Olabilir canım. Kızımda bende de baş ağrısı olmuştu 1 hafta geçmediYükleme yapmadi doktor canım. Açlık 78 tokluk 1 saat 147 ve 2 saat 110 çıktı. Birde hb1ac degerim de normal çıkınca Doktor iyi dedi yediklerine dikkat et dedi. Ama ben hafifte yesem başım ağrıyor anlamıyorum.bende aksam yürüyüşe çıktım ama şimdi aksam yemeği yedim yedigimde 3 minik kofte bir kuru patlican dolmasi bir dilim tam buğday ekmeği birde salata yani cok degil diye düşünüyorum.basim yine ağrıyor.3.trimestera girdim acaba migren agrilarim geri mi geldiki ya
Zaten uyurken susamisim tekrar su içip yattim. Saydim bugun 12 bardak su içtim 2 litreyi gecti yatana kadar 3 litreyi bulur.ins gecer dicemde bayadır var bende bugun fazlaca artti artik parol ictim.su sureci hayirlisiyla bi atlataydikOlabilir canım. Kızımda bende de baş ağrısı olmuştu 1 hafta geçmedisonra kendiliğinden geçti bu da bir. Süreçtir belki senin için bol sıvı tüketmeye çalış susuzluktan baş ağrısı yapıyor. Umarım bir an önce atlatırsın
Benim miğdemi rahatsız ediyor cnm özellikle poğaça ve unlu şeyler ama tatliya hayır diyemiyorum malesefKızlar dün bize abim ablam enistem falan gelmisti sabah kahvaltida bir sürü sey yapti annem tabi ben patates kizarmasi ve minik minik 3 tane poğaça yedim ekmek yerine normalde ben beyaz ekmek yemem sevmem kepek yada ram bugday yerim. Ya mahvoldum boyle bir susama boyle bir basagrisi yok uyudum onlar gittikten sonra ama basagrimi hissediyorum o derece. Tansiyonum normal ama kesin şekerim fırladı dünde gece sufle falan valla dun biseyim yoktu ama poğaça kesinlikle mahvetti beni.artik oyle şeyler cidden dokunuyor demekki.esime diyorumki doktor dikkat ettin mi diye sorarsa srn bisi deme ben dikkat etmeye calistim dicem dedim bi de doktor bana kizmasin diye ugrasiom valla.ya siz nasil beslenionuz caniniz cekmiyir mu ya abur cubur tatli poğaça hic mi yemionuz kendimi kötü hissettim valla.
Migde problemi cok yasamadim canim ben cok şükür benim belam baş ağrısıydı. Tatliya bende diyemiyorum pogaca da ilk defa yedim ya valla yedigime pişman oldumBenim miğdemi rahatsız ediyor cnm özellikle poğaça ve unlu şeyler ama tatliya hayır diyemiyorum malesef
Bende hep tam bugday filan yiyordum sıkıntı olmuyordu dün somun ekmek yedim yarim da yemisimdir kahvaltida aman allahim aksama kadar bas agrisindan duramadim sekerimi ölçtüm 180 idi.Migde problemi cok yasamadim canim ben cok şükür benim belam baş ağrısıydı. Tatliya bende diyemiyorum pogaca da ilk defa yedim ya valla yedigime pişman oldum
Benim de su sıra baş ağrılarım var cnm cok kalkıyorum gece ondan uykumu alamıyorum ondan diye düşünüyorumMigde problemi cok yasamadim canim ben cok şükür benim belam baş ağrısıydı. Tatliya bende diyemiyorum pogaca da ilk defa yedim ya valla yedigime pişman oldum
Bende ölçeyim bari birazdan.ama bendeki alet yanlış ölçüyor guvenmiyorum aclik sekerimi 110larda gosteriyordu ki normalde 70lerdeBende hep tam bugday filan yiyordum sıkıntı olmuyordu dün somun ekmek yedim yarim da yemisimdir kahvaltida aman allahim aksama kadar bas agrisindan duramadim sekerimi ölçtüm 180 idi.
Yuksek ihitmal sekerin yükselmiştir. 28 32 arasi cok dikkat etmek gerekiyor
Bak o da olabilir çünkü bir haftadir bende oyle gece 3 veya 4 kere uyanıyorumBenim de su sıra baş ağrılarım var cnm cok kalkıyorum gece ondan uykumu alamıyorum ondan diye düşünüyorum
Eşinin de ölç oda yüksek ise bozuk olabilirBende ölçeyim bari birazdan.ama bendeki alet yanlış ölçüyor guvenmiyorum aclik sekerimi 110larda gosteriyordu ki normalde 70lerde
Onu da yapmistim ablamı falan da ölçmüştüm yuksek cikio hep.hatta onun bi cok dusuk bi cok yuksek çıkmıştı ne oluyor olmustuk.yinede ölçeyim az cok tahmin ederim.Eşinin de ölç oda yüksek ise bozuk olabilir
Bu arada kansizligin varsa oda yapiyor bas agrisi.Onu da yapmistim ablamı falan da ölçmüştüm yuksek cikio hep.hatta onun bi cok dusuk bi cok yuksek çıkmıştı ne oluyor olmustuk.yinede ölçeyim az cok tahmin ederim.
Evet sadece coraspin kullanıyorum, başta oksapar verdibanada ama onu kullanamadim, sonra da coraspin verdi, bebek için içmen iyi olur dedi.hamile kalmadan önce dr a gittigimdede bunu vermişti ve çok şükür kullandıktan sonra kendiligimden hamilekaldim rahmin kan akışını düzenler demişti o yüzden bence önemli.bi ara uyurken dişlerim kanamaya başladı onda bile bırak demedi içtiğim gün sayisini azalttı.kontrolde sorcam tekrar.dr lar daha iyi bilir canım onları dinlemek lazım bence,bende fazla içersek Allah korusun rahimde kanama yaparsa diye korkuyorumCanim sadece ilac olarakmi aliyorsun bende kullaniyorum kan sulandirici iğne oksapar 2 gende heterozigot perinotoloji doktoru doğuma kadar kullanacaksin dedi ozeldeki doktorum 28.haftaya geldigimizde kilo alimi iyise birakabiliriz dedi ama ben korkuyorum doğuma kadar kullansam bir sorun olmaz heralde
Açıkçası ben eve tansiyon aleti de almak istemiyorum cok takıntılıyım ya Habire ölçerim, şeker aleti alsam da aynısını yaparım, bence hormonlardan ve uykusuzluktandir cnm, çünkü insanın uykusu bolununce fena oluyor yaBak o da olabilir çünkü bir haftadir bende oyle gece 3 veya 4 kere uyanıyorum
Babalar da çok mutlu oluyorlar30da başlıyorsa iyi o zaman canım. Eşimle gitmek istiyorum o en son 20. haftada gördü bebisi nöbet ertesi tatili olunca gidicem doktor bir ay sonra gel dedi daha olmadiilk defa bu kadar uzun beklicem bugun biraz duydum şükür eskisi gibi olmasada.sagol canim rahatladim biraz
Ben de bi de böyle ekstra değişik bişey yersem hemen kabızlık yapıyo, sonra o da başıma vuruyo, baş ağrısı yapıyo, saat gibi oldu vücutlar vallaMigde problemi cok yasamadim canim ben cok şükür benim belam baş ağrısıydı. Tatliya bende diyemiyorum pogaca da ilk defa yedim ya valla yedigime pişman oldum
En son normaldi ben en iyisi bi saglik ocağına gideyim degerlerime baktirayim yakınlarda varsa.Bu arada kansizligin varsa oda yapiyor bas agrisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?