2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Olabilir canım. Kızımda bende de baş ağrısı olmuştu 1 hafta geçmedi sonra kendiliğinden geçti bu da bir. Süreçtir belki senin için bol sıvı tüketmeye çalış susuzluktan baş ağrısı yapıyor. Umarım bir an önce atlatırsın

Zaten uyurken susamisim tekrar su içip yattim. Saydim bugun 12 bardak su içtim 2 litreyi gecti yatana kadar 3 litreyi bulur.ins gecer dicemde bayadır var bende bugun fazlaca artti artik parol ictim.su sureci hayirlisiyla bi atlataydik

Benim miğdemi rahatsız ediyor cnm özellikle poğaça ve unlu şeyler ama tatliya hayır diyemiyorum malesef

Benim miğdemi rahatsız ediyor cnm özellikle poğaça ve unlu şeyler ama tatliya hayır diyemiyorum malesef
Migde problemi cok yasamadim canim ben cok şükür benim belam baş ağrısıydı. Tatliya bende diyemiyorum pogaca da ilk defa yedim ya valla yedigime pişman oldum

Migde problemi cok yasamadim canim ben cok şükür benim belam baş ağrısıydı. Tatliya bende diyemiyorum pogaca da ilk defa yedim ya valla yedigime pişman oldum
Bende hep tam bugday filan yiyordum sıkıntı olmuyordu dün somun ekmek yedim yarim da yemisimdir kahvaltida aman allahim aksama kadar bas agrisindan duramadim sekerimi ölçtüm 180 idi.
Yuksek ihitmal sekerin yükselmiştir. 28 32 arasi cok dikkat etmek gerekiyor

Benim de su sıra baş ağrılarım var cnm cok kalkıyorum gece ondan uykumu alamıyorum ondan diye düşünüyorum

Bende ölçeyim bari birazdan.ama bendeki alet yanlış ölçüyor guvenmiyorum aclik sekerimi 110larda gosteriyordu ki normalde 70lerde

Evet sadece coraspin kullanıyorum, başta oksapar verdibanada ama onu kullanamadim, sonra da coraspin verdi, bebek için içmen iyi olur dedi.hamile kalmadan önce dr a gittigimdede bunu vermişti ve çok şükür kullandıktan sonra kendiligimden hamilekaldim rahmin kan akışını düzenler demişti o yüzden bence önemli.bi ara uyurken dişlerim kanamaya başladı onda bile bırak demedi içtiğim gün sayisini azalttı.kontrolde sorcam tekrar.dr lar daha iyi bilir canım onları dinlemek lazım bence,bende fazla içersek Allah korusun rahimde kanama yaparsa diye korkuyorum

Bak o da olabilir çünkü bir haftadir bende oyle gece 3 veya 4 kere uyanıyorum
Açıkçası ben eve tansiyon aleti de almak istemiyorum cok takıntılıyım ya Habire ölçerim, şeker aleti alsam da aynısını yaparım, bence hormonlardan ve uykusuzluktandir cnm, çünkü insanın uykusu bolununce fena oluyor ya

Babalar da çok mutlu oluyorlar benimde bu kez 1ay olcak ilk defa, daha şimdiden gün sayiyorum

Ben de bi de böyle ekstra değişik bişey yersem hemen kabızlık yapıyo, sonra o da başıma vuruyo, baş ağrısı yapıyo, saat gibi oldu vücutlar valla

Yere eğilmek, düşen şeyi almak eziyet olmaya başladı. Yere oturduğum zaman kalkmak tam bu kabus... erken değil mi daha bunlar için yaa? Gece sağa sola dönmekte zorlaştı artık, hatta uyumak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…