2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sorma cnm rahatsız ediyor beni de cok ekmek pilav yiyince, bak bugün tartıldım sabah hemen artı çıktı 2 3 gündür yemeğin yanında pilav yedim cok ekmek yedim diye

Ay bak doğunca da bunun cocuk cok uyudu gidip nefesini dinleyeyim bi modeli var eşim diyordu ağlamıyor niye gidiyorsun diye yanına yaklaşıp nefes dinliyordum B Birmuhendisinruyasi
Bende yaparım valla cnm kendimden bekliyorumgeçen gün konuştum oğlumla tepki vermedi, sonra oturdum bi güzel ağladım beni sevmiyor oğlum diye

Aynen canim ya gece uyandıkça bebisi de uyandirmaya calistim sabah da eşime dinlettim konusturdum bir tık yapio sonra yok eşimde diyorki kizim bu annenden bize uyku yok diyor
Bende öyle yapıyorum gel konuş su oğlunla kızdırdı beni yine diyorum

Maşallah canım güle güle kullanın

Düşüncelerimi dile getirmissinn cnm akışına birakmayi simdiden öğrenmek lazim bebek dogdudunda da bu kadar streslenir herseyi detaylandırılirsa inaann bebişin tüm guzel anları kaçmış olur.

Kızlar lcwnin sitesinde astronot tulumlar 150 lira görünüyor baya indirim var sanırım daha bakamadım ama almak isteyen varsa bakabilirsiniz

Bende 27+3 um, bi gün çok hareketliyse ertesi gün az oluyor, ben çok harekwt ettiysem ya da yorgunsam da az oluyor ya da olmiyor hareketler..Geçen hafta kontrolüm vardı ultrasonda maşallah cok hareketliydi , dr a sordum, her hareketini şuan hissedemezsin, biz hareket saymanı 30 32.haftalarda isteriz dedi.. Eğer endişe edecek kadarsa dr a git, için rahatlar enazindan.dr um ultrason zararlı değil doppler zararlı demisti ultrason için gitmek istemiyor san eğer

Düşüncelerimi dile getirmissinn cnm akışına birakmayi simdiden öğrenmek lazim bebek dogdudunda da bu kadar streslenir herseyi detaylandırılirsa inaann bebişin tüm guzel anları kaçmış olur.
Yazdıktan sonra üzüldüm de kimseyi kırmak üzmek istemem, hepimiz hassasız çünkü, ben de bazen hiç olmıycak şeylerin o kadar üstünde duruyorum ki sonra düşününce kendime kızıyorum ama elimizde değil dediğin gibi güzel anlara odaklanmak en iyisi, elimizden geldiğince tabi

Ben de Ecopirin kullanıyorum, 1 ay kalaya kadar kullanacağımı söyledi doktor. Hala devam ediyorum kullanmaya. Siz kan sulandırıcıyı ne sebeple kullanıyorsunuz?
Panel testte pai 4g/4g homozigot çıktı , dr pıhtılaşmaya meyil olduğunu söyledi, o yuzden kullaniyorum

Panel testte pai 4g/4g homozigot çıktı , dr pıhtılaşmaya meyil olduğunu söyledi, o yuzden kullaniyorum
Canim sadece ilac olarakmi aliyorsun bende kullaniyorum kan sulandirici iğne oksapar 2 gende heterozigot perinotoloji doktoru doğuma kadar kullanacaksin dedi ozeldeki doktorum 28.haftaya geldigimizde kilo alimi iyise birakabiliriz dedi ama ben korkuyorum doğuma kadar kullansam bir sorun olmaz heralde

30da başlıyorsa iyi o zaman canım. Eşimle gitmek istiyorum o en son 20. haftada gördü bebisi nöbet ertesi tatili olunca gidicem doktor bir ay sonra gel dedi daha olmadi ilk defa bu kadar uzun beklicem bugun biraz duydum şükür eskisi gibi olmasada.sagol canim rahatladim biraz

Kızlar dün bize abim ablam enistem falan gelmisti sabah kahvaltida bir sürü sey yapti annem tabi ben patates kizarmasi ve minik minik 3 tane poğaça yedim ekmek yerine normalde ben beyaz ekmek yemem sevmem kepek yada ram bugday yerim. Ya mahvoldum boyle bir susama boyle bir basagrisi yok uyudum onlar gittikten sonra ama basagrimi hissediyorum o derece. Tansiyonum normal ama kesin şekerim fırladı dünde gece sufle falan valla dun biseyim yoktu ama poğaça kesinlikle mahvetti beni.artik oyle şeyler cidden dokunuyor demekki.esime diyorumki doktor dikkat ettin mi diye sorarsa srn bisi deme ben dikkat etmeye calistim dicem dedim bi de doktor bana kizmasin diye ugrasiom valla.ya siz nasil beslenionuz caniniz cekmiyir mu ya abur cubur tatli poğaça hic mi yemionuz kendimi kötü hissettim valla.

Canım şeker yüklemesi yaptın mı? Bende yiyorum poğaça kola hatta cips istediğinde ama kontrollü atıyorum cipsten küçük bir kase. Çikolata falan da yiyorum ama aynı gün içinde değil. 1 gün yiyorsam 3 4 gün zararlı yemiyorum. Şeker çıkmadı şükür. Ben kızımda ne bulsam yiyordum yine şekerim yoktu ama aşırı ödem olmuştu bunda daha kontrollü gidiyorum. Birde ara ara yiyerek kendini kontrol et bakalım nasıl olacak

Yükleme yapmadi doktor canım. Açlık 78 tokluk 1 saat 147 ve 2 saat 110 çıktı. Birde hb1ac degerim de normal çıkınca Doktor iyi dedi yediklerine dikkat et dedi. Ama ben hafifte yesem başım ağrıyor anlamıyorum.bende aksam yürüyüşe çıktım ama şimdi aksam yemeği yedim yedigimde 3 minik kofte bir kuru patlican dolmasi bir dilim tam buğday ekmeği birde salata yani cok degil diye düşünüyorum.basim yine ağrıyor.3.trimestera girdim acaba migren agrilarim geri mi geldiki ya

Ben yediğimde çok bulanıyor midem canim iki gun kendime gelemiyorum ki asla tüm falan yiyemem çok canım çekiyorsa bir lokma aliyorum ucundan yiyorum dediğim şey de o ertesi gün bile kötü oluyorum ben o yüzden böyle şeyleri görmek bile midemi bulandırıyor benim canımın çok çektiği bi kac tatli var ama onu da almak hiç denemek istemiyorum mümkün olduğunca eve sokmuyorum

Canım kolestrol olabilir mi ki senin baştan beri agriyordu basın bilmiyorum bakıyorlar mi değerlerine bakarken hiç dikkat etmedim ama tansiyonunda normal olduğuna göre

Canım kolestrol olabilir mi ki senin baştan beri agriyordu basın bilmiyorum bakıyorlar mi değerlerine bakarken hiç dikkat etmedim ama tansiyonunda normal olduğuna göre
Benim kolesterol olabilir normalde de yuksekti canim zaten o bas ağrısı yapar mi ya? Ne yapmam gerekir ki onu düşürmek için? Kesin cok yüksektir şuan. Simdi baktimda hamileligin 8.haftasında falan trigliserid 200 sinirken benimki 225, kolesterol da sinir 200 iken benimki 202 cıkmış.suan ne durumda bilmiyorum ondan sonra bakilmamis hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…