 27+0im cok şükür. Bebegin iki uc gündür hareketleri azaldı böyle olan var mi benim gibi haftada olanlarda? Öncesinde hareketliydi baya bi.kalkiyorum gece falan karnımı seviyorum hafif vuruyorum uyuyorsa bile duyayim diye esimde dokunma uyuyodur diyor surekli mi uyuyacak diyorum doktora gotureyim diyor ona da ben gitmiyorum.ilk defa 32 gün sonra doktora gidicem daha 12 günüm var.1 kasımda tetenoz aşısı olmuştum orda kalbini de dinlediler 153 dedi hemsire iyi dedi ama insan yinede endişeleniyor. Bir yerde soru cevap da yazdim cogunda 27 ve 28de azalma oldugunu söylüyor ama yine de burayada sormak istedim

Bana doktorum en önce meyveyi yasakladi günde 1 elma yada 1 mandalona yada yarim nar bu sekilde porsiyin yap dedi. Aslinda şeker olmasa bile insan dikkat etmeli beslenmeye faydali seyler yemeli.
Beyaz un ve beyaz ekmekden kesinlikle uzak durmak lzm.

Pozisyon değiştirmiştir belki. Yüzü iç tarafa döndüyse daha az hisswdiliyor. 12 saatte 10 hareket duyuluyor ise normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…