2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ben de 27 artı 2yim aynen dediğin gibi 4 gündür bir azalma var hissediyorum ama kıpırtı gibi daha küçük hareketler. haftamızdan mıymıs acaba

ben de 27 artı 2yim aynen dediğin gibi 4 gündür bir azalma var hissediyorum ama kıpırtı gibi daha küçük hareketler. haftamızdan mıymıs acaba
Canim aynen benimde öyle net bir şekilde hisseden ben surekli gece bile hissediyordum artik o da yok.zaten gece surekli uyanmaya başladım. Yazdim bir anne bebek uygulamasinda bir sürü aynı soru cıkmış icerigini okuduğumda 27 ve 28. Haftalarda azalma olmus sonra artmis onlarda da.onu duyunca biraz rahatladim. Uygulamadada artik 32ye kadar bebeklerin cok hareketli olacagi yaziyor kafam karıştı. Ins bir sıkıntı yoktur

Hiçmi hissetmiyorsun canım? Böyle durgun dönemleri oluyor. Bazen cok hareketli bazen cok durgun oluyorlar

Benimde kilosu azmış.
Doktor ceviz badem muz kaşar peyniri ye bol bol dedi. Bunlar bebişe kilo aldırıyormuş

Kızlar kan sulandırıcı kullananlar, ne zamana kadar kullanacağınız ile ilgili bir şey dedimi dr? Coraspin kullaniyorum ama simdi farkettim prospektüs te son 3 ay kullanmayın yazıyor, dr bırak demedi ama
Ben de Ecopirin kullanıyorum, 1 ay kalaya kadar kullanacağımı söyledi doktor. Hala devam ediyorum kullanmaya. Siz kan sulandırıcıyı ne sebeple kullanıyorsunuz?

Benimde kilosu azmış.
Doktor ceviz badem muz kaşar peyniri ye bol bol dedi. Bunlar bebişe kilo aldırıyormuş
Canım benmde geriden geliyordu 4 gün falan. Şimdi 3 hafta önden gidiyor beyefendi yani çok değişiyor kafama cok takmıstım fazla kiloluda iyi değil

Benim bebeğim de 2 hafta önden gidiyordu, şeker yükleme testi yaptırdım sonuç normal çıktı. Çoğu zaman genetik kaynaklı oluyormuş. İri doğacak gibi duruyor bebeğim:) ama ben de ani kilo artışı olmamıştı

Canım benmde geriden geliyordu 4 gün falan. Şimdi 3 hafta önden gidiyor beyefendi yani çok değişiyor kafama cok takmıstım fazla kiloluda iyi değil
Ben de çok zayıf doğmuşum doktor o yüzden minyon bir bebek olacak galiba genetik olabilir dedi.
Elimizden geleni yapalım sonrası Allah'ın takdiri zayıf olsalarda doğunca da kilo alıp toparlıyorlar

Anladım canım, insallah benmde çıkmaz. Biz kısayız ailelerimizde kısa. Doktor iri bişey beklemeyin demiştide

Ben de çok zayıf doğmuşum doktor o yüzden minyon bir bebek olacak galiba genetik olabilir dedi.
Elimizden geleni yapalım sonrası Allah'ın takdiri zayıf olsalarda doğunca da kilo alıp toparlıyorlar
Kesinlikle canım haklısın. Doktorum genetik anne baba kısa minyon bi çocuk olur demişti . Önden gidince aklına direk şeker geldi.

Valla bebeğe kilo aldıran şeyleri ben sınırsız yiyorum cok da kilo almadım ama ne zaman ekmeği hamurisini tatlıyi cok kaçırsam hemen alıyorum kilo, mesela hiç önemsemiyorum süt ürünleri yerken içerken aman cok olucak diye yada yemek yerken sebze yemeği yada et, ama mesela pilav ekmek yerken dikkat etmeye çalışıyorum

Bende şunu merak ediyorum ne zaman düzene giricek hareketler acaba? Benim oğlum da bi gün cok hareketli bi gün normal bi gün sakin, bide son günlerde daha cok tekme değil de kıpırdamalar hissediyorum, pozisyon değiştiriyor hissediyorum ama insan telaş yapıyor yine de

Ben ilk oglumu daha cok hissediyordum hem plesantam asagida hem onde idi gecen doktora dedim hocam ilk oglum gibi hissedemiyorum plesantan arkada kalmis karnin ddaha onde dedi hatta usg de gösterdi. Kasilma, siddetli bel agrisi ve 4 saatten fazla hareketsizlik olursa mutlaka gel dedi . Onun disinda hissetmemen normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…