- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
ben de 27 artı 2yim aynen dediğin gibi 4 gündür bir azalma var hissediyorum ama kıpırtı gibi daha küçük hareketler. haftamızdan mıymıs acabaKızlar gunaydin. Bugun 27+0im cok şükür. Bebegin iki uc gündür hareketleri azaldı böyle olan var mi benim gibi haftada olanlarda? Öncesinde hareketliydi baya bi.kalkiyorum gece falan karnımı seviyorum hafif vuruyorum uyuyorsa bile duyayim diye esimde dokunma uyuyodur diyor surekli mi uyuyacak diyorum doktora gotureyim diyor ona da ben gitmiyorum.ilk defa 32 gün sonra doktora gidicem daha 12 günüm var.1 kasımda tetenoz aşısı olmuştum orda kalbini de dinlediler 153 dedi hemsire iyi dedi ama insan yinede endişeleniyor. Bir yerde soru cevap da yazdim cogunda 27 ve 28de azalma oldugunu söylüyor ama yine de burayada sormak istedim
Evet onu duymustum canim ama bilmiyorum iste hissetmiyorum cok hafif kiprasmalar var olursa daPozisyon değiştirmiştir belki. Yüzü iç tarafa döndüyse daha az hisswdiliyor. 12 saatte 10 hareket duyuluyor ise normalmiş.
Canim aynen benimde öyle net bir şekilde hisseden ben surekli gece bile hissediyordum artik o da yok.zaten gece surekli uyanmaya başladım. Yazdim bir anne bebek uygulamasinda bir sürü aynı soru cıkmış icerigini okuduğumda 27 ve 28. Haftalarda azalma olmus sonra artmis onlarda da.onu duyunca biraz rahatladim. Uygulamadada artik 32ye kadar bebeklerin cok hareketli olacagi yaziyor kafam karıştı. Ins bir sıkıntı yokturben de 27 artı 2yim aynen dediğin gibi 4 gündür bir azalma var hissediyorum ama kıpırtı gibi daha küçük hareketler. haftamızdan mıymıs acaba
Hiçmi hissetmiyorsun canım? Böyle durgun dönemleri oluyor. Bazen cok hareketli bazen cok durgun oluyorlarKızlar gunaydin. Bugun 27+0im cok şükür. Bebegin iki uc gündür hareketleri azaldı böyle olan var mi benim gibi haftada olanlarda? Öncesinde hareketliydi baya bi.kalkiyorum gece falan karnımı seviyorum hafif vuruyorum uyuyorsa bile duyayim diye esimde dokunma uyuyodur diyor surekli mi uyuyacak diyorum doktora gotureyim diyor ona da ben gitmiyorum.ilk defa 32 gün sonra doktora gidicem daha 12 günüm var.1 kasımda tetenoz aşısı olmuştum orda kalbini de dinlediler 153 dedi hemsire iyi dedi ama insan yinede endişeleniyor. Bir yerde soru cevap da yazdim cogunda 27 ve 28de azalma oldugunu söylüyor ama yine de burayada sormak istedim
Amin inşallah Allah razı olsunCok cok geçmiş olsun canım. Rabbim hepimize bebeklerimizi zamanı gelince sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla.
Benimde kilosu azmış.İyi akşamlar kizlar. Bugun kontrolüm vardı. Bebegin kolu bacagi kafasi 1,5 hafta ileriden gidiyormus. Midesi ise 4 gün geriden geliyormuş. Beslenmene dikkat et dedi. 12 kilo aldım doktor kiziyor diye yememeye çalıştım son zamanlarda ondanmi etkilendi bilmiyorum. Kiloyu hic takmiyorum doktor laf etmesin diye yemegi kısmıştım dahada kısmam. caniniz ne istiyorsa yiyin icin ben oyle yapcam artik.
Ben de Ecopirin kullanıyorum, 1 ay kalaya kadar kullanacağımı söyledi doktor. Hala devam ediyorum kullanmaya. Siz kan sulandırıcıyı ne sebeple kullanıyorsunuz?Kızlar kan sulandırıcı kullananlar, ne zamana kadar kullanacağınız ile ilgili bir şey dedimi dr? Coraspin kullaniyorum ama simdi farkettim prospektüs te son 3 ay kullanmayın yazıyor, dr bırak demedi ama
Canım benmde geriden geliyordu 4 gün falan. Şimdi 3 hafta önden gidiyor beyefendiBenimde kilosu azmış.
Doktor ceviz badem muz kaşar peyniri ye bol bol dedi. Bunlar bebişe kilo aldırıyormuş
Benim bebeğim de 2 hafta önden gidiyordu, şeker yükleme testi yaptırdım sonuç normal çıktı. Çoğu zaman genetik kaynaklı oluyormuş. İri doğacak gibi duruyor bebeğim:) ama ben de ani kilo artışı olmamıştıCanım sağolasın Allah razı olsunhaftaya Perşembeye randevum var tahlili o zaman vericem. Doktorum bi an evvel yaptır 75 gr lık dedi. Büyük ihtimal şeker cıkacak dedi. Cok sasırdım 1400 gr diiynce zaten 3 hafta öne geçmiş resmen tam günü gününe gidiyordu halbuki. Bende ani kilo alınca şekerden baska bişe gelmiyor insanınn aklına
Ben de çok zayıf doğmuşum doktor o yüzden minyon bir bebek olacak galiba genetik olabilir dedi.Canım benmde geriden geliyordu 4 gün falan. Şimdi 3 hafta önden gidiyor beyefendiyani çok değişiyor kafama cok takmıstım fazla kiloluda iyi değil
Anladım canım, insallah benmde çıkmaz. Biz kısayız ailelerimizde kısa. Doktor iri bişey beklemeyin demiştideBenim bebeğim de 2 hafta önden gidiyordu, şeker yükleme testi yaptırdım sonuç normal çıktı. Çoğu zaman genetik kaynaklı oluyormuş. İri doğacak gibi duruyor bebeğim:) ama ben de ani kilo artışı olmamıştı
Kesinlikle canım haklısın. Doktorum genetik anne baba kısa minyon bi çocuk olur demişti . Önden gidince aklına direk şeker geldi.Ben de çok zayıf doğmuşum doktor o yüzden minyon bir bebek olacak galiba genetik olabilir dedi.
Elimizden geleni yapalım sonrası Allah'ın takdiri zayıf olsalarda doğunca da kilo alıp toparlıyorlar
Benim boyum 1.72 ailemde herkeste uzun zatenAnladım canım, insallah benmde çıkmaz. Biz kısayız ailelerimizde kısa. Doktor iri bişey beklemeyin demiştide
Valla bebeğe kilo aldıran şeyleri ben sınırsız yiyorum cok da kilo almadım ama ne zaman ekmeği hamurisini tatlıyi cok kaçırsam hemen alıyorum kilo, mesela hiç önemsemiyorum süt ürünleri yerken içerken aman cok olucak diye yada yemek yerken sebze yemeği yada et, ama mesela pilav ekmek yerken dikkat etmeye çalışıyorumProtein agirlikli beslen dedi. Yumurta yemiyordum haftaici ise giderken zor oluyor diye. Öncelikle yumurtaya baslicam sonrada tabiki dikkat edecegim diger zararli seylere. Ama kilo alcam korkusuyla yanaşınca her yedigim yemege bebekte etkilendi sanirim. 2 hafta sonra yine kontrolum var umarim düzelir o zamana kadar.
İnşallah bir sorun çıkmasın Allah'ın izniyleKesinlikle canım haklısın. Doktorum genetik anne baba kısa minyon bi çocuk olur demişti . Önden gidince aklına direk şeker geldi.
Bende şunu merak ediyorum ne zaman düzene giricek hareketler acaba? Benim oğlum da bi gün cok hareketli bi gün normal bi gün sakin, bide son günlerde daha cok tekme değil de kıpırdamalar hissediyorum, pozisyon değiştiriyor hissediyorum ama insan telaş yapıyor yine deKızlar gunaydin. Bugun 27+0im cok şükür. Bebegin iki uc gündür hareketleri azaldı böyle olan var mi benim gibi haftada olanlarda? Öncesinde hareketliydi baya bi.kalkiyorum gece falan karnımı seviyorum hafif vuruyorum uyuyorsa bile duyayim diye esimde dokunma uyuyodur diyor surekli mi uyuyacak diyorum doktora gotureyim diyor ona da ben gitmiyorum.ilk defa 32 gün sonra doktora gidicem daha 12 günüm var.1 kasımda tetenoz aşısı olmuştum orda kalbini de dinlediler 153 dedi hemsire iyi dedi ama insan yinede endişeleniyor. Bir yerde soru cevap da yazdim cogunda 27 ve 28de azalma oldugunu söylüyor ama yine de burayada sormak istedim
Masallah bi tosuncuk geliyor o zamanBenim boyum 1.72 ailemde herkeste uzun zatenbizimki direkt genetik kaynaklı diye düşünüyordum zaten
Ben ilk oglumu daha cok hissediyordum hem plesantam asagida hem onde idi gecen doktora dedim hocam ilk oglum gibi hissedemiyorum plesantan arkada kalmis karnin ddaha onde dedi hatta usg de gösterdi. Kasilma, siddetli bel agrisi ve 4 saatten fazla hareketsizlik olursa mutlaka gel dedi . Onun disinda hissetmemen normal dedi.Bende şunu merak ediyorum ne zaman düzene giricek hareketler acaba? Benim oğlum da bi gün cok hareketli bi gün normal bi gün sakin, bide son günlerde daha cok tekme değil de kıpırdamalar hissediyorum, pozisyon değiştiriyor hissediyorum ama insan telaş yapıyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?